Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Iwata is igy latja:

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Az eredeti japani 360 stand:
s mindez liteosan😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Engem is jobban érdekelnének a játékok, pl. a Lost in Blue-ról szívesen venném a véleményeteket, ha már játszottatok vele.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Worms és Metroid.
Valaki írta, most így 135 hozzászólás elolvasása után nem tudom kicsoda hogy nem kell reagálni semmilyen formában DanielT hozzászólásaíra s akkor minden ok.Egyszer csak megunja.Bár nyaSGem Lite képei ill összehasonlítóképeitõl kész voltam.Pl írjátok le ki mivel jáccik mostanság.
Még mindig csak találgatások vannak a Lite Európai megjelenésével kapcsolatban? (remélem májusban már tényleg megérkezik!) Nem, nem fogok a DS Lite-ba írni, mert szerintem baromság volt megnyitni! A PS2 meg a PSTwo is ugyanaz, a játékok még ugyan azok és ez a lényeg!<#nyes>#nyes>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na pfujj hagyjuk a témát, elnézést mindenkitõl, csak kicsúszott a kérdés.
Hiába, kíváncsi az ember...
A korrektség megkívánja, hogy belinkeljem.
Gratulálok DanielT...
DS Lite
Lite éles szögbõl. Csúcs!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Sheltem!
Ha lesz kis idõd, nézd meg már légyszíves ezt a topikot. Csak néhány komment, gyorsan végig olvasod.
Rájöttem, mi kispályások vagyunk.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor1>#vigyor1>
Ezt olvasd el...
A többieket kérem ne olvassák el, mert tényleg csak Sheltemre és rám tartozik.
Köszi...<#vigyor1>#vigyor1>
ON
Áhhh. Eszembe se jut, hogy te ilyet csinálj. <#smile>#smile>
Egyébként felesleges is lenne ellene beszélnünk. Megteszi ezt õ helyettünk...
Ez nem humor volt.
Komolyan írtam, hogy primitív vagy.
Ne tévesszen meg a sor végén az a két nevetõ fejecske, a komment halálosan komoly.
"Arról minek, a játék vagy fut vagy nem minek azokról beszélni, engem a technika érdekel"
Nem biztos, hogy szó szerint volt így de ez volt a lényege.
Nahát erre mondom én azt, hogy no comment.
Akkor hú de utálhatod magad... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
De sebaj különbözõek vagyunk ettõl szép az egész.
Nemis setét az...<#crazya>#crazya>
...vágod?
Nem megoldás, éppen ezt akarja a mazochista állatja. Amíg reagálunk a kommentjeire, addig nem fog minekt békénhagyni! A megoldás? Az globális ignoráció! Azaz szarni bele magasról, vazze... Talán lenyuxik, és békénhagy, ha azt látja, hogy ezzel nálunk nem ér el eredményt...
...vágod?
Természetes, hogy az online shop-ok és egyéb kereskedõk, jól megdobják most a Lite árát.
Ki kell várni, amíg korrekt szintre csökken az ár.
Persze könnyû ezt annak modani, akinek van classic DS-e.
Így hát mondjuk nem csodálom, hogy kicsit fusztráltak a Lite fanok.
De türelem fiúk, lehet hogy idén karácsonyra már hozza a jézuska...
<#smile>#smile>
Adig én meg nézem a randa nagy batár DS-em sötét képenyõjét...
Megpróbáltunk korrektek lenni pedig, ezekszerint hiába.
Idézd már be légyszives, köszönöm.
"Addig az õ összetákolt DS-e mellé soha nem rak egy rendes, igazi classic DS-t az összehasonlítás végett."
Parancsolsz?
Na mi van te békeharcos??? <#smile>#smile>
Nehogy már idegesítsen téged ez a majom... Röhögj rajta mint én és cukkold.
Nem látod, hogy csak ma, legalább ötször eldurrant már az agya?
Amíg komolyan veszed a link linkjeit, addig õ röhög rajtad.
És látod? Elérte amit akart. Hülyebuziösszehasonlítóképidemásolgatóvá tett téged is. <#mf1>#mf1>
Egyébént azt bírom, hogy amíg õ követeli, hogy legyen az elõbbi képed mellett egy Lite is, addig az õ összetákolt DS-e mellé soha nem rak egy rendes, igazi classic DS-t az összehasonlítás végett.
Persze hogy nem teszi. Tudja, hogy beégne. Bár ennél jobban már nem tud...
Hûha DanielT! Biztos rájöttek milyen sokat ér az az LCD mert sokkal jobb mint az eredeti DS képe és ezért emeltek 😉
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
De mégis hol olyan sötét mint az ign es képen ?
Kezdel megint idegesíteni egyébként.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!