Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rip
iDeaS egész jó, pl a Meteos szinte hibátlanul megy rajta!
De érdemes próbálkozni pl. a DeSmuME-vel is, de normális játékélményhez még kevesek...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Tényleg ilyen nehéz lenne emulálni a DS-t vagy direkt csinálják ilyen lassan? Vagy csak nincs meg a kellõ motiváció?😄
Van egy csomo...

http://www.ndsemulator.com/

A legjobb a Ensata Nitro, iDeaS, Dualis és DSemu! Viszont nagyon kevés játék van, ami müködik is...

Ezek mennek emulátorral:
0010 - Cool 104 Joker & Setline (J) (Wario) Works perfectly
0024 - Robots (E) (Trashman) Yes Works but slowly
0029 - GoldenEye - Rogue Agent (U) (Trashman) Works slowly
0038 - Ping Pals (U) (GBXR) Yes Works perfectly
0054 - Tiger Woods PGA Tour (E) (GBXR) Works but slowly
0059 - Robots (U) (Trashman) Yes Works but slowly
0065 - Tiger Woods PGA Tour (U) (SpankMe) Yes Works but slowly
Demo - Guru Guru Nagetto Download Demo (J) (Independent) slowly
Demo - Submarine E3 Download Tech Demo (U) (Independent) slowly
Demo - Table Hockey E3 Download Tech Demo (U) (Independent) Perfect
Demo - Zelda Gallery E3 Download Demo (U) (Independent) Works perfectly
gecc
Tud vki pc-re mûködõ DS emulátort?

szexicsoki
valószínûleg kína nem a magyar igény miatt gyártja a gameboy/nintendo "kiegészítõ" kártyákat. <#nyes>

Rip
Nincs nekem a bajom az eredeti játékokkal, GBA-ra is van jónéhány 😉 (Pc-rõl nem is beszélve).
Csakhát az ember próbál spórolni, ahol lehet, hehe.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

nyaSGem
az már eleve nem lehet jó dolog, amit úgy kell túlélni....
<#bee1>

Borgi
loll
olcsi, birlak ;-)

porki fagyok fállalon

Allitolag milliok elik tul nap mint nap, hogy eredeti jatekkal jatszanak. 😉

XBOX Live Gamertag: oliverio / VIG blog: www.xbox.hu

Seth
egy mario 64-et már olcsón kapsz szerintem használtan

PSN ID.: Beegabor

Rip
Egye fene, nem szarakodok, elugrok venni egy játékot, nem fogok belehalni 😉

Persze, h arra gondoltam!😊 Japóba marha jól fogy a cucc majdnem 90ezer db-ot adtak el belõle szóval sold out...😄 A sima DS is még mindig jól teljesít!^_^
Rip
Fõ a bizalom...
Ezért kértem olyantól, aki már flashme-zte a DS-ét, és természetesen csak kölcsönbe kértem. (Ha arról lenne szó, "letétbe" is adnék egy bizonyos összeget)
Egy egyszeri 2 perces procedúráért nem sok kedvem van kiadni 10+ezer forintot.

nyaSGem: sajnos az tényleg ADGP-0. Passme2-vel használhatatlan.

Metroid Demo európai változata szintén nem jó.

nyaSGem
Freemaan!

Köszi a tanácsokat, asszem most már neki állok a FlashMe-nek...

<#papakacsint>

Nem fog menni, ADGP-0 az európai, pont ez a játék nem használható PassMe2-vel.

nyaSGem
Szerintem az nem ADGP-0, hanem AD3P-0.

Próbáld meg az AD3P-0-val, az szerintem menni fog...

Vegyél egyett, vagy mennél be egy 576-ba és kérj egy demo játékot... Szerintem senki sem fogja odaadni a féltve örzött 10e+ forintos játékat egy vadidegen emberknek. Szerintem.
Rip
Rengeteg oldalt átnéztem, japánokat, spanyolokat, angolt, de az ADGP-0 -hoz sehol nincs passme file.

Senki sem tud kölcsönadni egy eredeti játékot egy flashme erejéig?

Rip
(Call finder-es dolog nem mûxik)

Rip
Itt nincs: (hiányzik) http://darkfader.net/ds/games/?sort=releaseindex

Ismersz még helyet, ahol lehet passme fileokat találni?
Ha mégsincs, hogyan lehet hozzá csinálni? Tudsz errõl valamit?

Biztos hogy van hozzá superpass file 😊 Ha nem lenne akkoris lehet csinálni...

testerlnx
Köszi, de az nem Battlenetwork sajnos, mert akkor már kettõ lenne... Sheltem felvilágosított viszont, hogy a 150.-es a Megaman Battlenetwork 5 Double Team, és így már örülök (bár míg végig nyomom 1-4 az eltart gondolom egy 120-14 óráig 😊).

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Rip
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene, elsõsorban azoktól, akik már flashme-zték a DS-üket.
Van egy eredeti Nintendogs játék, (Nintendogs - Dachshund & Friends (E)), amihez viszont nincs superpass2-õs file (újabb verziójú a DS).
Valaki nem cserélné-e el velem az eredeti játékát(ami flashme-zés után már nem kell neki, és van hozzá superpass2/passme2 file, pl. Nintendogs - Labrador & Friends (E) ) erre? Vagy ha nem, kölcsön tudná-e adni addig, amíg flashelem a DS-t?

Elõre is köszi a segítséget!

Üdv!

DanielT
Tessék: Mega Man ZX

guardian hero
Nincs sajnos (mármint ha USA/EU-ra gondolsz).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Hivatalos Lite megjelenés még mindig nincs?<#szomoru1>
Ha flashme-t felrakod utána nem néz semmiféle SRAM-ot (az csak a PassMe2-höz kell és csak addig használja az is amig elindul).
A flashme a GBA részen semmit nem változtat, ami módosítatlan DS-en ment az flashmevel is megy!

testerlnx
A SCURGE: Hive végül nem jelent meg?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

testerlnx
uff, el kerülte a figyelmem, nah akkor asszem meg sasoljuk 😊 Amugy en az 1. -el nyomom GBM-en és teljesen jó, szerintem erdemes kivarni a szovegelest, en elvezem a story-t is (mondjuk nem tom, hogy 5.-ben milyen, de az 1.-es egy egeszen jo story). A harc meg jobban is tetszik talan mint a Partner in Time, egy rahedli cucc van, és még kód szerint is lehet variálni velük 😊

Sheltem
Én elkezdtem vele játszani de nem nagyon jön be ... 😞 Sok benne a duma.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
???? Már van 1. 150 es rom Megaman Battle Network 5.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

testerlnx
Megaman Battlenetwork -öt nézted, szerintem elég ütõs... Jó lenne ha DS -re is kihoznának egyet...

testerlnx
Akkor ezért volt 24 óra 😉 Különben fogalmam sincs miért volt annyi, vszínûleg csak béna vagyok 😊

Van valami fejlemény Heves megyével kapcsolatban? 😊
Sheltem
Én meg összesen 3 partner itemet használtam végig 😊 A 2 elsõt(ahol focizol a teknõssel) és a Mixed flowert(ez a legerõsebb az egész játékban).
A csápos mamit is mixed flowerrel nyomtam le, mást szinte nem is használtam ellene.
Furcsálom a 24 óra játékidõdet nekem úgy hogy mindenkit kinyírtam és mindenhova benéztem volt 18.5<#szomoru1> óra 😊
Lehet kihagytam valamit?
"Állat game, csak a baby m&l-es vakos részek nem tetszettek,"

De ott odakinn a nagy mario és luigi fel tudta kapcsolni a lámpát te 😊

guardian hero
Én nem éreztem hiányát a térképnek, bár egyszer én is elakadtam. Mondanám, hogy segítek, de már rég játszottam vele, valószínûleg a gamefaqs.com-mal többet érsz 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
Én most nyomom, néha nem telejsen egyértelmû merre is kellene menni, köszönhetõen a részletes térkép tökéletes hiányának. (vagy csak én nem találom?)
Most is el vagyok akadva 😞
testerlnx
Jaja, tetszik 5 óránál tartok, de inkább a Megaman-t végig tolom, és csak utána fejezem be. Köszi!

guardian hero
A GBA-s Mario&Luigi Superstar Saga-val játszottál már? Biztosan tetszene az is.

testerlnx
Megfájdult a fejem az Partners in Time-ban mire leküldtem a csápos Scroob-ot 😊 Az volt a furcsa számomra, hogy a rengeteg megkapott fegyver közül, csak 5-6 használatával végig lehetett vinni az egészet, pl a tojást sose tudtam használni, a már az elején megkapott ágyú bizonyúlt a leghatékonyabbnak számomra, annak ellenére, hogy pl a CopyFlower-t sokkal késõbb kaptam, és sokkal többe került, és mégse sikerült vele soha akkorát sebezni mint a cannon-al...

testerlnx
Végig nyomtam a Mario & Lugi: Partners in Time-ot 24 óra 3 perc volt az utolsó mentésem a gombával mérgezett tüskéshátú barátunk elött 😊 Állat game, csak a baby m&l-es vakos részek nem tetszettek, ahol nem lehetett látni, hogy hova kell lépni... Most a Megamen Battle Network -öt nyomom, most tartok 17 óránál 😊 Milyen game-ek vannak még, amik RPG-k és a harc ügyességi részekkel van tûzdelve mint a fent említett két remekmû?

Kiprobaltam az ice age 2-ot,a madagascar jobban tetcett,mondjuk azal se gameltem sokat😄.

Jimi Hendrix

Tetris Reviews:ign 9.0
Na valami ilyesmi pontra szamitottam.

Jimi Hendrix

Az jo,nekemi sc-om van.elso benyomas a gamrol?
Jo lesz a worms-ig😄.

Jimi Hendrix

nekem megy supercardon
Sheltem
G6 on állítólag nem fut, M3 on remélem igen.

szexicsoki
újra itt? <#vigyor1>

megjelent az ice age 2,en belenezek hatha jo.

Jimi Hendrix

Sheltem
Lol most ültem a gép elé. Eddig dvdztem 😊 Látom, hogy 1 azaz 1(!) perce léptél ki 😊 Ehe

nyaSGem
Majd csak összefutunk valamikor. Bár utóbbi napokban igen keveset netezek, mert szabin vagyok... <#bee1>