Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Az én verzióm.
Egy percig poénnak oké, de ki a franc fog vele játszani? Senki.
Akkor viszont nagyon...
Ha valaki kölcsönad neked egy pass-kártyát a Flashme elvégzéséhez, akkor nyert ügyed van...
Amiga emulátor az nem hiszem, hogy menni fog, <#shakehead>#shakehead> de az Another World-öt és a Flashback-et szintén szívesen végigjátszanám újból nosztalgia gyanánt DS-en...<#smile>#smile>

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Xbox Live gamertag: kilencnad
Töltsük le az internetet!
köszi!
Jimi Hendrix
Ez nincs meg valakinek? <#worship>#worship>

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ha igen akkor szétpicsázhatod a szütyõm:
És ha nekem van ds-em meg perfect adatpeterem, a haversrác meg kölcsönadja a passme-et flashme-hez, akkor elvileg az utóbbit nem is kéne megvennem nem? Csak éppen csomagban adják.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"A Dune pedig alapmû szintén, csak film kategóriában... " --> azért a könyvrõl se feledkezzünk meg ! 😊
A c64 emulátort pedig mindennél jobban várom!
de amúgy elég (nekem is ez van)
Töltsük le az internetet!
M3 Perfect adapter + Passkey (CF verzió)
Tehát ha egy ilyet veszek és van hozzá egy CF kártyám (annó még pda-hoz vettem) akkor másra ugye nem lesz szükségem?
Amikor meg elindítottam a firmware írását, 0%-on megállt és nem mozdult tovább.
No ekkor kell odafigyelni arra, hogy TILOS KIKAPCSOLNI A DS-t!!!
Óvatosan megfordítottam és rásegítettem az alufóliára egy kis órás csavarhúzóval. A % gyönyörûen elkezdett futni. Mivel elég gyorsan lefutott, a csavarhúzót végig odanyomtam.
Szóval erre mindenki számítson, ha FlashMe-zik...
Ha jól tudom elég sok ember írta már, hogy ugyan ez a jelenség lépett fel neki alufólia esetén...
BTW:
A Last Ninja iszonyú jó C64-es játék volt. A Dune pedig alapmû szintén, csak film kategóriában... <#papakacsint>#papakacsint>
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Supercard+SuperPass2 kombó esetén nézd meg a lent említett kompatibilitás-listán, hogy menni fog-e azzal az eredeti játékkal.
Alblink:
Szerintem kihagytál egy szót, nem? 😊
"...ugyhogy egyre kevesebb dolgot ertek."
gondolom azt akartad írni, hogy egyre kevesebb dolgot nem értesz, hehe
(U.i.:Megcsináltam a flashelést, jeee 😊)
1. 1db DS Gép
2. 1db SuperPass1-2 attól függõen milyen a DS. Ha régi (szürke, akkor 1, ha újabb színes, akkor 2) kártya (vagy más, ami jobban tetszik)
3. Supercard kártya (vagy más, ami jobban tetszik)
3. 1db memoria kártya (függ a Supercard (vagy más, ami jobban tetszik) típustól)
4. Eredeti játék (mondjuk Mario 64 DS) (vagy más, ami jobban tetszik)
Ennyi kell hozzá! Komolyan mondom, nem tudom mi olyan nehéz ezen...
Jimi Hendrix
De legalább tudom, hogy mit kell venni. Majd összelegózom a hiányzó darabokat.
Ha flashme-zed a ds-ed kozbe kell legyen a superpass-ba game,es ha igen,utana meg mukodni fog?koszi
Jimi Hendrix
De nem gond, azóta beszereztem egy Wario Touched-ot, és azzal ok minden.
PSN ID.: Beegabor
Itt egy lista, hogy mikkel megy:
http://www.supercard.cn/superpass2/games_list.htm
Én is emiatt szívtam meg, mert az orig. játékom pont nem volt közte, és kellett vennem egy másikat.
Természetesen nem csak a metroiddal megy, hisz én sem azzal használtam.
Úgy értettem, hogy a kétfajta metroid demo (Eu, és US)közül csak az US verzióval megy!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
csak gondoltam egy ekkora címrõl már mindenki látta az összes screenshotot, meg linkelve volt ha jól emlékszem
és ha már nyáron jön, az f@sza
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyre több olyan játék lesz, ami miatt DS-t KELL vennem.
Megjelenés nincs?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
kb 2 hónaposak ha nem több 😄
no mindegy államat kapargatom azóta is ,ha ez így fog kinézni, jujj
tudunk valami megjelenési dátumot???

Mindennel megy.
Jimi Hendrix
http://www.shacknews.com/extras/2006/032806_dslite_1.x
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix