Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyaSGem
Brender rosszat mondott?
De én is úgy vettem észre, hogy csak nagyon kevés GBA-s játékot lehet futtatni, ha már beírtam az SRAM-ot. Vagy a Flashme az azért más jellegû dolog?
Akkor most mi a helyzet Freeman? <#nemtudom>

Brender!
Semmi gond. Csak segíteni akartál. Arról nem tehetünk, hogy Freeman ilyen penge... <#papakacsint>

jo ár az az aprónetes ár, csak hát Heves megyében van a cucc<#vigyor5>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

gp32
ez vann..! 😊
mégeccer bocs hogy ilyen hulyeséget mondtam...:\

Jah, az más! <#nemtudom>
szexicsoki
elõbb.... 1-2 napja, ahogy feladta, megszórtam méllel.

"elõbb"... te pedig nem vagy képes várni... Lehet dolgozik, vagy suliban van az arc...

Igen, az jó ár!
szexicsoki
thx. én már irtam neki, elõbb.... de nem képes válaszolni.

szerintetek vacsiúj SP 1 év garival 18k ért húzós?

sp00n
Ez nagyon meleg 😄

x360 gamertag: v1ctor777hun

Hátha valakit érdekel, találtam az aprón:

http://www.apronet.hu/browse.php?mit=nintendo+ds&armin=&armax=&honnan=0&helyseg=0&rovat=0&forovat=0&desc=1&mennyit=1&x=0&y=0

1 hónapos, garis, 20e.
Hat sajnos ez ennyire pixeles lesz,ami leviszi a jatekelmenyt is,en imadtam ezt ps1-en anno,azert remelem a jatek jo lesz es magaval tud ragadni.

Jimi Hendrix

DanielT
Seth
szvsz ez nem lesz túl jó

PSN ID.: Beegabor

mb66
Ez sajnos ilyen.. Mozgásban egy fokkal jobb, de nem kéne erõltetni. Egyébként, ha Mario64 et meg tudták rendesen csinálni, nem hiszem hogy nem lehetne egy fokkal jobban megírni ezt is. Ez így egy az egyben PS1 szint.

www.hordamusic.hu

DanielT
Tenchu DS (kb Nokia Ngage szintû grafika)
szexicsoki
ok. bár látva a Lite dizájnját, elég randa a DS original.. <#vigyor1>
az SP-t pofátlanul drágán tolják, még a végén lesz egy Micro.

Brender hülyeséget mondott, mennek a GBA játékok a flashmetõl.

Sheltem
Ejnye nyasgem mircen hogy elkerültök egymást :>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Szerintem 2szer nem lépnek ugyanabba a szarba 😊
Bár ki tudja talán majd a litenál.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Szólj mindenképpen ha látsz valami nagy akcijót!!
(Olvastam errõl a tescós mókáról, egyszer volt a kutyavásár, de hátha. 😊 )
NEm az csak akkor lesz mikor a kezembena ds lite😄,lehet rendelni fogok japobol,meglatom.marcius 20.-an jonnek ki ezek:
March 20, 2006 Metroid Prime: Hunters Nintendo Shooter
March 20, 2006 Worms: Open Warfare THQ Strategy
March 20, 2006 Tetris DS Nintendo Puzzle
March 21, 2006 Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal Konami RPG

Vettem 256os cf-et kiprobaltam a residentet 1elsore nagyon bejon,szarabb grafora szamitottam,de egesz jo.

Jimi Hendrix

szexicsoki
én is vennék DS-t. <#vigyor1>

Mi lesz akkor?

Eladod nekem a DS-ed? 😊
Nalam a marcius 20.lesz az unnepnap😄.

Jimi Hendrix

Eza tetris ds nagyon megtetcett,mondjuk sokat reklamozzak is,remelem jo moka lesz neten😄.
http://youtube.com/watch?v=j1C8Yo7d-ec

Jimi Hendrix

Olyat sajnos nem tudok szerezni,ilyet tudnek ez biztosan jo lesz,tudj avalaki?
GIGABYTE WIRELESS 54MBPS HÁLÓZATI KÁRTYA PCMCIA .mas infot nem tudok rola.

Jimi Hendrix

Sheltem
Ha tudsz vásárolni nagykerben akkor ajánlom a Hbcomputer t (honlap nevét kitalálod 😉 ) 4000ft körül kapsz Asus 801.11g(vagy vmi ilyesmi) típusú pci-os kártyát. Nálam tökéletesen mûködik Mario Kart-oztam is vele + Animal Crossing is(utóbbit kb 30szor).

"hogy majd ds lite-hoz is mukodjon"
Ugyanaz a wifi protokoll lesz a liteban is.

DanielT
Nem látom az ellentmondást.
Anubys
Látom, nem tetszik tudni olvasni... 😄
Magácskának is szól: www.eurasia.nu
"Ninja DS: From prototype to product?"

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

st akarok venni egy wifi lan kartyat minnel olcsoban,milyen tipst vegyek hogy majd ds lite-hoz is mukodjon?

Jimi Hendrix

DanielT
Na erre kíváncsi leszek, egyenlõre a "jó lenne ha lenne" stádiumnak adok alapot 😊
Anubys
www.eurasia.nu

fõhír... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sheltem
Én meg "csütörtököt" <#vigyor2>

mb66
Nálam is van most egy X360, PGR3mal és DOA4 el és nagyon is jól elvagyok vele. Én is Nintendo fan vagyok, de sztem tök felesleges fikázni az X360at. Egyenlõre nem vennék, mert olyan nagybetûs játék még nem jelent meg egyenlõre rá, ami nekem kéne. De tény hogy netxtgen konzol, és ez már ittvan, játszani lehet vele. Van a gépben erõ bõven, már ezek a játékok is nagyon szépek és még milesz késõbb?Az áráról nem is beszélve, ilyenkor a PS2 még 160k körül járt úgyhogy errõl ennyit..
BTW én is a REVOt várom 😊

www.hordamusic.hu

Super Mario
Én szeptembert mondok.

https://supermario4ever.wordpress.com

guardian hero
Nekem nem jön be az oldal, és a google se dob semmi értelmes infót... honnan van ez?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Egyelõre még Japánban sem tudja kiszolgálni az igényeket a Nintendo... de ha végre lesz elég belõle a polcokon, lehet akár ide is rendelni belõle. A hivatalos EU megjelenésrõl nincs infó, de én nyár elõtt nem számítok rá.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

KillYou
Érdekeségek a nagyvilágból:

Specification of Ninja DS

- NO ORIGINAL CART NEEDED
- NO GBA FLASHCART NEEDED
- WORKS OLD/NEW NDS & NDS LITE
- SD CARD SLOT BUNDLED
- 2MBYTES FLASHROM
- FRIENDLY & EASY MENU
- HOMEBREW/BACKUP PLAYER & DEVELOPMENT TOOL
- LIBRARIES FOR DEVELOPERS
- SD CARD MP3 PLAYER
- WIFI CONNECTION
- YES YOUR NDS STILL IS A PORTABLE CONSOLE😊

Ninja DS User Tutorial

1. Write your .NDS/MP3,etc.. files in the SDCard
2. Plug SDCard inside NINJADS
3. Insert NINJADS in DS Game Slot
4. Turn on your NDS Console
5. Select your Function in NINJADS Menu Shell
6. Enjoy !!!

Official Website: NinjaDS.com

http://www.agumi.hu/

Sheltem
Én nem láttam még infót, hogy hozzánk Magyarországra mikor jön.

És mikor jön már a Lite? Valaki, valamit...

(Talán most már nem érdemes DS-t venni, mert mindjárt itt az "utód" utána meg a sima úgyis olcsóbb lesz.)
Super Mario
Az PS3 biztosan nagyon drága lesz. A revo, pedig pont, hogy olcsó. Biztos, hogy jövõ ilyenkorra már mindkettõ gép a kezedben lesz. A Revo biztosan, mert az 2006. június 12én már megjelenik Japánban.

Super Mario
Na, a 360-asról beszéltek, csak elfelejtettem odaírni.

Hehe! A revo 100% hogy nem lesz gyorsabb hardwerileg mint a xbox360... Az a gép az újfajta játékkal fog kitünni!

Amúgy kicsit csõlátásod van... Nekem semmi bajom a xbox 360-al, iszonyat jó gép meg minden, de nekem spec nem jön be. Remélem jövö ilyenkor már otthon tudhatok egy revo-t, és egy PS3-at! Arról ne beszéljünk, ha ezeket megveszem, akkor kajára sem lesz zsém... 😄
Oldern the 1st
Hát végülis igaza van... mind a Revo, mind a ps3 képességei magasan felülmúlják az xbox képességeit... de az xbox360-ét már nem feltétlenül 😄

DanielT
Jaaaa, értem! Elsöpörtek az érvek. Nincs több kérdésem.
Super Mario
Hát, nyliván én sem, de azt mindenki tudja, hogy magasan felülmúlják az XBOXot.

DanielT
Senki nem ismeri se a PS3 se a Revo képességeit. Vagy tudsz nekem bekopizni végleges specifikációkat mindkét géprõl?
deep
Seemi gáz nincs a 360 képességeivel. A játékfelhozatalával van bajuk a japánoknak...meg hogy amerikai😄
Super Mario
2004 végén is, amikor megjelent a DS, olvastam az 576 Konzolban, hogy Japánban MINDENHOL elfogyott már az elején, és nem gyõzték szállítani. Amúgy meg szerintem azért nem fogy ennyire a XBOX 360, mert mindenki ismeri a PS3, és a Revo képességeit, és inkább arra várnak.

Sheltem
Ez a 68ezres szám jóval több lenne(100ezer felett tippelek) ha több liteot vittek volna a boltokba.
Gondolom a nintendo nem gyõzi telíteni a boltokat.

guardian hero
Japánban még az átlagosnál is rosszabbul fogy a X360, azt hiszem, ott nem is számíthattak nagy sikerre.
Az NDS eladások valóban nagyon szépek, de ebbe nagyban bejátszik a Lite premier. Ha lenyugodnak a kedélyek, valószínûleg "szerény" kétszeresre csökken a különbség 😄.