Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
Csak nem hozza az XBOX 360 a várt sikert. De, hogy a Nintendo DS háromszorosa a PSP eladásoknak, ez mindent elárul.

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
Egy tonna új New Super Mario Bros kép:
http://media.ds.ign.com/media/682/682879/imgs_1.html

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DanielT
Szoros volt pedig a verseny az utolsó helyért 😄DD
deep
nem az Xbox az utolsó😄DDDIlyen is rég volt😊
DanielT
Japanese hardware sales Feb 27 - Mar 5
March 14th, 2006

* DS Lite: 68,438
* DS: 49,118
* PSP: 43,110
* PS2: 25,778
* GBA SP: 5,493
* GB Micro: 3,213
* Gamecube: 1,489
* Xbox 360: 1,240
* Xbox: 101
* GBA: 98
Sheltem
Rip ha majd esetleg úgy döntesz és feljössz mircre ott is tudunk beszélni.
efnetes szerver és #nintendo-hun a szoba neve, itt vagyunk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Rip
Írtam neki, elfogyott, 1-2 héten belül lesz csak...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Seth
pedigcheapboy-nál van kék is. Innan vettem én is

PSN ID.: Beegabor

Rip
Privi ment.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Áh, nem igaz! Mindenhol csak hülye rózsaszín DS-t lehet kapni Nintendogs pakkban (Cheapb*ynál is, 57*-nál is!)
Élõben ki látott már olyat? Nagyon gagyi?

Seth
az a supercard, meg egy kingstone 512 MB cf memó

szexicsoki
bal oldali az mi?

Seth
Kolega rendelte nekem is ;D (mármint a te kollégád😄)

deep
Messziföldrõl, kínából.
Nekem is totál ez van, azaz nekem Pass1, és 256MB CF... 😊
Seth
jéé, nekem pont ilyen pakkom van 😄, honnan rendelted?😄

deep
Hátha érdekel valakit:
Eladó:
Nexxuss
erre csak a kedvenc közmondásomat tudom mondani :
Aki hülye annál van az ásó 😄😄😄 ez kúúúúrva jó<#mf1><#mf1><#wow1><#nyes><#nyes><#nyes>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
DS Light 😄
szexicsoki
mit szeretsz még?

DanielT
A próféta jelzõt jobban szeretem 😛
testerlnx
pehete = pár hete

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
Elvileg már pehete meg kelett, hogy jöjjenek a PK2-esek, de hívd fel Õket...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Meg egy a lite is uj kiadasu ds-nek szami,hol lehet utananezni hogy superpassal mukodik e?

Jimi Hendrix

Csibe001
A kis mártír. <#nyes>

Rip
Ok, újabb kérdések:

1.) A kék színû DS már újfajta kiadású DS? Vagyis Passkey2 kell hozzá, igaz?
2.) A K*nzoliumnál vásárolható M3 csomagot lehet-e PK2-vel kérni? (Ezt emailben megkérdeztem, de hátha valaki már tudja a választ)
Ha a 2-es kérdésre nem a válasz:
3a.) A PK1 software-esen átalakítható-e PK2-vé?
3b.) Lehet-e valahol nálunk PK2-t venni magában?

Ismét csak köszi!
bye

testerlnx
Nem merek 😊 Amúgy a D-Pad jó lesz akkor a Lite-on, viszont a start/select-et kár volt elrakni az abxy gombok felül, és remélem a jobb/bal gombhoz nem nyúlnak hozzá (olyan jól lehet a DS-en Metroid Pinball-ozni, meg King of Swing-ezni)...

Szerintem jobba az sd valtozatot venni,bar a cf nagyon egyszeru de egy 512-es kartyara ugyis sokminden rafer,es ha nem hasznalod annyiszor,sokkla jobb pl:ds lite-nal.

Jimi Hendrix

DanielT
Igen, a d-pad és a gombok állati jók (mint ahogy már kifejtettem, de asszem akkor is le lettem ugatva) 😊
DanielT
Igen, kell a writer. Nyomj képet a kicsikérõl 😊
testerlnx
Mondjuk a select/start gombokat rakhatták volna jobb helyre, meg a jobb bal gomb nehezen nyomódik be, viszont a D-Pad nagyon baró 😊

testerlnx
Vettem egy micro-t, ha ilyen jó lesz a lite is, akkor azt is veszek. Furcsa, hogy a gombok is sokkal jobbak mint a DS. Amúgy furcsa mód a kijlzõ mérete sem zavar... Ha Flash2Advance Ultra-val szeretném használni akkor az USB linker mellé kell egy USB writer is?

Seth
na jó nem olyan drasztikus, hogy katapult kell hozzá, de azért erõsebben kell húzni,mint egy gba kártyát

Rip
Kösz a gyors válaszokat!

Csibe001
Freemaan azt mondta, hogy az övét simán ki lehet húzni s slotból..

Seth
még annyit a 2.ponthoz. Ha esetleg supercard mellett döntenél (mert mondjuk nem akarod hogy annyira kiógjon mint az m3), akkor én mégis inkább a cf kártyát javasolnám. Mivel a supercardot amyúgy is elég nehéz kiráncigálni a gba slot-ból, ha sokszor csinálod az tuti megárt neki. namármost a supercard sd verziójánál oldalról kell berakni az sd kártyát,azaz minden alkalommal ki kell venni,ha játékot töltessz rá. CF-nél ez pofon egyszerû, mivel alulról kell berakni, sose kell kivenni a supercard-ot

DanielT
1. Lehet
2. Nem.
3. Rohadtnagy, iszonyúan kilóg.
4. Nem.
5. NDS játék kell, hisz a GBA kártyahelyre megy a lfashkártya a superpassba pedig csak DS játék megy bele.
Rip
Üdv srácok!

Mostanában tervezek venni egy NDS-t (avagy Lite-ot, még elválik). Van néhány kérdésem: (Olvasom a fórumot egy ideje, de nem az elejétõl, ha esetleg már volt róla szó, elég annyit írni, hogy már le volt írva, úgyis tervezem az elejétõl elolvasni)

1.) Nem eredeti Mario Kart-tal lehet-e WiFi-n játszani?
2.) Már van egy 512mbyte-is SD kártyám. Érdemes-e váltanom CF-re? (gyorsabb-e, megbízhatóbb-e, stb.)
3.) M3 Perfect-nek van-e valamilyen hátránya, ami miatt esetleg érdemes más fajta ilyen bizbaszt venni?
4.) GBA-hoz van egy flash kárgyám (XGFlash) - NDS-hez használható-e?
5.) SuperPasshoz eredeti GBA játék elég-e, vagy kell az NDS játék? (Gondolom kell, mert ahogy így beleolvastam a fenti linkbe, listából kell kiválasztani a játékot, és nem tudom, GBA-s játékok vannak-e a listában)

Hirtelen ennyni, ha eszembe jut még valami, akkor úgyis megtudjátok 😊

Elõre is köszi!

bye

Seth
Az új mario valamikor májusban jelenik meg tudtommal

Rip
Igazából csak arra céloztam, hogy jó régen készülget, és már akkor is elég jól nézett ki, vagyis: megjelenhetne már! <#vigyor><#vigyor>

Seth
ennek olyan klasszikus dungeonos fílingje van,mint a régi pc-s játékoknak. Ha meglesz a hangulata akkor még jó is lehet

Csibe001
Titeket érdekel ez a játék DS-re? Deep Labyrinth
Engem annyira nem fogott meg.

Csibe001
Parancsoljatok : Még New Super Mario Bros

<#vigyor3>

Nexxuss
énis kedden az asszonnyal megyek 😄 mondtam is neki hgoy biztos hgoy akarje e? 😄 mert azért elég kemény darab 😄😄 Mondtam neki, hgoy nézzen meg 1-2 Full MEtal Panic epizódot bemelegítésnek 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Csibe001
Nem is mondta, hogy új <#vigyor>

Rip
"This is a e3 trailer shown in may 2005 for the nintendo ds game new super mario bros."

Nem mai video, tényleg megjelenhetne!

Csibe001
Jelenjen már meg... <#csodalk>

sp00n
jovan 😊 majd jovoheten elmegyek, nejem meg ugysem latta 😊 bar o inkabb az ilyen ghost in the shell tipusuakat szereti 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

Nexxuss
na végre reakciók 😄 De nem az léyneg, hgoy szereted vagy sem vagy valamelyik jobb. (meg akkor azért ha hasonlítgatunk akkor kategorikusan tegyük 😄). Szal az a lényg hogy mennyünk és nézzük meg sokan, mivel a szervezõk ettõl teszik függõvé a további animék vetítését!!!