Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha lesz idõm visszaolvasok 😛
Azt hittem ma írtad át valamiért az aláírásod eddig nem tûnt fel 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Lehet nem olvastam eleget vissza de most õszintén mi bajod van? 😊
<#integet2>#integet2>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
3 Dsel a birtokomban meg én vagyok a legnagyobb PSPs a földön!!!
Köcsög Nintendosok, kapjátok be, a topicotokkal eggyûtt!😊
Cheapboy mindig nintendo párti volt.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
TUDJÁTOK: mindennek van hátránya és elonye, enyni...😊
eloyne is anyni van biztos mint hátránya,
nekem anyni jo van benne, legalább jon ki a liteal uj game si😛 <#hawaii>#hawaii><#vigyor4>#vigyor4>
Most kiadtak egy újat, ha vkinek tetszik, az megveszi, akinek nem tetszik, az meg nem.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Haza is megyek...
<#sir>#sir>
Elbeszélünk egymás mellett. Amúgy meg egy malomban örlünk.
A lényeg, hogy ezek a szarfaszúak a Nintendonál még arra is képesek, hogy a legrandább kolléganõ kezében fényképezik le a DS Lite-ot, hogy a nõ rondasága mellett szinte ragyogjon a DS Lite szépsége.
Ez tipikusan ez egyébként:
Vegye meg a fallosz-toner 124-et. Ez a termékünk sokkal jobb, mint a fallosz-toner 123. A fallosz-toner 123 tulajdonképpen használhatatlan volt, mert huzamosabb használat után maradandó falloszkárosodáshoz vezetett....
Jaja. És mégis eladtátok nekünk bazdmeg!
A kép azt hivatott mutatni hogy mennyivel erosebb a világitása a Litenak olyan viszonyok kozott is, amikor a regi DS elvérzik.
nem értem ezzel mi a lejáratás... ha eddig megfelelt a gép, akkor most hirtelen miert zavar egy ilyen publikáció? Attól hogy mutatnak ilyen képeket, aminek én minimum 100%ot szavazok meg hogy ilyen különbség lesz (elvégre 4* erõsebb fényerõnek ki kell jönnie valahol), a régi Ds nem lesz fakóbb...
Tudom hogy photoshoppal barmit meg lehet csinalni de kb leszarom😊
S nem "ilyen" kereskedõ féle vagyok (mintha vmi leprás lennék....)
Nem tudom hol volt elfogultság. Kértem bárkit is hogy cserélje le a gépét? Érdekel ki mivel játszik?De annak Örülök hogy sokan Nintendozznaak, lévén a kedvenc😊
Nekem aztán édesmind1 ki mivel játszik, nem haltam volna abba se bele ha nincs redesign DS, nem tudom ez kitunt e abbol hogy speciel nem egy DSem van otthon.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ez annyira nevetségesen hangzik, hogy kár volt leírnod. De komolyan.
Ha tudják, hogy a helyszín alkalmatlan a fényviszonyok miatt az összehasonlító fényképhez, akkor mi a francnak készítik el egyáltalán????
De ez csak véletlen ugye??? <#nevetes1>#nevetes1>
Asszem te ilyen konzol kereskedõ vagy ugye? Szóval mondhatjuk, hogy kicsit se vagy elfogult...<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Ezt a képet elfelejtheted. Nyilvánvaló, hogy lejáratás vele a cél. És mindezt úgy állítom, hogy amúgy fogok én is venni Lite-ot. De a régi is marad.
Az internet tele van átbaszással. Photoshop-al 10 másodperc alatt elsötétítem a DS képernyõjét, úgy hogy azt hiszed valódi kép.
Szerintem is várjuk meg, amig az elsõ példány a kezünkben lesz, azt akkor járhat a szánk...
S warézkodsz hogy ennyi címmel tolóóód?😊
Csibe a tutoromban is van egy két tép és azok sem csillogósak, max elmosódott mert rosszul fényképeztem 😛
S szerintem nem lehuzos vagy hulye döntés az hogy kivonják a régi DSt, akinek az kell vegye azt amig teheti, akinek nem kell vesz mást. Nem kötelezõ Lite-ot venni, nem értem miért a felháborodás.
S azon vitatkozni hogy melyik a jobb, baromság, a Lite jobb lesz, természetesen, mert egy ujabb kiadás, de ez nem jelenti azt hogy azt szereti majd mindenki. Speciel én szeretem a régi DSeimet, lesz Liteom is s nem tervezem eladni amiatt a régieket sem.
Már jó pár napja megy itten ez a tök felesleges huzavona. MAjd ha fegyvert tartanak mindenki fejéhez, hogy márpedig Liteot veszel, s köteles vagy ráfizetéssel cserélni le a gépedet, akkor megértem hogy anyázzátok a Nintendot😊
S ha jól tudom a cég hivatalos fotókat nem közölt a két gép közötti fényerõkülönbség prezentálására.
Amik eddig a neten voltak mind online lapok, odakerult rajongok fényképei, de ezt biztosan tudjátok.
Najó énis csak humorizáltam.<#zavart1>#zavart1>
De majd Daniel T megmondja,hogy hova vezethetõ vissza ez az egész, elvégre nincs olyan ember aki ne szeretne inkább Lite-ot. <#nyes>#nyes>
Na jó ezt ne vegyétek komolyan, fõleg te ne DanielT csak humor volt. <#vigyor2>#vigyor2>
Melóhelyen vagyok, kipróbálni se tudom, itt van 1 méterre....megõrülök
Tudommá.....WC 😄
PSN ID.: Beegabor
Én is a minap csináltam egy fotót DS-rõl, egyáltalán nem olyan rossz a fényereje, mint ezeken az összehasonlítós fotókon.
Ebbõl is látszik, hogy a Nintendo annyira sokat eladott a régi DS-bõl, hogy már annyira szarik rá, hogy az se érdekli õket, ha a saját terméküket sárba tiporják. A régi DS-bõl már nem óhajtanak többet eladni, meg van a terv. Ennyi...