Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namost mivel alig van RPG tapasztalatom, ez egy pillanat alatt megakasztana, szóval hagyom pihenni egyenlõre.
Amúgy kijött a Tales of Phantasia (US)
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
ha te nem sértettél meg engem elõtte, én se téged, nem igaz?
3des gamek kozul a mario hihetetlenul jo lett,nem hittem volna hogy a ds-kepes erre,en varok sok 3des gamet ds-re,ha jol megvan csinalva mint pl az animalc.
Jimi Hendrix
x360 gamertag: v1ctor777hun
Tartozol magadnak annyival, hogy a nekem szánt buzivideó után nem teszed fel többet a kérdést. A válaszom pedig, ha nem lenne egyértelmû a helyzet: Nem. Legközelebb olyan oldalt válassz ahol ki is tartasz és egy olcsó poénért ne állj be a sértegetõk nagyon alacsony számú táborába.
Többet nem szeretnék a témáról hallani, üvöltve elküldhetsz az anyámba, de a fórumra nem kell beírnod.
ON
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
majd talan a melohelyen nyaron 😊)
www.hordamusic.hu
Dóóóhh 😊 PSP-vel egyenlõre én is csak beb*szva játszottam 😊)) Ridge Racerrel, teljesen véletlenül. Egyébként az is közrejátszhat a PSP graf. jánál, hogy szinte csak Ps2 portokról van szó, és ott nyilván butábban néz ki mint a nagygépen.
www.hordamusic.hu
Többi kép!
www.hordamusic.hu
Én arra a Tao's Adventure-re leszek kiváncsi s természetesen a New Super Mario Boss-ra.Bár ha így belegondolok még egész sok játékot fel lehetne sorolni amit várok. 😊
Castlevania meg a kedvenc sorozatom GBA-n s persze, hogy megvan eredetibe a DS-re.
Nagyon jól sikerült rá.Remélem ezt nem rontják el 3D erõltetésével.Van ami direkt 2D-ben jó csak.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Quicktime plugin szükséges!
Óvatosan ajánlom megtekinteni, tekintve, hogy ezzel pár ember nullázza magát ha egyáltalán lehet a mostaninál jobban.
További jó fórumozást itt mindenkinek <#integet2>#integet2>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
A super princess mentese ezzel a warez setel nem muxik:super card-cf,es super pass.Elvileg ezzel mukodni fog a ds lite warezolas jol tom?
Az age of nekem nem tetcett,de majd ha valaki tobbet jatszot vele,irhat egy velemenyt,kivancsi vagyok mas mit mond sok gameles utan.
Jimi Hendrix
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Most viszont tényleg óvodás szintre süllyedt. Remélem mostmár hamarosan megunják azért...
www.hordamusic.hu
azt hogy hazudott, és ott nem ellenõriztem, ergo beszivtam.... az én hülyeségem.
de akkor is tetû.
A gépet nem postán kaptad, hanem személyesen vetted át.
Ne beszélj becsapásról, láttad mit veszel. A pénzt magadtól adtad oda."
Ebbe sajnos igaza van. Ha megnézted volna, akkor nem lenne ez a helyzet.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mondom neki emilbe, átvertél, a fóliás gép karcos, a fóliát te raktad fel utólag ( tudatos sunyizás ). este nem is láthattam, kérdésemre többször jó állapotot mondtál.
válasz:
Sajnos nem tudok segíteni, ha nem felel meg a gép, próbáld eladni, biztosan
sikerülni fog. Nem sok van a piacon belõle. Szerintem nem csináltál rossz
üzletet vele.
2. válasz:
A gépet nem postán kaptad, hanem személyesen vetted át.
Ne beszélj becsapásról, láttad mit veszel. A pénzt magadtól adtad oda.
<#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>