Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(hú ez kezd brazil tévésorozat fílingû lenni <#wilting>#wilting>)
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#nyes>#nyes>
Kérte???
<#bee1>#bee1>
Ha most cinikus akarok lenni, inkább azt mondanám: kezet nyújtottam a földön fekvõnek...
De tõlem már ez is valami nem? <#smile>#smile>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Számomra is meglepõ kedvességgel kérte nyaSGem! 😄
Ezt értékelni kéne 😛
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ez lehetetlen, hisz már eltünt egy csomó minden.
A mai napon is lett törölve a topikból.
Ez elkerülte a figyelmedet?
Látom jó kemény a buksid. Légkalapáccsal se lehetne beleverni a lényeget.
Vagy valójában most sértõdött vagy a kép miatt, ezért kötöd az ebet a karóhoz?
No mindegy, gondold át mégegyszer, adok rá idõt.
De nem biztos, hogy jól jársz, ha a békesség ellensége vagy...
Vg te pedig ne kezdd el, mert csúnyát kapsz majd te is aztán hetekig fog menni a vita. Épp kezd csitulni a dolog erre megjelensz te és elküldöd a picsába.
Mondjuk ha örömötök van benne felõlem ok, én meguntam a vitát.
Sõt, nagyon érdekesnek találom a képeket, mert engem érdekel minden ami a Nintendo DS géppel kapcsolatos! Kérdem én, ha téged nem érdekel, akkor miért vagy itt? <#levele>#levele> <#lama>#lama>
Egy másik fórumban Alblinket azért b*sztad le, mert segíteni próbált egy új nintendos arcnak alaptalanul. Mondhatnám ilyen erõvel te is takarodj de nem mondom. Maradj te is és nyasgem is meg mindenki. Peace
Ezt pont te kérded??? Aki egyfolytában Lite/DS összehasonlító képeket linkel, pedig már könyörögve sírunk neked, hogy: tudjuk hogy a Lite képe jobb lesz...
Vedd úgy, hogy ugyanazzal a céllal raktam be a képet, mint te szoktad.
És remélem, hogy végre megérted, mi ugyanennyire érdektelennek, gyerekesnek, idiótának, tekintjük a te provokációnak szánt képeid és hozzátartozó megjegyzéseid, mint az én általam berakott szintén érdektelen, gyerekes, idióta, provokációnak szánt képemet.
Kicsit le kellett mennem a szintedre, hogy megcsináljam ezt a dolgot, Super Mario és guardian hero teljesen jogosan morogtak emiatt. Viszont remélem jó volt ez arra, hogy észrevedd, milyen gyerekes amit csinálsz.
A többiektõl pedig elnézést ezért a kis közjátékért, most hogy DanielT szembesült önmagával, remélem a topik innen kezdve folytatódhat a régi légkörben.
DanielT. Ha gondolod megkérem a modikat, hogy vegyék ki a képet és a kommentjeimet. Komolyan mondom. Persze csak akkor, ha vetted az adást és te is úgy gondolod, itt az ideje a békekötésnek. Részemrõl elérkezett ez a pont.
<#papakacsint>#papakacsint>
https://supermario4ever.wordpress.com
Miért tûnne el gyorsan? Ott van kb 3-4 éve.
Az azért érdekelne mi volt vele a célod, mindenesetre köszönöm a promóciót!
Neki írd ha nem tetszik.
Nyasgem nem vagy semmi.
Viszont a Metroid pont a szülinapomon jön ki, nem is gondoltam, hogy ilyen ajándékkal kedveskedik majd nekem a Nintendo 😊. Már csak abban kell reménykednem, hogy addigra sikerül beszereznem a Lite-omat...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Egyébként javaslom, valaki töltse le magának, mert szerintem gyorsan el fog tünni a netrõl.
És hát azért legyen valami emlékünk errõl a jóképû fiúcskáról...
Ez a csávó nem a "JAG becsületbeli ügyek" fõszereplõje??
Nem. Õ inkább a JUG MÁS ügyek-ben szerepel...
<#vigyor1>#vigyor1>
Úgyhogy "közkívánatra" én is beszúrok ide egy fotót. Mindenki megérti majd, mi a gond ezzel a sráccal. Gondolom anyuci kedvenceként túl erõs szereplési vággyal töltötte fel õt a szentlélek.
Mindenesetre egyet megmondhatok: a régi DS-em képe jobb... <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Íme DanielT:

March 9, 2006 Scurge: Hive
March 14, 2006 Ice Age 2: The Meltdown
March 20, 2006 Metroid Prime: Hunters
March 20, 2006 Worms: Open Warfare
March 20, 2006 Tetris DS
March 21, 2006 Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal
Az utolsó 4hez gondolom nem kell különösebb bemutató <#bee1>#bee1>
1. aki balcsira megy mostanság az(hagyjuk) inkább horvátország, görögország ráadásul nem is jön ki drágábban.
2. én már nem járok discoba 😉 bár sokszor lenne kedvem
Ettõl függetlenül ha jó idõ van Ds ezzen a faszom 😊 De amíg márciusban is szakad a hó tuti benn gubbasztok inkább a szobámban és irtom a Bossokat <#nyes>#nyes>
nézd meg a PSP-t, karácsonykor sztártermék, mára lassan a "kutyának se kell".
jön a nyár, nyáron épeszû ember nem költ számítástechnikára, hanem lemegy a balcsira, csokibarnárasül, hogy szeptemberbe õ legyen fehérmosolyú diszkókirály.
persze lesz itt olyan, aki a szoliban nyomja majd a DS lájtját. <#bohoc>#bohoc><#nyes>#nyes> oda kell is a fényes.
Max. akkor szopi ha buszon/vonaton ülsz és besüt a nap.
a másik kezemben 1 deka házi barack pálesz. <#beka3>#beka3><#vigyor1>#vigyor1>
v elmegyek bringázni..
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...
Illetve egy bajom van, szeretnék sokkal több idõt eltölteni vele <#szomoru1>#szomoru1>
de én örülnék egy "hagyományos" Ds-nek is, 20é. nem baj ha haloványabb...
Szerintem 45 alá nem nagyon fog menni.
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...