Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.dretschler.com/catalog/imagemark.php?&image=images%2FNDS011-1.jpg
<#bee1>#bee1>
Egyébként jó ha tudod - és biztos tudod is -,egy ilyen "warez" cucc nem feltétlenül jelent játékok illegális másolatával való visszaélést.
Egy SuperCard-ot pl. én használhatok arra, hogy a saját magam által kódolt és lefordított GBA vagy DS porgramokat futtassak, saját örömömre, hobbi célból.
Úgyhogy itt senki nem warezos, aki SuperCard-ot vagy M3 kártyát használ.
Mi csak hobbizunk...<#action>#action>
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
www.hordamusic.hu
Az nem olyan vészesen lóg ki szerintem.
Egyébként nekem tetszik hogy kilóg, az ujjaimat tudom rajta támasztani 😊
Ott lentebb látható az általam berakott két kép a SuperCard oldaláról. Nagyon randán kilóg belõle a SuperCard. És ez még hagyján. A CF-es verzió esetén pluszban a CF kártya is kilóg, így ez már nagyon csúnya kilógás.
Az a baj, hogy ezt az amúgy tényleg kisebb és kecsesebb Lite-ot brutálisan kényelmetlenül elbaszaríntja a SuperCard.
Ezért aki Lite + warezon töri a fejét és SuperCard-ban gondolkodik, mindenképp a SuperCard SD változatát javaslom:
SuperCard CF verzió (csúnyán kilóg CF kártyával megtoldva):
SuperCard SD verzió (csúnyán kilóg, de legalább csak a SuperCard):

www.hordamusic.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mindenki tudja hogy jobb lesz. Én is, ti is. De épp azért rakosgattuk be a képeket, hogy LÁTHASSA mindenki, amit mi is a saját szemünkel.
Szer.:Tehát nem azt bizonygatjuk a képekkel, hogy lám jobb a kijelzõ, hanem hogy milyen is valójában. De ha titeket nem érdekel...
Végre valaki érti a lényeget...<#worship>#worship>
(amit akárhogy is nézünk, jobb)"
Ez eddig se volt kérdéses.
De az az átalakított DS egy különcködõ félmegoldás. És akkor még finoman fogalmaztam.
No mindegy, amint bejön hozzánk a Lite, veszek egyet úgyis. Ha a kezemben lesz és kipróbáltam... no akkor fogom elhinni amit látok.
A Nintendo, de akár a Supercard promociós anyagai nem nagyon hatnak meg.
Én a tapasztalati meggyõzõdésre támaszkodom és nem a tömeghisztériára...
<#papakacsint>#papakacsint>
Köszönöm a válaszokat!!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Most miért baj ha berak képeket? Legalább tudjuk mennyivel jobb.
(amit akárhogy is nézünk, jobb)
Photoshoppal tényleg fel lehet javítani a képét, de nem hiszem hogy danielt most csak azért szórakozott vele hogy nekünk itt mutogassa 😊
fotót készítek neked, mint amit te ide beraktál."
Tedd meg a kedvemért kérlek, köszönöm szépen!"
Légyszíves küldj a barátnõdrõl egy teljes alakos fürdõruhás (de inkább ruha nélküli) fotót. Olyan képet csinálok belõle Photoshoppal, hogy leesik az állad. <#nyes>#nyes>
DS fake fotót találsz eleget a neten. Meg aztán rendesen megfizetnek engem, ha valami produktumra vágynak tõlem...<#bee1>#bee1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"(Nem kell a duma, hogy "Ne te mondd meg mit csináljak köcsög demokrácia van"stb.)."
Ilyet pedig hiába vársz tõlem 😊
"Ha mindenki tudja, hogy jobb a képe, akkor miért nem hiszed el?" (Deep)
Hol nem hiszi el szerinted?
Te deep ha már deep a nicked áss "mélyebbre" kicsit a magyar nyelvtankönyvekben. Senkinek(!) nem újdonság, hogy jobb lesz/lett a ds lite/gba sp fényereje. Ki nem szarja le már a témát ezredszeri elõvétel után ?
Ti milyen munkahelyen dolgoztok bazmeg? Gyõzike Show-t rendeztek, vagy mi?
Elég legyen már a kibaszott kijelzõ témából, sorra jönnek a jobbnál jobb játékok csökkentképességû korlátolt agyatok meg leragad egy 1000szer kibeszélt témánál. Húzogassátok egymás lankadt pöcsét úgy hogy egyikõtök kezében az amcsi SP a másiknak meg a DS lite van, csak ne itt tegyétek.
(Nem kell a duma, hogy "Ne te mondd meg mit csináljak köcsög demokrácia van"stb.).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
fotót készítek neked, mint amit te ide beraktál."
Tedd meg a kedvemért kérlek, köszönöm szépen!
- Akkor már ketten vagytok. Fogjátok meg szépen egymás kezét bugyibucik...<#action>#action>
" A kép elkészülténél én is jelen voltam."
- És? Mi vagy te? Közjegyzõ??? <#nyes>#nyes>
"Ha mindenki tudja, hogy jobb a képe, akkor miért nem hiszed el? Mert ahogy állítod, ez nem hihetõ."
- Te mirõl, kirõl beszélsz apafej? Valakivel nagyon összekeversz. Ha csak a legutóbbi néhány kommentemet nézed meg, abból is kiderül, mekkora marhaságot írsz...<#szomoru2>#szomoru2>
"Ahhoz meg semmi közöd, hogy miért adok én el bármit is."
- Ez igaz. Most megfogtál... <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Ahhoz meg semmi közöd, hogy miért adok én el bármit is.
Esetleg csökkent látóképességû vagy?
Réges régen - mielõtt még te ebbe a topikba írogatni kezdtél -, tudta már mindenki, hogy a DS és az SP kijelzõjének gyenge a fényereje. Volt is róla szó egyébként.
Ha most még 40x elmondod nekünk, akkor mindenki együgyünek fog nézni téged.
Azt csak úgy zárójelben említem meg, hogy Photoshoppal 2 perc alatt hihetõbb fotót készítek neked, mint amit te ide beraktál. <#nyes>#nyes>
Van kimondottan olyan plugin, ami vakut csinál a képre.
Egyébként hogy van az, hogy a nagyon komoly szakmai háttered mellett kiderül, a kollégádnak el kell adnia a DS-ét, hogy sielni mehessen.
Lehet hogy egy cégnél dolgoztok, te csúcsvezetõ vagy õ meg a portás???
<#wilting>#wilting>
Deep inspirálására eldöntöttem énis gyûjtõ leszek! Csak én nem konzolokat fogok gyûjteni, hanem kijelzõösszehasonlító képeket. Már létreis hoztam a könyvtárat neki a C-n a /mkdir suxdanieltpics címmel!
Célom a világ legnagyobb kijelzõképgyûjteménye!
ui.: Nem tudja valaki a Guiness mailcímét? <#nemtudom>#nemtudom>
www.hordamusic.hu
Mindezeket nem az SP istenítése és a DS gyalázása miatt nyomom be, hanem azok miatt akik megkérdõjelezték a Lite létjogosultságát.
Ha van valami passkeyed az fogyaszt állítólag elég szépen, szóval ne csodálkozz.
Ha nincs akkor passzolok.
Nálam ez 5.5-6 óra.
"5-8 óráig a legmagasabb fokozaton."
Kérdés, hogy csak a legmagasabb fokozaton van-e lényeges különbség a régi és a Lite közt, mert ha igen, akkor ezért bizony mégis csak csökkentett használati idõvel kell fizetni...
Ami ugyan kicsivel több mint 27-28 de akkoris 4 el kerül többe 25nél és új/garancia/számla stb.
Ha MM be 29 ért kapni lehet akkor viszont tuti van olyan hely is ahol 27-28. Ebben 100% ig biztos vagyok.
http://www.m3adapter.com/News.htm