Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Uptime DS -és ez mire is jó??
bocsi ha figyelmetlen voltam és elsiklottam eme fantasztikus program felett 😄

PSN ID.: Beegabor

Nemtudom láttátok-e már (márakit érdekel):http://www.neoflash.com/forum/index.php/board,36.0.html

Itt lehet szavazni (rám 😛):http://www.neoflash.com/forum/index.php/topic,1940.0.html

KILLER2
Ja jó. Én sem feltétlen gondoltam annak, csak nem tetszett a végén a szmájli 😄

Töltsük le az internetet!

Egyáltalán nem bunkóskodásnak szántam, bocs ha úgy jött ki.
Egyébként lehet vele IRC-elni és netezni is.

KILLER2
Ok köszi.

Sheltem
Itt le van írva hogyan kell felraknod játékot:
http://m3wiki.emuparadise.org/index.php/How_to_use_your_M3

www.m3adapter.com on a download szekcióban le kell töltened a legújabb szoftvert(3.13) és a legújabb firmwaret (E16)
A firmwaret a flashkártyád fökönyvtárába kell kicsomagolnod majd elindítanod a ds -t és update.Ezután le kell törölnöd a fileokat ha végzett.
Aztán a 3.13 as Game managerrel tudsz rá játékokat írni, hogy melyik játékot hogyan azt itt találod:

http://m3wiki.emuparadise.org/index.php/M3_NDS_roms

Most ennyi idõm van elmagyarázni de ebben benne van minden, ez alapján már tájékozódni fogsz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ok, kösz, bocs hogy nem néztem visszafelé😊
KILLER2
??? Ja és linket is kérek ha lehet.

DanielT
A "Paccsoló 2005 SE v2.31"
KILLER2
És mi az a program?

M3-as cuccot nem ismerem, de supercard-nál van egy progi, amivel meg kell patch-olni a rom-ot, és csak utána megy! Lehet ez van a M3-nál is!
KILLER2
Lenne 1 kérdése:
Van 1 M3 adapterem CF kártyával meg 1 PassKey-em. Leszedtem rá pár játékot de nem akarnak elindulni. A kérdés az lenne, hogy kell-e csinálni valamit a játékokkal vagy csak simán rátenni a kártyára és megy?

Olvass vissza egy picit, ugy 3-4 óra felé lett kibeszélve!
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet nem eredeti játékkal neten játszani? A választ elõre is köszönöm
KILLER2
Ezt mér kellett a végére biggyeszteni:<#mf2>? Nem lehetett volna elhagyni a bunkóskodást?

Sheltem
Király örülök, hogy megy 😊 Ma énis tolni fogom. Jó játékot.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Nem írom le mert akkor oldalakon keresztül magyarázhatnám hogy kell használni <#mf2>

Csak nem írhatom, hogy szar vagy...M1 a metroid is!!!!! Csak megkockáztatom és megköszönöm. Köszönöm!
Nekünk a cégnél Õ a szerver! (Meguntuk a windowst.)
Amióta hallottam errõl a tescós dologról, azóta mindenhol megnézem a DS-t. 😊 Hátha valami molyrágta raktárszökevényt elkapok.

Nos elég nagy a szórás, a MM-ben 45ért láttam simát. bõ 15-el volt olcsóbb a EW-ben. Most már mindenképpen érdemes kivárni a Lite-ot, mert akkor jó eséllyel fogják beakciózni a multik is. A Tecsó meg elõrelátóan megtette ezt. 😊
KILLER2
Egy linuxal a DS-en mire lehet kezdeni? Mit lehet vele csinálni?

Sheltem
Este valaki metroid wifi?

<#eljen>
nyaSGem
Ha routered van, akkor nem kell ilyen.
Tudod: a DS-ben beépített wireless van...

nyaSGem
Teljesen más kategória...
Ha csak arra akarja használni amire te is, akkor persze elég.
De én hosszú távon gondolkodtam ez ügyben és akkor router kellett.
Nem bántam meg, bõven behozta már az árát.
Az a 11+áfa már nem egy eget rengetõ árkülönbség a te 4000 ft-os kártyádhoz képest.

Köszi! Kell még ilyen is?

Sheltem
Kijött az oblivion ott van nforcen... <#nevetes1>

nyaSGem
Mondjuk lehet ha megint vennék, inkább NetGear-t vásárolnék.
Csak abból most kicsi a választék.
Viszont ezt szívbõl ajánlom, úgy tudom nagyon jó:

Netgear WGR614

Sheltem
Én 4000ért vettem Pci os Asus Wifi kártyát azis tökéletesen megfelel.

nyaSGem
Szerinetm bármelyik számítógépes szaküzletben.
De tudod mit? Inkább ne keresgélj, itt van:

D-Link 624+ - DEPO

Leesett az állam, hogy már ilyen olcsóért adják. Én még 25 rugót fizettem érte anno...

Sheltem
Ha dicsérsz nem segítek, túl csöpögõs, nem szeretem...

Rárakod firmware filet az sd kártya fõkönyvtárába miután kicsomagoltad(sima copy) berakod az m3 ba és elindítod a ds-t. Rögtön meg fogja kérdezni hogy akarod e updatelni nyomsz egy start gombot. Utána ha 1 perc után végzett letörlöd a filet a flash kártyáról. Kb ennyi.

Nagyon tipp-topp vagy! Már csak 1 lúzer kérdés: ha letöltöttem, hogy rakjam fel, csak egyszerûen húzzam rá az sd kártya rootba?
Sheltem
Tudás a fenét, kockafejûségemre nem vagyok büszke :>

Egyszerûen arról van szó, hogy a sok fényes kijelzõs képtõl "megvilágosodtam".
Há most tehetek én róla? <#wilting>

Sheltem
A firmware az M3 ra vonatkozik. Azt is a www.m3adapter.com ról tudod letölteni. Jelenleg az E16 a legújabb(E = english).

Hol lehet kapni?
nyaSGem
<#worship>

Sheltem guru mester! Fejet hajtok tudásod elõtt én is...

<#mf1>

Látod, látod. És egyesek még asszonták ránk, hogy mi csak felforgatunk itten... <#papakacsint>

nyaSGem
Nekem pl. egy D-Link 624+ wireless router-em van.
Leülök kint a kertben, mellettem egy hideg üditõ - vagy inkább sör <#finom> -, ölemben a notebook, vagy éppen a DS. Semmi madzag, semmi megkötöttség... <#smile>

Kialakíthatsz egy saját kis hálózatot. Ha jóba vagy a szomszédokkal, beengeded õket is a hálódra és lehet hálóba játszani, stb.

De a lényeg, hogy a sok-sok lehetõség és jó tulajdonság mellett, a DS-eddel tudod majd interneten nyomni...

Sheltem Guru! Köszönöm az infót, igaz, csak a tetrist tudtam beizzítani. Nagyon láma kérdés, hogy a táblázatban írt firmware az mire vonatkozik, a ds-re? Aztatat meg hogy lehet :-)
Milyen wifi kártya / router? Osszátok az észt felém, hogy ragyoghassak benne! <#worship>
Sheltem
A logikai / jel az a vagy.

Seth
ez most vagy vagy,esetleg és ??? 😄

PSN ID.: Beegabor

nyaSGem
Természetesen wireless routerre gondoltam...

nyaSGem
Elsõsorban internet... <#smile>

Ha van esetleg egy routered, az a legjobb. Szépen bekonfigurálod a DS game hálózati menüjét. Ha a Connection teszt mûködik és kiírja hogy Succesfull, akkor nyert ügyed van.

Sheltem
1db wifi kártya / router.

Mi kell, hogy interneten tudjak jáccizni?
Sheltem
Énis többet beszélek róla mint amennyit játékkal töltök sajnos, remélem ha itthagytuk pestet több idõm lesz.

nyaSGem
Jáccá csak jácccá!!!
Használd ki az idõt, amíg egyszer csak azt mondja a zasszonyod, hogy: "drágám! gyereket akarok!"

Én örülök, ha hetente 1-2 alkalommal le tudok ülni 1-1 órácskára valamit játszani.

Úgyhogy én is rászoktam a szarás közbeni DS-ezésre... <#smile> A wc-n legalább kicsit nyugodtan hagy a család...
<#nyes>

Sheltem
Baszottul várom az Oblivion -t Pcre. Türelmes emböc vagyok de ez a játék nagyon érdekel most. Elvileg ma jön ki.

nyaSGem
Te egy rendes ember vagy...<#nyes>

Sheltem
Nézd csak:

http://m3wiki.emuparadise.org/index.php/Mario_Kart_DS_Hidden_Tracks_Online

Itt van valami IPS patch vagy mi a faszom, tudod egybõl szedni is elvileg.
Próba cseresznye<#ravasz1>