Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mint Classic DS tulaj, azt kell hogy mondjam, hogy nincs igazad...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyébként meg kit érdekel, hogy milyen buzivideókat nézegetsz? Tartsd meg magadnak.
Egyébként átvertek téged, mert az eladó nem figyelmeztetett arra a rejtett hibára, hogy szarabb a képernyõje mint a Lite-nak <#nyes>#nyes>
Akkor én a 29ezres Budaörsi MM árammal az erõs középmezõnyben vagyok az ár tekintetében 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#vigyor1>#vigyor1>
Az aprónet mérföldekkel jobb mint a vatera.
Telefonon vagy emilen megkeresed a hírdetõt. Szóban letisztázod a feltételeket, megalkudsz az áron. Majd érte mész. Kipróbálod, átnézed. Ha az van amit a telefonba mondott, elhozod a cuccot. Ha simlizik, max. adtál egy pofont a szarnak és feleslegesen mentél oda.
Én évek óta adok-veszek az apróneten.
A legnagyobb adásvételem 13 000 000 Ft (tízenhárom-millió) értékû volt az apróneten.
Az egész ügy tiszta volt, gördülékenyen ment, 3 nap alatt lezajlott.
Egyébként amit én láttam a vaterán, az elvadult, elszállt árak. Nem láttam még ott olyasmit, amit érdemes lett volna megvenni. Ha látsz valami kecsektetõt, nem tudod az eladót egybõl megcsörgetni, hogy ugyan mondja már meg mia helyzet ezzel vagy azzal....
Ebay-t azért nem szeretem, mert ha van egy jó cucc - márpedig van -, akkor a végére fellicitálják az árat úgy, hogy már nem éri meg onnan venni.
Az internetrõl fix dolgokat érdemes vásárolni szerintem. Én pl. portugáliából rendelek szivart egy fix helyrõl. Csodás árakon szállítják, a megrendeléstõl számítva 3 napon belül kopogtat a postás az ajtómon az áruval. Igaz, hogy nincs alkú, nincs licit, de fix áron fix minõséget produkálnak, stabilan, megbízhatóan... és nem kell várnom egy hetet, csak arra, amíg a licit lemegy.
Xbox Live gamertag: kilencnad
https://supermario4ever.wordpress.com
...vágod?
Ha most akarnám Flashme-zni a DS-t akkor melyik flashme verziót kellene letöltenem, és honnan?
Figyelembe véve azt, hogy új típusú DS-em van, stb. (V3)
Ha lefutott a Flashme, utána is állandóan be kell írnom az SRam-ot a DS játékok játszáshoz, és csak annyi a különbség, hogy nem kell ki-be dugdosnom a SuperPass2 kártyát?
mindenesetre bosszantó, #5693-ban irt idézet ellenére ilyen a gép, másodjára fáztam rá, a hibátlannak kikiáltott gépekkel. <#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
A super princess uj toreset is varom,mert ebbe nem lehet menteni,pedig nagyon jora sikerult.
Jimi Hendrix
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mindig személyes találkozó ilyen értékben.
A minõsítése milyen volt? Hány tranzakciója volt?
ismeretlen... vatera, aszittem garancia. <#szomoru2>#szomoru2>
Vegyél egy tubus kijelzõ-polírozó folyadékot (1600ft körül), az velószínû eltûnteti a karcokat. Meg ha nem igy volt megbeszélve akkor vetetsd vissza vele.
Na, vettem egy SP-t, ez volt a vatera hirdetésben: " A gép teljesen karcmentes, kívül még a fólia is kajta van, alig volt használva "
leszedem fólia, alatta faja karist, hátlapon is. komolyan, kitekerem a kezem, és földhözvágom magam. <#rinya>#rinya><#wilting>#wilting>
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Jimi Hendrix
Scurge: Hive-rol nem sok infot talaltam,igy kepek alapjan nem jot be,de azert kiprobalom.
Jimi Hendrix
PSN ID.: Beegabor
Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...