Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Na még1 kérdés aztán offtopic off.
A playstation1 el is még szoktál játszani?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

deep
Háát a teljes gyüjteményhez azért elég sok pénz kellene, mert sok a ritka cucc...Majd veszek késõbb sima DS-t.
Sheltem
Izé egy kérdés: Azt mondtad teljes gyûjteményt akarsz, ha eladod a Ds -t és "csak" liteod lesz megint nem lesz teljes a gyûjtemény nem? <#nemtudom>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nem kötekedésbõl írtam. Nem rám tartozik amúgysem. <#ravasz1>

deep
A PSP-m 5 órát bírja, lehet hogy te másról "hallottál" én viszont ezt tapasztalom. Ha nagyon tudni akarod, megyek sielni és kell a zsé. De ha már ugyis eladok valamit, akkor a DS lesz az, mert valóban Lite-ot szeretnék majd. Ennyi.
Sheltem
Ejnye deep. Eladod a DS-t? Ezt a dumát: "Anyagi okokból eladó".
Õszintébb lett volna, ha "Ds lite okból" 😊
Najó nem kötözködöm 😊

Sheltem
Ha boltba veszed igen. Mivel ott is annyi kb. 27-28 körül már kapsz újan ne spórolj 2-3 ezer Fton úgy, hogy magánszemélynél veszed meg.

kisgabo
25 ropit megér egy újnak kikiáltott Ds. pls... (??)

Sheltem
"A PSP minimum 5 órát bírja" én nem ezt hallottam.

Sheltem
Na ez nemrossz akkor.

DanielT
Akkor errõl ennyit 😄
deep
Muhaha!
A PSP minimum 5 órát bírja, de a Lite kicsit tovább fogja.

" Megnövelt élettartam: míg az eredeti DS 6-10 óráig üzemelt egy feltöltéssel, addig az új ennél jóval tovább üzemel majd: attól függõen, hogy a kijelzõ éppen milyen fényerõsséggel üzemel: a legalacsonyabb beállítás mellett 15-19 óráig, 10-15 óráig a második erõsséggel, 7-11 óráig a harmadikkal, és 5-8 óráig a legmagasabb fokozaton."

Ehunvane
Sheltem
Na ez pozitív! Viszont majd ha át akarok(esetleg) állni cserélnem kell passkey1 et passkey2 re és a DS -t is. Szóval valószínûleg 1be kell majd eladnom ha netalántán rászánnám magam(amire kevés az esély még mindig).

Sheltem
Na jó reggelt. Ha már annyira téma ez a kijelzõs dolog, hogy nem tudunk leszállni róla,annak ellenére hogy mindenki tudja, hogy sokkal jobb lesz a ds lite képe és senki nem vitatja(bár én még mindig nem barátkoztam meg a kiugró alsó képernyõvel), bátorkodom megkérdezni Danielt-t hogy arról is talált e infót, hogy a jelentõsen megnövekedett fényerõvel mennyire csökken a feltöltött aksi lemerülési ideje?
Mert szép meg jó, hogy dobálózunk szebbnél szebb képekkel, de az eszedbe jutott e már esetleg, hogy talán zabálni fogja az aksit és lehet annyit fog menni mint a PSP(2-3 óra ha jól tudom(?))?
Nekem a mostani sima DS em passkeyyel olyan 5-6 órát fut(max 7) friss feltöltéssel és én ezt is keveslem(ezért is akarok egy pótaksit venni).
Hallgatlak, várom a mûszaki adatokat, gondolom ha ennyire utánanéztél a Litenak tudsz nekem ez ügyben is információval szolgálni.

Csibe001
A többi kéjencrõl is írj 😊

Sheltem
<#eljen>

Inkább idézek neked egy általad is ismert irc csati témájából: " If U Play This Ur A Big Girl" 😛

Sheltem
Hát én már csak holnap próbálom ki sajna, azért aki kipróbálta írhatna róla véleményt.

Dejo en mar vartam nagyon,es tetcik is super hercegno.

Jimi Hendrix

Csibe001
Én nyugodt vagyok.Ilyen dolgokon nem húzom fel magam.S mostantól inkább nem offolok többet.

DanielT
Nehogy már bebizonyítsd amit állítasz... végülis miért ne vádaskodnál csak azért mert nem tetszik amit mondok. Okos.
Csibe001
Végre fent van? 😊
Én vártam azért.Kis Mario Feeling 😊

Kaplan
Jól van, nyugi skacok 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ez a Super Princess Peach enyhén szólva nõies játék. Tiszta Super Mario szerû csak Peachel 😊 Biztos majd kiadják rozsaszín DS -el együtt is...

Csibe001
Olvass.Vissza.Nehogy.Már.Én.Idézgessek.

DanielT
Idézz. Be. Alaptalan. Flémet.
Csibe001
Na, ilyenkor nem kell reagálni.S egyszer csak abbahagyja...<#duma>

Kaplan
Hogyne. Nekem is annyira tetszik a Daniella név, hogy egybõl ráizgultam...
<#szeret><#law><#mf2>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Huha megjelent amerikában a Super Princess Peach 😊

DanielT
Egyébként buzik vagytok, hogy így becézgettek? Mert nekem nem gáz, csak furcsa, hímnemûektõl(lehet, hogy itt tévedek).
DanielT
Idézz be tõlem légyszives egyetlen flémkeltõ hozzászólást. Köszi!(tehát minden valós alapot nélkülözõ alaptalan fikázást)
Csibe001
Ezért nem szabad akkor beszélni amikor Daniella beszél, mert akármit mondasz tuti beleköt.Én eccerûen figyelmen kivûl hagyom.Itt van pl Sheltem, mondta hogy már nem érdekli ez az egész s nem akar flémelni, erre jön megint a tudjátok ki s beleköt.Komolyan mondom hihetetlen.Pedig már van direk Lite topic, csak oda kéne mennie s mi RÉGI DS-esek tudnánk kommunikálni úgy, hogy ne kelljen látnunk hogy erõlteti a saját véleményét másokra.Bocsi az offért.De már muszáj volt...

Kaplan
Jól van látom mindenki nekem esik, egy egyszerû vicc miatt..
Pff..

Banyapapa
ezek a képek szerintem nem is azt akarják bizonyitani😛

DanielT
Nem nevetek.
Kaplan
ELHISZEM BAZDMEG! Tudom , nem vagyok hülye...

koryne
Persze, h nincs olyan erõs fénye, mert lejjebb van véve <#wilting>
ld. #5069

Xbox Live gamertag: kilencnad

Biztos csak rácopyzták a régi DS képét a Supercardosok, hogy el tudjanak adni 😉
Kaplan
...Mond, de itt ezen nincs olyan erõs fénye. De kötöszködj csak..Pfff..

koryne
Az "állítható fényerõ" szókapcsolat mond neked vmit? 😛

Xbox Live gamertag: kilencnad

Kaplan
Hát itt nincs akkora fénye a képnek...
Ugye Daniella? 😊

nyaSGem

nyaSGem

nyaSGem
Van egy jó hírem emberek:

!!!! NDS Lite mûködik SuperCard+SuperPass2-vel !!!!

Még jó, hogy nekem ez a kombináció van. Veszek is Lite-ot...

DanielT
Nem unom, de te szerintem fogod még jobban is, ahogy terjedni kezd a Lite láz 😊
Beast Machine
Mario64 DS-ben hogy lehet törölni a mentett fájlokat, tehát újszerûvé varászolni? R+L+a+b+x+y?

...vágod?

Waaoo,hu csak legyen igaz,es mar ebben a honapban beszerzek egyet.

Jimi Hendrix

guardian hero
Igazából nem az a lényeg, hogy milyen a firmware, hanem hogy felül lehet-e írni 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sheltem
Pláne hogy nem csak a firmwaretõl függ.

Sheltem
Állítólag egyezik a firmware...ezt ma #ndstemp en mondták. Ez már egy jó jel. De még ne vedd 100%ra azért.