Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Nekem passkey1-em van,akkor az nem lesz jo a ds litehoz?vagy van hozza frisites,vagy valami amivel jo lehet hozza?
Jimi Hendrix
A csicsa meg nem fog hiányozni, mert egy handheld egészen másról szól. Ráadásul egy csomó olyan játékstílussal találkozhatsz, amik a PC-rõl (és a jelenlegi asztali konzolokról) már teljesen kihaltak a 3D erõltetése miatt.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
1. Igen, az M3 az egyik legjobb kártya, a másik a Supercard, fog futni minden.
2. Választhatsz listából, hogy melyik induljon, egy kazallal rá tudsz rakni.
3. Nem kell, azt hiszem az M3 alapból kezeli, a többihez meg van mediaplayer szoftver.
4. A passkey2 kell az új verziós DS -ekhez, mert ott befoltoztak pár rést.
5. Azt mondja az M3 és a Supercard is, hogy a kártyájuk jó a Litehoz is, errõl még nem láttam cáfolhatatlan bizonyítékot és egy kicsit kételkedem. Abban viszont nem, hogy meg lesz oldva.
6. Igen, megy a warez is.
7. Fogalmam nincs.
8. Kék metró vonalán végigjárod a hypermarketeket (Media-Markt, Saturn) valahol biztos lesz, vagy elmész a www.konzolvilag.hu -oldalra és az ottani boltban pl.
9. A PSP tulajok nagy része szabadul meg a gépétõl, pont az igazán egyedi és szórakoztató játékok hiánya miatt. Ebayen több mint 3x annyian adják el a PSP-t mint a DS-t (amibõl eleve több ment el pedig).
Átfutottam nagyjából a topicot, de lenne még egy-két kérdésem, mert zûrzavar van az agyamban. Aki tudja a választ, kérem tegye meg, hogy leírja...
1. Szóval ha van egy DS-em és veszek hozzá egy ilyen konzílium-féle passkeyt, akkor az ÖSSZES eddig megjelent ds romot tudom futtatni a memókariról?
http://konzolium.hu/catalog/product_info.php?products_id=194
2. Ha mondjuk van egy 521MB-os CF kártyám, akkor egy csomó romot tudok tárolni rajta és választhatok közölük, vagy csak egyet tud tárolni és futtatni?
3. Kell valami speckó dolog a passkeyen kivül, hogy mp3-at tudjak hallgatni a DS-en?
4. A passkey és a passkey 2 között mi a különbség? Mindegy melyiket veszem?
5. a Lite az melyikkel lesz kompatibilis?
6. a nintendos WIFI-vel lehet warez játékokat játszani multiban a neten?
7. Ha megveszem az operás böngészõt, akkor tudom vele együtt használni a passkey-t? (mindekettõ uagyanabba a foglalatba megy bele?)
8.Hol tudom kipróbálni mûködés közben a DS-t? (újpesten mondjuk)
7. És végezetül egy szubjektív dolog:
Sokat tanakodtam a PSP és a DS között. Mivel megszoktam a PC-n lévõ csicsás játékokat, ezért elõször a PSP felé indultam el. Aztán nézegettem a játékokat rá, és sok olyan van, amit már játszottam pc-n, vagy franchise stb. stb. MEg egy kicsit unom már ezeket a stuffokat.
A DS-re meg van Kirby és egypár olyan játék amik régen felejthetetlen perceket okoztak. Csak egy kicsit félek a gyengébb grafikától. A pc elkényeztetett...
Szóval van-e itt olyan topiclakó aki eladta/próbálta a PSP-t, és mégis a DS mellett döntött?
Nagyon köszönöm elõre is!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ennek ellenére Csabi barátomnál biztos, hogy lehet kapni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.hordamusic.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Háttõõõõõ... nem vágtam hanyatt magam 😊
Cooking Mama

https://supermario4ever.wordpress.com
www.hordamusic.hu
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
https://supermario4ever.wordpress.com
Egyébként nekem a GC mellett PS2 is van, és nagyon szeretem mindkettõt. Sok PS2 játék van, amit kár lett volna kihagynom (ICO, Pro Evolution Soccer 5, GTA San Andreas, stb...).