Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

testerlnx
Mármint úgy értem az vinne mindent?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Ha vennék egy micro-t vagy egy sp-t akkor jó hozzá a Flash2Advance (+USB linker)?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Vettem ma aproneten egy sráctól egy supercarot, és superpass-t több mint 300 játékkal... Uhh!
DanielT
Lehet, hogy igen, ugyanakkor az én GBA flashkarim DS ben pl nem tudja az instant save funkciót GBA -ban pedig több mint tökéletes. Nagyjából látható, hogy nincs igazi ultimate megoldás mindét fajta játékra (DS,GBA) DS-re egyenlõre.
testerlnx
Apropó a GBA-s rom-okkal van gondom M3 (DS-en) alatt (van hogy lefagy, vagy a mentést nem tölti vissza), ha pl Flash2Advance Ultra -t használnék akkor ez megoldódna?

testerlnx
Megaman Battle Network
Golden Sun (1. - 2.)
M&L Superstar Saga
Wario Land 4.
Donkey Kong: King of Swing

koryne
1. Metroidok 😄
2. Zelda: Minish Cap
3. Castlevaniák
4. Pokémon - bármelyik (nekem tetszik, na! 😄)
5. FF Tactics Adv.

A Vrally egyébként egész jó, én sokat játszottam vele annak ellenére, hogy nem szeretem az autós játékokat 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Ja ebbol a szempontbol tenyleg jo az sp.meggyoztel mar en se vennek microt,ha gameboyt akarnek.Gameboy gamek kozul,kinek mi a kedvence ha 5ot sorolhatna?
Ez a Vralli3 nagyon jonak tunt videobol,jobban tetcett mint ds-en egy autos game,pedig biztos nem lesz jobb😄.

Jimi Hendrix

DanielT
Az összeladásban az a kb 20% elõny elég kevés, jobb lenne a 40% amit el is fognak érni a Lite-val 😊
DanielT
Perszepersze, a Lite szét fog csapni mindent, de a jó öreg SP nemkilógó warezkarival jó képernyõvel nálam nagyon toppon van 😊
mb66
Nintendo DS Lite - 68.438 <68.438>
Nintendo DS - 49.118 <500.482>
PSP - 43.110 <412.535>

japáni eladások(576)
Eheheheeee még a sima DS is megalázta a PSPt 😊

www.hordamusic.hu

mb66
a Lite azért már tényleg nem sokkal kisebb az SP-nél, és azért nem elhanyagolható a teljes GBA kínálat (még ha ki is lóg a kazi) mellett az egyre több szebb erõsebb DS kínálat. Meghát nagy móka a 2 képernyõ és a Stylus 😊

www.hordamusic.hu

guardian hero
Két bajom van vele: a képernyõje nagggyon pici, úgy érzem, kifolyna tõle a szemem, ha sokáig kéne néznem... Nem tudom, egy RPG szövegeit milyen lehet rajta olvasni pl. Persze lehet, hogy a csúcs LCD miatt nem is olyan vészes a dolog. A másik (nagyobb) gond, hogy a képernyõ szabadon van, így nem merném zsebre rakni, bedobni a táskába, stb... a GBA SP strapabíróbb ilyen téren.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Igazad van😄.Nekem a micro jobban bejon amugy,mint az sp,nektek nem?

Jimi Hendrix

guardian hero
"igaz az sp-et konnyu cipelni,de azon kivul,nem tudok mas indokot"

Lehet, hogy meglepõ, de egy hordozható konzol esetén ez elég nyomós érv 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
A sima SP re ez valóban igaz, de az USA SP -vel a tökéletes handheld valósult meg, csodálatos képernyõ, kicsi, de tökéletesen használható méret és a legnagyobb játékkínálat ami hordozható gépre valaha megjelent. Kiváltani a Lite sem fogja tökéletesen a nagyobb méretbõl kifolyólag, de egy érvet mindenképpen elvesz mellõle és ez a kijelzõ. Ott lesz ugyanakkor a GBA kazetta kilógása, szóval a tökéletes megoldás a az USA SP + Lite kombináció.
szexicsoki
mert az igényeknek bõven elég az SP. ottvan mellette a PSP, az XBOX, a PC... szóval..

En nem ertem azokat akik gamboyt vesznek,ha mar penzt aldoznak ra miert nem ds-t,ha jol tudom minimalisan meg szebb is a kijelzoje.igaz az sp-et konnyu cipelni,de azon kivul,nem tudok mas indokot.

Jimi Hendrix

szexicsoki
SP a vágyam....

Okés 😊

freemaan: a bot mûködik (MSG <botneve> PASS <leendõkódod> után már master is vagy) a tápom elszállt és holnap reggel utazok. jó játékot a bottal 😊

DanielT
Jellemzõen 16-32-64-128
Nintendo DS játékok mekkorák(M😎?
szexicsoki
nagyon baró flash kari, de csak usb/soros porton megy kábellel, nincs dokkoló ezért /is/ csak GBA/SP-hez jó.

és, 256 mbites, azaz 32 megabájt... ami kb 5-6 játék. 512-est nem láttam, pedig mintha létezne, egyébbként 53 usd.

szexicsoki
áhhh. kinában 75 dolcsi passkey 2-vel, szállitás 46 dolcsi. 2 embernek 20k lenne / kopf.

<#eljen>
guardian hero
Az egyik legjobb GBA-s flashkártya.

Mi az a EZFA?
DanielT
Persze, hogy jól ment, mivel az EZFA az egyik legjobb. Rengeteg utánaolvasás után mégis az Ezflash3 lett a befutó, méghozzá egy 2 gigabites verzió, amire már DS cuccok is ráférnek.

Az M3 iszonyatosan drága, ahonnan rendeltem ott több mint 2x drágább mint a Supercard.
szexicsoki
Hát az EZFA nekem igencsak jól ment mindenel, csak kicsi ( 256 mbit ) M3 jó lenne, csak drága.

DanielT
M3 helyett Supercardot, EZFA helyett pedig Ez-Flash3-at vennék a helyedben, nézegesd meg õket mielõtt rendelsz.
szexicsoki
nem baj, rendelésnél elfér az EZFA és az M3 egymás mellett...

DanielT
Se az M3 se a Supercard nem jó ha GBA ban akarod használni, mivel a játékok nagyon magas százaléka nem megy tökéletesen, vagy egyáltalán nem. Ezek a DS cuccokhoz tökéletesek.
szexicsoki
itt
vagy itt

vagy rendelünk kinából, Én is onnan rendeltem már... 😊

Daniel, ha nem adod el az SP-d, neked annyi, elvitték az enyim, azt a 10 ropit bérgyilkosokra költöm...

Jah! 😊 Nem lehet kapni sehol... 😞
DanielT
Sajnos nem, én a horror Magyar árak miatt Kínából rendeltem.
Hol lehet még kapni nálunk ilyen M3 Perfect adapter + Passkey cuccost? Nem tudod?
guardian hero
Én a GBA-val is utazás közben játszottam, esetleg melóhelyen üresjáratokban, vagy otthon este lefekvés után egy fél órát.

DanielT
Abszolút elképzelhetõ, de a látvány magáért beszélt 😊
testerlnx
Nekem volt, szerintem a flash-ed vmiért nem fért hozzá a hang keltõ rendszeredhez 😊

testerlnx
Az mit jelent, hogy egyhuzamban, és min 1 órát játszok vele, és max 2-t. Persze én általában othhon este tolom vele...

testerlnx
Mi van már a Scurge Hive-al, nem tegnap adták ki? Nem látom sehol...

DanielT
Nálam valamiért nem volt hang, szóval azt hittem némafilm 😄

guardian hero
Mondjuk az elsõ és egyben utolsó Nintendo hanheld, aminél még fordítottak valami minimális figyelmet az ergonómiára, az az alap GBA volt. De én is úgy vagyok már vele, hogy inkább lehessen könnyen zsebbe csúsztatni, nem baj, ha nem olyan kényelmes, egyhuzamban úgysem játszok vele olyan sokat.

testerlnx
Köszönöm a reggeli videót. Amúgy ahogy a csóka is mondta, még sokkal kényelmetlenebb lesz egy kifejlett emberi példány számára 😞 De valóban vonzó a fényerõ, és ezáltal a láthatóság...

guardian hero
Áááá már csorog a nyálam! 😊 Nagyon remélem, hogy tényleg megy vele a SC, és hogy rövidesen normális áron kapható lesz.

DanielT
Nézd meg ezt: #5794 is ha még nem tetted.
Aztan estere is keressel egy lite videot😄.

Jimi Hendrix

Koszi a vedot,idaig ez a legjobb amit lattam kurvajo😄,tenyleg a csavo fejebe egy kamera van epitve.Nagyon fos hogy ennyire kilog a flash kartya,de hat ez van,nem vette el a kedvem,itt tenyleg jol latszik mennyire szep lesz a lite kepe,es oldalrol is jobban latni,engem meggyozott.

Jimi Hendrix

DanielT
Reggeli Lite videó

Foglalkoznak a GBA Slotba rakott kártyák kilógásával, méret összehasonlítás a PSP -vel, -Microval, DS - el, illetve ismét egy kis képernyõ demonstráció.

(A fószer valami pantomim mester lehet, ahogy mutogat) 😄