Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én lehet hogy néha bunkón fogalmazok és valakit megsértek, de utólag maximum megbánom a dolgot és nem letagadom.
Ez a különbség köztünk.
Nálunk is ugyanaz a helyzet, mint a japcsiknál. Tessék:

Saját magam minõsítését ezen oknál fogva nem rád bízom, vannak még itt páran rajtad kívül a fórumon akik majd állást foglalnak az ügyben.
A személyeskedést pedig mielõtt elkezdeném, be is fejeztem.
Amúgy meg ez a sikamlós róka stílus amit virítasz a fórumon, szöges ellentétben áll azzal, amit privátban írtál nekem.
Fogalmazhatsz itt szép szavakkal, attól még lehetsz szar alak...
És mindent összevetve az is vagy.
Amióta megjelentél, flémeled a topikot.
Ha az a célod, hogy szétkúrd a topikot, jól haladsz, és ügyesen is csinálod.
De elõbb-utóbb észre fogják venni a többiek is.
Fõként ha nekik is írsz privátban. Rögtön megismerik a dupla arcodat...
Itt a válasz, hogy miért.
És a három kötekedõbe ugye magadat is beleszámoltad? CSak a korrektség kedvéért kérdem...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Ezért nem csoda, hogy a csinos japán nõk inkább DS-eznek szex helyett.
Menj, tedd boldoggá õket. <#smile>#smile>
Ezt hívom én tömeghisztériának.
Ott hátrébb a képen nem látszik, de szerintem a japcsik még sátrakat is felvertek a betonra...
<#nyes>#nyes>
Te valami önkéntes segédrendõr vagy? Azok tudnak ilyen degeneráltak lenni.
Azért írok félhülye önkéntes rendõrt - egyébként ilyenek már nincsenek, csak a szellemisége maradt meg némely marhában -, mert a valódi rendõrök - legyen az utca sarki gumibot-lengetõ, vagy sztárnyomozó -, úgy warezol mint a sicc. Ismerek ilyeneket, tudom mirõl beszélek.
Meséld már el, mért kapod fel a vizet úgy erre a témára? Játéküzleted van?
Egyszer úgyis leszek japcsi csajjal, addig nem döglök meg <#ravasz1>#ravasz1>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na igen, mondjuk én leginkább azt nézem mennyire szavatos egy játék tehát meddig tud lekötni. Attól, hogy magával ragad nem biztos(illetve biztos hogy nem), hogy megveszem ha single player játék és pár végigjátszás után mehet a polcra(kivétel heroesok), szóval legfõképp multiplayeres játékok érik meg szerintem azt a 10-12 ezer Ft ot amit elkérnek egy új játékért).
Ebben az évben mindössze 2 pc játékot várok(igaz azokat rohadtul) az egyik a Heroes5 a másik az új Elder Scrolls: Oblivion. Na azok isteni cuccok lesznek, a heroes5öt még azis lehet, hogy meg fogom venni.
Ez esetben tévedtem sokkal kevesebb játékom van <#guluszem1>#guluszem1>
Én pl úgy voltam vele, hogy mivel nagyon kevés idõm van játszani(annál több fórumozni😊 ) inkább ráköltöm a dupláját a DS nek és veszek egy flash kártyát(+hozzá való cuccokat), egy játékot úgyis maximum 1szer fogok végigjátszani azt is inkább utazás közben. Aztán van ami nagyon tetszik azt tervezem, hogy késõbb megveszem. Pl. Animal Crossing esélyes erre ha majd valaki árulja féláron használtan.
Ha ez megnyugtat én nem feltételeztem, hogy nincs eredeti játékod egyáltalán és te vagy a warez apostola, pusztán az itteni hozzászólásodra reagáltam, ettõl még tele lehet a polcod jobbnál-jobb eredeti játékokkal. Mint írtam ha lenne DS-em én is valószínûleg warezolnék az említett okoból. Pusztán a tegnapi hangnem zavart kissé és ezen húztam fel magam.
Béke!
Mivel 40-45 éves vagy tiszteletbõl nem reagálok erre, peddig oltári nagy ****** írtál.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
...vágod?
GB-m is van már, csak bent van melóhelyen😊
Pocket, meg color in progress, ahogy a Game Gear is. Lynx is lett volna, de röhelyes árat kértek érte.
Na majd gyûlnek szépen😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Jimi Hendrix
Uj kepek a childeren of manabol: http://www.gonintendo.com/
Nagyon komoly jatek,foleg a hangulata ami megfogott,az intro is iszonyat tetcett,a hangok is nagyon komolyak,mar varom az angol verziot.
De addig is super hercegno,meg az elejen vagyok,de nekem nagyon bejon,mar nagyon vartam egy ilyesmi gamet,egyszeru es nagyszeru😄.
Jimi Hendrix

Bocs, de ez kikívánkozott. Tudom van ennek a témának külön topikja...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!