Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Bocsánatot kérni senki nem fog a másiktól egyrészt ez nem óvoda másrészt itt aki basztatva lett azis hibás meg aki basztatott azis. Az egy másik dolog ki mennyire ment le alpári szintre(énis legalul voltam),ettõl még lehet békét kötni. A hosszútávú sértõdöttség szánalmas, túl kell lépni. Ez csak egy buzi fórum mindenki személytelenül ugatott a másikra(énis) nem kell magára vennie az embernek,ennyi. Szép lenne ha most tényleg pontot tennénk a végére.

(hú ez kezd brazil tévésorozat fílingû lenni <#wilting>)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
"Számomra is meglepõ kedvességgel kérte nyaSGem! 😄"

<#nyes>
Kérte???
<#bee1>

Ha most cinikus akarok lenni, inkább azt mondanám: kezet nyújtottam a földön fekvõnek...
De tõlem már ez is valami nem? <#smile>

nyaSGem
Rendben.
Tehát egyet értesz...
Ok

Sheltem
Egyetértek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kaplan
Tényleg nem értem miért nem lehet most békét kötni.
Számomra is meglepõ kedvességgel kérte nyaSGem! 😄
Ezt értékelni kéne 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nyaSGem
Most a nyálad nyeld le szépen öcskös és fussál neki mégegyszer...

DanielT
Ehhez viszont már abszolút semmi hozzáfûznivalóm nincs.
nyaSGem
"mindössze annyi a mondandóm, hogy nem szeretném, ha egyetlen hozzászólás is eltûnne az eddigiekbõl."

Ez lehetetlen, hisz már eltünt egy csomó minden.
A mai napon is lett törölve a topikból.
Ez elkerülte a figyelmedet?

Látom jó kemény a buksid. Légkalapáccsal se lehetne beleverni a lényeget.
Vagy valójában most sértõdött vagy a kép miatt, ezért kötöd az ebet a karóhoz?
No mindegy, gondold át mégegyszer, adok rá idõt.
De nem biztos, hogy jól jársz, ha a békesség ellensége vagy...

Detto
Sheltem
Ez úgy hangzott mintha bizonyítékként szeretnéd felhasználni ellene vagy ilyesmi a hozzászólásokat.Most komolyan minek ez? Amíg egyikõtök kis szikráját adja a flamenek folytatódni fog. Én eldöntöttem és mondtam is neked, hogy meguntam és nem folytatom és be is tartom(amíg nem provokál vki).

Vg te pedig ne kezdd el, mert csúnyát kapsz majd te is aztán hetekig fog menni a vita. Épp kezd csitulni a dolog erre megjelensz te és elküldöd a picsába.

Mondjuk ha örömötök van benne felõlem ok, én meguntam a vitát.

Sheltem
Mind1. Lényeg, hogy maradjon mindenki.

Nagy segítség volt. <#vigyor> "Mennyé ide, keresd meg ott." <#kocsog>
DanielT
Ahhoz a részhez, hogy ki szembesült önmagával és egyéb zagyvaságok nem szeretnék hozzászólni, mindössze annyi a mondandóm, hogy nem szeretném, ha egyetlen hozzászólás is eltûnne az eddigiekbõl.
Engem nem zavar, hogy beteszi az összehasonlitó képeket... rajtad kívül, és még pár másik magat übercsavónak képzelõ baromarcú tinin kívül bíztos vagyok benne, hogy nem zavar senkit.

Sõt, nagyon érdekesnek találom a képeket, mert engem érdekel minden ami a Nintendo DS géppel kapcsolatos! Kérdem én, ha téged nem érdekel, akkor miért vagy itt? <#levele> <#lama>
Sheltem
Szerintem meg senki se takarodjon el.

Egy másik fórumban Alblinket azért b*sztad le, mert segíteni próbált egy új nintendos arcnak alaptalanul. Mondhatnám ilyen erõvel te is takarodj de nem mondom. Maradj te is és nyasgem is meg mindenki. Peace

nyaSGem
<#nyes><#nyes><#action>

nyaSGem
"Az azért érdekelne mi volt vele a célod,..."

Ezt pont te kérded??? Aki egyfolytában Lite/DS összehasonlító képeket linkel, pedig már könyörögve sírunk neked, hogy: tudjuk hogy a Lite képe jobb lesz...

Vedd úgy, hogy ugyanazzal a céllal raktam be a képet, mint te szoktad.

És remélem, hogy végre megérted, mi ugyanennyire érdektelennek, gyerekesnek, idiótának, tekintjük a te provokációnak szánt képeid és hozzátartozó megjegyzéseid, mint az én általam berakott szintén érdektelen, gyerekes, idióta, provokációnak szánt képemet.

Kicsit le kellett mennem a szintedre, hogy megcsináljam ezt a dolgot, Super Mario és guardian hero teljesen jogosan morogtak emiatt. Viszont remélem jó volt ez arra, hogy észrevedd, milyen gyerekes amit csinálsz.

A többiektõl pedig elnézést ezért a kis közjátékért, most hogy DanielT szembesült önmagával, remélem a topik innen kezdve folytatódhat a régi légkörben.

DanielT. Ha gondolod megkérem a modikat, hogy vegyék ki a képet és a kommentjeimet. Komolyan mondom. Persze csak akkor, ha vetted az adást és te is úgy gondolod, itt az ideje a békekötésnek. Részemrõl elérkezett ez a pont.
<#papakacsint>

Szerintem te takarodjál el errõl a fórumról... ez már kicsit durva.
Super Mario
Na, látom a béke híve. De nem értem, miért piszkálnak téged, ha már megbeszéltétek.

https://supermario4ever.wordpress.com

DanielT
Köszönöm szépen, hogy beraktad a képemet, a fórumozók fényképalbumában bárki megcsodálhatja, nyilván azért tettem fel.
Miért tûnne el gyorsan? Ott van kb 3-4 éve.

Az azért érdekelne mi volt vele a célod, mindenesetre köszönöm a promóciót!
Sheltem
Ezt miért nekem írod? 😊
Neki írd ha nem tetszik.

Super Mario
ok, én majd délután, ahogy mondtam. Értem a viccet, már ami nyaSGem képét illeti, de ez már túlontúl sok.

Sheltem
Amúgy jöhetnétek mircre is, "rugalmasabb" mint a fórum, akinek van kedve.

Sheltem
Ezekszerint volt értelme beszúrnom a megjelenési dátumokat <#eljen>

Nyasgem nem vagy semmi.

guardian hero
Látom megint túlteng az értelem...

Viszont a Metroid pont a szülinapomon jön ki, nem is gondoltam, hogy ilyen ajándékkal kedveskedik majd nekem a Nintendo 😊. Már csak abban kell reménykednem, hogy addigra sikerül beszereznem a Lite-omat...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Super Mario
Te szentséges ég!!! Ez szörnyü!

Super Mario
Nem semmi... Mi lesz itt még?

nyaSGem
De õ az.
Egyébként javaslom, valaki töltse le magának, mert szerintem gyorsan el fog tünni a netrõl.
És hát azért legyen valami emlékünk errõl a jóképû fiúcskáról...

nyaSGem
Na megállj csak!
<#nyes><#action><#papakacsint>

Super Mario
Honnan a kép??? Csak nem õ az!

kisgabo
honnan van a kép, nálad felejtette pár zoknival együtt? <#vigyor1>

nyaSGem
Gyerekek!

Ez a csávó nem a "JAG becsületbeli ügyek" fõszereplõje??

Nem. Õ inkább a JUG MÁS ügyek-ben szerepel...
<#vigyor1>

nyaSGem
Látom Daniella nem nyugszik.
Úgyhogy "közkívánatra" én is beszúrok ide egy fotót. Mindenki megérti majd, mi a gond ezzel a sráccal. Gondolom anyuci kedvenceként túl erõs szereplési vággyal töltötte fel õt a szentlélek.
Mindenesetre egyet megmondhatok: a régi DS-em képe jobb... <#nyes><#nyes><#nyes>

Íme DanielT:

Sheltem
Emlékeztetõ gyanánt(avagy ismétlés a tudás anyja) felsorolom a márciusi megjelenéseket(csak a híresebb játékokat). Mindegyik USA release, tehát a japán cuccot hanyagolom:

March 9, 2006 Scurge: Hive
March 14, 2006 Ice Age 2: The Meltdown
March 20, 2006 Metroid Prime: Hunters
March 20, 2006 Worms: Open Warfare
March 20, 2006 Tetris DS
March 21, 2006 Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal

Az utolsó 4hez gondolom nem kell különösebb bemutató <#bee1>

Sheltem
"lemegy a balcsira, csokibarnárasül, hogy szeptemberbe õ legyen fehérmosolyú diszkókirály. "

1. aki balcsira megy mostanság az(hagyjuk) inkább horvátország, görögország ráadásul nem is jön ki drágábban.
2. én már nem járok discoba 😉 bár sokszor lenne kedvem

Ettõl függetlenül ha jó idõ van Ds ezzen a faszom 😊 De amíg márciusban is szakad a hó tuti benn gubbasztok inkább a szobámban és irtom a Bossokat <#nyes>

kisgabo
és? meddig lesz drága? amig viszik. lecseng az izgalom, dömpingárú lesz.
nézd meg a PSP-t, karácsonykor sztártermék, mára lassan a "kutyának se kell".

jön a nyár, nyáron épeszû ember nem költ számítástechnikára, hanem lemegy a balcsira, csokibarnárasül, hogy szeptemberbe õ legyen fehérmosolyú diszkókirály.

persze lesz itt olyan, aki a szoliban nyomja majd a DS lájtját. <#bohoc><#nyes> oda kell is a fényes.

Sheltem
Ha ilyen b*szott drága lesz a lite inkább leszarom a fényerõt. Rakok inkább alá reflektort vagy valami <#wilting>

Sheltem
Én sem játszottam még szabad ég alatt. Nem tudom mikor lenne rá szabad ég alatt szükségem...Szerintem soha.
Max. akkor szopi ha buszon/vonaton ülsz és besüt a nap.

Super Mario
<#nevetes1>

Super Mario
Szerintem, nem probléma, amíg csak a sima DSe van az embernek, addig fel sem tünik. Majd, ha DS lite-od is lesz, akkor látszik csak igazán a különbség.

kisgabo
szabad ég alatt majd egyik kezemmel sütögetem a bárbekjút,
a másik kezemben 1 deka házi barack pálesz. <#beka3><#vigyor1>
v elmegyek bringázni..

krugman
hát lehet.......

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Sheltem
Mondjuk ott nagyon, de szobában nekem semmi bajom vele.

Illetve egy bajom van, szeretnék sokkal több idõt eltölteni vele <#szomoru1>

Sheltem
Szabad ég alatt veszed észre csak.

kisgabo
amíg kereslet van, nem is.

de én örülnék egy "hagyományos" Ds-nek is, 20é. nem baj ha haloványabb...

Sheltem
Azért ne várjunk csodára a közeljövõben. Mire 30-35 lesz mint a ds....

Szerintem 45 alá nem nagyon fog menni.

Sheltem
Fasza. Sebaj nem hajt a tatár.

krugman
le fog menni az ára mert nemsokára itt az újabb szállitmány.......😊

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Seth
kicsit húzós

PSN ID.: Beegabor

DanielT
Gondolom már mindenkinek hiányoztak a Lite infót, jöjjön tehát egy érdekesség:

Átszámolva 75,000 Ft.