Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd már fényes DS ??? HOGYAN????????????????????Jujj de hát ez....de mégis hogy lehet?
thx Freemannak a fotóért
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
És kinek az érdeke lenne flame topikot csinálni a classik DS topikból?
Hát nem egy classic DS tulajdonosnak.
Inkább egy Lite fan az, aki ilyet csinál.
Nemdebár?
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nyugodtan írj vissza te is valamit. Én viccnek, humornak szántam a kommentet.
Sajnálom, ha nincs egy csepp humorod sem.
Esküszöm, ha visszaírsz nekem valami vicceset, én nem fogok megsértõdni.
Próbáld ki...
Csak NE DUZZOGJ MÁR!
<#papakacsint>#papakacsint>
Fényképezze a faszom <#buck>#buck>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
hagy már el, hülyeségen vitázni.
És tudod az rontaná a DS képét... <#nyes>#nyes>
Akkor erre válaszolj:
- Kinek akarod bizonyítani?
- És mit?
<#bee1>#bee1>
Én a kocsmában húzom a lóbõrt vazze???
<#bee1>#bee1>
Egyébként meg én nem fényképezgetem a DS-emet, mert nekem nincs ilyen betegségem.
Én inkább játszom vele. De nem fényképezgetem...
Érted??!!<#nyes>#nyes>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Eltér a véleményünk ennyi.
De tudod mit Danielt! Neked van igazad! Én véletlenül fogtam ki egy olyan DS -t aminek csodás képe van amíg nem viszem ki a ház elé és mindenki másnak szar és beismerem neked van igazad 😊
Na ez tetszik?
Mi viszont úgy látom nem tudunk szabadulni tõled.
Folytatod a gyermeteg harcodat, hogy bebizonyítsd, teljesen hülye vagy.
Valószínûnek tartom egyébként, hogy titeket alaposan átbasztak, amikor valami hibás kijelzõjü DS-t eladtak nektek. Nem csoda, hogy ilyen hadjáratot indítottál a DS ellen.
De ebben a harcban egyedül vagy, észrevetted? Csak téged vertek át. A mi gépünknek alapból ilyen minõségû a kijelzõje...

Amire azt mondta, hogy hiteltelen. Mit értettem félre?
Már megint félrebeszélsz, kiforgatsz...
Egy szóval nem állította Sheltem, hogy az IGN hiteltelen.
Csak a kép az.
Valószínûleg átbaszták azt a site-ot is, aki felrakta az oldalára ezt az enyhén szólva nevetséges képet.
DanielT, te fogtál már a kezedben DS-t bekapcsolva???
És mond, láttál e már falon pókot?
De az mindesetre érdekes, hogy az a legnagyobb netes médiabirodalmat (IGN) csak így hitelteleníted 😊
Ez a leghiteltelenebb kép ami valaha megfordult ebben a fórumban. Ajánlom énis, hogy mindenképpen nézz meg a kezedben egy Ds-t is mielõtt emiatt veszel esetleg liteot. Én mielõtt vettem Ds-t a media marktban nézegettem egy példányt(éppen nintendogs futott rajta) és hát ott van fény bõven mégis kristálytiszta fényes volt a képe(az egy dolog, hogy szarrá volt karcolva).
...vágod?
Ha leírom valakinek itt, hogy "kurva anyád" akkor az valószínûleg a személyének szól? Nem hinném, hogy ilyen komolyan kéne venni. Tényleg használjuk ki, hogy most mind nyugit akarunk vagy még durvább vita lesz itt...
lehet tolongani. <#nyes>#nyes>
Ha megnézed a jobb oldali masinát...
Te elhiszed, hogy ennyire sötét egy DS képernyõje? Az érintõ képernyõ szinte teljesen sötét.
Ha ennek a képnek hitelt adsz, akkor neked még nem volt DS a kezedben.
Vigyázz ,mert ha csak ennyit értesz a téméhoz, át fognak verni téged amikor gépet vásárolsz, és elednak neked egy DS Lite-ot DS képernyõvel...
A kép miatt sértõdtél meg?
Írtam már, hogy a cél érdekében linkeltem be.
De igazad van, nem volt szép dolog!
Így okés?
Na, pontosan errõl beszéltem, 1 hozzászólás telt el és már jön a szöveg.