Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
Nadeazérmá gyerekeeek.... Szeressük egymást! 😊

...vágod?

Bocsánat a többiektõl, nem lesz több off.

PHM:

Közben megoldódott, csak egy Donkey Kong Country hülyéskedett, a többi eleddig szuperül fut. Supercard minisd a Slot2-es, de nem egy nagy tûz.
Szép lassan fut minden, elõször azt hittem helyi problem, de utánaolvasva látom hogy ez a kari ennyit tud.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Akkor bocsánat, lemaradt a smiley:

A jó édes anyáddal beszéljél így a ravatala mellett, te kretén 😄DD

Ott a szmájlid, leülhetsz, a mûsorod végén megkapod a cukrot.

Tudtommal ez egy fórum, ahol az emberek kérdéseket tesznek fel, tapasztalatot osztanak meg.

Te meg itt osztod az észt, ramaty hejjessírássssal, nyolc óra leforgása alatt balfaszozol és kioktatsz a gugli használatáról (semmi érdemi hsz, csak terheled a fórummotort feleslegesen). Húzd le magad a retyón, ha csak ennyire vagy képes, szánalmas abortuszmaradék.

fishBNS
Na idefigzelj Te tudatlan kis pöcs! Ha valaki smilet tesz a mondandoja vegere az jelentessel bir! Mellesleg aki ennzire balfasz,h nem bir utannanezni a nete,h hogy mukodik a kartya amit vett,az megerdemli a betont! 😛

Csak viccelni akart gondolom, nem kell mindjárt leharapni a fejét.
Na de a lényeg:
A slot2-ben mi van? Mert a GBA romok onnét bootolnak.
Mondd meg, milyen romot próbáltál és milyen slot2-es kártyával, talán tudok segíteni.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

anyáddal beszéljél így, retardált kretén...

ShadowNinja
egyébként itt van egy tutorial r4-hez

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

ShadowNinja
nintendo ds-re cserélném Gameboy Advance-em + 512 Efa kártyát + 1 játékot
kép az alábbi linken:link1
akit érdekel az dobjon meg egy pü-vel

\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"

nightsucker
hello az lenne a kérdésem hogy 1.4 es firmware vana dsimen és r4i kártyám nem müködik vele lécci ha tudjátok h kell megcsinálni h müködjön vagy ha leiráshoz linket tuttok adni azt nagyon megköszöném!Elöre is köszi

léccci segitsetek télleg nagyon fontos lenne

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Sephi
De ugyes vagy. De jeleznem hogy angolul vannak irva, es vannak olyan angol kifejezesek/megnevezesek melyeket egy europai talan nem ismer annyira.

De elobb szerintem jatsz vele s aztan kezd el vedeni 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

greyfox
"NAGYON felrevezetoek a puzzle-k, van amit ha nem vagy amerikai nem is tudsz egybol"

Ezt nem értem, hiszen a puzzlek japán eredetûek 😄

Steam: greyfox

greyfox
Én elvakult fan vagyok, úgyhogy én biztos élvezni fogom 😄

Steam: greyfox

Sephi
Na megjott az uj Layton, de 4 oras jatek utan azt kell mondanom, hogy kozelebe sem er az elso resznek.

Erdekesebb volt az elso sztorija.
NAGYON felrevezetoek a puzzle-k, van amit ha nem vagy amerikai nem is tudsz egybol.

Teljesen csalodott vagyok, nem hogy szorakoztat, hanem egyenesen irital.

(megjegyzem az elso reszt teljesen kijatszottam 1 db segitseg nelkul)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fishBNS
Vagy esetleg hasznalhatnad a szoftvert amit adtak hozza... 😊 Vagy,ha nem adtak Google...

köszönöm szépen!
koryne
Másik rommal próbáltad? Vannak olyanok, amik bizonyos kártyákkal ennyit adnak csak 😞 Próbáld ki esetleg ugyan azt a játékot más verzióban is.

Xbox Live gamertag: kilencnad

fishBNS
BalfaX vagy! 😄

megérkezett a Supercard-om a Dealextreme-tõl, nagy láma vagyok, mert nem tudom behergelni.

Firmware upgrade meg volt 1.85-re, rámásoltam egy gba romot, betölti, aztán nagy fehérség.

mit qrtam el?

koryne
Csak fel kell chargolni, miközben a power bomb-on áll a fegyverválasztó. Fogyaszt 1 power bomb-ot a procedúra 😊

koryne, tudnál segíteni kicsit super metroid ügyben? 😊
véletlenül beadtam egy figurát, de nem tudom hogyan? az ice beam volt nálam és valahogyan nem tudom mit nyomtam elkezdett körbe körbe forogni körülöttem a jég... gondolom ez neked az 5000 forintos kérdés a legyen ön is milliomosban 😄 köszi szépen
kisgabo
elõreutalással sima ügy... 😊 személyesen megvehetõ, no para. lopott, hibás, javitott..

van egy új fickó fenn a vaterán, nulla adásvétel, de kapásból tán 3 ds lite van nála
kisgabo
ezt hogy érted....?

megjelent egy új DS Lite dealer a vaterán XP aki akar óccsóé az siessen
Totis
Esetleg állítsd be fix IP-re a DSi-t. MAC alapján ki tudod neki osztatni a router-el.

|¤ Nintendo Wii - Mert örök gyerekek vagyunk ¤|

nálam meg test connection ok de egy oldalt sem bírok operaval megnyitni, de mario kart-al simán tudok online játszani nem értem... a gta china town sem csatlakozik
gondolom azért mert tört...

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Javítva, köszi.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

Biztos valami kínai cucc😊
Prody
52002-es hibakódot kapok mikor csatlakozni szeretnék. Manuálisan is állítgattam de nem sikerült csatlakoznom a Wifi-re. (játékon belüli settingsnél kell, adwance wars-nál.)
Valami tipp? a routerban még megpróbálok valamit állítani késõbb...
WIFI USB Connectorrol mi a vélemény?

UI: internetre böngészõre fel tudok lépni mellesleg, de azt a DSI menüben állítom, ott minden megy...wtf

aláírásodban véletlen bame boy-t írtál

Köszönöm, fekete.

Prody
Amúgy grat 😊 Milyen szín?

Prody
Upgradelj persze! Alapból meglesz az 1000 pont, látni fogod és ki is fogja írni.

Megvettem a DSi-t, s szeretnék tanácsot kérni. Felmennék a DSi Shop-ra, de elõtte Updatel-ni akar. Engedélyezzem, normális ez? Elronthatok valamit? Hogy kapom meg/használhatom fel az 1000 ajándék pontot?
Köszi mindenkinek.

nightsucker
hello tudom h tegnap válaszoltatok de még mindig sehogy nem tudom 1.4 dsimet r4i kártyával használni lécci irjon valaki és pontos linket adjon és ha lehet röviden irja le mit kéne csinálnom!elöre is köszi

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

koryne
Jajaja, aki ilyesmit fel tud törni, az nem pont az én kis otthoni wifimet fogja, mer minek 😊

kisgabo
mac szûrés az alap, és nem egy bonyolult beállítás... <#vigyor1>

de aki akarja, megtöri a hálót igy is, de ha ilyen szinten foglalkozik a dologgal, talán többmindenhez ért, és nem pont ezzel foglalkozik... az átlagtróger, meg az alap dolgokat próbálja csak ki.

koryne
Elvileg igen.

mac szürés? elõre beállítom az itthoni gépek és a ds mac-jét akkor nem tud senki csatlakozni hiába tudja a kódot?

koryne
Wep ÉS mac szûrés? A sima DS és a lite nem tudja a wpa-t 😞 A DSi már igen.

a lényeg, hogy csak azt szerettem volna megtudni lehet e a ds-t wpa védelemmel is routerre tenni mert a wep nekem nem felel meg könnyen feltörhetõ és ezt tapasztalatból mondom...

de hiába okoskodsz egyetlen progi kell még anyukám is feltöri...

kisgabo
van hozzá célproggi, az adatfolyamból sokkal gyorsabban megtöri, mint gondolnál. gép kérdése. nyafi

Igen, de abba nem gondoltál bele, hogy amíg faszláma user a WEP-et feltöri, addigra megõszül a fanszõrzete? Már a WEP-et is szinte lehetetlen feltörni, arról meg ne beszéljünk kis hazánkban az internetfelhasználók hány százaléka tudja egyáltalán, mi az a WEP.
kisgabo
ebben igaza van, a házunkban van 1-2 fószer, aki az ablakban tárolja az usb wifijét.... jól láthatóan lopják a netet, ami a kocsmában pl elfelejtettek titkosítani. de görögben a szállodában én is loptam, mivel az aulában lévõ gépen fél óra 1 euró volt.. 😊

mondjuk az aki internetezni szeretne
erre nem is gondoltál?

Szerinted ki az isten nyila akarja feltörni a te otthoni hálózatodat? Netán katonai titkokat õrzöl a gépeden? 😄
nem lehet azt megoldani, hogy ne kelljen wep security beállítani mert azt pillanatok alatt feltörhetik?!

Prody
Sikerült felcsatlakoznom!
Játszok veled Avance W.-t, GTA meg hétfõn meglesz (elvileg) 😊
Vegyél fel: 064649-026603
Te is írj és elvileg tudunk mikrofonon beszélni egymással ok?😄

Ha van kedved, Adv. Warsozhatunk majd, nekem is megvan a játék.

Továbbá még mindig várok GTA multizáshoz valakit 😄