Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja oks akkor megnyugotam 😊
Majd ha lesz idõm visszaolvasok 😛

Jah de beugrott sry!
Azt hittem ma írtad át valamiért az aláírásod eddig nem tûnt fel 😊

Sheltem
Dehogy szidom...elkezdtünk baromkodni a Ds lite témában aztán volt 1-2 idióta aki magára vette(lásd Sephi), de semmi komoly nem volt.. Imádom a DS-t most fejeztem be egy kis animal crossing multit éppen.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem láttad a szalacsi filmet?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem tom csak hogy így elkezted szidni a DS-t 😊

Sheltem
Idetaláltál húgyagyú? <#mf1>

Sheltem
Ezer éve ez az aláírásom...mi bajom lenne? Semmi.

Mi ez az aláírás? 😊
Lehet nem olvastam eleget vissza de most õszintén mi bajod van? 😊

Sephi
Je itt a hulyegyerek!

<#integet2>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem igy fog kinezni! En mar tudom 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nexxuss
amúgy igazad van. Nyugtató hatása van a Loading screenek....hmmm írok is errõl egy tanulmányt <#circling><#crazya><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Sheltem
<#help>

CHEAPBOY
Nem ez a kõkemény valóság, rájöttem hogy sokkal jobb 3 percet várni s Loadingot olvasni, mint ténylegesen játszani😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nexxus, Nexxus, látod mindig jáccol a tûzzel, ezúttal meg még sikerült is felgyújtanod magadat, szegény Resident Evil... hm hm, másnál kell kikötnie😊

3 Dsel a birtokomban meg én vagyok a legnagyobb PSPs a földön!!!

Köcsög Nintendosok, kapjátok be, a topicotokkal eggyûtt!😊

Sheltem
Szerintem kamu <#nyes>
Cheapboy mindig nintendo párti volt.

Nexxuss
nemnem. ezesetben :<#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer><#bxer><#banplz> <#nyes><#nyes>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Csibe001
Akkor azért ír ide olyan ritkán <#nevetes1>
De ezesetben : <#ejnye1>

Nexxuss
ja.nem egy DS hanem 0. Azt nem meséled el hogy PSP-s lettél?!?!?!?<#mf1><#mf1><#mf3><#mf3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

koryne
Brender, legalább itt írj helyesen plz <#idiota>

Xbox Live gamertag: kilencnad

gp32
NAH JAH
TUDJÁTOK: mindennek van hátránya és elonye, enyni...😊
eloyne is anyni van biztos mint hátránya,
nekem anyni jo van benne, legalább jon ki a liteal uj game si😛 <#hawaii><#vigyor4>

Csibe001
Próbálta már valaki a NesDS-t?S ha igen, akkor tudott menteni M3 CF-en??Ha igen, hogyan?
Köszi

koryne
A N mikor mondta, hogy a sima DS szar? Én ezt még sehol nem láttam...
Most kiadtak egy újat, ha vkinek tetszik, az megveszi, akinek nem tetszik, az meg nem.

Xbox Live gamertag: kilencnad

nyaSGem
Ez kemény volt...
Haza is megyek...
<#sir>

Elbeszélünk egymás mellett. Amúgy meg egy malomban örlünk.
A lényeg, hogy ezek a szarfaszúak a Nintendonál még arra is képesek, hogy a legrandább kolléganõ kezében fényképezik le a DS Lite-ot, hogy a nõ rondasága mellett szinte ragyogjon a DS Lite szépsége.

Ez tipikusan ez egyébként:
Vegye meg a fallosz-toner 124-et. Ez a termékünk sokkal jobb, mint a fallosz-toner 123. A fallosz-toner 123 tulajdonképpen használhatatlan volt, mert huzamosabb használat után maradandó falloszkárosodáshoz vezetett....
Jaja. És mégis eladtátok nekünk bazdmeg!

Sheltem
28.án jön a super princess peach <#hamm>

CHEAPBOY
Senki sem irta hogy alkalmatlan, pl. nem egy ismerosom meselte hogy nagyon nagy világosban alig látszik a Ds kijelzoje. Minap erkélyen amikor végre nap is volt kiprobáltam, és igen... nem láttam gyk. semmit sem.

A kép azt hivatott mutatni hogy mennyivel erosebb a világitása a Litenak olyan viszonyok kozott is, amikor a regi DS elvérzik.

nem értem ezzel mi a lejáratás... ha eddig megfelelt a gép, akkor most hirtelen miert zavar egy ilyen publikáció? Attól hogy mutatnak ilyen képeket, aminek én minimum 100%ot szavazok meg hogy ilyen különbség lesz (elvégre 4* erõsebb fényerõnek ki kell jönnie valahol), a régi Ds nem lesz fakóbb...

Tudom hogy photoshoppal barmit meg lehet csinalni de kb leszarom😊

S nem "ilyen" kereskedõ féle vagyok (mintha vmi leprás lennék....)

Nem tudom hol volt elfogultság. Kértem bárkit is hogy cserélje le a gépét? Érdekel ki mivel játszik?De annak Örülök hogy sokan Nintendozznaak, lévén a kedvenc😊

Nekem aztán édesmind1 ki mivel játszik, nem haltam volna abba se bele ha nincs redesign DS, nem tudom ez kitunt e abbol hogy speciel nem egy DSem van otthon.

Sheltem
Biztos itt is azért ronda a nõ mert nem úgy vetõdik rá a fény...ezért csalóka a kép mint a sima DS fényerejénél...Lehet ott valami bombázó fogja csak a japcsik nem tudnak fotózni <#eljen>

guardian hero
Szerintem meg sok szép japán nõ van, de sajna a képen szereplõ hölgy tényleg nem tartozik közéjük...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Szerintem cooool, fõleg ebben a színben 😊. Remélem hamar kapható lesz nálunk is!

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sheltem
Hát ott nagyon kevés a jó nõ baszki. Azért jönnek európába a kispöcsû húzottszemûek...

nyaSGem
Most õszintén!
Hogy lehet egy ilyen randa nõvel reklámozni a Lite-ot???

nyaSGem

egyetértek 😛

nyaSGem
"irták is a hozzá tartozó cikkben, hogy a DS képernyõje nagyon nagy világosban (aka napon, vagy ilyen csilivili áruházban) nem az igazi, s mivel abbana boltban olyan erõs vilagitas volt megmutathatta hogy mennyire különbözik tõle a Lite."

Ez annyira nevetségesen hangzik, hogy kár volt leírnod. De komolyan.
Ha tudják, hogy a helyszín alkalmatlan a fényviszonyok miatt az összehasonlító fényképhez, akkor mi a francnak készítik el egyáltalán????
De ez csak véletlen ugye??? <#nevetes1>
Asszem te ilyen konzol kereskedõ vagy ugye? Szóval mondhatjuk, hogy kicsit se vagy elfogult...<#nyes><#nyes><#nyes>

Ezt a képet elfelejtheted. Nyilvánvaló, hogy lejáratás vele a cél. És mindezt úgy állítom, hogy amúgy fogok én is venni Lite-ot. De a régi is marad.
Az internet tele van átbaszással. Photoshop-al 10 másodperc alatt elsötétítem a DS képernyõjét, úgy hogy azt hiszed valódi kép.

Szerintem is várjuk meg, amig az elsõ példány a kezünkben lesz, azt akkor járhat a szánk...

guardian hero
Szerintem ezért teljesen felesleges új topikot nyitni.

Csibe001
Igen teljesen igaz amit beszélsz.S én írtam, hogy nem flém miatt mutatom hanem, hogy lássák, egyáltalán nem szar a DS kijelzõje.Egyébként meg a képen egyáltalán nem tûnik úgy, hogy hatalmas fény lenne ott.

CHEAPBOY
Mijabban a jó?
S warézkodsz hogy ennyi címmel tolóóód?😊

Így igaz "tégla" DS powa 😊

Csibe a tutoromban is van egy két tép és azok sem csillogósak, max elmosódott mert rosszul fényképeztem 😛

Sheltem
<#hehe>

CHEAPBOY
Ecsém jo hogy már nem klikkesedunk😄 Régi DSesek elõnyben, mert az agyonütésre is használható😊

CHEAPBOY
Amelyik képpel összeveted, az csalóka s nem kamukampány meg photoshop... irták is a hozzá tartozó cikkben, hogy a DS képernyõje nagyon nagy világosban (aka napon, vagy ilyen csilivili áruházban) nem az igazi, s mivel abbana boltban olyan erõs vilagitas volt megmutathatta hogy mennyire különbözik tõle a Lite.

S szerintem nem lehuzos vagy hulye döntés az hogy kivonják a régi DSt, akinek az kell vegye azt amig teheti, akinek nem kell vesz mást. Nem kötelezõ Lite-ot venni, nem értem miért a felháborodás.

S azon vitatkozni hogy melyik a jobb, baromság, a Lite jobb lesz, természetesen, mert egy ujabb kiadás, de ez nem jelenti azt hogy azt szereti majd mindenki. Speciel én szeretem a régi DSeimet, lesz Liteom is s nem tervezem eladni amiatt a régieket sem.

Már jó pár napja megy itten ez a tök felesleges huzavona. MAjd ha fegyvert tartanak mindenki fejéhez, hogy márpedig Liteot veszel, s köteles vagy ráfizetéssel cserélni le a gépedet, akkor megértem hogy anyázzátok a Nintendot😊

S ha jól tudom a cég hivatalos fotókat nem közölt a két gép közötti fényerõkülönbség prezentálására.

Amik eddig a neten voltak mind online lapok, odakerult rajongok fényképei, de ezt biztosan tudjátok.

Sheltem
Nyitni kéne egy Ds-Lite topicot. Bár lehet csak 1 user lenne ott <#mf2>
Najó énis csak humorizáltam.<#zavart1>

Csibe001
Nem véletlenül lehet olvasni mindenhol, hogy kifogytak a DS készletek.S valamilyen okból kifolyólag (Lite) sajnos nem kerülnek a polcokra régi DS-ek...most meg jönnek ezek a szánalmas képek, hogy mekkora fos a régi DS kijelzõje.Csalódnom kell a nagy N-ben...no mind1, én imádom a DS-em s nem is tetszik a lite annyira hogy lecseréljem.
De majd Daniel T megmondja,hogy hova vezethetõ vissza ez az egész, elvégre nincs olyan ember aki ne szeretne inkább Lite-ot. <#nyes>
Na jó ezt ne vegyétek komolyan, fõleg te ne DanielT csak humor volt. <#vigyor2>

deep
Aki akar egy jót játszani és szereti netán a StarWars-t az próbálja ki az Ep.3 játékot, mert kegyetlen jó! 2D-s rajzfilmszerû, tökaranyos, nagyonjó😄
Seth
na megjött végre a DS-em 😄
Melóhelyen vagyok, kipróbálni se tudom, itt van 1 méterre....megõrülök

Tudommá.....WC 😄

PSN ID.: Beegabor

nyaSGem
Így áll a Nintendo a saját DS classic-jához:

nyaSGem
Teljesen igazad van.
Én is a minap csináltam egy fotót DS-rõl, egyáltalán nem olyan rossz a fényereje, mint ezeken az összehasonlítós fotókon.
Ebbõl is látszik, hogy a Nintendo annyira sokat eladott a régi DS-bõl, hogy már annyira szarik rá, hogy az se érdekli õket, ha a saját terméküket sárba tiporják. A régi DS-bõl már nem óhajtanak többet eladni, meg van a terv. Ennyi...

Super Mario
Ja, értem. :-( Sajnos, igazad van.

https://supermario4ever.wordpress.com

Csibe001
Ezt hogy érted?Az US verzió gyengébb vagy micsuda? <#nemtudom>

Nem többek, hanem azok csillognak 😞