Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
De komoly. <#guluszem1>

Ez mekkora😄:
http://youtube.com/watch?v=OSzUe3ZQvxQ

Jimi Hendrix

testerlnx
Nem szeretem az Akirát 😞 A Nausicaa pl sokkan jobban tetszik (meg az Applesed, stb...).

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Hát olyan nagyon azért nem leszünk vele elárasztva, dehát ez (mostmég) igencsak rétegfilm:
ODEON-LLOYD MOZI (1136 Budapest, Hollán Ernõ utca 7.
Vasárnap (március 12.) 20:15
Hétfõ (március 13.) 20:15
Kedd (március 14.) 18:00 20:15
Szerda (március 15.) 18:00 20:15
Ezen én is gondolkodtam már.
Milyen jó lehet Japánban, elindulsz dolgozni/suliba és biztos hogy találsz multira embert a helyi BKV járaton 😊
Beast Machine
Mert?

...vágod?

Nexxuss
csalódtam bennetek....

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Csibe001
Szólj Cheapnek, nkm is õ szerezte 😊

keresek castlevania dawn of sorrow eladót!! kp!
koryne
Ez nem semmi! Ahhoz képest, hogy ez nem is egy új konzol debütje, hanem "csak" a DS Lite-é...
Egyenesen örülök, hogy jelenleg nincs rá pénzem. Megütne a guta, ha a mani meglenne, de nem tudnék rendelni 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

testerlnx
Azt nem értem, ha sorba állnak Lite-ért akkor addig miért nem játszanak a régi DS-en? Úgy sokkal szórakoztatóbb lenne, pláne, hogy úgy tudnának akár MarioKart bajnokságokat is szervezni, és aki gyõz az jut elöbb DS Lite-hoz 😉

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Akkor az EW az elktroworld volt, még gondolkodtam is, hogy megkérdezem melyik kiállítás 😊 Hiába no, látszik, hogy most keltem...

testerlnx
jah, sorry 😄

Seth
az alap nds-t tapizta le ;D

PSN ID.: Beegabor

DanielT
Erõsen.
koryne
Szerintem valamit félreértettél 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

testerlnx
35-ért adták játékkal a Lite-ot és nem vettél? Hát itt biztos többen lekarmolták maguat mikor elolvasták a hozzá szólásod 😉

Csibe001
M3 Movie Player meg a hozzávaló szoftver 😊

Nexxuss
Mindenképp kell menni! nem aza lényeg hogy láttad vagy sem! hanem az hgoyha ez sikeres lesz, akkor jöhet a Gits meg a Többi fasza anime a a hazai mozikba! És talán leszenk akkor occsón DVD-k is! az Odeonba nem sok a jegy. kb 400-500ft. azt azért ki lehet köhögni!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

sp00n
en mar lattam regebben 😄 akkor is kell menni ?😄

x360 gamertag: v1ctor777hun

Nexxuss
a héten mindenki megyen az ODEONBA AKIRÁT NÉZNI!!! Aki nem emgy annak elintézem, ghoy többet ne tudjon forumozni, és eltitltatom a DStõl is!!!

sp00n
valaki tudd segiteni nekem abban, hogy mi kell a filmnezeshez DSen ?😊 lehetoleg minnel nagyobb tarhelyel 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Na ma vettem a fáradtságot és megtapiztam egy kiállított darabot az EW-ben. A grafika tényleg sokkal jobb élõben, mint a képeken. A Márió futott rajta, teljesen
olyan volt mint ha n64 futott volna alatta.

Ami nem tetszett, az a nagyon mûanyag érzése a kasztninak. (Lehet, hogy már lestrapálta többi látogató.) Érdemes megvárni a Lite-ot az biztos minõségibb lesz.

Amúgy 35-ért adták a kék dobozos kiskutyussal együtt.
Biztos sokaknak tetcik.nekem kulsoleg,a ds jobban tetcik.
Nekem amik tetcenek ra gamek,az a lemings,pop,amik keszulnek ra:mortal,tekken,meg ha lesz tomb raider.
de nem olyan fontosak hogy ezert vegyek is.azert meg kell ido mire kijonnek ra jo gamek is.

Jimi Hendrix

szexicsoki
<#nezze>

testerlnx
Nem szar, nekem kifejezetten tetszik... Szép, nagy kijelzõ, jó fogás, analóg stick, szóval ott van a szeren, csak lenne már rá olyan játék amiért érdemes megvennem 😊 Ha jól futna rajta a SNES emulátor, még talán akkor is megvenném...

Volt itt olyan is hogy idejottek fikázni a ds-t,nincs azzal baj hogy megbeszeljuk egymaskozt a ds-topicba hogy milyen szar is a psp.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY

Az õrület folytatódik😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Megerdemel a PSP minden fikát😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

ha tévedek, akkor szori... Nem akarok általánosítani, de gyakrabban olvasok itt ilyen kommenteket 😛.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DanielT
"ugyanakkor ez ellentétesen nem tudom mikor fordult egyáltalán elõ"

Ugye ezt csak viccnek szántad? 😊

szerk: Lehet is rajta fogást találni bõven, szóval "érthetõ"
de könyörgöm, ez Japán :S - nem utálom a DS-t, szó se róla!
Jópárszor a PSP fikázását olvasom a topicban, ugyanakkor ez ellentétesen nem tudom mikor fordult egyáltalán elõ.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kisgabo
arról a 20 ropis DS-rõl küldött a gazdája nekem képeket.. van neki 2.
én nem licitáltam rá.

DanielT
100% -ig kizártnak tartom az Áprilist, még a Májust is elég nehezen tudom elképzelni.
Amugy csak tippek vannak,elvileg aprilis vege fele fog ithon is megjelenni.

Jimi Hendrix

Kitudja😄

Jimi Hendrix

Oks gondolok.
En inkabb varok vele mire megveszik,de majd remelem 15ert lesz ra vevo.

Jimi Hendrix

Te akkor gondolj majd rám is! Lehet, hogy vevõ leszek rá. 😉
Bár igazából 10-ért venném meg szívesen. Na mindegy, majd várok még egy kicsit.

A Lite kb. mikorra fog hozzánk eljutni?
"Hát igen bosszantó ez, Mo-n kisebb a merítési arány. Várom már a Lite-ot, hátha akkor lejjebb megy a sima DS ára. Hol érdemes nézegetni a hirdetéseket? Vatera és apronet?"

Nem igazán értem miért kérdezed ezt tõlem, de sebaj! 😊 Én nem vennék ilyen gépet sem a vaterán, sem aproneten. Számomra egy ilyen gép örök életre szól(persze ez relatív, hiszen ki tudja mikor romlik el), ezért nekem alap, hogy a gépet boltban vegyem, tökeletes minõségben, egy év garival. Én nem igazán bízom ilyen dolgokban használtan. 😞 Ez az én hülyeségem, nem tudom. Aproneten a supercard dolgot vettem csak(nagyon rendes volt a srác), hiszen máshonnan beszerezni számomra nem jáccik. Az bíztos, ha megjelenik a DS Lite én veszek olyat is, és a régi DS-t is megtartom!
http://teszvesz.hu/show_item.php?item=90824790

Jimi Hendrix

Ez jonak tunik,21ert ds,tokkal,meg gamel,mar ha nem demo,akkor megeri.
Hu de varom mar hetfon mar residentezhetek elvileg,remelem nem csalodok benne.

Jimi Hendrix

En is😄,nem hiszem,csak akkor ha valaki behoz parat kulfoldrol,es arulni fogja,ugy mar elofordulhat,es ismertem valakit aki lehet hogy ezt megis fogja csinalni,ha valaki ilyen infohoz jutna,az kozolje a forumon.elor eis thx.

Jimi Hendrix

Amugy en vateran fogtam ki vad uj garisat,egy olyantol akirol negativokat irtak,de vegulis is nem az o hibaja miatt,teszvesz.hu-n is lehet hogy van,a lenyeg hogy szemelyesen ved meg.

Jimi Hendrix

DanielT
Jövõ hónap elején Lite? Hm, arra befigyelek 😊
Amint fogok tudni szerezni kek lite-ot kezpenzert cserebe😄,akkor en hirdetni fogom a ds-em 15-ert.De szerintem az kov honap eleje szerint lesz,csinalok rol majd sok jominosegu fotot,hogy lathato legyen az alapota,ami nem uj az latszik rajta,de azert vigyaztam ra.

Jimi Hendrix

Én is nézegettem ma az aprónetet, volt 20e-ért is használt DS. Aztán átmentem az angol ebay-re, ott 12-15ért lehetett, a vevõ szerint, jó állapotban lévõt kapni.

Hát igen bosszantó ez, Mo-n kisebb a merítési arány. Várom már a Lite-ot, hátha akkor lejjebb megy a sima DS ára. Hol érdemes nézegetni a hirdetéseket? Vatera és apronet?
Thx az infokat.
A Vrallihoz megjott a kedvem,kivancsi vagyok hogy mit tudtak kihozni egy gba autos gamebol,mert azok altalaban kurvaegok,nem is ertem hogy arulhatnak 10-en sokezerert olyanokat.Ar/fejlesztesi ido stb..,nem tul arányos.

Jimi Hendrix

guardian hero
A sima Flash2Advance az újabb játékok mentéseit nem támogatja, de tudtommal minden mentéstípushoz van patch. Szóval végsõ soron mindent visz, a peccselés öt másodpercet vesz igénybe. Kivételt képeznek a valósidejû órát igénylõ játékok (pl a Pokemonok, nem tudom, van-e más ilyen), mert az alap F2A-ban még nincs Real Time Clock.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
V-Rally 3 szerintem a legjobb 3D autós game GBA-ra, én nagyon szerettem, iszonyat jól eltalált grafikus motort raktak alá (ez volt késõbb a 3D-s Asterix&Obelix játék alatt is, az is meglepõen jól nézett ki a hardware lehetõségeihez képest). A játszhatóság is jó volt, lehetett érezni az autót, de nem volt túl nehéz, és van benne rendes mûszerfalas belsõ nézet (ezt pedig még a Gran Turismo sem tudja 😊)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero