Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A DS-nek FlashMe-vel lehet átírni a firmware-ját, hogy ne kelljen használni SuperPass-t. Ennyi.
Valaki kérem, hogy segítsen, mert megint megzavarodtam.

Szóval fogom ezt a "SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS" cuccot és beledugdosom a DS-embe alul, fölül. Ehhez ugye még kell egy + sd/cf memó kártya amire felrakom a ROM-okat. Ezután tudok warez játékokat futtatni a kütyümön. Ez eddig korrekt?

Akkor erre az úgynevezett "FlashMe"-re miért van szükség, miben különbözik a Supercard és Superpass megoldástól?

Köszönöm!
ment privi ez ügyben 😊
GamePro Metroid Prime: Hunters review: 4.5/5
http://www.gamepro.com/nintendo/ds/games/reviews/52709.shtml
Koszi,mondjuk cf-en se tapasztaltam akadast.

Jimi Hendrix

KILLER2
És hogyan? Azaz mi kell hozzá?

Töltsük le az internetet!

Alblink: SD gyorsabb, kevésbé akadhatnak rajta a játékok.
KILLER2: igen.

KILLER2
Lehetséges DS-re házilag programot írni?

A sc cf/sd kozott mennyi kulonbseg van a jatekok futatasa szempontjabol?

Jimi Hendrix

Szerintetek mi a realis ar,amirt arulni lehetne,egy hasznalt,sc/cf 256+128mb cf card,es egy superpass1-et.

Jimi Hendrix

Ds lite kep:http://media.ds.ign.com/articles/693/693455/img_3433000.html

Jimi Hendrix

Rip
Alakulgat a FrodoDS, vagyis a C64 emu DS-re (már akit érdekel):

"I'v gotten .d64 support working now in the c64 emulator, so now I can use snapshots created with the pc version of Frodo, as well as load .d64 disk images.
.t64 tape support isnt currently working because I havent been able to find a portable fscanf function, and/or figure out how to convert the following code.
Still have sound to fix, and couple issues with the onscreen keyboard. Next will be to figure out a menu for selecting options and .d64 images to mount etc."

Forrás: http://gpf.dcemu.co.uk/

Én személy szerint már nagyon várom! Egy kis mini-c64 a zsebemben! Ajj, de jó lenne 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Hova tûntetek IRC-rõl? 😊

Koszonom az infokat,erthetoen irtad le😄,csak meg nekem kicsit bonyolult,na majd meg parszor atolvasom😄.

Ys Strategy:ez milyen game?

Jimi Hendrix

testerlnx
Megjelent az Ys Strategy, persze egyelore csak japoul 😞

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Seth
az usb programmer akkor kell ha újfajta verziójú ds-ed van. A superpass2 firmware-jét kell vele beprogramozni. Elég hülye mûvelet,mert vagy megy a gépeden a programmer vagy nem. Nekem pl nem ismerte fel a gép az usb állandóan túlfeszültséget mutatott. Aztán valahogy csak összejött,de kb 2 órát szenvedtem vele. Ráadásul a superpass2-n van egy kapcsoló amit át kell kapcsolni,hogy megtudd írni a firmwaret.Namost ez a kapcsoló olyan kis csöpp,. hogy az elsõ adandó alkalommal le is törtem(pedig vigyáztam vele, de olyan volt mint a vaj és egyszerûen elkenõdött😄), szerencsémre pont a jó állásban maradt.Az sd-vel az a bajj, hogy az egész supercardot ki kell venned ha írni akarsz rá, mert oldalról megy bele. Viszont nem lóg ki semmi a gép alján. Cf-nél meg kilóg alul ,viszont a supercardot nem kell kivenni.(remélem érthetõen írtam le😄)

PSN ID.: Beegabor

testerlnx
Ha még flash kártyájuk is lett volna USB writer-el akkor lekarmoltam volna magam 😊 Viszont SC/SD-t vszinuleg majd innen fogok rendelni, ha lesz Lite-om...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Nagyon koszonom,nagyon jo oldal,ha tenylegvan postai utanvetel itt fogok venni.
Par kerdesem lenne:
Ez micsoda:USB Programmer a sp2-hoz adjak.
Valaki ilyet arul:
Sp2 programozóval és programmal,ez miben kulonbozik a linken talalhatorol?
Akinek sc/sd-je van,kiszedes szempontjabol olyan,mintha a sc/cf-emet probalnam egy az egybe kihuzni?

Jimi Hendrix

Igen külföldrõl, ha jól emlékszem a feladóra. Németo. Én csüt. éjjel rendeltem és köv. hét szerdára itt volt a pakk.
Seth
ez most külföldrõl jön??? Viszont postai utánvét is van úgylátom. Az árak tényleg nem rosszak

Akik Supercard-ot, ill. SuperPass2-t és egyéb NDS kiegészítõket keresnek, azok látogasságk meg a http://www.tesztelo.hu/cd_dvd/ oldalt (nekem moon08 ajánlotta) ! Itt Superpass2 4.200 Ft, SC + SP2 14eFt. Postaköltség 5EUR , korrekt és gyors! (saját tapasztalat).
Gebe7636
jó van na már megy a gém szóval szarok a bokámra és meek játszani

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Direkt játszod a hülyét?!

Te elolvasod amit mások írnak neked?
Gebe7636
Igaz lehet az, hogy a Yu-Gi-Oh! Nightmare troubadourt nem megy xp-n iDeaS-szal?

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

#6129 HSZ! Ott a válasz!
Csak az hogy nincs rendes emulátor még, örülj hogy annyira mûködött, a legtöbb játék egyáltalán el se indul velük. Ha játszani akarsz vegyél egy DS-t és ne az emulátorokkal szarakodj.

Gebe7636
most letöltöttem a DeSmuME-t és ott már kihozz azt hogy licensed by nintendo meg hogy KONAMI, de utána a main screen fekete a sub screen meg zöld lesz! mi a baj?

Gebe7636
emulátor baj van!!!
letöltöttem a Yu-Gi-Oh! Nightmare troubadourt, meg a dualis emulátort, betöltöm a romot , de nem mûkszik plz help

Még nincs de biztos lesz 😊 Most a legújabb a V6.
Nem tudom valójában hogy csinálja de ha egyszer felrakod akkor kikapcsolja az írásvédelmet a flashme telepítõnek, de a vírusoknak nem engedi felülírni az elsõ 512byte-ot, így A+B+START+SELECT-el mindig bebootolhatsz GBA slotról ha fentvan a flashme.

nyaSGem
"Ha megvan a flash után már a következõ újabb verziók softwaresen felmennek,nem kell a rövidzárással foglalkozni"

Újabb verzió? Milyen újabb verzió?
Flashme V6-nál van újabb?

Rip
Találomra kipróbáltam a DeSmuME-val az Age of Empires-t (324), és teljesen jól vitte. (De persze ebben nincs semmi 3D, amivel komolyabban meg kellene küzdenie.)
Szóval lehet próbálkozni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Oké koszi,jo tudni,en csak softveresen csinaltam,biztos mar megcsinaltak mert kezalol vettem.

Jimi Hendrix

Seth
ha elõször flash-eled a gépet,akkor bizony az sl1 -et rövidre kell zárni egy célszerszámmal,amit az alább említett lyukacskán dughatsz be, ugyanics pont az alatt van 😄
Ha megvan a flash után már a következõ újabb verziók softwaresen felmennek,nem kell a rövidzárással foglalkozni

a flashme az softveresen muxik nem,szerintem siman lehet,mert h anem az eleg gaz lenne,az ujabb gamek nem is menenek rajta,erol irnak valahol?.
Nezegetem apronetes hirdetest,nintendo reszlegben.es ezt talaltam😄😄:

Ne NINTENDO- t vegyél, itt van pár olcsó playstation! PS1 13- 16 ezer ft között (3- 18 játékkal) PS2 gépek 27- 33ezer forintért! Hívj! : )

Jimi Hendrix

Seth
Kiváncsi vagyok a lite-ot is majd lehet e flashme-zni, valszeg eltakarják azt a lyukat 😄 persze attól még biztos lehet, csak szét kell szedni

O fuck,igy olvasom felfele az uzeneteket,es ugy orultem,erre😄.Akkor csak 2esel muxk jaj nekem,akkor azt is kell vennem.
Elvileg kov honapban lesz egy elado superpass1em is.
sp2-ot mo-n hol,es mennyiert lehet kapni,elore is thx.
Egyebkent ha kijone ujabb flashme,letezik hogy softveresen megoldjak hogy 1-el is mukodjon?.elore is thx.

Jimi Hendrix

Janem, ezt benéztem! Superpass2 csak!
Most látom, hogy megy Superpass1-is! 😊
Superpass2-vel müködik!

http://eng.supercard.cn/

Valahol nem irnak rola hogy superpass1-el is mukodik e a ds lite?
Amugy mennyibe kerul ithon egy superpass2-o?.

Jimi Hendrix

Mivel nem keresnek vele pénzt, ezért nem igazán kapkodják el a fejlesztést sem...
Seth
hát ha a lentebb említett szürkéskék,akkor megy vele. Ha metroid demoval együtt csomagolva volt a ds, akkor meg tuti

KILLER2
Kék. Azt kérdezném, hogy megy rajta M3 Adapter+ PassKey+ 512 MB CF Elite Pro?

KILLER2
Ja már megvan.

KILLER2
És azt hol?

Seth
indíts üresen, aztán a beállításoknál állítsd be az indítási módot manuálra

KILLER2
de nekem csak 1 metroid prime hunters demom van hozzá és ha berakom és úgy indítom akkor a játékot indítja

Seth
beraksz egy eredeti játékot, indítod a gépet. Belépsz a pictochat A szobájába, majd kiveszed a játékot(kikapcsolás nélkül). Milyen színû lett a képernyõ??

DS lefagy : v1-es DS, PassMe
Szürkéskék: v2-es DS, PassMe
Sötétzöld: v3-as DS PassMe
Sárga: v4-es DS, PassMe2
Nekem mondjuk lila, ahhoz is passme2 kell

KILLER2
Hogy lehet megállapítani, hogy milyen passkey kell a DS-be?