Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14k volt postával együtt.

Sheltem
Értem és mennyibõl jött ki egy SC ha megkérdezhetem? Csak kíváncsi vagyok M3 nál mennyivel olcsóbb ha a jövõben énis vennék egyszer.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Danielt rendelte többek között nekem is. (SD változat)

Sheltem
Megkérdezhetem hol lehet kapni Supercardot? Vagy hozattad külföldrõl?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Na megvan a Supercard-om!
Nekem semmi ilyen beszorulás gondom nincs vele 😊 Teljesen simán kijön meg bemegy... GBA game is megy vele akadás nélkül! (a metroidok is!)
Moonshellel kellett kicsit ügyeskedni de már az is müxik 😊
Szóval nálam 10/10.

Super Mario
<#eljen>

https://supermario4ever.wordpress.com

CHEAPBOY
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> ezek örömkönnyek 😄
megható ilyeneket olvasni, el se hiszem hogy milyen sokan vallják irják azokat amit én is már rég😊 igaz nekem nem kellett még az se hogy megjelenjen ahhoz hogy látatlanban máris akarjam😊

Fel Fel Nintendo, mindig csak elõreee!😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mb66
Hát szerintem is mindenképpen szerezz be egy DS-t, az érintõképernyõ nagyon üt, amíg nem próbálja ki az ember, el se hiszi mennyire.. És már most egy erõs, változatos játékkínálata van, ami rohamosan nõ. PSP kínálata sajnos ehhez képest tényleg a béka segge alatt van.. (amik vannak rá meg szvsz inkább nagygépre valók, mikor WRCznék én ilyen kicsiben, ahhoz TVkell, meghát végülis butitott Ps2 portok..)

www.hordamusic.hu

Sheltem
Nekem az a 6-7 autóverseny sem jön be 😞 Egyedül a Pursuit force vagy mi tetszett úgyahogy.

kisgabo
hát ja... hiába vannak iszonyat jó gémek psp-re ( 6-7 autóverseny ) nekem gba-n nagyon bejött pár stuff, pontosan az egyszerüség miatt ( harvest moon, advance wars ... ) valahogy jó a cucc, hiába kisebb, jó.

olyan zx spectrum feeling, amit nem kompenzál a nagyobb kijelzõ.

testerlnx
Kocsiban ülve várakoztam, mondjuk még olvashattam volna...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sheltem
Hálistennek nem akkora a változás mint a GBA - GBASP esetében...Akkor jobban idegesítene, hogy miért nem az újat vettem, így nem érdekel.
Tegnap a nap is sütött virító napsütésben én mondjuk nem hiszem, hogy fogok játszani(bár ki tudja).

Csibe001
Na látod!!Megoldottad a flame-et. 😊
Én max olyan DS-re váltanék amiben a lite képernyõje van <#gonosz1>

testerlnx
Arról nem is beszélve, hogy max egy gyereknek lesz kényelmesebb a Lite fogásra...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Aham. Amúgy otthon meg a melóhelyen nem volt még nagyon problémám a láthatósággal, de tegnap pont kocsiban játszottam és iszonyúan tükrözõdött, és alig láttam vmit... Ha ugyan azt eljátszák mint a GBA SP-nél, hogy lesz olyan régi DS amin a fényerõt felnyomják, akkor az esetleg érdekelni fog, de szerintem max összecsukva néz ki jobban a Lite, kinyitva, nekem elég gáznak tûnik... Persze izlések és pofonok.

testerlnx
Amúgy a Mr. Driller nagyon bejövõs még, meg a Polarium, meg az Space Invaders 😊 Hiába oldschool cool 😛 Csak hüvejk ujjam remeg egy kicsit 😉

Csibe001
Én itt tartok : #4813 nézd meg a képet, ez már jóval a vulkán után van

Sheltem
Jó hát szabadidõ terén én se vagyok p*csába se szóval nem veszélyeztet a dolog, hogy pikkpakk be fogom fejezni.

testerlnx
Relatív, kérdés mit nevezünk rövidnek, amúgy én 14 óránál tartok (most tört ki a vulkán)...

Csibe001
Jó, mondjuk azoknak akiknek sok idejük van csupán játékra azoknak lehet ez a játékidõ rövid lehet, de nekem ez eddig a leghosszabb játék ds-en.

Sheltem
Hát csak azt mondom amit hallottam, természetesen nem biztos hogy igaz.
De ugyanezt mondják #ndstemp en a Super Princess Peach ra is, hogy szuper csak túl rövid.
Majd elválik nekem eddig megfelelõ hosszú volt minden game.
Mondjuk Kirbyt kb 5000 pályán keresztül sem tudnám megunni 😊

Csibe001
Rövid?!Én 16 óra játékidõnél vagyok, ezt nem mondanám rövidnek..s még nincs vége

Sheltem
Mondjuk a kártya is játék ha úgy vesszük 😊

Sheltem
Ezt nem is tudtam 😊

deep
Kezdetben a Nintendo kártyákat gyártott😄
Paklisat😄
Sheltem
Jaja az szupi csak állítólag rövid.. Remélem azért annyira nem..A gba verzió se volt annyira rövid.

Sheltem
A PSP ben óriási lehetõségek lennének pedig. A hardware valljuk be csúcs(pláne a plazma minõségû kijelzõje), de sajnos a játékok...inkább nem mondok semmit, reméljük a közeljövõben majd csinálnak rá "must have" játékokat és akkor érdemes lesz pspn gondolkodni.
Mondjuk nekem akkoris hiányozna már a Touchscreen a játékokból annyira megszoktam.
Nintendo Fílinget sajnos nem lehet felülmúlni(legalábbis nekem eddig a nintendo játékai magasan viszik a pálmát pedig pcn is kipróbáltam már eztazt a jópár év alatt).

Ne felejtsük el, hogy alapvetõen melyik cég az amelyik kezdetektõl a játékokra van "kihegyezve", sajnos(?) ez elég keményen érzõdik is a játékok hangulatában.

testerlnx
Amúgy a Partners in Time egész ütõs lett...

kisgabo
hát igen, psp baja a firmware... 2.0 kell, ha nicsn az a baj, ha van az a baj.
szal nem a magyarnak találták ki.. <#vigyor1>

testerlnx
Én is elõszõr PSP-t néztem aztán bejöttem a topic-ra meg utána néztem a játékoknak, és akkor döntöttem a DS melett. Nem bántam meg 😊 Bár még a PSP nem került le a napirendrõl, egyenlõre várok arra, hogy lesz-e rá rendes körös JRPG...

Csibe001
Szóval nem.. <#fejvakaras>

guardian hero
MP3-ra a DS is jó, filmre is valamennyire (nyilván nem PSP szinten), de persze ha megengedheted magadnak, legjobb, ha mindkettõ van 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
lehet azt teszem, mert psp jó mp3, filmekre, játék... már ha lenne valami jó is.

Sheltem
Igen annyi...full megéri.

Csibe001
Jaja, nkm is az van s soha nem volt még belassulás.S 10.000 Ft körül van asszem.

Sheltem
Cf kártyából nekem Kingston Elite Pro 512mb van és semmi gondom vele+ kurvagyors.

Sheltem
Neked kell tudnod.

deep
Én a PSP mellé vettem DS-t és iszonyú jó!!! Magam se hittem volna, amig ki nem próbáltam, hogy ez mennyire kibebaszott jó😄
kisgabo
hát, nagyon gondolkodom, hogy vegyek a PSP helyett egy DS-t... szerintetek?

melyik a legjobb ( ár ) cf kari ds-hez?

DS Lite this May? Jol hangzik.rermelem max majusba kijon.
Rumors place the redesigned system day and date with New Super Mario Bros.
link:http://ds.ign.com/articles/691/691013p1.html

Jimi Hendrix

Deszar,ha valaki rabukanna egy olyan kepre ahol ezt rendesen meg is mutatjak,az adjon egy linket.thx

Jimi Hendrix

Sheltem
Nyilván a Nintendonál úgy gondolták, hogy többnyire ds játékot fognak az emberkék játszani aki pedig GBA -zni akar köt egy "kis" kompromisszumot... Csak arra nem gondoltak mi lesz szegény flash kártyásokkal <#nemtudom>

Beast Machine
ecsém, a kazi úgy kilóg, mintha törvény szólna róla

...vágod?

Sheltem
A kártya lóg ki belõle jobban...De "csak" a GBA slotnál áll fenn ez a probléma az NDS slot ugyanaz.

Jol tom hogy a lite-bol a gba slot ugy log ki,hogy ha abba beleteszel egy gba gamet mondjuk,akkor a kartya maga nem log ki,csak a slot van kijebb?

Jimi Hendrix

deep
Akkor is szebb a Lite😛PP
Sheltem
<#eljen>

Beast Machine
AKKOR IS TÉGLASZTÁJL DS RULEEEEEZ!!!!!

...vágod?

Neem dehogyis eszembe se volt <#papakacsint>

Sheltem
Már épp lehiggadt amúgy a háború, de megint van aki felbõszíti a tüzet...Hiába no ez a topic már csak errõl(is) szól<#vigyor2>