Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSupán egy tényt írtam le.
Én múlt héten vettem egy DS-t 15 rugóért.
Ehez képest én nagyon soknak találom a 25 rugót egy SP-ért.
Ha talál olyat, akinek a fényes képernyõ megér ennyit, akkor szívembõl gratulálok neki.
Komolyan.
Most hogy jön a Lite, dobálják elfele az emberek a DS-üket olcsón.
Fogok venni Lite-ot is, de addig is 15 rugó egy DS-ért nem pénz.
Szerintem.
Ez multifunkciós baszod
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hát ez tényleg az... <#nyes>#nyes>
A minap vettem egy DS-t, minden alaptartozékával, dobozában. Karcmentesen, teljesen jó állapotban.
15000 Ft-ért!
<#nevetes1>#nevetes1>
Melóhelyen nem tudok IRC-zni...
Este 6-7 körül lehet hogy felkukkantok ha lesz idõm.
De aztán nekem be legyenek készítve azok a játékok...<#bee1>#bee1>
😊) Kedves topiklátogatók, gondoltam mielõtt feldobnám aprónetre nektek ajánlom fel a híres USA Gameboy SP-t megvételre, (ismerõs jött haza és hozott mégegyet).
Az új magyar SP árán adom, tehát 25,000 Ft.
Kérem tegyék meg ajánlataikat privátban.
A már jól ismert összehasonlító kép (jobb oldalon ez a gép, balra a sima SP).
Összehasonlítás a DS képével(alsó a gép, saját fotó):
ha neadjisten Lite-ot rendelnél a Link-Sangról, akkor én majd szívesen átvenném a DS-ed meg a Superpasst/cardot-is hozzá. Úgyhogy szólj mindenképpen, mert csak nyerhetünk vele.
köszi!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
????? 😊
Én meg a PSP 2 külön dolog. Nem értem miért tõlem kérdezed, hol láttad ezt?
Figyúmá! Prince of Persia PSP 8e az fix ár?
-Improve the game compatibility.
-Make more games to enable the software reset function.
-The free/total space of the CF/SD drive will be shown.
A szokásos újítások <#wilting>#wilting>
M3 Game Manager 3.13.
Tessék tölteni.
Viszonylag újak.
0359 - Garaku Tale (J)(WRG).zip
0360 - Ice Age 2 - The Meltdown (U)(Mode7)
0361 - Pokemon Ranger (J)(SCZ)
0362 - Cooking Mama (J)(SCZ)
0363 - Puzzle Series Vol 3 - Sudoku (J)(SCZ)
0364 - Puzzle Series Vol 1 - Jigsaw Puzzle (J)(SCZ)
0365 - Ys Strategy (J)(SCZ)
Ezek a legújabbak, és már tölthetõek!
Te csak ne félts az SC team-et. Ha nem megy valami, csinálnak egy manager progi frissítést, és el van intézve.
:o))
Engem az érdekel inkább: TorrentSpy-on kijött a 0341-0360-ig csomag.
:o))))
Viszont nincs benne se Metroid, se Tetris... :o(((
Amúgy ha már linux akkor én irssi -t szoktam használni, legpuritánabb, legjobb 😊
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
"Nem kötözködés képpen"
Hát remélem is...
Honnan van az info?
M3 CFen tökéletesen megy mind a Metroid mind a Tetris(ezt mondják a népek #ndstempen).
Ez egy jó hét. (nem beszélve az oblivionról pcre(holnap jön) az fog még keményen odabaszni).
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Gbarl.it ez jobb ilyen téren.
De egyébként legegyszerûbben mircn lehet látni(amikor beindul a bolondokháza).
A metroidnak mondjuk örülök, de hol a picsába van a wormsom? <#nemtudom>#nemtudom>
A Nintendo Power magazin megoszott néhány új információt a nagyérdemûvel a Nintendo DS-en hamarosan debütáló New Super Mario Bros.-ról. A tartalomra vélhetõen nem lesz panasz, hiszen nem kevesebb, mint 80 pálya fog szerepelni a stuffban, ráadásul egy a Super Mario 64 DS-ben már látott minijáték-gyûjteményhez hasonló finomságot, illetve egy multiplayer opciót is kapunk bónuszban. A játékmenet - ahogy azt sejtettük - a 3D-s karakterek ellenére is marad klasszikus formájában, a Nintendo ugyanis azokat is rá akarja venni a NSMB megvásárlására, akik egyébként csak ritkán játszanak videojátékokkal. A megjelenés az USA-ban május hetedikén esedékes, mi európaiak pedig a nyár elején számíthatunk az érkezésére.
576😄
Jimi Hendrix
PSN ID.: Beegabor
akkor a warezhoz kell egy "SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS" + SD memóriakártya + egy eredeti játék."
Nem, még kell egy memóriaolvasó kügyü is, amivel rámásolod a memóra a cuccosokat! 😊
Jimi Hendrix
akkor a warezhoz kell egy "SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS" + SD memóriakártya + egy eredeti játék.
Igazam van? 😊
PSN ID.: Beegabor
Superpass2-t kötelezõ betenni a gépbe, egy eredeti játékkal, hiszen az veri át a DS-t!
Jimi Hendrix
elore is thx.
Megveszem ezt a setet:SuperCard & SuperPass2 Kit for GBA/NDS
Uj kiadasu ds-hez.
Megcsinalom a FlashMe-zest freemaan traningje alapjan,azutan rateszek egy gamet az cf/sd-re amit ha elakarok inditani bele kell teni a superpass2-ot,miutan elinditom a gamet,kozbe ha akarom kivehetem a superpass2-ot.Vagy hog yvan ez?
Jimi Hendrix