Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átnevezhetnétek a topikot PS2 fikázók gyülekezetének, tisztelet a kivételnek, gratula a sok velõs hozzászólásért. Azért az röhej, hogy a grafikáját fikázzátok, miközben DS-el játszotok, érzitek az ellentmondást.

DanielT
Te meg merre kódorogtál eddig? Érdemes lenne visszaolvasnod mi ment itt 😄
DanielT
Jah, de sajnos a GS nagyon lepontozta, és pont játékmenetet. A fõ gondnak azt írták, hogy a random csaták túl gyakoriak ezáltal nem lehet haladni, illetve soha nem lehet igazán tudni, hogy mit kell csinálni a továbbjutáshoz.

Namost mivel alig van RPG tapasztalatom, ez egy pillanat alatt megakasztana, szóval hagyom pihenni egyenlõre.
Petyus_
Zupppaszexi ez a Lite. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
Rosszul vagyok a recefice grafikájától. Elég lesz nekem most a GBA, majdan a DS és ha kijön a Twillight Princess akkor a GS újra.
testerlnx
OFF
Amúgy kijött a Tales of Phantasia (US)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Hát azért PS2-re jön ki a legtöbb JRPG, és az igazán minõségi plaformok... Egy Final Fantasy X-ért, meg Ratchet/Jak-ekért bõven megéri megvenni szerintem 😊 Amúgy meg csatlakozom a 2D-s "tuning" graf imádóihoz, én sem szeretem a 3D eröltetését... Amúgy most a Partners in Time után a Megaman Battle Network-öt tolom, az elsõ fél óra után nem gondoltam volna, hogy ennyire leköt, de most 4 óra játék idõ után igen bejövõs a cucc 😉

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hát pedig ha mostanában megtetszettek az rpg-k, akkor célszerû lesz újra beszerezned egyet. A GBA (és remélhetõleg a DS) mellett a PS/PS2-re jelentek meg az igazán jó rpg-k. A Nintendo sajnos ezen a téren nem kényeztette a GC tulajdonosokat, ami megjelent az ugyan nagyon jó, de nagyon keveset adtak ki rá.
szexicsoki
na nem kell a mimózalelkedet kiteregetni, és ki mondta hogy neked szántam?
ha te nem sértettél meg engem elõtte, én se téged, nem igaz?

En is utalom a ps-eket,3verekedos gamen kivul nem jon be semmi,konzolbol meg a gc-jott be legjobban,de most mar megvarom a revot.
3des gamek kozul a mario hihetetlenul jo lett,nem hittem volna hogy a ds-kepes erre,en varok sok 3des gamet ds-re,ha jol megvan csinalva mint pl az animalc.

Jimi Hendrix

sp00n
tudom keressem vissza, de nincs kedvem vegig olvasni ezt a sok baromsagot ami itt ment heteken at 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

sp00n
Tenyleg, valaki belinket regen ide egy oldalt, a DS GBA slotjaba kellet bedugni, ilyen kis vincseszter volt, filmnezesre kivalo 😊 nem tudja valaki mi volt az oldal ?😊

DanielT
OFF

Tartozol magadnak annyival, hogy a nekem szánt buzivideó után nem teszed fel többet a kérdést. A válaszom pedig, ha nem lenne egyértelmû a helyzet: Nem. Legközelebb olyan oldalt válassz ahol ki is tartasz és egy olcsó poénért ne állj be a sértegetõk nagyon alacsony számú táborába.

Többet nem szeretnék a témáról hallani, üvöltve elküldhetsz az anyámba, de a fórumra nem kell beírnod.

ON
mb66
Nekem csak a WRC4 miatt nem volt érdemes tartani, bár elismerem az nagyon tetszett. De a kontrollertõl kezdve minden szimpatikusabb a másik 2 gépben.

www.hordamusic.hu

szexicsoki
kérdeztem valamit.

DanielT
Csatlakozom az "eladtam a Ps2-m mert hánytam tõle" táborhoz 😄 Xboxom van, GC-t pedig újra beszerzek a Zeldák miatt.
Csibe001
<#taps>

mb66
Hát errõl én csak annyit tudnék mondani, hogy nekem is volt Ps2m, de már nincs😊 GC vel és Xbox al ellentétben..

www.hordamusic.hu

sp00n
jah es annyit meg nam utazom hogy kihasznaljam mar a DS-t
majd talan a melohelyen nyaron 😊)

DanielT
Hát igen, ha a Mario64 -et és a MarioDS -t vesszük alapul akkor valóban harmatos, bár a DS-bõl többet ki lehet majd hozni annál.
sp00n
mert a single-t eddig kivetel nelkul meguntam mindegyik gameban 😊

Csibe001
Hozzáteszem, hogy a PS2-t egyenesen gyûlölöm.Valahogy nincs meg a feelingje nekem.Amolyan tömegcucc sztem "trendi" ha úgyteccik 😊

mb66
Hát kb úgy tudna kinézni, mint az Ocarina, vagy a Majora, csak mai szemmel ez a 3D már kevéske...

www.hordamusic.hu

Csibe001
Pontosan, a minish cap tényleg isteni 😊

DanielT
Ne is mondd! Ha a Zelda full3D-lesz felkötöm magam. Most járok a Minish Cap végén Sp-n, és hihetetlen mennyire tökéletes a játék, nagyban köszönheti a szépen és fantáziadúsan kidolgozott grafikának, amit a lowloply textúrákkal egy az egyben vágnának taccsra 3D -ben. Ó, csak be ne következzen! 😊
mb66
"Én jáccottam valami versenyzõs játékkal rajta de az baromi csúnya volt, pedig még részeg is voltam közben 😊"
Dóóóhh 😊 PSP-vel egyenlõre én is csak beb*szva játszottam 😊)) Ridge Racerrel, teljesen véletlenül. Egyébként az is közrejátszhat a PSP graf. jánál, hogy szinte csak Ps2 portokról van szó, és ott nyilván butábban néz ki mint a nagygépen.

www.hordamusic.hu

DanielT
A Gamespot rátette mancsait a japán Children of Mana-ra, amiben pont azt alkalmazták, amirõl hadováltam. Újabban megszerettem az RPG-ket, úgyhogy nálam eddig ez a mászthev cucc.

Többi kép!
mb66
Nekem is jobban tetszenek a gyönyörû 2d-s játékok, jó példa erre a Castlevania, s remélem a Zelda sem 3d-s lesz. 1-2 játéknál sikarült a szép 3d (Metriod, Mario64 DS) de tényleg kevés ez az erõ a full3d-hez. Annak is nagyon örülök, hogy a NewSuperMarioBros is 2d- ben fog pompázni és azt az abszolut oldschool játékmenetet fogja hozni (trailer alapján) mint a régi 2D-s mariok. Nekem tuti vétel lesz.

www.hordamusic.hu

Csibe001
Hm s miért csak a multiját?
Én arra a Tao's Adventure-re leszek kiváncsi s természetesen a New Super Mario Boss-ra.Bár ha így belegondolok még egész sok játékot fel lehetne sorolni amit várok. 😊

Csibe001
Nem tudom, mondjuk egy-két gamma jó 3D-ben a DS-en.Nem szép de a játékélmény pl marha jó.Abban viszont nagyonis egyet értek veled, hogy a PSP graf szar.Én jáccottam valami versenyzõs játékkal rajta de az baromi csúnya volt, pedig még részeg is voltam közben 😊
Castlevania meg a kedvenc sorozatom GBA-n s persze, hogy megvan eredetibe a DS-re.
Nagyon jól sikerült rá.Remélem ezt nem rontják el 3D erõltetésével.Van ami direkt 2D-ben jó csak.

sp00n
En a Metroidot varom 😊 azt is csak multi miatt 😊

sp00n
hogyne latszana ? szerintem rohadt jo 😊

DanielT
Persze! Én pl azt várom, hogy ne menjenek el teljesen a 3D irányába, mivel egy kézikonzol erõforrásai nem elegendõek a hibátlan megjelenítésre, nekem a PSP grafikája is gagyi 3D -ben. A DS Castlevania pl állatira tetszik, nagyon jól ötvözték a látványos effekteket az alapvetõen 2D játékmenettel. Az izometrikus megjelenítés alkalmazásával nagyon magas felbontású környezetet tudnak elérni, a karakterek pedig lehetnének CG animációval rögzítve, ahogy ezt megoldották a Gamecube -os Resident Zeroval és Remake-kel. Annál szebb grafikát el sem tudnék képzelni a jelenlegi konzolgeneráción, és nem is erõforrásigényes.
Csibe001
Na, gyönyörû a képe tényleg.Most már beszélhetnénk játékokról, élményekrõl, ki mit vár mit nem?Miket vittetek eddig végig, melyiket nem tudtátok befejezni mert ócska volt?Ilyesmi.Hm?

DanielT
Persze barátom, kapaszkodj csak. Igaz, hogy nincs mibe, de majd rájössz te is.
[/img]
Kaplan
Az tény, hogy jobb! Ez tudjuk! De ezen a videón látszik, hogy nem annyival mint a képeken 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DanielT
Ez egy nagyon szép gesztus volt tõled, a jutalom nem marad el!

Quicktime plugin szükséges!

Óvatosan ajánlom megtekinteni, tekintve, hogy ezzel pár ember nullázza magát ha egyáltalán lehet a mostaninál jobban.
Csibe001
Van itt olyasvalaki aki szereti a silent hill-nevû túlélõ-horrort?Miért nem csinálnak egy silentet DS-re?? Pedig de király lehetne.<#vigyor2>

Sheltem
Részemrõl bocsánatot kérek mindenkitõl(1 "embert" kivéve)

További jó fórumozást itt mindenkinek <#integet2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

http://www.kotaku.com/gaming/nintendo-world-store/nintendo-world-store-van-etc-158758.php

Jimi Hendrix

Csibe001
Hm, azért kéne valami megoldás.Ne hulljunk szét teljesen.Én is rengeteg információt szereztem be innen meg a GBA fórumról.

Tenyleg ott a ds lite topic ami ugyis csodbe megy😄.oda rakjatok be kepeket,amik esetleg mast is zavarnak,es sokkal kevesebb lene a felesleges vitazas.

Jimi Hendrix

Mokas volt ez a ds lite hirado video,vegre elokerulnek videok is.
A super princess mentese ezzel a warez setel nem muxik:super card-cf,es super pass.Elvileg ezzel mukodni fog a ds lite warezolas jol tom?
Az age of nekem nem tetcett,de majd ha valaki tobbet jatszot vele,irhat egy velemenyt,kivancsi vagyok mas mit mond sok gameles utan.

Jimi Hendrix

Régebben szerettem ide járni, olvasgatni, esetleg kérdezõsködni, de ami mostanában itt megy az már nekem is sok (pedig én szeretem olvasni más "hülyeségeit"). Mikor még nem volt "háború" tényleg jó volt a fórum, kedvet kaptam hogy vegyek egy DS-t és én is megtapasztaljam amirõl sokan írnak, hogy milyen jó is a gép és a játékok. De mióta elkezdõdött a DS VS LITE címen folyó dolog és egymás fikázása, azóta már nem is érdekel, hogy mi volt az utolsó 120 hozzászólás mióta nem néztem be. Nem lehetne visszatérni a "régi" kerékvágásba?<#rolleyes>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

szexicsoki
nos daniel, eladod a géped?

mb66
Sajnos ez a helyzet, köszönhetõ ez annak a két embernek, akik 1-2 hete elkezdték fikázni DanielT összehasonlító képeit. Nekem is lassan 1 éve van DS em, aktvan olvastam,néha hozzászóltam, de nagyon jónak találtam ezt a topikot.
Most viszont tényleg óvodás szintre süllyedt. Remélem mostmár hamarosan megunják azért...

www.hordamusic.hu

szexicsoki
végülis igaza.

azt hogy hazudott, és ott nem ellenõriztem, ergo beszivtam.... az én hülyeségem.

de akkor is tetû.

Kaplan
"2. válasz:

A gépet nem postán kaptad, hanem személyesen vetted át.
Ne beszélj becsapásról, láttad mit veszel. A pénzt magadtól adtad oda."

Ebbe sajnos igaza van. Ha megnézted volna, akkor nem lenne ez a helyzet.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Az új fórum nem butaság, talán újra írna néhány ember a DS-rõl is meg a játékokról, én azért olvastam a topikot. Amit az utobbi napokban itt "humor" gyanámt nyomnak azt én szívesen meghagyom nekik. Nem vagyok rá kíváncsi, talán ha valóban humoros lenne...
kisgabo
gyerekek. ilyen egy vaterás szemetet. gerinctelen szemét, a pofámba hazudik, holott tegnap este mondtam, hogy gázos a cucc. olyan segitõkész volt, mára már egy paraszt.

mondom neki emilbe, átvertél, a fóliás gép karcos, a fóliát te raktad fel utólag ( tudatos sunyizás ). este nem is láthattam, kérdésemre többször jó állapotot mondtál.
válasz:

Sajnos nem tudok segíteni, ha nem felel meg a gép, próbáld eladni, biztosan
sikerülni fog. Nem sok van a piacon belõle. Szerintem nem csináltál rossz
üzletet vele.

2. válasz:

A gépet nem postán kaptad, hanem személyesen vetted át.
Ne beszélj becsapásról, láttad mit veszel. A pénzt magadtól adtad oda.

<#mf3><#falbav><#boxer>