Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ha újverziós ds-ed van,akkor a superpass 2 firmware-jét tudod frissíteni vele

PSN ID.: Beegabor

Ja és a link az usb programmerhez:
http://www.dretschler.com/catalog/imagemark.php?&image=images%2FNDS011-1.jpg
Ha már Supercard témánál tartunk, tudja valaki mi ez az usb programmer amit az SC mellé lehet venni?
nyaSGem
Így van, nem kell... Muszály!!!
<#bee1>

Egyébként jó ha tudod - és biztos tudod is -,egy ilyen "warez" cucc nem feltétlenül jelent játékok illegális másolatával való visszaélést.
Egy SuperCard-ot pl. én használhatok arra, hogy a saját magam által kódolt és lefordított GBA vagy DS porgramokat futtassak, saját örömömre, hobbi célból.
Úgyhogy itt senki nem warezos, aki SuperCard-ot vagy M3 kártyát használ.
Mi csak hobbizunk...<#action>

Jah meg ugye se emulátorral játszani, se mp3-at hallgatni, se esetleg majd netezni, meg semmit ami nem hivatalos 😊

Nexxuss
nem kell warezolni 😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

testerlnx
Jaja, írjatok játék ismertetõket, ki mivel játszik, mi miért jön be, illetve miért nem...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Nekem M3 SD-m van, szerintem ez se fog ki lógni olyan nagyon, amúgy az szerintem elõny, hogy nem kell kivegyem az M3-ast, mert az SD-t ki lehet anélkül is "pattintani" belõle... SuperCard-os SD-vel nem terveznek ilyet? Árulja vki itthon SuperCard-ot?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

guardian hero
A Supercard SD-vel nem olyan vészes, viszont egy M3-al durva lehet 😊. Eddig kicsit tanácstalan voltam, hogy melyiket válasszam, de azt hiszem, már csak esztétikai okokból is muszáj lesz a Supercard SD-t...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mb66
Ez a Supercard CF kártya maga (flashkari nélkül) hoszabb, mint egy sima GBA kazi? Csak mert korábbi képeken maga a GBA kazi nem lógott ki ennyire, mint ezen a képen.

www.hordamusic.hu

Nekem SD van 😛
Az nem olyan vészesen lóg ki szerintem.
Egyébként nekem tetszik hogy kilóg, az ujjaimat tudom rajta támasztani 😊

nyaSGem
Hogy valami értelmeset is tárgyaljunk:

Ott lentebb látható az általam berakott két kép a SuperCard oldaláról. Nagyon randán kilóg belõle a SuperCard. És ez még hagyján. A CF-es verzió esetén pluszban a CF kártya is kilóg, így ez már nagyon csúnya kilógás.
Az a baj, hogy ezt az amúgy tényleg kisebb és kecsesebb Lite-ot brutálisan kényelmetlenül elbaszaríntja a SuperCard.
Ezért aki Lite + warezon töri a fejét és SuperCard-ban gondolkodik, mindenképp a SuperCard SD változatát javaslom:

SuperCard CF verzió (csúnyán kilóg CF kártyával megtoldva):

SuperCard SD verzió (csúnyán kilóg, de legalább csak a SuperCard):

mb66
Felõlem is jöhetnek a képek, hiába van már DS em, és egy ideig biztos nem cserélem le (inkább a játékokra költök helyette) de ezek a képek sokkal "életszerûbbek" mint a hivatalos és mindenféle fotosoppos hasonlítgatások.

www.hordamusic.hu

guardian hero
Engem érdekel, örülök a képeknek, tanulságosak szerintem. Aki meg unja a témát, az írjon esetleg játékismertetõket flém helyett, akkor majd azoktól fog pörögni a topik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Jó, ok, értem, ennyi😊
Mindenki tudja hogy jobb lesz. Én is, ti is. De épp azért rakosgattuk be a képeket, hogy LÁTHASSA mindenki, amit mi is a saját szemünkel.

Szer.:Tehát nem azt bizonygatjuk a képekkel, hogy lám jobb a kijelzõ, hanem hogy milyen is valójában. De ha titeket nem érdekel...
Ez mind szép és jó!😊 Csak az a baj, hogy egy idõ után unalmas, azt olvasni, hogy megy a sz.rozás a DS képernyõjérõl amikor tudja mindenki nagyon jól, hogy jobb lesz a DS Lite képe.😉 Nem azt mondtam, hogy ne rakjatok be képeket, csak az a baj, hogy amíg az ember tényleg nem lát valamit a saját szemével addig nehezen hiszi és ezzel én is többnyire így vagyok, mert néha a látszat csal.
deep
Õõõ, mi a tapasztalatainkat próbáltuk közölni, képekkel alátámasztva csak elküldtetek a francba😊
"Én a tapasztalati meggyõzõdésre támaszkodom és nem a tömeghisztériára..."
Végre valaki érti a lényeget...<#worship>
nyaSGem
"Legalább tudjuk mennyivel jobb.
(amit akárhogy is nézünk, jobb)"

Ez eddig se volt kérdéses.

De az az átalakított DS egy különcködõ félmegoldás. És akkor még finoman fogalmaztam.

No mindegy, amint bejön hozzánk a Lite, veszek egyet úgyis. Ha a kezemben lesz és kipróbáltam... no akkor fogom elhinni amit látok.
A Nintendo, de akár a Supercard promociós anyagai nem nagyon hatnak meg.

Én a tapasztalati meggyõzõdésre támaszkodom és nem a tömeghisztériára...
<#papakacsint>

guardian hero, Nexxuss:

Köszönöm a válaszokat!!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Nem tudom mit kell ezen vitatkozni annyit..
Most miért baj ha berak képeket? Legalább tudjuk mennyivel jobb.
(amit akárhogy is nézünk, jobb)
Photoshoppal tényleg fel lehet javítani a képét, de nem hiszem hogy danielt most csak azért szórakozott vele hogy nekünk itt mutogassa 😊

DanielT
Nõkön én is tudok fotosoppolni, de egy valódinál hihetõbb szénnévakuzott gépösszehasonlító képet nehezen tudnék összehozi...
nyaSGem
""Azt csak úgy zárójelben említem meg, hogy Photoshoppal 2 perc alatt hihetõbb
fotót készítek neked, mint amit te ide beraktál."

Tedd meg a kedvemért kérlek, köszönöm szépen!"

Légyszíves küldj a barátnõdrõl egy teljes alakos fürdõruhás (de inkább ruha nélküli) fotót. Olyan képet csinálok belõle Photoshoppal, hogy leesik az állad. <#nyes>

DS fake fotót találsz eleget a neten. Meg aztán rendesen megfizetnek engem, ha valami produktumra vágynak tõlem...<#bee1>

Sheltem
Gondoltam tolok bele egy kis szép magyar nyelvtant <#ravasz1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

deep
Most aztán idevágtál, megmutattad. Gratulálok, szép a stílusa. Nem kapsz több képet, mert nem érdemled meg.
DanielT
Totálisan leálltunk, nyugi 😊

"(Nem kell a duma, hogy "Ne te mondd meg mit csináljak köcsög demokrácia van"stb.)."

Ilyet pedig hiába vársz tõlem 😊
Sheltem
"tudta már mindenki, hogy a DS és az SP kijelzõjének gyenge a fényereje"(Nyasgem)

"Ha mindenki tudja, hogy jobb a képe, akkor miért nem hiszed el?" (Deep)
Hol nem hiszi el szerinted?
Te deep ha már deep a nicked áss "mélyebbre" kicsit a magyar nyelvtankönyvekben. Senkinek(!) nem újdonság, hogy jobb lesz/lett a ds lite/gba sp fényereje. Ki nem szarja le már a témát ezredszeri elõvétel után ?
Ti milyen munkahelyen dolgoztok bazmeg? Gyõzike Show-t rendeztek, vagy mi?
Elég legyen már a kibaszott kijelzõ témából, sorra jönnek a jobbnál jobb játékok csökkentképességû korlátolt agyatok meg leragad egy 1000szer kibeszélt témánál. Húzogassátok egymás lankadt pöcsét úgy hogy egyikõtök kezében az amcsi SP a másiknak meg a DS lite van, csak ne itt tegyétek.
(Nem kell a duma, hogy "Ne te mondd meg mit csináljak köcsög demokrácia van"stb.).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
"Azt csak úgy zárójelben említem meg, hogy Photoshoppal 2 perc alatt hihetõbb
fotót készítek neked, mint amit te ide beraktál."

Tedd meg a kedvemért kérlek, köszönöm szépen!
kisgabo
kötöd a 25 rongyot a karóhoz, vagy mi a szösz lesz?

nyaSGem
"Engem is érdekel a kijelzõ dolog. "
- Akkor már ketten vagytok. Fogjátok meg szépen egymás kezét bugyibucik...<#action>

" A kép elkészülténél én is jelen voltam."
- És? Mi vagy te? Közjegyzõ??? <#nyes>

"Ha mindenki tudja, hogy jobb a képe, akkor miért nem hiszed el? Mert ahogy állítod, ez nem hihetõ."
- Te mirõl, kirõl beszélsz apafej? Valakivel nagyon összekeversz. Ha csak a legutóbbi néhány kommentemet nézed meg, abból is kiderül, mekkora marhaságot írsz...<#szomoru2>

"Ahhoz meg semmi közöd, hogy miért adok én el bármit is."
- Ez igaz. Most megfogtál... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

deep
Engem is érdekel a kijelzõ dolog. Jó látni, mennyivel szebb lesz a Lite képe.Azért mondogatjuk és pakolgatjuk be a képeket, mert még mindig állít(od)játok, hogy Photoshop, meg stb. A kép elkészülténél én is jelen voltam. Ha mindenki tudja, hogy jobb a képe, akkor miért nem hiszed el? Mert ahogy állítod, ez nem hihetõ.
Ahhoz meg semmi közöd, hogy miért adok én el bármit is.

DanielT
Ez jó volt 😊
nyaSGem
Lehet hogy csak téged érdekel ez a kijelzõ dolog??
Esetleg csökkent látóképességû vagy?
Réges régen - mielõtt még te ebbe a topikba írogatni kezdtél -, tudta már mindenki, hogy a DS és az SP kijelzõjének gyenge a fényereje. Volt is róla szó egyébként.
Ha most még 40x elmondod nekünk, akkor mindenki együgyünek fog nézni téged.
Azt csak úgy zárójelben említem meg, hogy Photoshoppal 2 perc alatt hihetõbb fotót készítek neked, mint amit te ide beraktál. <#nyes>
Van kimondottan olyan plugin, ami vakut csinál a képre.

Egyébként hogy van az, hogy a nagyon komoly szakmai háttered mellett kiderül, a kollégádnak el kell adnia a DS-ét, hogy sielni mehessen.
Lehet hogy egy cégnél dolgoztok, te csúcsvezetõ vagy õ meg a portás???
<#wilting>

Sheltem
Köszi szépen! Az 1000. ilyen kép után annyira vártam az 1001edikre, hogy már alig bírtam visszafogni magam. De most orbitális orgazmusom után megint megnyugodtam egy fél órára! Utána majd újra kérek még ilyen kijelzõs képet!
Deep inspirálására eldöntöttem énis gyûjtõ leszek! Csak én nem konzolokat fogok gyûjteni, hanem kijelzõösszehasonlító képeket. Már létreis hoztam a könyvtárat neki a C-n a /mkdir suxdanieltpics címmel!
Célom a világ legnagyobb kijelzõképgyûjteménye!

ui.: Nem tudja valaki a Guiness mailcímét? <#nemtudom>

mb66
Nemtom mi van a Ti DS aksitokkal, de nekem már 10 hónapja van meg a DS em, nyúztam is rendesen, de még mindíg minden feltöltéésel 8-9-10 órát simán bír. Igaz én a warezt mellõzöm,de azért nem fogyaszthat annyit egy flash kártya ..

www.hordamusic.hu

DanielT
Mivel annyian kértétek, ismét egy összehasonlító kép a DS és az amcsi SP kijelzõjérõl 😊 Pofánvakuzva, hogy ne csak a fényerõ legyen a különbség, hanem az, hogy vannak SZÍNEK is 😊

Mindezeket nem az SP istenítése és a DS gyalázása miatt nyomom be, hanem azok miatt akik megkérdõjelezték a Lite létjogosultságát.
Annyira dícséritek már a DS-t, hogy szépen lassan érlelõdik bennem, hogy beszerzek egyet! 😄

kisgabo
megsoroztam.. 😊

Sheltem
Legmagasabb fokozatot ha nem akarsz 1-2 éven belül szemészetre menni szerintem csak napsütésben fogsz használni. Ugyanis képek alapján az olyan már majdnem mintha egy izzó világítana a szemedbe. Szóval azt ritkán fogod használni.

Sheltem
"Nálam ez 5.5-6 óra."

Ha van valami passkeyed az fogyaszt állítólag elég szépen, szóval ne csodálkozz.
Ha nincs akkor passzolok.

testerlnx
"az eredeti DS 6-10 óráig üzemelt egy feltöltéssel"
Nálam ez 5.5-6 óra.
"5-8 óráig a legmagasabb fokozaton."
Kérdés, hogy csak a legmagasabb fokozaton van-e lényeges különbség a régi és a Lite közt, mert ha igen, akkor ezért bizony mégis csak csökkentett használati idõvel kell fizetni...

testerlnx
Attól még megkérdezheted Tõle 😄

Sheltem
Cheapnél mindig jó áron ment a ds amúgy megér egy telefont szerintem is.

Sheltem
Én? Nem nekem kell baszki 😊 Látom figyelsz a részletekre 😉

testerlnx
Cheap-nél volt 33e a nintendogs-al, és asszem talán volt 29e ért is sima, de inkább kérdezd meg Tõle...

Sheltem
29 be kerül a Budaörsi Media Marktban.
Ami ugyan kicsivel több mint 27-28 de akkoris 4 el kerül többe 25nél és új/garancia/számla stb.
Ha MM be 29 ért kapni lehet akkor viszont tuti van olyan hely is ahol 27-28. Ebben 100% ig biztos vagyok.

Hol lehet ennyiért kapni újonnan?

Sheltem
It is confirm that our M3 & passkey2 can be used on NDS Lite .( 01-03-2006 )

http://www.m3adapter.com/News.htm

Sheltem
<#eljen>

deep
Amikor megvettem kipróbáltam😄
Igazság szerint alig van idõm játszani bármivel😊 De olyan szépek így együtt😄