Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Basszus pont az az egy játékom eredeti, szal nincs gondom vele. De #ndstemp csatornán mintha írtak volna valami patchrõl, hogy kell a wifihez mario kart esetében. Utánanézek hátha találok valamit.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nyaSGem
Sheltem!

Nem tudod véletlenül, mitöl lehet az, hogy amíg kb. 3-4 héttel ezelõtt fel tudtam menni a Mario Kart DS-el a WFC-re és tudtam vad idegen emberekkel versengeni, már egy ideje nem mûködik???
Kiír egy hibakódot és közli, hogy nem tudtam konektálni. 3-4 hete még pöcre mûködött.
Semmi nem változott azóta. Illetve új firmware-t raktam a D-Link routerbe, de semmilyen egyébb beállítás nem változott.
Az internetre fel tud menni a DS, csak a szerverre nem tud bejelentkezni.
Nos??

nyaSGem
semmire...
:o)))

KILLER2
Mire jó a DS-en a linux?

Töltsük le az internetet!

Sheltem
Ezek akik csinálják ezeket a fantáziaképeket...emlékszem a DS elõtti képre(asszem a legelsõ hozzászólásoknál látható itt a topicban) meg a ds lite fantáziaképére... Miért nem ezek tervezik meg a konzolokat??...Most õszintén milyen faszántosul néz már ki ez is...Mint egy kis játéktermi gép a kezedben.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

testerlnx
Marad is fantázia... Azért azt senki nem gondolja komolyan, hogy egy PIII GFIII-as konfigot handheld-be be tudnak paszírozni, bár ott tartanánk....

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Sheltem
Xbox handheld fantáziakép:

Akit érdekel, annak itt egy lista a DS játékokról(hova ment, mekkora, stb...).
Sheltem
Christal = Chrystal

Sheltem
Ma jön a Tao holnap a Worms, aztán márciusra ennyi az érdemreméltó játék kb.
Május körül jön majd a Harvest Moon meg talán a New Super Mario Bros is.
Idén lesz egy 2ds metroid is állítólag meg talán ebben a félévben jön még a Final Fantasy Christal Chronicles is(az utóbbit erõsen kétlem mondjuk).

radeer
Ez a legjobb ami itt van az 99.999% hogy akkor jön.Napra pontosan.
New DS release ( gamespot )

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

testerlnx
Szerintetek a ds.ign.com mennyire authentikus forrás arra nézve, hogy mi fog megjelenni? Egyáltalán ha kiváncsi vagyok, hogy egy játék mikor fog megjelenni, azt hol kéne keressem?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

"Jol tom ilyenkor elbaszodik az eredeti game amire ment?"

Hát, mivel nekem a eredeti Marió-n nem volt semmi mentésem, felõlem mentse oda, nem izgat! 😊 Jah, ha arra gondolsz, hogy "elromlik" e az eredeti játék, akkor gondold újra, mert baromság... 😉 Amúgy még csomó játék van (fõleg GBA játékok) amik csak így mennek...
Sheltem
Mi már este freemannal toltuk. Isten game. Jobb lett amire számítottam.

radeer
Kinn van Metroid : Prime Hunters
Azt hiszem beüzemelem újra Wi-Fi kártyát 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Sheltem
3.13as game managerrel + E16 firmwareel kell kiírni. Nekem elsõre ment.
Itt le van írva melyik játékot hogyan:
http://m3wiki.emuparadise.org/index.php/M3_NDS_roms

😄,mek 4re dolgozni,hajnali ujsagkihordast.
Jol tom ilyenkor elbaszodik az eredeti game amire ment?

Jimi Hendrix

Help! Van valaki olyan nagy guru, akinek M3+passkey párosítással megy a metroid és a tetris??? Hilfe!
Sheltem
Mi a faszt csinálsz te 03:30 kor? Nem tudsz aludni? 😊

En meg varni fogok valami uj toresre vagy sc frisitesre,biztos lesz majd,aztan mehet a tetris.

Jimi Hendrix

kzalaba
en asszem beruhazok egy ds-re latvan az uj Mario Bros.-t.

Kiprobáltam Tetris-t, nagyon jó! Viszont csak úgy indul supercrd-al, ha van egy olyan eredeti játék amin 64k-s mentes van, mert a 4k-s nem jó neki! Amikor pacsolod, akkor ki kell választani, hogy a mentés a DS kártyárn legyen, ne a memoria kártyán, ennyi! Ilyen játék pl a Super Mario DS 64! Remélem érthetõ volt. 😊)))))
Sheltem
Hát gyerekek...én nem gondoltam, hogy ds re lehet fpst pc szinten csinálni,de ez a metroid multiban...hát már alig várom, hogy holnap hazajöjjek...
Kajak jó ez a stylussal irányítod a célkeresztet + ugrasz irányítás.
Mindenki próbálja ki akinek van wifije!

Már megvan, köszi!
Sheltem
Mircn megkapod 😊

Sheltem
De én, bevallom, és tévedtem.
Mindjárt ki is próbáljuk freemannal multiban.

koryne
BTW nem Te mondtad véletlenül, hogy a Hunters biztos szar lesz és 2d-s metroid rulez? 😉
/kötöszödik <#ravasz1>

Xbox Live gamertag: kilencnad

Ohh mester...<#rinya> Ez mind így van, én is még csak az SC karim vettem meg és várok a Lite-ra, mert nincs kedvem hirtelen/meggondolatlanul beleugrani a dologba. Remélem vmi csoda fojtán jön a Lite májusban...😊
Nah, emule-n már fent van a metroid és tetris!
koryne
Mesélj róla plz 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

Nem tudnád átküldeni valahogy? <#worship>
Sheltem
A metroid egy ISTEN játék lett. Igen nagybetûvel.
A tetrisre mit mondjak ? Kurvára nem érdekel.

En pl:a megament meg hasonlo gameket sose probalnek ki,max ha nagy fan lennek,
Par gambe csalodtam en is de a kedvemet nem vette el,mert melete rengeteg jo game van.Volt egy idoszakom mikor wow rpgre voltam katanva,es semmi ds-ezes nem volt,de ujra elkezdtem,es egyre jobban tetcik,en mar szinte csak ds-en fogok gamelni,meg majd valsezg revoval.
Velemenyek milyen a metroid,tetris?

Jimi Hendrix

szexicsoki
Én egy zx spectumért, és egy amiga 1200-ért...

Sheltem
Jó nekem 25 ezer Ft is valami mert költözés elõtt állok. Nekem 1 gép lesz, és valószínûleg a sima DS classic marad. Imádom.

Szerintem ez a Classic Ds vs Lite Ds kicsit nevetséges! Én is meg fogom venni a Lite-ot, minden kütyüvel együtt (supercrd), és a régi Ds-t elteszem! Ma már 25-30e ft nem számít valami soknak, szóval ezzel senki ne jöjjön! Ezek a kis gépek egy életre szólnak, szerintem. Mit meg nem adnék egy fóliás, 1989-es eredeti Gameboy-ért!
Sheltem
"Azt hittem, hogy DanielT képei meggyõztek és egyenesen Japánból rendelsz azonnal Lite-ot... "

Sokkal inkább a formája fogott meg a litenak mint a buzi fényerõ, engem a fényerõ csak annyiban érint, hogy ha vonaton utazok is lássam a képét, amúgy mindig telibeszartam ezeket a képeket.

Sheltem
Nézd, elõször úgy voltam vele amikor meghirdettem, hogy ha elkel annyiért szinte rá sem kell fizetnem és liteom lesz(mert ugye a mario kart eredeti játékot is hozzászámoltam úgy már majdnem kijött nullszaldósra).
Úgy voltam vele, hogy ha elkel akkor liteom lesz ha nem marad a sima Ds.
Gondoltam megpróbálom, vártam 3 napot és levettem a hirdetést.
De mostmár úgy vagyok vele, hogy meghagyom a kicsikét(amíg kell ds).
Viszont lehet ha kijön az Oblivion meg a Heroes5 úgy rájuk kattanok hogy eladom a picsába a DS -t és veszek egy videókártyát... Nálam ez ilyen hirtelen ötlet szokott lenni általában <#papakacsint>

nyaSGem
Volt. De a másikat már lenyulták elõlem... <#nyes>

Nézegesd a hírdetéseket. 20 körül adják a DS-eket mostanság.
Alapfelszereléssel+az eredeti csomaggal kapott játékkal vagy demo-val.

Alkudni meg mindig lehet és kell. Van amikor az eladó kikéri magának, de legtöbbször engednek az árból és ez így helyes.
Én is szoktam, ha a vevõ szimpatikusan, normálisan alkudozik.

nyaSGem
Igen, láttam a hírdetésed. Egybõl tudtam, hogy a tied.
Csodálkoztam is, hogy hirtelen így ki akarsz szálni belõle.

Azt hittem, hogy DanielT képei meggyõztek és egyenesen Japánból rendelsz azonnal Lite-ot... <#bee1>

Jó lesz az a Lite egyébként, kár, hogy a genya Nintendo elõbb megvetette velünk a "gyengébb" verziót. <#nyes>

Azért tartom szemétségnek, mert pl. én megengedhetem anyagilag, hogy vegyek Lite-ot is. Viszont fõként fiatalok, iskolások, középiskolások, egyetemisták játszanak ezekkel a kütyükkel. Õk viszont nem mindig ugrálhatnak anyagilag, mert nem mindenkinek tudja anyuci megvenni szülinapra sajnos. Emellett tudom, milyen elfolythatatlan vágyat ébreszt az emberben, amikor meg akar szerezni egy ilyen kütyüt.
És én azt mondom, a fiatalok inkább ilyesmivel töltsék az idejüket, minthogy valami cigarettafüstös lebújban vedeljék állandóan a piát.

Szóval a Nintendo szerintem most jól kibaszott egy csomó fiatallal. Karácsonykor még nagyban vették a régi DS-t. Most meg tavasszal már áhítozhatnak egy Lite-ra akik megvették a régit.

Hol bukkantál rá? Van ott több is? 😊
nyaSGem
Kíváncsian várom a fejleményeket...
Drukkolok neked...
<#taps>

Sheltem
Egyelõre biztos nem, de ha el fogom akkoris csak egyben M3 al 512 Kingston CF kártyával eredeti Mario Kart-al+garancia mindenre 60körül, külön biztos nem fogom.

DanielT
Mindössze annyit jegyeznék meg, hogy az SP jelenlegi bolti ára 25-26 ezer forint. Én 25 ért adom a jóval nehezebben hozzáférhetõ, jelentõsen profibb gépet. Aki SP-t akar venni, annak azt hiszem ennél nem nagyon van jobb választás.
szexicsoki
és eladod a ds-ed?

Sheltem
Én nem hiszem, hogy veszek liteot. Sokáig filóztam sõt meg is hirdettem a
DS-t(volt elég szép megingásom) de úgy megszerettem, hogy rájöttem kell nekem,vagy ha egyszer majd eladom akkor már liteot se fogok venni.
Mondjuk a hétvégén amikor kipróbáltam a Megaman Battle Network 5 öt elment a kedvem az egész DStõl egy napig kb. Ilyen fos szar játékkal nem játszottam c16 os korom óta szerintem 😊 Majd ma a Metroid visszahozza a kedvem wifin 😊

nyaSGem
"Ha olcsóbban látsz valahol ilyen SP-t, azonnal szólj és annyira csökkentem az árat."

Nem hiszem, hogy menni fog, mert magyarországon szerintem rajtad kívül ember nincs, aki SP-t vásárolt volna ilyen drágán, csak azért, mert világosabb a képernyõje.

"Egy hangyányit talán nehezebb beszerezni, mint a többi gépet, ezáltal a használt DS árak nem igazán érdekelnek."

Pedig sajnos figyelni kell a piacot. Sajnos az mindig befolyásolja saját eladási lehetõségeinket.

De hidd el, én nem rontani akarom a biznicedet. Világos, hogy ha megveszi tõled ennyiért valaki, akkor az valami nagyon különc figura lesz. De ilyenek elõfordúlnak, végül is te is megvetted.
Úgyhogy én tényleg sikert kívánok az üzlethez. <#eljen>

nyaSGem
Néztem a SuperCard oldalát.
Kicsit változtattak rajta. Annyit, hogy sokkal nagyobb képekkel hírdetik: SuperCard+SuperPass2 can be used on Lite!

Komolyan mondom, nekem olyan gyanús, hogy a Nintendo a Lite-nál nem talált ki valamit, hogy ne lehessen használni SC+SP2-vel.

Vagy kitaláltak valamit, ami szoftverileg fog majd kicseszni velünk, vagy nekem volt igazam és a Lite már akkor meg volt, amikor a DS-t piacra dobták. Így érthetõ, mért lehet továbbra is használni a SuperCard-ot és SuperPass2-t Lite-on...