Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Jól van már <#buck> De egyenlõre csak picit jáccottam vele mert az elsõk között volt amit kipróbáltam m3-on.Ez az egy a rossz a warezban...bõség zavara, szerencsére már túl vagyok a zavaron s mindig csak max 2-vel jáccok.
De felteszem megnézem ezt a kókuszdiós mókát 😊

KILLER2
Hogyan kell inni a folyóból. Én még nem jöttem rá szal plíz vass be.

Töltsük le az internetet!

Seth
hogy kell inni?? Egyél kókuszdiót,abban van kaja pia😄
vagy a barlangodhoz közel van egy kis rész ahol akármennyit ihatsz a folyóból .Persze ez csak kezdetben megoldás, majd ugye el kell hagynod egyre hosszabb idõre a kérót......na ott még nem tartok 😄

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Egyetértek.

Csibe001
Nem értem ezt a fajta felháborodást.Ha nincs szó warezrõl akkor halott a DS topik vagy fikázás megy.Meg nem nagyon láttam, hogy valaki játékokról beszélgetne...Szóval sztem elfér a warez mellett a játék téma is.S nem véletlenül írtam fordított sorrendet, ugyanis ha nem vetted volna észre most is kb 1 kérdés van játékkal kapcsolatban.Egyébként én is kiváncsi lennék hogyan kell inni, mert én is mindig szomjan halok a Lost in Blue-ban. 😊 Szóval aki tudja az válaszoljon.
S ha most felhoznék egy játéktémát tuti 1-2 hozzászólás után vége is lenne.Ne érts félre én szívesen beszélgetnék játékokról is.De a topik címe NintendoDS vagyis MINDEN ami a DS-el kapcsolatos.Persze ez csak az én véleményem.

Jaja, csak mindig lesz egy-két newcomer (mint én pl.) aki nem fogja igazán érteni. Erre való a FAQ, ez a rész viszont tökéletesen hiányzik.
Rip
Ja, bocs, csak magamból indultam ki, nekem színes a DS, és kellet más játék.
De gondolom annál nagyobb volt az öröm ;D

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Kaplan
Jogos, sajnos. PSP topik is 'elkurvult' már ilyen szinten..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

😄nagyon meglepottem,mert olyan biztosra mondtatok hogy nem lesz jo,akkor litehoz,majd beszerzek egy hozza valo gamet.
Metroidba ki hany szazaleknal tart?en meg csak a legelejen vagyok.

Jimi Hendrix

Rip
Akkor biztos szürke a DS-ed, ahhoz még bármilyen eredeti játék jó.
Szerencséd van! A színeshez már lehet, nem lett volna jó 😉

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

KILLER2
Ígérem ez lesz utólsó ilyen jellegû kérdésem.

KILLER2
Hozzáteném még elõzõ kérdésemhez:
PC-n GBA emulátorral lehet kódokat használni. DS-en lehet valahogy kódokat használni?

KILLER2
Hozzáteszem ha az M3 kártyát mind GBA játék indítom el akkor futnak rajta a GBA gémek.

KILLER2
Még 1 utólsó kérdés a kártyákkal kapcsolatban:
Nekem így a NDS módban indítom nem indulnak el a GBA gémek. ha flesselem akkor el fognak vagy akkor szívtam?

Ja azt nem tudtam,bar lehet hogy irtak hogy azmiatt lepnek.megvolt a flashmezes(par-perc alatt es zokenomentesen),igy az igazi a ds😄.
En mostmar lezartam es nem foglalkozok superpass es tarsairol.persze ha kell help privbe segitek.

Valki gamel sokat a wormsel?lesznek kesobb uj fegyverek,pl:alelujas?
Nekem nagyon bejon a game.E_zt a fishing vagy miylen gamet latta valaki milyen?

Jimi Hendrix

KILLER2
Akkor ne a superpass társairól hanem a családjáról beszéljünk 😄

CHEAPBOY
akikkel en beszeltem sokan azert mentek el, mert allandoan csak superpass es tarsai a tema😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

KILLER2
Ha valaki játszott a lost in Blue-en akkor az monja már meg, hogy hogyan kell inni a csávóval, mert mindog szomjanhal.

Tenyleg ne irkaljatok mostantol,fikazast,meg nem ds-el kapcsoltaod dolgokat.em csoda hogy egyre tobben hagyak itt a topcot.
Megkaptam a superpass2-o,supercard sd valtozatot.
Oszekotottem beletettem az eu metroid demot,felraktam egy ds gamet,es mukodott is,nem kellet semit csinalnom,ennek nagyon orultem.azt a programer bigyot se hasznaltam.
Sokkal jobben bejon az sd valtozat mint a cf,egy centire log ki ossz a ds-bol,
es nem nehez kihuzni,de azert ovatosan csinalom mindig,meg majd ugyis jobban bejarodik.ajanlom mindenkinek,foleg lite-hoz.

Jimi Hendrix

KILLER2
😄 Jó a kép! Menyiért vetted? 😊

KILLER2
Így ahogy visszaolvasok tele van a topic fikázással! Szerintem nem kéne ezt így folytatni, mert nagyon unalmas. Ez egy DS-rõl szóló topic ami szerintem igen csak jó a társasággal együtt szal nem kéne elcseszni ilyen szarságokkal.

😄jajj.

Jimi Hendrix

Muad Dib
Vettem egy Nintendogs pack-ot használtan.
Már a csomag is gyanúsan nagy volt és az illetõ akitõl vettem, nem engedte kipróbálni, sõt még kicsomagolni sem.
Aztán haza vittem a csomagot és a következõ meglepetés fogadott:

Azt hiszem, átvertek engem...

Super Mario
<#taps>

https://supermario4ever.wordpress.com

Muad Dib
Dehogy írtál baromságot!! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Én jót röhögtem rajta. Azzal meg ne törõdj, aki a viccet mellre szívja... <#smile>

VG!

Szerintem ha majd megint lesznek kérdéseid, biztos fogsz ide írni.
Mert azt észrevettem, hogy amikor az érdeked úgy kívánja, sûrün rakosgatod ki ezt a smilie-t: <#worship>
Sheltem is jópárszor írogatott neked válaszokat a kérdéseidre, segítõkészen, kétségesen. Viszont te gond nélkül lehülyéztél itt pár topikolót, amikor kicsit értetlenkedtek pl warez témában. De ezt már elfelejtetted a nagy sértõdöttségedben??
Nem vesztünk veled sokat...

Sheltem
Most úgy érzem megint valami nagy faszságot írtam <#szomoru1>
Ezért utálom a fórumot teljesen máshogy hangzik leírva mint elmondva. Mostmár tényleg soha többé nem írok ide ezentúl mert csak óriási hülyeségeket írok akaratlanul is 😞 Mostmár tényleg befejeztem. Most kivételesen próbáltam valami komoly dologról írni de totál rosszul sült el(pedig esküszöm nem volt szándékos)tiszta idióta vagyok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Én többet már nem írok ide, ez már nem a Nintendo DS géprõl, és játékokról szól... <#levele>
Sheltem
Nem rosszindulatból írtam te.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ezzel hozzászólásommal semmi rosszindulatot nem akartam kifejezni, csak eszembejutott, hogy van kivételesen amikor a fény nem egészen elõnyös, mondjuk fasz tudja mi igaz ebbõl.

hú ez de gusztustalan volt ember.
Sheltem
Állítólag akik élet és halál között "lebegnek" egyegy jófajta Magyar kórházban, óriási intenzitású fényt látnak egy folyosó végén aminek nehéz ellenállni(nagyon sokan így élik meg és így mesélik el miután sikerült a defibrillálás). Egyszer majd ha Danielt esetleg ilyen helyzetbe kerülsz(neadjisten/isten ments hogy ez történjen!!!) nehogy ott is a fénymániád domináljon majd <#szomoru1>

Muad Dib
Mi van DanielTompika, már megint elszakadt a cérna, és szétfosod a topikot??

"...Szégyellném magam ha hasonlítanék rád, ilyen idõsen,..."

Már megint mirõl beszélsz? Én azt hittem te egy felnõtt ember vagy kialakult egyéniséggel. <#smile> Ráadásúl egy komoly tanácsadó cég oszlopos tagja...

Ki a frász mondta neked, hogy hozzám hasonlítsd magad, vagy bárki máshoz???? Orvos látott már??? <#vigyor0>

"Csak az a fontos, hogy egészség legyen meg térerõ...." - Vagy fényerõ?? Már nem emlékszem.
<#nyes><#nyes><#nyes><#bee1>

DanielT
Oké 😊 Hajrá 😊

Anubys
De... Én pl. tuti... <#beka2>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

"Én inkább játszom egy jót pl. a Krakout-al, minthogy éjjel nappal a masina fényerejét méregessem."

Errõl nekem valahol a "játékos VS programozó" verseny jut eszembe...
Sheltem
http://media.ds.ign.com/media/695/695643/imgs_1.html

Háááát egy pöppet többet vártam grafikailag a DS es harvest moontól mert ez egy az egyben úgy néz ki mint a GBA -s, de ettõl függetlenül lehet, hogy isteni lesz.

DanielT
"Azt se tudod mirõl beszélsz... már megint..."

Mert te pontosan tudod, hogy milyen volt a viszonyom a C64-hez. Igaz, hogy 2 hónapja láttalak elõször itt a fórumon, de mindent tudsz rólam.
Elismerésre méltó teljesítmény. Fõleg megalapozott. Felnõtthöz méltó.

Az elsõ mondatodra: Szégyellném magam ha hasonlítanék rád, ilyen idõsen, gyerekkel meg pláne. Szerencsére ez nem fordulhat elõ.

Muad Dib
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák. Annak meg kimondottan örülök, hogy még csak nem is hasonlítunk... <#nyes>

Én inkább játszom egy jót pl. a Krakout-al, minthogy éjjel nappal a masina fényerejét méregessem.

Nézz körül egy kicsit az interneten - van élet az SG-n kívül is -, és rájössz, hogy mennyi ember hogy viszonyul ahhoz a rossz C64-hez még mindig.

Jelenleg is írnak rá játékokat, demokat és rendeznek rendszeresen versenyeket, találkozókat, stb.

Több ez mint nosztalgia...
Az meg a másik, hogy te nem is beszélhetsz nosztalgiáról. Mi felnõtt fejjel találkoztunk a C64-el, te pedig érintõlegesen, fiatal kis tacskóként tulajdonosa voltál valaminek, amirõl annyit tudtál, hogy van hozzá egy böröndnyi játékod, meg valami joystick amit rángatni kell. Az igazi értékével akkor se voltál tisztába és most sem vagy.

Azt se tudod mirõl beszélsz... már megint...

guardian hero
Ajánlom figyelmetekbe ezt a nagyon jó oldalt, ami a Nintendo of Europe szégyenletes teljesítményével foglalkozik.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Beast Machine
ÉN meg Metroid Zero Missiont keresek

...vágod?

sp00n
Elado meg mindig ket darab Mr.Driller😄rill Spirit jatek 😊
Darabja 3000huf 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

En is ugyanigy vagyok par jatekkal,amit vagy 10evvel ezelott latam utoljara,es most viszagondolva mintha jobb grafoja,meg hangulata lett volna,mint barmelyik gamnek,azokba a gamekbe en se neznek bele.

Jimi Hendrix

DanielT
Jah, a Krícsörsz hihetetlenül jó játék volt, egyike azoknak amiket szintén direkt nem nézek meg újra, mert most úgy emlékszem rá, mint a soha nem látott szépségû grafikára, ha most meglátnám viszont egészen más maradna meg belõle. Vannak emlékek amiket hagyni kell a régi formában megmaradni.
Vagy egy Creatures.
DanielT
Ok, nem tudom, nem is tudhatom. Mindenesetre szerinted mennyi rá az esély, hogy valakit tartósan lekössön? Nekem akkora bõröndnyi játékom volt 5.25-ös flopin, hogy nem tudtam megemelni, gyakorlatilag az összes megjelent cucc megvolt.

Nosztalgiára viszont bõven elég, ha meglátok néha egy képet belõlük, beugrik, hogy mennyire klassz volt és ennyi elég is. Hatalmas csalódás érne, ha ki is próbálnám tizensok év után, mert az idõ nagyon megszépítette ezeket a ma már hihetetlenül egyszerû játékokat.
Hát azért egy Last Ninja nem lenne rossz a DS-en.
Borgi
szvsz snes emu nem lesz rá soha 100%-os, demég sztem 90%-os sem :/

porki fagyok fállalon

Rip
1 percig neked, másnak talán picit tovább...

"...ki a franc fog vele játszani? Senki." Nana, ezt azért nem állítanám ilyen bizonyossággal. Honnan a francból tudod, hogy ki meddig fog vele játszani?

KILLER2
Ti min szoktatok játszani? mostanában mindent megunok. Bár igaz a Wario Ware-t meg a Projezt Rup-ot még néha nyomom 😄
Ja és zelda mikor fog megjelenni?

KILLER2
Én PSP emulátornak 😄