Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De érdemes próbálkozni pl. a DeSmuME-vel is, de normális játékélményhez még kevesek...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
http://www.ndsemulator.com/
A legjobb a Ensata Nitro, iDeaS, Dualis és DSemu! Viszont nagyon kevés játék van, ami müködik is...
Ezek mennek emulátorral:
0010 - Cool 104 Joker & Setline (J) (Wario) Works perfectly
0024 - Robots (E) (Trashman) Yes Works but slowly
0029 - GoldenEye - Rogue Agent (U) (Trashman) Works slowly
0038 - Ping Pals (U) (GBXR) Yes Works perfectly
0054 - Tiger Woods PGA Tour (E) (GBXR) Works but slowly
0059 - Robots (U) (Trashman) Yes Works but slowly
0065 - Tiger Woods PGA Tour (U) (SpankMe) Yes Works but slowly
Demo - Guru Guru Nagetto Download Demo (J) (Independent) slowly
Demo - Submarine E3 Download Tech Demo (U) (Independent) slowly
Demo - Table Hockey E3 Download Tech Demo (U) (Independent) Perfect
Demo - Zelda Gallery E3 Download Demo (U) (Independent) Works perfectly
Csakhát az ember próbál spórolni, ahol lehet, hehe.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu
Ezért kértem olyantól, aki már flashme-zte a DS-ét, és természetesen csak kölcsönbe kértem. (Ha arról lenne szó, "letétbe" is adnék egy bizonyos összeget)
Egy egyszeri 2 perces procedúráért nem sok kedvem van kiadni 10+ezer forintot.
nyaSGem: sajnos az tényleg ADGP-0. Passme2-vel használhatatlan.
Metroid Demo európai változata szintén nem jó.
Köszi a tanácsokat, asszem most már neki állok a FlashMe-nek...
<#papakacsint>#papakacsint>
Senki sem tud kölcsönadni egy eredeti játékot egy flashme erejéig?
Ismersz még helyet, ahol lehet passme fileokat találni?
Ha mégsincs, hogyan lehet hozzá csinálni? Tudsz errõl valamit?
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Egy kis segítség kellene, elsõsorban azoktól, akik már flashme-zték a DS-üket.
Van egy eredeti Nintendogs játék, (Nintendogs - Dachshund & Friends (E)), amihez viszont nincs superpass2-õs file (újabb verziójú a DS).
Valaki nem cserélné-e el velem az eredeti játékát(ami flashme-zés után már nem kell neki, és van hozzá superpass2/passme2 file, pl. Nintendogs - Labrador & Friends (E) ) erre? Vagy ha nem, kölcsön tudná-e adni addig, amíg flashelem a DS-t?
Elõre is köszi a segítséget!
Üdv!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A flashme a GBA részen semmit nem változtat, ami módosítatlan DS-en ment az flashmevel is megy!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A csápos mamit is mixed flowerrel nyomtam le, mást szinte nem is használtam ellene.
Furcsálom a 24 óra játékidõdet nekem úgy hogy mindenkit kinyírtam és mindenhova benéztem volt 18.5<#szomoru1>#szomoru1> óra 😊
Lehet kihagytam valamit?
"Állat game, csak a baby m&l-es vakos részek nem tetszettek,"
De ott odakinn a nagy mario és luigi fel tudta kapcsolni a lámpát te 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Most is el vagyok akadva 😞
Jimi Hendrix
Na valami ilyesmi pontra szamitottam.
Jimi Hendrix
Jo lesz a worms-ig😄.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix