Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval fogom ezt a "SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS" cuccot és beledugdosom a DS-embe alul, fölül. Ehhez ugye még kell egy + sd/cf memó kártya amire felrakom a ROM-okat. Ezután tudok warez játékokat futtatni a kütyümön. Ez eddig korrekt?
Akkor erre az úgynevezett "FlashMe"-re miért van szükség, miben különbözik a Supercard és Superpass megoldástól?
Köszönöm!
http://www.gamepro.com/nintendo/ds/games/reviews/52709.shtml
Jimi Hendrix
KILLER2: igen.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
"I'v gotten .d64 support working now in the c64 emulator, so now I can use snapshots created with the pc version of Frodo, as well as load .d64 disk images.
.t64 tape support isnt currently working because I havent been able to find a portable fscanf function, and/or figure out how to convert the following code.
Still have sound to fix, and couple issues with the onscreen keyboard. Next will be to figure out a menu for selecting options and .d64 images to mount etc."
Forrás: http://gpf.dcemu.co.uk/
Én személy szerint már nagyon várom! Egy kis mini-c64 a zsebemben! Ajj, de jó lenne 😉
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ys Strategy:ez milyen game?
Jimi Hendrix
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
PSN ID.: Beegabor
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Par kerdesem lenne:
Ez micsoda:USB Programmer a sp2-hoz adjak.
Valaki ilyet arul:
Sp2 programozóval és programmal,ez miben kulonbozik a linken talalhatorol?
Akinek sc/sd-je van,kiszedes szempontjabol olyan,mintha a sc/cf-emet probalnam egy az egybe kihuzni?
Jimi Hendrix
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
letöltöttem a Yu-Gi-Oh! Nightmare troubadourt, meg a dualis emulátort, betöltöm a romot , de nem mûkszik plz help
Nem tudom valójában hogy csinálja de ha egyszer felrakod akkor kikapcsolja az írásvédelmet a flashme telepítõnek, de a vírusoknak nem engedi felülírni az elsõ 512byte-ot, így A+B+START+SELECT-el mindig bebootolhatsz GBA slotról ha fentvan a flashme.
Újabb verzió? Milyen újabb verzió?
Flashme V6-nál van újabb?
Szóval lehet próbálkozni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Jimi Hendrix
Ha megvan a flash után már a következõ újabb verziók softwaresen felmennek,nem kell a rövidzárással foglalkozni
Nezegetem apronetes hirdetest,nintendo reszlegben.es ezt talaltam😄😄:
Ne NINTENDO- t vegyél, itt van pár olcsó playstation! PS1 13- 16 ezer ft között (3- 18 játékkal) PS2 gépek 27- 33ezer forintért! Hívj! : )
Jimi Hendrix
Elvileg kov honapban lesz egy elado superpass1em is.
sp2-ot mo-n hol,es mennyiert lehet kapni,elore is thx.
Egyebkent ha kijone ujabb flashme,letezik hogy softveresen megoldjak hogy 1-el is mukodjon?.elore is thx.
Jimi Hendrix
Amugy mennyibe kerul ithon egy superpass2-o?.
Jimi Hendrix
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
DS lefagy : v1-es DS, PassMe
Szürkéskék: v2-es DS, PassMe
Sötétzöld: v3-as DS PassMe
Sárga: v4-es DS, PassMe2
Nekem mondjuk lila, ahhoz is passme2 kell