Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
ezt megvenném... <#idiota><#fogmosas>

Sheltem
Az ugye ott lufi nem koton ? <#nemtudom>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Na én nem várok. Átalakítottam a DS-emet DS Lite-ra:

Sheltem
Add a címét is! 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Ez komoly?
DS-re van ilyen?
Ez annyira röhejes, hogy nem hiszem el.
<#shakehead>

nyaSGem
Zavar a punci téma?
Igazad van tényleg túlzásba vittük kicsit, még a végén szexistának nevezik a topikot.
Bocsi, hogy ilyen gyalázatosan nem vettük figyelembe, hogy puncifóbiában szenvedsz...
<#smile>

DanielT
Erõteljesen kilengett a tahóméter miközben olvastam a hozzászólásnak jóindulattal sem nevezhetõ ocsmány fröcsögést. Remélem jól esett a résztvevõknek, egyészségetekre, további szép napot kívánok!
kisgabo
<#worship>

Sheltem
Vedd meg ha újszerû, csak nézd meg, hogy az érintõképernyõje teljesen karcmentes e(forgasd kicsit fény felé). Azon látni legjobban hogyan bántak vele.

nyaSGem
Na így szeretek Nintendozni:

kisgabo
23k ért lenne 1 hónapos... nem birok érte 30 ropit adni. <#schmoll2>

Sheltem
Mûködni fog, olvastam valahol. Ugyanaz belül a 2 cucc.

nyaSGem
Nekem jó a sima DS-em és veszek majd egy Lite-ot is.
<#action>

Viszont ha most akarsz venni, mindenképp várd meg a Lite-ot.
Bár ha nincs sok pénzed, vegyél mostanság régi DS-t, mert nagyon megy le az ára.

Engem egyébként az érdekelne, hogy a régi DS és a Lite tud e majd egymással multizni? <#wilting>
Lehet hogy baromságot kérdeztem, de nem örülnék, ha valamiért nem mûködne e dolog.
<#conf>

Sheltem
<#boxer><#violent><#duhos2><#gun><#falbav><#wilting>

kisgabo
embörök, akkor jó a sima DS, vagy várjunk a lite-ra? <#vigyor1>

nyaSGem
A Lite-al egy idõben egyébként piacra dobnak egy klasszikus DS-t is, de csak nõknek:

deep
Ez a legbicskanyitogatóbb hsz, amit valaha nekem címeztek. Toboroz akinek két anyja van, elég büntetés vagy te saját magadnak...Száni.
Sheltem
Bazmeg <#pias><#pias><#pias><#pias>
Ez kész.

Sheltem
"az én seggemet meg megszagolni se mernéd egyedül te kis szerencsétlen."

Én se merném baszki..Milyen szagok jönnek onnan <#szomoru2>

nyaSGem
Sheltem!

Kicsit maradjunk a punci témánál.
Tudod hogy tudsz elcsábítani egy japán nõt?
Íme:

<#nyes>

nyaSGem
"ember, mirõl beszélsz"

Látod... ez a baj veled.

AZ a helyzet, hogy egyedül te nem mered vállalni az álláspontodat. Ezért is lihegsz folyton Danielt fenekében. Most meg toborozni próbáltad az embereket.

Szóval a Danielt fenekét folyamatosan polírozod az én seggemet meg megszagolni se mernéd egyedül te kis szerencsétlen.

Na felejtsük el egymást és foglalkozzunk a DS-el.

Ez itt pl. egy Lite és megmernék rá esküdni, hogy az én régi DS-m képernyõje világosabb:

Asszem jobb félretenni a találgatást. Szólok egy japán ismerõsömnek, küldjön egy Lite-ot, hogy pontot tegyek a dolog végére.

Sheltem
Egyébként megelõztük hozzászólások számában a PSP topicot...pfujj PSP pfujj(ismét csak viccelek)

deep
LOL ember, mirõl beszélsz?<#bohoc>
nyaSGem
"Nem azt mondtam hogy mi "lökjük ki", hanem a közösség..."

Aha... Mégegy dolog, amit nem mersz magadra válalni.
Úgy gondolod, ha köztem és közted nézeteltérés van, akkor majd a többiek kivágnak engem mint macskát szarni?
Hát kik õk neked? A csicskáid, alattvalóid?

Elég elszomorító, ha így gondolsz a többiekre.
Továbbra is csak gratulálni tudok neked...

deep
Hát én meglennék flém nélkül is, dehát ha ragaszkodtok hozzá😊
Sheltem
És már milyen megtörtek a hosszú várakozás miatt szegények<#schmoll2>

Sheltem
Nekem max a szálkákat löki ki a szervezetem de innen senkit(nem mintha lehetne). Ennyi flame kell is, különben egyhangú(bb) lenne a topic 😉

nyaSGem
Itt az látható, amikor õseink sorban álltak az új játékkonzol megszerzésének reményében. A fényképen nem látszik, de az üzletre az van kiírva:
Nincsentdo

Sheltem
Teljesen kész vagy <#vigyor>

Még jobb ha szarás közben dugsz(lovagló póz), közbe ds ezel és az orgazmus / kipottyantás pillanatában a ds liteodon maxra állítod a kijelzõ fényerejét!

<#wilting>

deep
Nem azt mondtam hogy mi "lökjük ki", hanem a közösség...<#rolleyes>
És általánosságban beszéltem.
nyaSGem
A tökéletesség az, ha dugás közben játszol a DS-el...<#smile>

Sheltem
Hát a punci témát sose szabad hanyagolni az tény 😉

nyaSGem
Nem kell utazni. Állítólag éppen a kukiméret problémája miatt a japcsi nõk utazgatnak közép-európai országokba. Ez amolyan szexturizmus.
Na hyagjuk a punci témét, mert a végén még megfednek minket a többiek. (egyébként jogosan)
<#nyes>

Sheltem
Biztos úgy gondolták ha õk 1000edjére fogják fel a dolgokat, akkor nekünk is 1000szer adnak képet biztos ami biztos alapon 😉

(najó ezt csak úgy "nem hagyhattam ki" alapon írtam)

nyaSGem
"Nem ezzel volt gond iq huszár hányszor mondjuk még? Hanem, hogy 1000szer tetted ezt. "

Persze. De õk nem flémelnek. Õk csupa jó szándékból cselekszenek.
<#nevetes1>

Sheltem
Ehe...Az a baj csak a szám jár, hol lenne nekem idõm asszonypajti mellett japcsiba utazni kúrni 😊 (nameg pofám)

nyaSGem
Mindenesetre köszi az õszinteségedet, mert jó ha tudják a többiek is, hogy aki nektek nem szimpatikus azt a természetes kiválasztódás nevében "kilökitek" a topikból.
<#smile>

Most aztán kimondtátok a frankót, retteg mindenki.
Gratula.

Sheltem
Nekem nem célom anyázni.

Ha ja,nagy fanok lehetnek hogy kepesek ott eszakazni,mikozben par nap mulva meg sort se kell erte alni😄.

Jimi Hendrix

DanielT
Persze, hogy megbeszéltük, látod ma nem is kaptatok, nem is fogtok 😊 Bár tegnap ketten is írták, hogy jöhetnek a képek, de inkább hanyagolom egy ideig, mert felesleges vitát szít.

Na mostantól má' ne anyázzatok legalább 15:00 -ig 😊 (legalábbis választ ne várjatok)
Sheltem
"Nem, én magamat azok közé számoltam, akik bizonyítékokkal támasztják alá mondanivalójukat és véleményüket"
Nem ezzel volt gond iq huszár hányszor mondjuk még? Hanem, hogy 1000szer tetted ezt. De már egyszer megbeszéltük nem? Minek újra elõhozni.

nyaSGem
Ok. <#smile>

deep
Ez a természetes kiválasztódás.A nemkívánatos elemeket a közösség kilöki.
nyaSGem
Akkor tedd azt te sztárdetektív... <#nyes><#nyes><#nyes>

DanielT
Nah, itt már valóban nincs értelme folytatni, nem érdekel a provokációd. Délutánig nem vagyok, úgyhogy addig pihenj nyugodtan 😊
nyaSGem
Mi ez gyerekek? Valami óvodai kiszavazós??

Majd jól összefogunk és kiközösítünk??

Atya úr isten!
<#csodalk>

deep
Az lehet, de azért kiváncsi lennék...
DanielT
Ez egy fórum, minden visszakereshetõ, mi értelme lenne bármit is letagadni? Ezt szeretem benne.
nyaSGem
" vannak még itt páran rajtad kívül a fórumon akik majd állást foglalnak az ügyben."

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

Lehet hogy te itt éled az életed, de engem az se zavar, ha soha többé nem írok ide.
Nem gondolod, hogy ez a hihetetlenül nevetséges mondatod engem pl. kicsit is felizgat???
<#nyes><#nyes>

Na te tanácsadó. Most adjál tanácsot magadnak...

DanielT
Te nem vagy pártatlan, ne állj mellém mert csak te is megkapod...