Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ha olcsóbban látsz valahol ilyen SP-t, azonnal szólj és annyira csökkentem az árat. Egy hangyányit talán nehezebb beszerezni, mint a többi gépet, ezáltal a használt DS árak nem igazán érdekelnek.
nyaSGem
Egy rossz szavam nem volt hozzá.
CSupán egy tényt írtam le.
Én múlt héten vettem egy DS-t 15 rugóért.
Ehez képest én nagyon soknak találom a 25 rugót egy SP-ért.
Ha talál olyat, akinek a fényes képernyõ megér ennyit, akkor szívembõl gratulálok neki.
Komolyan.

Most hogy jön a Lite, dobálják elfele az emberek a DS-üket olcsón.
Fogok venni Lite-ot is, de addig is 15 rugó egy DS-ért nem pénz.
Szerintem.

szexicsoki
már megint kóstolgatod Daniellát? <#schmoll2><#vigyor>

Sheltem
Dejazt nem tudod kislámpának használni az ágyadnál a kiséjjeliszekrényen!
Ez multifunkciós baszod

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
"HIHETETLEN AJÁNLAT!!!"

Hát ez tényleg az... <#nyes>

A minap vettem egy DS-t, minden alaptartozékával, dobozában. Karcmentesen, teljesen jó állapotban.
15000 Ft-ért!
<#nevetes1>

nyaSGem
Ugyanabban a cipõben járok mint vg.
Melóhelyen nem tudok IRC-zni...
Este 6-7 körül lehet hogy felkukkantok ha lesz idõm.
De aztán nekem be legyenek készítve azok a játékok...<#bee1>

DanielT
HIHETETLEN AJÁNLAT!!!

😊) Kedves topiklátogatók, gondoltam mielõtt feldobnám aprónetre nektek ajánlom fel a híres USA Gameboy SP-t megvételre, (ismerõs jött haza és hozott mégegyet).
Az új magyar SP árán adom, tehát 25,000 Ft.

Kérem tegyék meg ajánlataikat privátban.

A már jól ismert összehasonlító kép (jobb oldalon ez a gép, balra a sima SP).

Összehasonlítás a DS képével(alsó a gép, saját fotó):
Ablink,

ha neadjisten Lite-ot rendelnél a Link-Sangról, akkor én majd szívesen átvenném a DS-ed meg a Superpasst/cardot-is hozzá. Úgyhogy szólj mindenképpen, mert csak nyerhetünk vele.

köszi!
Sheltem
np 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hoppsz, akkor felrenéztem valamit. <#szomoru1> Olcsó topicban volt egy ilyen hírdetés. Sorry!
Sheltem
"Prince of Persia PSP 8e az fix ár?"

????? 😊

Én meg a PSP 2 külön dolog. Nem értem miért tõlem kérdezed, hol láttad ezt?

Ahhh, melózóm, itt nem lehet olyat. Este talán benézek!
Figyúmá! Prince of Persia PSP 8e az fix ár?
Sheltem
M3 game manager V3.13
-Improve the game compatibility.
-Make more games to enable the software reset function.
-The free/total space of the CF/SD drive will be shown.
A szokásos újítások <#wilting>

Sheltem
Gyere ircre te is 😉

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóvaaaaannnnnnnn! <#nezze>
Sheltem
http://www.m3adapter.com/Download.htm

M3 Game Manager 3.13.
Tessék tölteni.

Sheltem
Nem ezek a legújabbak 😉
Viszonylag újak.

0358 - Shamu's Deep Sea Adventures (E)(R18)
0359 - Garaku Tale (J)(WRG).zip
0360 - Ice Age 2 - The Meltdown (U)(Mode7)
0361 - Pokemon Ranger (J)(SCZ)
0362 - Cooking Mama (J)(SCZ)
0363 - Puzzle Series Vol 3 - Sudoku (J)(SCZ)
0364 - Puzzle Series Vol 1 - Jigsaw Puzzle (J)(SCZ)
0365 - Ys Strategy (J)(SCZ)

Ezek a legújabbak, és már tölthetõek!
Sheltem
Lol most nézem, hogy ugyanabban a percben néztem ide.

Sheltem
Gyere mircre kapsz mind2t 😊

nyaSGem
"...Supercardosoknak üzenem, hogy a Tetrisnek van valami gondja állítólag..."

Te csak ne félts az SC team-et. Ha nem megy valami, csinálnak egy manager progi frissítést, és el van intézve.
:o))

Engem az érdekel inkább: TorrentSpy-on kijött a 0341-0360-ig csomag.
:o))))
Viszont nincs benne se Metroid, se Tetris... :o(((

Sheltem
Mirc vagy irc...faszomat se érdekli 😊

Amúgy ha már linux akkor én irssi -t szoktam használni, legpuritánabb, legjobb 😊

testerlnx
Szerintem IRC-re gondolt vg (amit számos kliens támogat pl.: XChat, mIRC, IIRC...)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sheltem
Chatprogram...ahol rengetegen dumálnak,különbözõ csatornákon. Akkor miért ne lehetne infóforrás? Nem értelek 😊

"Nem kötözködés képpen"
Hát remélem is...

Aham... 😉 Nem kötözködés képpen, de a mIRC az egy program...
Sheltem
Mirc...Az a legjobb, leggyorsabb infóforrás.

Sheltem
Mind2 rommal müxik a wifi.

"Supercardosoknak üzenem, hogy a Tetrisnek van valami gondja állítólag"

Honnan van az info?
Sheltem
Supercardosoknak üzenem, hogy a Tetrisnek van valami gondja állítólag 😞 gondolom ma vagy holnap jön az új Sc szoftver, metroiddal nincs gond.
M3 CFen tökéletesen megy mind a Metroid mind a Tetris(ezt mondják a népek #ndstempen).

Sheltem
Ami mégjobb, hogy holnapután meg jön a Worms 😉
Ez egy jó hét. (nem beszélve az oblivionról pcre(holnap jön) az fog még keményen odabaszni).

testerlnx
Amugy holnap jon elvileg a Tao's Adventure: Curse of the Demon Seal 😊

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sheltem
Ennek nincs. De efneten az #ndstemp még mindig a legjobb.

testerlnx
Koszi! Ennek is van irc-je (mi a cim)?

Sheltem
Nem csak a gbatemp van.
Gbarl.it ez jobb ilyen téren.
De egyébként legegyszerûbben mircn lehet látni(amikor beindul a bolondokháza).

testerlnx
Ez honnan látszik? URL? gbatemp-en nyoma sincs...

WOW! <#eljen>
Sheltem
Kijött a Metroid és a Tetris.

A metroidnak mondjuk örülök, de hol a picsába van a wormsom? <#nemtudom>

deep
Hátha van akit érdekel, és még nem olvasta:

A Nintendo Power magazin megoszott néhány új információt a nagyérdemûvel a Nintendo DS-en hamarosan debütáló New Super Mario Bros.-ról. A tartalomra vélhetõen nem lesz panasz, hiszen nem kevesebb, mint 80 pálya fog szerepelni a stuffban, ráadásul egy a Super Mario 64 DS-ben már látott minijáték-gyûjteményhez hasonló finomságot, illetve egy multiplayer opciót is kapunk bónuszban. A játékmenet - ahogy azt sejtettük - a 3D-s karakterek ellenére is marad klasszikus formájában, a Nintendo ugyanis azokat is rá akarja venni a NSMB megvásárlására, akik egyébként csak ritkán játszanak videojátékokkal. A megjelenés az USA-ban május hetedikén esedékes, mi európaiak pedig a nyár elején számíthatunk az érkezésére.

576😄
Neked van igazad😄.

Jimi Hendrix

Seth
valóban, de az már annyira elhanyagolható áron van a többi egységhez képest, hogy szóra sem érdemes 😄

PSN ID.: Beegabor

"ööö...

akkor a warezhoz kell egy "SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS" + SD memóriakártya + egy eredeti játék."

Nem, még kell egy memóriaolvasó kügyü is, amivel rámásolod a memóra a cuccosokat! 😊
Igazad van.

Jimi Hendrix

ööö...

akkor a warezhoz kell egy "SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS" + SD memóriakártya + egy eredeti játék.

Igazam van? 😊
Seth
most komolyan 😄

deep
"gondolom azért nem úgy ráncigáltad ki"
Hát ez volt, amit elmulasztottam😄
Seth
na ezért fogom feltenni a flashme-t. Eddíg még nem tettem meg, de sor fog rá kerülni elkerülendõ az ilyen eseteket. Amúgy megvan a trükkje a superpass kiszedésének, gondolom azért nem úgy ráncigáltad ki, hanem kihúzod egy kicsit,amikr érzed a kattanást visszatolod,aztán akkor ki teljesen

deep
Másnak is kinyírta a DS kártya fogadó slotot a passkey, vagy csak az enyémet? Nem kattan bele az eredeti játék.
SuperCard & SuperPass2, és más nem kell, hogy jáccizz minden játékkal! Ha letöltesz egy rom-ot, a mellékent progival meg kell pacsolni, aztán fel a memókártyára, aztán GO! Ennyi! Az alap, ha elindult a játék, akkor nyugodtan kiszedheted a Passme-t!

Superpass2-t kötelezõ betenni a gépbe, egy eredeti játékkal, hiszen az veri át a DS-t!
Vagy nem is kell venni egyatalan superpass2-ot mert nem kell hasznalni?

Jimi Hendrix

Na most mar teljesen oszekavartatok,eddig meg aszhittem ertem😄.par kerdes:
elore is thx.
Megveszem ezt a setet:SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS
Uj kiadasu ds-hez.
Megcsinalom a FlashMe-zest freemaan traningje alapjan,azutan rateszek egy gamet az cf/sd-re amit ha elakarok inditani bele kell teni a superpass2-ot,miutan elinditom a gamet,kozbe ha akarom kivehetem a superpass2-ot.Vagy hog yvan ez?

Jimi Hendrix