24434
Nintendo DS/DS Lite
-
TGArtist #22994 Megválnék minden DS játékomtól :P
Grand Theft Auto Chinatown Wars, Final Fantasy III, Advance Wars: Dark Conflict, Animal Crossing: Wild World, New Super Mario Bros, Lock's Quest.
Ha többet viszel, 3000/db. -
CéZé #22993 Megjött az Airmail-es csomagom, az ems még mindig sehol, pedig egy időben jött el Hongkonk-ból -
CéZé #22992 Sajna nekem se jött még semmi, ems csomagnak nyoma sincs -
#22991 ott vettem 3k é játékokat... kari után talán marad. -
Dj Siegfried #22990 voltma ma a szolnoki cora áruházban, 25K egy vadi új ds lite vagy 5 különböző színben..... aki kapja marja :D:D -
#22989 szerintetek, rune factory: fantasy harvest moon játékot hol vehetek magyar földön? estetleg, megbizható rendelés? /külföld/ -
rumkola #22988 gáz van a dealextremmel(vagy a hongkong post-al)
én több mint egy hónapja várok 4 csomagot...
az ebayen rendelt kínai cuccok közül is 4-ből 1 jött meg decemberben 3 hét alatt
no para -
#22987 :) Angliaban is nyulnak a postasok ill annyira "lazan" kezelik a kuldemenyeket, hogy rengeteg csomag rossz cimre megy, vagy elveszik.
Ez nem magyar sajatossag. -
#22986 reklamálj és kérd vissza a zsetont..mást nem tudok mondani...gondolom ők sem poénból szórakoznak velünk... -
kozmiviktor #22985 A gépek jönnek csak kevés :( -
#22984 válság válság.... 3 hét alatt egy gép se, nemá. mást mondjuk nem tehetünk, várunk... csak már 2 hete felragasztottam volna a védőfóliát a dsi-re. ( lassan 1 1/2 hónapja rendeltem... ) -
#22983 nyugi, meg fog jönni...én több éve rendelgetek tőlük és még csak most volt ilyen hogy ekkora késéssel jöttek meg a cuccaim...sajnos ilyen a gazdasági válság..nincs annyi repülő ami elhozná a cuccokat..ezért torlódnak a csomagok hisz nem ez az egyetlen olyan cég aki airmail.en dobja fel a cuccokat..szerintem a 2 ünnep között megjön...jövőre tuti nem adok már fel rendelést november végétől én sem!
egyébként meg paypal-on keresztül megy a dolog, így visszakérheted a pénzt mivel nem kaptál még csomagot már jó ideje...(asszem) -
#22982 csak nem jön meg.... esetleg a hazai postások ellopják.
már inkább több kisebb rendelést tolok, mint 1 nagyobbat, ha már ingyen van a posta. de az utolsó 3 cuccom, sehol.
asszem megpróbálok egy másik helyet, 7 usd ugyan a posta /van free akció is/ de talán megkapom végre. ( www.digimartz.com ) -
#22981 mer onnan ugyanaz jön csak drágábban... -
PHM #22980 Mert Hong-kongból rendelve fele annyi, dollárban... -
#22979 Miert kozvetlenul Hongkongbol rendelitek? Pl. Angliaban van egy csomo helyen. 20-28 font egy ilyen kartya.. -
#22978 12 02-én adták fel, és semmi. azóta rendeltem egy supercardot gba hoz, 3 nap alatt postára vágták... kiv vagyok megjön e. -
#22977 Hello!
Nekem is pont akkor küldték el!! :D
Neked még nem jött semmi? :S Mert nekem sajnos nem. De remélem, hogy a jövőhéten már fog jönni. :)
Bye! -
kozmiviktor #22976 Eladó egy Nintendo DS
-eredeti guitar hero on tourral+(Guitar hero adapter)A kártyának köszönhetően fut rajta az összes guitar heros új játék(pl. Band Hero) az-az egyik kedvencem abban énekelgetni is lehet :D
-R4 DS kártya letöltött gammák,videók,zenék futtatása
-2gb memória tárhely
-Kijelzővédő fólia,Guitar heros skin
-Mindent túlélő tok dobálhatod is ha akarod vasból van vagy nem tom miből :D
-Alaptartozékok meg vannak (töltő,doboz,stylus)
Eladás oka anyagi gond. :(
Irányár: 23000Ft -
#22975 m3 zero, supercard dsi, ezflash 5 dsi. -
#22974 Orakon at kerestem, de nem talaltam egyertelmu valaszt:
Ha veszek egy uj DSi-t, melyik hozza a legjobb cucc (talan az AK2?) amivel tudok jatszani, videot es dokumentumot nezni? Nem erdekel semmi emulacio meg regi jatek.
Van egyaltalan megbizhato megoldas a letoltott jatekokhoz?
-
#22973 nekem tegnap jött meg végre a cuccom...itt volt az ideje... -
Csokis #22972 Nekem még mindig nem jött semmilyen email, hogy feladták volna a cuccokat. -
#22971 Én régebben innen rendeltem 2 nap alatt itt volt. http://www.shoxx.com/en/Consoles-/-Gaming/c73/index.html -
CéZé #22970 17-én eljött Hongkong-ból két csomagom, az egyik EMS, majd csak idér valamikor :) -
#22969 sajna a gazdasági válság miatt kevesebb repülő érkezik felénk így lassabb az áruszállítás(airmail)..minden távolkeleti országnál ez a helyzet..én is kb 1 hónapja várom azt amit máskor megkaptam 3-7 nap alatt....
a naponta árú/rendelési változás meg a hihetetlen mennyiségű megrendelések miatt van(kari)..már én is belefutottam ebbe.... -
elims #22968 Az a might & magic hatalmas játék. (kösz CéZé)
Aki még nem próbálta,vessen rá egy pillantást! -
#22967 ehh. lassan egy hónapja rendeltem a dealextremeről a cuccom, és sehol. nem elég, hogy sok a gagyi az oldalon, egyre trágyább, hiába olcsó.
m3 zero állapota naponta változik, hol rendelhető, hol back ordered.
ez egy másik rendelgetős hely, de a az ajánlott légiposta +7 dolcsi link. -
elims #22966 Megtaláltam. http://nds.pengekcs.com/lapok/cikkek -
elims #22965 Lehet vmit csinálni olyan játékkal,ami indítás után csak hangot ad?Semmi kép. (sima.. R4,1.8kernel)
Előre is köszönöm! -
#22964 Én elvagyok vele, de a Phantom Hourglass jobb volt szvsz -
#22963 Zelda Spirit tracks
Bar csak mult heten jott meg, megis mar a harmadik vilagban vagyok, de borzalmasan uresnek erzem ezt a resszt. Csak en erzek igy? -
#22962 jó kis gém lehet...
én még megkináltam a dsi-t egy speedlink védőtokkal, és úton van /qvva deal../ a pokemonos védőfólia, amit körberagacsolhatok a gépen, hogy ne legyen kopás.... nyomógombok kürül randa volt idővel a lite is. -
CéZé #22961 Acekard 2i AK2i Multimedia SDHC TF Cart for DSi/NDSi/DS Lite
De előbb ez megy bele, ha végre megérkezik. -
#22960 vetté dsi? van ott lé kérem... kari? -
CéZé #22959 Köszi, már rendelem is. Nehogy összekarcoljam a sötétkék dsi-t :) -
#22958 pesten? konzolstudio, de láttam a mediaban is. -
CéZé #22957 Dsi-hez hol tudok képernyő fóliát venni itthon, vagy milyen kell hozzá? -
#22956 dec 02. akkor valahol tényleg kering... pedig kéne egy m3 zero. -
#22955 Valaki esetleg tudja hogyan kell mentett allast betolteni?