Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

deep
Azért én kiváncsi lennék a többiek véleményére, hogy melyikõtök a nagyobb flémer és a kevésbé kívánatos stílusú...<#whatever>
nyaSGem
Már régen elkezdted öregem, csak te utólag nem vállalod fel, valamint azt hiszed, mert nem használsz csúnya szavakat, attól te egy kultúrált úriember vagy. Pedig szép szavakkal is hátba lehet szúrni valakit sunyi-patkány módon, dehát ezt te tudod.

Én lehet hogy néha bunkón fogalmazok és valakit megsértek, de utólag maximum megbánom a dolgot és nem letagadom.

Ez a különbség köztünk.

nyaSGem
"bizonyítékokkal támasztják alá mondanivalójukat"

Nálunk is ugyanaz a helyzet, mint a japcsiknál. Tessék:

DanielT
Na, mi nem leszünk barátok, amit õszintén szólva nem bánok.
Saját magam minõsítését ezen oknál fogva nem rád bízom, vannak még itt páran rajtad kívül a fórumon akik majd állást foglalnak az ügyben.
A személyeskedést pedig mielõtt elkezdeném, be is fejeztem.
nyaSGem
Tudod mi a fizetsége a fogadatlan prókátornak?

Amúgy meg ez a sikamlós róka stílus amit virítasz a fórumon, szöges ellentétben áll azzal, amit privátban írtál nekem.

Fogalmazhatsz itt szép szavakkal, attól még lehetsz szar alak...
És mindent összevetve az is vagy.
Amióta megjelentél, flémeled a topikot.
Ha az a célod, hogy szétkúrd a topikot, jól haladsz, és ügyesen is csinálod.
De elõbb-utóbb észre fogják venni a többiek is.
Fõként ha nekik is írsz privátban. Rögtön megismerik a dupla arcodat...

DanielT
Nem, én magamat azok közé számoltam, akik bizonyítékokkal támasztják alá mondanivalójukat és véleményüket(mégha az nem is tetszik pár embernek), idióta személyeskedés helyett. Csak a korrektség kedvéért.
DanielT
"Nintendo will be shipping 450,000 DS lites and 200,000 DS regulars in Japan for the month of March. Nintendo also goes on to say that they expect the demand to far outweigh the supply. So basically, if you haven’t already preordered or have someone waiting to get you one, you are out of luck."

Itt a válasz, hogy miért.
nyaSGem
Mi van ecsém, így számon tartod az embereket?
És a három kötekedõbe ugye magadat is beleszámoltad? CSak a korrektség kedvéért kérdem...

DanielT
Éjszaka:
testerlnx
Sose fogom megérteni, várhatnának rá egy hete, és nem kell sorban állni, és ki is derül addigra már, hogy van-e vmi gond a kütyüvel... Én még mindig várom pl, hogy a PSP körül tisztúljon a kép... Ha veszek is Lite-ot biztos várok vele a megjelenésétõl számítva 3-4 hónapot.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

DanielT
A kommentjeid színvonala és stílusa egyre inkább tükrözi a nicked.
nyaSGem
Állítólag a japcsiknak kicsi a pöcsük.
Ezért nem csoda, hogy a csinos japán nõk inkább DS-eznek szex helyett.
Menj, tedd boldoggá õket. <#smile>

nyaSGem
Nahát igen...
Ezt hívom én tömeghisztériának.
Ott hátrébb a képen nem látszik, de szerintem a japcsik még sátrakat is felvertek a betonra...
<#nyes>

nyaSGem
"Pusztán a tegnapi hangnem zavart kissé és ezen húztam fel magam."

Te valami önkéntes segédrendõr vagy? Azok tudnak ilyen degeneráltak lenni.
Azért írok félhülye önkéntes rendõrt - egyébként ilyenek már nincsenek, csak a szellemisége maradt meg némely marhában -, mert a valódi rendõrök - legyen az utca sarki gumibot-lengetõ, vagy sztárnyomozó -, úgy warezol mint a sicc. Ismerek ilyeneket, tudom mirõl beszélek.

Meséld már el, mért kapod fel a vizet úgy erre a témára? Játéküzleted van?

Sheltem
Hmm azt a kis feketét ott lila kesztyûben elszórakoztatnám<#vigyor3>
Egyszer úgyis leszek japcsi csajjal, addig nem döglök meg <#ravasz1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Mától lehet kapni japánban?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Nem a 3 kötözködõ embernek:

Lite sor:

Sheltem
****Offtopic****
Na igen, mondjuk én leginkább azt nézem mennyire szavatos egy játék tehát meddig tud lekötni. Attól, hogy magával ragad nem biztos(illetve biztos hogy nem), hogy megveszem ha single player játék és pár végigjátszás után mehet a polcra(kivétel heroesok), szóval legfõképp multiplayeres játékok érik meg szerintem azt a 10-12 ezer Ft ot amit elkérnek egy új játékért).
Ebben az évben mindössze 2 pc játékot várok(igaz azokat rohadtul) az egyik a Heroes5 a másik az új Elder Scrolls: Oblivion. Na azok isteni cuccok lesznek, a heroes5öt még azis lehet, hogy meg fogom venni.

Miért ne hinném el, ezen a fórumon szerencsére eddig nem az anyázás volt általános. Nekem csak a tegnapi hozzászólásokkal volt problémám, egyébként általában nem szoktam belemenni a warez pro-kontra vitákba mivel értelmetlen. Pc-re én sem szoktam "vakon" játékot venni, letöltöm játszok vele és ha magával tud ragadni akkor meg is veszem. Ezért nincs is sok, de ami van az olyan ami számomra megérte az árát.
Sheltem
"pc-re valamivel 20 felett "
Ez esetben tévedtem sokkal kevesebb játékom van <#guluszem1>

Sheltem
Bár gondolom nem hiszed el,de nem lelem örömömet a fikázásban. Néha van 1-2 hozzászólás/ismétlõdõ téma amit lereagálok mert felbosszant(pedig ez csak egy fórum). Ettõl még nem szükséges szerintem negatív diszkrimináció(lopósak és nem lopósak) ez olyan mintha külön faj lenne 😊
Én pl úgy voltam vele, hogy mivel nagyon kevés idõm van játszani(annál több fórumozni😊 ) inkább ráköltöm a dupláját a DS nek és veszek egy flash kártyát(+hozzá való cuccokat), egy játékot úgyis maximum 1szer fogok végigjátszani azt is inkább utazás közben. Aztán van ami nagyon tetszik azt tervezem, hogy késõbb megveszem. Pl. Animal Crossing esélyes erre ha majd valaki árulja féláron használtan.

Ez könnyen lehet nekem GC-re és PS2-re is kb. 15-20 játrékom van, pc-re valamivel 20 felett nem számítva az újság mellékleteket. Szóval nem nehéz lelelõzni😊
Ha ez megnyugtat én nem feltételeztem, hogy nincs eredeti játékod egyáltalán és te vagy a warez apostola, pusztán az itteni hozzászólásodra reagáltam, ettõl még tele lehet a polcod jobbnál-jobb eredeti játékokkal. Mint írtam ha lenne DS-em én is valószínûleg warezolnék az említett okoból. Pusztán a tegnapi hangnem zavart kissé és ezen húztam fel magam.
Béke!
Köszönöm, úgy látszik a kor jár némi elõnnyel is 😊
Sheltem
Children of Usa = Children of Mana csak elírtam <#szomoru2>

Sheltem
Ha kijön a Children of Usa US/ENG kíváncsi vagyok mennyivel fogja megdobni a DS eladási adatokat...<#circling>

Sheltem
Óh annyit talán mégis, hogy több eredeti játékom van szerintem mint neked(pc-t is beleszámolva).

Sheltem
"Azért elég érdekes mikor annak áll följebb aki gyakorlatilag lop, nemde?"

Mivel 40-45 éves vagy tiszteletbõl nem reagálok erre, peddig oltári nagy ****** írtál.

nincsen valakinek felesleges eladó Play-yan-ja?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Beast Machine
Én most vettem Mario64 DS-t. Alig használt, karcmentes tok, szûz VIP lap, 7k. namondom nekem ilyen KÖLL! vettem is. hááát. Faxa. Más szó nincs reá. nemcsak az alapsztori ami ugyanaz, és mégis más (na ezt rakja össze, aki még nem játszott vele), és a minigame-ek vmi csúcsak!!! le a kalappal! A következõ a tony hawk lesz, az már fix!

...vágod?

kisgabo
újra sima DS? csak jön... a lite.

deep
Nembaj, aztán majd lesz Lite. De ha túl soká jön, veszek simát.
kisgabo
Ds-el hamarosan csökken a perverz gyüjtemény, nem? <#vigyor1>

deep
N-gage volt, csak elpasszoltam😊
GB-m is van már, csak bent van melóhelyen😊
Pocket, meg color in progress, ahogy a Game Gear is. Lynx is lett volna, de röhelyes árat kértek érte.

Na majd gyûlnek szépen😊
deep
Jah, fingom nincs<#finom>
guardian hero
Mondjuk egy-egy GB, GB Pocket, Sega Game Gear és Atari Lynx még nagyon hiányzik a képrõl 😊 (meg ha nagyon engedékenyek vagyunk, még egy Nokia N-Gage (QD) is elférne...)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Hát tudom, hogy zabigyerek a többi közt, dehát õ se maradjon ki a handheld családból😊
DanielT
Látod az a baj, hogy nem a személyes tapasztalatokra támaszkodsz, hanem a tömeghisztériára. Assetod mijaza handheld.

A psp-et nem oda kell rakni😄.

Jimi Hendrix

A ds litba nagyon zavar hogy ennyire kilog mivel cf-esem van,ds-bol kilogva meg tetcett is,na de muszaly leszek megszokni.
Uj kepek a childeren of manabol: http://www.gonintendo.com/
Nagyon komoly jatek,foleg a hangulata ami megfogott,az intro is iszonyat tetcett,a hangok is nagyon komolyak,mar varom az angol verziot.
De addig is super hercegno,meg az elejen vagyok,de nekem nagyon bejon,mar nagyon vartam egy ilyesmi gamet,egyszeru es nagyszeru😄.

Jimi Hendrix

deep
Kicsit gáz a képminõség(pedig 2 megapixeles teló<#szomoru1>) de nem gyönyörûek így együtt?😄

Borgi
szerintem ebbe a topig nem ciki ha vlakinek eredeti játéka van. sõt...

porki fagyok fállalon

Persze tény: a magyar fizetések közel sincsenek arányban a magyar játékárakkal. Ha lenne DS-em én is warezolnék, mert örülök ha a GC-re meg tudom venni amit szeretnék, de ha warezolnék legalább kussolnék és nem ugatnám le azt aki megveszi a játékait.
Bocs, de ez kikívánkozott. Tudom van ennek a témának külön topikja...
Azért elég érdekes mikor annak áll följebb aki gyakorlatilag lop, nemde?
Így igaz és gondolom a topik fele is a homebrewról és a programozásról szól. Nevetséges...
Sheltem
Már jött egy csúcs rpg... Children of Mana...De sajnos Japánka 😞

testerlnx
Nekem is idáig a Partners in Time tetszik a legjobban. Meg a Mr Driller 😊 De már várnám, hogy jöjjön egy pár JRPG rá...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sheltem
Én most Mario and Luigival tolom, eszméletlen jó, aranyos kis addiktív game...megunhatatlan 😊 Közben az Animal Crossingban is kitavaszodott és mivel itt a március megjelentek a bogarak/lepkék/pókok amiket lehet fogni 😊Óriási a cucc.

Sheltem
Én egy M3 al nézném meg sajnos az még jobban ki fog lógni, elég durván.

Sheltem
Gratulálok roppant tömör de annál szarabb és semmitmondóbb hozzászólásodhoz.

Köszönöm! Szerintem nekem elsõ generációs, így akkor ez felesleges.