Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De felteszem megnézem ezt a kókuszdiós mókát 😊
vagy a barlangodhoz közel van egy kis rész ahol akármennyit ihatsz a folyóból .Persze ez csak kezdetben megoldás, majd ugye el kell hagynod egyre hosszabb idõre a kérót......na ott még nem tartok 😄
PSN ID.: Beegabor
S ha most felhoznék egy játéktémát tuti 1-2 hozzászólás után vége is lenne.Ne érts félre én szívesen beszélgetnék játékokról is.De a topik címe NintendoDS vagyis MINDEN ami a DS-el kapcsolatos.Persze ez csak az én véleményem.
De gondolom annál nagyobb volt az öröm ;D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Metroidba ki hany szazaleknal tart?en meg csak a legelejen vagyok.
Jimi Hendrix
Szerencséd van! A színeshez már lehet, nem lett volna jó 😉
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
PC-n GBA emulátorral lehet kódokat használni. DS-en lehet valahogy kódokat használni?
Töltsük le az internetet!
Nekem így a NDS módban indítom nem indulnak el a GBA gémek. ha flesselem akkor el fognak vagy akkor szívtam?
En mostmar lezartam es nem foglalkozok superpass es tarsairol.persze ha kell help privbe segitek.
Valki gamel sokat a wormsel?lesznek kesobb uj fegyverek,pl:alelujas?
Nekem nagyon bejon a game.E_zt a fishing vagy miylen gamet latta valaki milyen?
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Megkaptam a superpass2-o,supercard sd valtozatot.
Oszekotottem beletettem az eu metroid demot,felraktam egy ds gamet,es mukodott is,nem kellet semit csinalnom,ennek nagyon orultem.azt a programer bigyot se hasznaltam.
Sokkal jobben bejon az sd valtozat mint a cf,egy centire log ki ossz a ds-bol,
es nem nehez kihuzni,de azert ovatosan csinalom mindig,meg majd ugyis jobban bejarodik.ajanlom mindenkinek,foleg lite-hoz.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Már a csomag is gyanúsan nagy volt és az illetõ akitõl vettem, nem engedte kipróbálni, sõt még kicsomagolni sem.
Aztán haza vittem a csomagot és a következõ meglepetés fogadott:
Azt hiszem, átvertek engem...
Én jót röhögtem rajta. Azzal meg ne törõdj, aki a viccet mellre szívja... <#smile>#smile>
VG!
Szerintem ha majd megint lesznek kérdéseid, biztos fogsz ide írni.
Mert azt észrevettem, hogy amikor az érdeked úgy kívánja, sûrün rakosgatod ki ezt a smilie-t: <#worship>#worship>
Sheltem is jópárszor írogatott neked válaszokat a kérdéseidre, segítõkészen, kétségesen. Viszont te gond nélkül lehülyéztél itt pár topikolót, amikor kicsit értetlenkedtek pl warez témában. De ezt már elfelejtetted a nagy sértõdöttségedben??
Nem vesztünk veled sokat...
Ezért utálom a fórumot teljesen máshogy hangzik leírva mint elmondva. Mostmár tényleg soha többé nem írok ide ezentúl mert csak óriási hülyeségeket írok akaratlanul is 😞 Mostmár tényleg befejeztem. Most kivételesen próbáltam valami komoly dologról írni de totál rosszul sült el(pedig esküszöm nem volt szándékos)tiszta idióta vagyok.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"...Szégyellném magam ha hasonlítanék rád, ilyen idõsen,..."
Már megint mirõl beszélsz? Én azt hittem te egy felnõtt ember vagy kialakult egyéniséggel. <#smile>#smile> Ráadásúl egy komoly tanácsadó cég oszlopos tagja...
Ki a frász mondta neked, hogy hozzám hasonlítsd magad, vagy bárki máshoz???? Orvos látott már??? <#vigyor0>#vigyor0>
"Csak az a fontos, hogy egészség legyen meg térerõ...." - Vagy fényerõ?? Már nem emlékszem.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#bee1>#bee1>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Errõl nekem valahol a "játékos VS programozó" verseny jut eszembe...
Háááát egy pöppet többet vártam grafikailag a DS es harvest moontól mert ez egy az egyben úgy néz ki mint a GBA -s, de ettõl függetlenül lehet, hogy isteni lesz.
Mert te pontosan tudod, hogy milyen volt a viszonyom a C64-hez. Igaz, hogy 2 hónapja láttalak elõször itt a fórumon, de mindent tudsz rólam.
Elismerésre méltó teljesítmény. Fõleg megalapozott. Felnõtthöz méltó.
Az elsõ mondatodra: Szégyellném magam ha hasonlítanék rád, ilyen idõsen, gyerekkel meg pláne. Szerencsére ez nem fordulhat elõ.
Én inkább játszom egy jót pl. a Krakout-al, minthogy éjjel nappal a masina fényerejét méregessem.
Nézz körül egy kicsit az interneten - van élet az SG-n kívül is -, és rájössz, hogy mennyi ember hogy viszonyul ahhoz a rossz C64-hez még mindig.
Jelenleg is írnak rá játékokat, demokat és rendeznek rendszeresen versenyeket, találkozókat, stb.
Több ez mint nosztalgia...
Az meg a másik, hogy te nem is beszélhetsz nosztalgiáról. Mi felnõtt fejjel találkoztunk a C64-el, te pedig érintõlegesen, fiatal kis tacskóként tulajdonosa voltál valaminek, amirõl annyit tudtál, hogy van hozzá egy böröndnyi játékod, meg valami joystick amit rángatni kell. Az igazi értékével akkor se voltál tisztába és most sem vagy.
Azt se tudod mirõl beszélsz... már megint...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Darabja 3000huf 😊
x360 gamertag: v1ctor777hun
Jimi Hendrix
Nosztalgiára viszont bõven elég, ha meglátok néha egy képet belõlük, beugrik, hogy mennyire klassz volt és ennyi elég is. Hatalmas csalódás érne, ha ki is próbálnám tizensok év után, mert az idõ nagyon megszépítette ezeket a ma már hihetetlenül egyszerû játékokat.
"...ki a franc fog vele játszani? Senki." Nana, ezt azért nem állítanám ilyen bizonyossággal. Honnan a francból tudod, hogy ki meddig fog vele játszani?
Ja és zelda mikor fog megjelenni?