Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/watch?v=OSzUe3ZQvxQ
Jimi Hendrix
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
ODEON-LLOYD MOZI (1136 Budapest, Hollán Ernõ utca 7.
Vasárnap (március 12.) 20:15
Hétfõ (március 13.) 20:15
Kedd (március 14.) 18:00
Szerda (március 15.) 18:00
Milyen jó lehet Japánban, elindulsz dolgozni/suliba és biztos hogy találsz multira embert a helyi BKV járaton 😊
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Egyenesen örülök, hogy jelenleg nincs rá pénzem. Megütne a guta, ha a mani meglenne, de nem tudnék rendelni 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
x360 gamertag: v1ctor777hun
olyan volt mint ha n64 futott volna alatta.
Ami nem tetszett, az a nagyon mûanyag érzése a kasztninak. (Lehet, hogy már lestrapálta többi látogató.) Érdemes megvárni a Lite-ot az biztos minõségibb lesz.
Amúgy 35-ért adták a kék dobozos kiskutyussal együtt.
Nekem amik tetcenek ra gamek,az a lemings,pop,amik keszulnek ra:mortal,tekken,meg ha lesz tomb raider.
de nem olyan fontosak hogy ezert vegyek is.azert meg kell ido mire kijonnek ra jo gamek is.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Az õrület folytatódik😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ugye ezt csak viccnek szántad? 😊
szerk: Lehet is rajta fogást találni bõven, szóval "érthetõ"
Jópárszor a PSP fikázását olvasom a topicban, ugyanakkor ez ellentétesen nem tudom mikor fordult egyáltalán elõ.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
En inkabb varok vele mire megveszik,de majd remelem 15ert lesz ra vevo.
Jimi Hendrix
Bár igazából 10-ért venném meg szívesen. Na mindegy, majd várok még egy kicsit.
A Lite kb. mikorra fog hozzánk eljutni?
Nem igazán értem miért kérdezed ezt tõlem, de sebaj! 😊 Én nem vennék ilyen gépet sem a vaterán, sem aproneten. Számomra egy ilyen gép örök életre szól(persze ez relatív, hiszen ki tudja mikor romlik el), ezért nekem alap, hogy a gépet boltban vegyem, tökeletes minõségben, egy év garival. Én nem igazán bízom ilyen dolgokban használtan. 😞 Ez az én hülyeségem, nem tudom. Aproneten a supercard dolgot vettem csak(nagyon rendes volt a srác), hiszen máshonnan beszerezni számomra nem jáccik. Az bíztos, ha megjelenik a DS Lite én veszek olyat is, és a régi DS-t is megtartom!
Jimi Hendrix
Hu de varom mar hetfon mar residentezhetek elvileg,remelem nem csalodok benne.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Hát igen bosszantó ez, Mo-n kisebb a merítési arány. Várom már a Lite-ot, hátha akkor lejjebb megy a sima DS ára. Hol érdemes nézegetni a hirdetéseket? Vatera és apronet?
A Vrallihoz megjott a kedvem,kivancsi vagyok hogy mit tudtak kihozni egy gba autos gamebol,mert azok altalaban kurvaegok,nem is ertem hogy arulhatnak 10-en sokezerert olyanokat.Ar/fejlesztesi ido stb..,nem tul arányos.
Jimi Hendrix
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero