Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
http://nds.uw.hu/HPIM1074.JPG

Nézd már fényes DS ??? HOGYAN????????????????????Jujj de hát ez....de mégis hogy lehet?

thx Freemannak a fotóért

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Hát igen.
És kinek az érdeke lenne flame topikot csinálni a classik DS topikból?
Hát nem egy classic DS tulajdonosnak.
Inkább egy Lite fan az, aki ilyet csinál.
Nemdebár?

Kaplan
Jó kis flém topik lett ebbõl a N DS topikocskából 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nyaSGem
Nézd!

Nyugodtan írj vissza te is valamit. Én viccnek, humornak szántam a kommentet.
Sajnálom, ha nincs egy csepp humorod sem.
Esküszöm, ha visszaírsz nekem valami vicceset, én nem fogok megsértõdni.
Próbáld ki...
Csak NE DUZZOGJ MÁR!
<#papakacsint>

Sheltem
Jó szerinted én mért akartam, hogy te fényképezd ? <#mf2>

Fényképezze a faszom <#buck>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DanielT
Látod mennyire békülni akarsz?
Beast Machine
egy ilyn fényképtõl sztem már berepedt volna a ds képernyõje...

...vágod?

kisgabo
de minek vitázol? miért akarsz meggyõzni? nem tökmindegy? <#nemtudom>
hagy már el, hülyeségen vitázni.

nyaSGem
Azt biztos nem fényképezte, mert csirkemelle van...<#vigyor1>
És tudod az rontaná a DS képét... <#nyes>

nyaSGem
"Igen, megint kezdtem, hogy tényekkel támasztom alá a mondanivalómat"

Akkor erre válaszolj:
- Kinek akarod bizonyítani?
- És mit?

<#bee1>

kisgabo
lemaradt a bimbó... <#vigyor1>

nyaSGem
Mér mit gondolsz???
Én a kocsmában húzom a lóbõrt vazze???
<#bee1>

Egyébként meg én nem fényképezgetem a DS-emet, mert nekem nincs ilyen betegségem.
Én inkább játszom vele. De nem fényképezgetem...
Érted??!!<#nyes>

DanielT
Igen, megint kezdtem, hogy tényekkel támasztom alá a mondanivalómat, nem pedig bizonygatom szóban, hogy "denemisúgyvannekemsokkalszebbaképe".
DanielT
Ezen nem lett jobb a DS képe.
Kaplan
Nekem meg nincs norm. fényk.gépem :S

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nyaSGem
Okés!
Íme:

Sheltem
Nyasgem csinálj már neki egy képet én melóban vagyok.

Beast Machine
BASZDMEG MEGINT KEZDED, BÜDÖS KÖLKE???!!!

...vágod?

DanielT
Srácok, linkeljetek már be egyetlen olyan képet ami a ti állításotokat támasztja alá, egy olyan összehasonlító képet amin a DS-nek nem ilyen a képe(tõlem kaptatok eleget az ellenkezõjébõl). Köszi!
Sheltem
Csak még mindig nem értem mi értelme a harcnak. Hogyan akarsz meggyõzni olyan embereket arról, hogy a DS képernyõjén nem látni semmit akiknek van DS ük és napmintnap(amikor engedi a szabadidejük játszanak) és mivel fanatikusok vagyunk valamilyen szinten mind ismerjük a DS -t pontról pontra. Te viszont meg akarsz minket gyõzni. Nem érzed a röhejt a dologban?

Kaplan
De az én DSm miért nem ilyen? 😮

Sheltem
Ezt a képet elhiszem. Látszik, hogy jobbról besüt a fény erõs fénynél kb ilyen. Az elõzõ képen szerinted ilyenek a fényviszonyok? Ráadásul alig látni valamit rajta. Gondolkozz már ember. Tényleg nem vitázom kijelzõ ügyben.
Eltér a véleményünk ennyi.
De tudod mit Danielt! Neked van igazad! Én véletlenül fogtam ki egy olyan DS -t aminek csodás képe van amíg nem viszem ki a ház elé és mindenki másnak szar és beismerem neked van igazad 😊

Na ez tetszik?

nyaSGem
Az IGN valószínûleg meg is fog válni attól a munkatársától, aki ezt a képet "kiszinesítette".

Mi viszont úgy látom nem tudunk szabadulni tõled.
Folytatod a gyermeteg harcodat, hogy bebizonyítsd, teljesen hülye vagy.

Valószínûnek tartom egyébként, hogy titeket alaposan átbasztak, amikor valami hibás kijelzõjü DS-t eladtak nektek. Nem csoda, hogy ilyen hadjáratot indítottál a DS ellen.
De ebben a harcban egyedül vagy, észrevetted? Csak téged vertek át. A mi gépünknek alapból ilyen minõségû a kijelzõje...

DanielT
Nekem sincs 😊 Illetve mégis! 😊 Ezen az általam fotózott képen te milyennek látod a DS képét egy másik mellett?
Sheltem
Nincs több kérdésem.

DanielT
Igen.
Sheltem
Nem merülök bele a témába csak érdekel.

DanielT
Az IGN saját készítésû képe kihelyezve az IGN weboldalára.
Amire azt mondta, hogy hiteltelen. Mit értettem félre?
Sheltem
Te tényleg így ahogy van elhiszed ezt a képet?

nyaSGem
"De az mindesetre érdekes, hogy az a legnagyobb netes médiabirodalmat (IGN) csak így hitelteleníted 😊"

Már megint félrebeszélsz, kiforgatsz...

Egy szóval nem állította Sheltem, hogy az IGN hiteltelen.
Csak a kép az.

Valószínûleg átbaszták azt a site-ot is, aki felrakta az oldalára ezt az enyhén szólva nevetséges képet.

DanielT, te fogtál már a kezedben DS-t bekapcsolva???
És mond, láttál e már falon pókot?

Kaplan
...

DanielT
ÁÁ, félreolvastam 😊 Bocsi 😊

De az mindesetre érdekes, hogy az a legnagyobb netes médiabirodalmat (IGN) csak így hitelteleníted 😊
DanielT
Amit átméretezéshez és feliratozáshoz használnak a siteok.
Sheltem
Most szándékosan írod az ellenkezõjét annak amit írtam egyébként?

Kaplan
Mert megtalálható egy szó hex editorban benne : Adoba. A kulcsszó 😊

Sheltem
Azt mondom , hogy nem az. Ez röhej aki ezt elhiszi meg is érdemli 😊 Jó hogy nem ki van kapcsolva a Ds a jobb oldalon, akkor jobb képe lenne mint a képen <#vigyor2>

DanielT
Mitõl olyan überhiteles? 😊 És mitõl nem az a többi?
Sheltem
"http://media.ds.ign.com/articles/693/693455/img_3432998.html"

Ez a leghiteltelenebb kép ami valaha megfordult ebben a fórumban. Ajánlom énis, hogy mindenképpen nézz meg a kezedben egy Ds-t is mielõtt emiatt veszel esetleg liteot. Én mielõtt vettem Ds-t a media marktban nézegettem egy példányt(éppen nintendogs futott rajta) és hát ott van fény bõven mégis kristálytiszta fényes volt a képe(az egy dolog, hogy szarrá volt karcolva).

Beast Machine
Szeressük egymást gyerekek... A szeretetnél nincs szebb szó.... ...talán csak a pina, meg a sör!

...vágod?

Sheltem
Ja még annyit, hogy igaz te kaptál itt legtöbbet(beismerem) de nézd meg nyasgem nekem miket írt elõtte(mielõtt még basztattalak téged)+ én neki. Kb 1-2 nap után teljesen normálisan dumáltunk egymással és szerintem ha a kurva anyázás közepette aznap személyesen találkozunk valszeg sörözés lett volna a vége és jólbebaszunk 😊 Ennyit a fórumon lévõ dolgok komolyan vételérõl

Kaplan
Na jó mostmár tényleg itt az állj! Abba lehet hagyni egymást szurkálását folyamatosan!

Sheltem
Az akkor volt most meg békét akar. A múlton túl kell lépni, lófasz se történt hiszen nem is ismerjük egymást.
Ha leírom valakinek itt, hogy "kurva anyád" akkor az valószínûleg a személyének szól? Nem hinném, hogy ilyen komolyan kéne venni. Tényleg használjuk ki, hogy most mind nyugit akarunk vagy még durvább vita lesz itt...

kisgabo
na, aki ennyi veszekedés után elhagyja a topikot, és dühében eladja a szinte új DS-ét, az szóljon nekem, de ne próbálkozzon vad árakkal mert tudom, hogy a kijelzõje halványabb mint a LITE verziónak. <#gunyos1><#vigyor1>

lehet tolongani. <#nyes>

DanielT
Dehogy sértõdtem meg a kép miatt(minden nap látom), teljesen publikus, te nyilván rossz szándékkal linkelted be, csak nem talált.
nyaSGem
És mond!

Ha megnézed a jobb oldali masinát...
Te elhiszed, hogy ennyire sötét egy DS képernyõje? Az érintõ képernyõ szinte teljesen sötét.
Ha ennek a képnek hitelt adsz, akkor neked még nem volt DS a kezedben.
Vigyázz ,mert ha csak ennyit értesz a téméhoz, át fognak verni téged amikor gépet vásárolsz, és elednak neked egy DS Lite-ot DS képernyõvel...

nyaSGem
Úgy mondják, az a legveszélyesebb ember, akinek nincs humora. Mondjuk rád nem mondanám, hogy veszélyes vagy, de NE DUZZOGJ MÁR!

A kép miatt sértõdtél meg?
Írtam már, hogy a cél érdekében linkeltem be.
De igazad van, nem volt szép dolog!
Így okés?

DanielT
"a most cinikus akarok lenni, inkább azt mondanám: kezet nyújtottam a földön fekvõnek..."

Na, pontosan errõl beszéltem, 1 hozzászólás telt el és már jön a szöveg.
DanielT
Ópersze, hordjuk le a másikat minõsíthetetlen stílusban mindennek, még 2 hozzászólással ezelõttig is aztán amikor úgy gondoljuk, akkor legyen béke. Hát persze.
Nem tom' volt e már belinkelve...

http://ds.ign.com/articles/693/693455p1.html