Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Senki nem tudja, egyenlõre hogy melyik lesz jó a Lite -hoz.
Vagyis az a neve hogy super pass,az jo lesz e a lite-hoz?

Jimi Hendrix

"4. A passkey2 kell az új verziós DS -ekhez, mert ott befoltoztak pár rést."
Nekem passkey1-em van,akkor az nem lesz jo a ds litehoz?vagy van hozza frisites,vagy valami amivel jo lehet hozza?

Jimi Hendrix

guardian hero
Annyit még hozzáfûznék, hogy nem csak egy passkeyre van szükség, hanem egy passkey-re + egy flash kártyára. A passkey illeszkedik a DS-játék slotba, és ez biztosítja, hogy GBA slotba illeszkedõ flashkártyáról beolvassa a DS a játékokat. A flash kártya típusától függõen rendelkezhet saját memóriával, de praktikusabbak a tároláshoz CF/SD kártyát használók, mint az M3 vagy a Supercard. A passkey folytonos használata egyébként kiváltható egy firmware frissítéssel (amihez viszont kell passkey, de az csak egy alkalom) - ezt nevezik flashme-nek.

A csicsa meg nem fog hiányozni, mert egy handheld egészen másról szól. Ráadásul egy csomó olyan játékstílussal találkozhatsz, amik a PC-rõl (és a jelenlegi asztali konzolokról) már teljesen kihaltak a 3D erõltetése miatt.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
Nos, megpróbálok válaszolni, ha valahol tévedek, a többiek javítsanak ki.

1. Igen, az M3 az egyik legjobb kártya, a másik a Supercard, fog futni minden.

2. Választhatsz listából, hogy melyik induljon, egy kazallal rá tudsz rakni.

3. Nem kell, azt hiszem az M3 alapból kezeli, a többihez meg van mediaplayer szoftver.

4. A passkey2 kell az új verziós DS -ekhez, mert ott befoltoztak pár rést.

5. Azt mondja az M3 és a Supercard is, hogy a kártyájuk jó a Litehoz is, errõl még nem láttam cáfolhatatlan bizonyítékot és egy kicsit kételkedem. Abban viszont nem, hogy meg lesz oldva.

6. Igen, megy a warez is.

7. Fogalmam nincs.

8. Kék metró vonalán végigjárod a hypermarketeket (Media-Markt, Saturn) valahol biztos lesz, vagy elmész a www.konzolvilag.hu -oldalra és az ottani boltban pl.

9. A PSP tulajok nagy része szabadul meg a gépétõl, pont az igazán egyedi és szórakoztató játékok hiánya miatt. Ebayen több mint 3x annyian adják el a PSP-t mint a DS-t (amibõl eleve több ment el pedig).
Sziasztok!

Átfutottam nagyjából a topicot, de lenne még egy-két kérdésem, mert zûrzavar van az agyamban. Aki tudja a választ, kérem tegye meg, hogy leírja...

1. Szóval ha van egy DS-em és veszek hozzá egy ilyen konzílium-féle passkeyt, akkor az ÖSSZES eddig megjelent ds romot tudom futtatni a memókariról?
http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?products_id=194

2. Ha mondjuk van egy 521MB-os CF kártyám, akkor egy csomó romot tudok tárolni rajta és választhatok közölük, vagy csak egyet tud tárolni és futtatni?

3. Kell valami speckó dolog a passkeyen kivül, hogy mp3-at tudjak hallgatni a DS-en?

4. A passkey és a passkey 2 között mi a különbség? Mindegy melyiket veszem?

5. a Lite az melyikkel lesz kompatibilis?

6. a nintendos WIFI-vel lehet warez játékokat játszani multiban a neten?

7. Ha megveszem az operás böngészõt, akkor tudom vele együtt használni a passkey-t? (mindekettõ uagyanabba a foglalatba megy bele?)

8.Hol tudom kipróbálni mûködés közben a DS-t? (újpesten mondjuk)

7. És végezetül egy szubjektív dolog:

Sokat tanakodtam a PSP és a DS között. Mivel megszoktam a PC-n lévõ csicsás játékokat, ezért elõször a PSP felé indultam el. Aztán nézegettem a játékokat rá, és sok olyan van, amit már játszottam pc-n, vagy franchise stb. stb. MEg egy kicsit unom már ezeket a stuffokat.
A DS-re meg van Kirby és egypár olyan játék amik régen felejthetetlen perceket okoztak. Csak egy kicsit félek a gyengébb grafikától. A pc elkényeztetett...

Szóval van-e itt olyan topiclakó aki eladta/próbálta a PSP-t, és mégis a DS mellett döntött?

Nagyon köszönöm elõre is!

Beast Machine
+ a kijelzõ karcolódása

...vágod?

mb66
Igen, pont erre gondoltam, a PSP jobban koszolódik 😉

www.hordamusic.hu

testerlnx
Arra gondolsz, hogy a PSP borítása piszkosabb/szürkésebb fehér mint a DS-é? (persze a kép tömörítése miatt egy kicsit nehéz kivenni, annyira szerintem nem gáz 😉)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

mb66
Na ha már így halódik a topik, jöjjön gyorsan egy összehasonlító kép😊 Ezt azért szívesebben nézem mint a Lite vs Classicot 😛

www.hordamusic.hu

mb66
Jah, hát arról én nemtok' nekem csak 4 gamem van és azokról tom megmondani 😊 A Kirby-be mé' nem tettek multit?

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
okker, de gondolom arra gondolt hogy neten esetleg van e oldal ahol ezek gyujtemenye jegyzeke fenn van eee😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mb66
A játékdobozon rajta van, a legtöbbhöz elég egy kártya is.

www.hordamusic.hu

Az lenne a kérdésem, h melyek azok a multiplayeres játékok, amelyekhez elég 1 játék? vagy mindegyik ilyen?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

most már én is a DS tulajok népes táborába tartozom 😊

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

CHEAPBOY
hhh ezt varom maris, bar egy mashednek jobban orulnek😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kaplan
Kasszasiker <#hehe>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ezek a képek tényleg nem túl szépek, de a videók alapján jobban néz ki...<#papakacsint>
DanielT
Micro Machines (hátttõõõõ...)
DanielT
Újabb Mario DS képek.

Csak linkbe, mert nagy.
Kaplan
Animal Crossing - EU Március 31.
Ennek ellenére Csabi barátomnál biztos, hogy lehet kapni.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mb66
A lényeg, hogy a régi klasszikus játékérzés jöjjön át, az pedig a trailerek szerint is 100%ig meglesz! Felõlem lehet SMW grafika is alatta, csak legyen jó sok pálya, és izzadjunk meg a 100% os kipörgetéshez! Nekem ez azonnal kell majd!

www.hordamusic.hu

Ez nagyon jóó lesz! Tuti végtel számomra!
szexicsoki
gameboy SP-t veszek, ha van már DS-ed. <#awink>

moon08
Ide veled régi kardom,akarom mondani MARIOÓÓÓÓ....<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>
Super Mario
Mariós képek!!! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!

https://supermario4ever.wordpress.com

DanielT
Persze, hogy lehet jó, sõt! Biztos, hogy nagyon jó lesz, de ezek a képek nekem nem meggyõzõek, remélem hamarosan lesz több anyag.
guardian hero
Elég csúnyácskák ezek a képek... mondjuk ettõl még lehet jó játék.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Beast Machine
én igen. sztem marha jó lesz!!!

...vágod?

DanielT
New Super Mario Bros. DS -re, USA megjelenés Május 7. EU még kérdéses, de valamikor a második negyedévben.

Háttõõõõõ... nem vágtam hanyatt magam 😊
Beast Machine
Anyám ellenne a húskloffolós résznél 😄

...vágod?

Csibe001
Ne õrjíts meg 😊
Majd ha lesz cooking papa...akkor talán 😛

DanielT
Kevés az esély, hogy Japánon kívül is megjelenjen ez a cucc, pedig nagyon kipróbálnám 😊

Cooking Mama
szexicsoki
szasztok.

az f2 advance ultra kari link:: van olyan jó mint az Ezfa? ( EZF advance )

Csibe001
Nem hinném, hogy zéró értelmem lenne, leírtam miért utálom a ps2-t.

Ez azért elég tetszetõs, nice!<#eljen>
Ha nem lettek volna annyira nagyképûek (Nintendo), talán ma nem is lenne playstation. 😊
Super Mario
Az igaz, hogy a NIntendo mindig is a saját útját járta, ettõl igazi egyéniség...

mb66
Na ez nagyon bejövõs ez a video, ha így lehet majd multizni akkor ez ütni fog.. És tényleg egész szép lett..

www.hordamusic.hu

guardian hero
Nagyon jónak néz ki, nem semmi, mit hoznak ki 3D terén a DS-bõl!

kisgabo
kiengeszteljelek? <#wink>

guardian hero
Olyankor az ember a bõség zavarában szenved, annyi jó játék van mindkettõre! 😊

Olyankor mi van ha valakinek van PS2 gépe és nagyon szeret vele jáccani, de van Nindendo DS gépe is, amivel szintén imád jáccani? (ÉN)
guardian hero
A Nintendo azért nagyrészt magának köszönheti, hogy nem tart elõrébb. Remélem, hogy ezzel az innovatív DS-Revo vonallal végre rátalálnak a helyes útra.

Petyus_
Dógoztam sokat meg repkedtem. Olvasgattam, borzalmas, ami itt megy. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

testerlnx
Érthetõ, de sokan hasonló okok miatt utalják a gikszbox-ot 😊 Én meg attól hányok 😛

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Super Mario
Amúyg nekem semmi bajom nincs a Playstationnel, cscak az, hogy 1996-ban elnyomta a Nintendót, és azóta is issza a levét. Ebbõl kifolyólag talán érthetõ a gyülölet.

Dicsõitést nem várok, realitásérzékem nekem is van, de a "hányok a ps2-tõl" vagy "utálom a ps2-t" féle kommentek csak a zéró értelmet sugározzák.

guardian hero
Ismered a mondást: "Aki Nintendo-fanok közé keveredik, ne várjon PS2 dicsõítést" 😊

Egyébként nekem a GC mellett PS2 is van, és nagyon szeretem mindkettõt. Sok PS2 játék van, amit kár lett volna kihagynom (ICO, Pro Evolution Soccer 5, GTA San Andreas, stb...).