Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Azt hiszem nem neked írtam Mr. Nem akarok már flémelni.
"Itt mutatják, mennyivel szebb a régi DS."

Mint Classic DS tulaj, azt kell hogy mondjam, hogy nincs igazad...
Sheltem
Ki a fasznak kell az sp-d? 😊 Ds rulez.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Most buktad el az USA Sp-t barátom. Mivel nekem lesz másik, gondoltam ezt felajánlom, ha nem kell a mostani karcos darab, hát ennyi volt. Drága, de legalább szar poén volt.

Egyébként meg kit érdekel, hogy milyen buzivideókat nézegetsz? Tartsd meg magadnak.
nyaSGem
Te marha!

Én meg letöltöttem és elindítottam. Még jó, hogy nem látta senki...
<#mf1>

nyaSGem
Erre mondják, hogy: Kivétel erõsíti a szabályt. <#papakacsint>

Egyébként átvertek téged, mert az eladó nem figyelmeztetett arra a rejtett hibára, hogy szarabb a képernyõje mint a Lite-nak <#nyes>

kisgabo
ez valakit érdekelni fog, egy filmsztárt. világosabb a kép, mint a lite-on. 😊

lite video

Sheltem
Elég durva ár.
Akkor én a 29ezres Budaörsi MM árammal az erõs középmezõnyben vagyok az ár tekintetében 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Az tök jó! Én 38e-ért vettem boltban csak a gépet...
Kaplan
Mellesleg én a Vaterán vettem 22kért a DSm + 2 game 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nyaSGem
Ne piszkáld DanielT! Csak elõadott egy humorbonbont az õ érett repertoárjából.
<#vigyor1>

Az aprónet mérföldekkel jobb mint a vatera.
Telefonon vagy emilen megkeresed a hírdetõt. Szóban letisztázod a feltételeket, megalkudsz az áron. Majd érte mész. Kipróbálod, átnézed. Ha az van amit a telefonba mondott, elhozod a cuccot. Ha simlizik, max. adtál egy pofont a szarnak és feleslegesen mentél oda.
Én évek óta adok-veszek az apróneten.
A legnagyobb adásvételem 13 000 000 Ft (tízenhárom-millió) értékû volt az apróneten.
Az egész ügy tiszta volt, gördülékenyen ment, 3 nap alatt lezajlott.

Egyébként amit én láttam a vaterán, az elvadult, elszállt árak. Nem láttam még ott olyasmit, amit érdemes lett volna megvenni. Ha látsz valami kecsektetõt, nem tudod az eladót egybõl megcsörgetni, hogy ugyan mondja már meg mia helyzet ezzel vagy azzal....

Ebay-t azért nem szeretem, mert ha van egy jó cucc - márpedig van -, akkor a végére fellicitálják az árat úgy, hogy már nem éri meg onnan venni.

Az internetrõl fix dolgokat érdemes vásárolni szerintem. Én pl. portugáliából rendelek szivart egy fix helyrõl. Csodás árakon szállítják, a megrendeléstõl számítva 3 napon belül kopogtat a postás az ajtómon az áruval. Igaz, hogy nincs alkú, nincs licit, de fix áron fix minõséget produkálnak, stabilan, megbízhatóan... és nem kell várnom egy hetet, csak arra, amíg a licit lemegy.

DanielT
Aha.
Sheltem
Nekem apronettel még nem volt bajom...Igaz fõleg eladtam ott.

kisgabo
én nem vásároltam a vaterán, azt gondoltam, komolyabb felület mint az aprónet, ahol lehúznak simán, ennyi.

kisgabo
neked itt más sok barátnõd van. <#vigyor1> de azért bele bele okoskodsz?

Sheltem
Lostmagic is wifis? Nem is tudtam. Ó je végre egy Wifis rpg <#dumcsi>

koryne
Ez érdekes, engem még 1x sem utasítottak vissza ebay-en... Pedig voltak 20000-es tételek is. A "Feedback Score"-om 6, az "All positive feedback recieved" 10, tehát nem sokal több a tiednél...

Xbox Live gamertag: kilencnad

Ó bakker! 😞
DanielT
Egyértelmûen a vatera a hibás, se te sem az eladó. Kizárólag az oldal ahol felajánlhatod, vagy megveheted a cuccokat. Szerintem vidd perre a dolgot és zárják be.
Super Mario
Azért, hogy egy ember átvert, attól még nem a vatera a hibás, hanem õ maga, akitõl vetted a gépet. Nekem már volt egy pár sikeres adásvételem, mint vevõ.

https://supermario4ever.wordpress.com

kisgabo
inkább vevõként van értékelve, mintsem eladó. hátakkor ezt is megtanultuk, vatera is 1 suxx. <#mf3>

Beast Machine
Mindig meg kell nézni az eladó minõsítését, illetve, hogy milyen áru cikkeket adott eddig el. Ha sok jó feedbackje van, akkor meg kell nézni, hogy vajon sok kis árú cucc teljesítésében jeleskedik, de volt néhány nagyobb értékû tétel, ami esetleg nem a legjobban sült el, akkor nem szabad licitálni. E!z nem csak a Vaterán, hanem az eBayen is alapelv. Sokszor engem is visszautasítanak az eladók, hiába vagyok EU-n belül, csak azért refuse-olnak, mert csak 2-es pozitív feedbackem van, nuku negatív, illetve semlegessel. Pedig mindkét cuccnál 10k HUF felett vásároltam, de a számok azok számok, ezért találták ki az egész visszajelzés-rendszert.

...vágod?

nyaSGem
Sziasztok!

Ha most akarnám Flashme-zni a DS-t akkor melyik flashme verziót kellene letöltenem, és honnan?
Figyelembe véve azt, hogy új típusú DS-em van, stb. (V3)

Ha lefutott a Flashme, utána is állandóan be kell írnom az SRam-ot a DS játékok játszáshoz, és csak annyi a különbség, hogy nem kell ki-be dugdosnom a SuperPass2 kártyát?

kisgabo
nem, személyesen, de határozottan állította hogy hibátlan, felszálltam hazafele a buszra és kezdtem lefejten a fóliát, és látom, hogy alatta nem igazán újszerû a gép. ezt így nem tartom korrektnek. írtam emilt, de még nem válaszolt, nemtudom, hogy a visszabiznisz mennyire elfogadható az adott esetben.

mindenesetre bosszantó, #5693-ban irt idézet ellenére ilyen a gép, másodjára fáztam rá, a hibátlannak kikiáltott gépekkel. <#falbav><#wilting>

Csibe001
Nem lehet menteni??Nkd M3 v. SC-d van?Vagy egyéb módon nyomatod? 😊

Ezt eszre se vettem,koszi,ezt is varom😄.
A super princess uj toreset is varom,mert ebbe nem lehet menteni,pedig nagyon jora sikerult.

Jimi Hendrix

Super Mario
De, tényleg azok. Meg nem értem, hogy miért adják adják a német eBayen ennyire drágán a Nintendo 64 játékokat.

Kaplan
Nézz be a GC topikba 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
Miert szerinted nyem azok?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY

Super Mario
Ezek mind nagyon fontos kérdések.

Postán küldték?
Mindig személyes találkozó ilyen értékben.
A minõsítése milyen volt? Hány tranzakciója volt?
Super Mario
A Vatera nem ellenõrzi az áruk minõségét. A "papír" meg mindent elbír

😞

kisgabo
nem a kijelzõ, az ezüst fényezés, a burkolat. karc. a fólia utólag lett feltéve, nem gyári, ha az ezüst festéket dörzsölöm, kikopik, fényesedik.
ismeretlen... vatera, aszittem garancia. <#szomoru2>

Hát ezért nem kell ismeretlen helyrõl kipróbálás nélkül semmit venni.
Vegyél egy tubus kijelzõ-polírozó folyadékot (1600ft körül), az velószínû eltûnteti a karcokat. Meg ha nem igy volt megbeszélve akkor vetetsd vissza vele.

kisgabo

Na, vettem egy SP-t, ez volt a vatera hirdetésben: " A gép teljesen karcmentes, kívül még a fólia is kajta van, alig volt használva "

leszedem fólia, alatta faja karist, hátlapon is. komolyan, kitekerem a kezem, és földhözvágom magam. <#rinya><#wilting>

Válassz másik szervert és kész is 😊

testerlnx
March 21, 2006 -t írt a ds.ign.com, az mindjárt itt van 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Sajnos banoéva vagyok, mert a másik gépemrõl is beléptem, és vmiért ez nem tetszett az efnet-nek 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Nem hinném, hogy az angolre fordítás tartaná ilyen sokáig, más van mögötte 😞

Sheltem
Ecsém itt csetelnek ahelyett, hogy jönnének mircre...Na húzás befelé 😉

Hat az meg messze van,de jo tunik,mar japoba egy csomo szerepjatek kint van,johetne mar usaba is,ilyen sokaig tartana egy game atirasa angolra.

Jimi Hendrix

testerlnx
Természetesen a Tao's Adventure: Curse of the Demon -ra gondoltam...

testerlnx
Engem a Tao érdekel 😊

Ez a marcios game szempontbol tenyleg nagyon komoly lesz,adigra beszerzek egy wiwif lan kartyat es majd multizunk ezerrel,a worms marciusba jon ki,en ugyemlekeztem hogy kesik,azert remenykedem.
Scurge: Hive-rol nem sok infot talaltam,igy kepek alapjan nem jot be,de azert kiprobalom.

Jimi Hendrix

Seth
õõõ, ez az ár jól látom, hogy kevesebb,mint a lite negyvenakárhányezer yenes ára??? Nemá,ennyire be vannak tojva,hogy ilyen "olcsón" árulják?? (mondjuk a srác arcáról le lehet olvasni, hogy max 2 vevõje lehetett aznap 😄

PSN ID.: Beegabor

krugman
muhahahahahaha.....😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

CHEAPBOY
Hat meg en😊 Nintendo forevaaaaaa, s megtovabb😊