Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fanoknak jo lesz,en inkabb egy super nintendo emunak orulnek ds-re,majd biztos azt is elkeszitik.

Jimi Hendrix

DanielT
Nem is tudok elképzelni feleslegesebb dolgot, minthogy végre legyen DS-re egy tökéletesen mûködõ C64 emulátor.

Az én verzióm.

Egy percig poénnak oké, de ki a franc fog vele játszani? Senki.
Muad Dib
Engem ezek akkor fognak érdekelni, ha tiszta romok formájában fognak rendelkezésre állni és DS-en futtathatók lesznek.
Akkor viszont nagyon...

Muad Dib
Nem kérdeztél hülyeséget.
Ha valaki kölcsönad neked egy pass-kártyát a Flashme elvégzéséhez, akkor nyert ügyed van...

Muad Dib
Nem is tudok elképzelni csodásabb dolgot, minthogy végre legyen DS-re egy tökéletesen mûködõ C64 emulátor.

Amiga emulátor az nem hiszem, hogy menni fog, <#shakehead> de az Another World-öt és a Flashback-et szintén szívesen végigjátszanám újból nosztalgia gyanánt DS-en...<#smile>

Rip
FrodoDS a V0.3-as verziónál tart! Sok játék már mûködik rajta.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

koryne
Az ilyenek miatt azt hiszem mégis kénytelen leszek valamiféle flash kártyát beszerezni...

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Szerintem megéri! Én nagyon birom! Egész jó videókat lehet lejátszani DSsel

Töltsük le az internetet!

Írom az van (remélem jó, mert elég régóta vettem már. Típusa : XG WRITER ADVANCE XK-GA3120) és eredeti játékom is (mario), úgyhogy akkor valószínûleg beruházok egy ilyenre.

köszi!

Elirtam sorry,ez akart lenni:egyre tobb dolgot ertek,hala a sok segitsegert.

Jimi Hendrix

Király oldal! 😊

Ez nincs meg valakinek? <#worship>

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ha igen akkor szétpicsázhatod a szütyõm:

És ha nekem van ds-em meg perfect adatpeterem, a haversrác meg kölcsönadja a passme-et flashme-hez, akkor elvileg az utóbbit nem is kéne megvennem nem? Csak éppen csomagban adják.
Rip
Woohooo!

FrodoDS fejlemények + letöltés:

FrodoDS

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Én is a csavarhúzós verziót használtam, szépen felpörögött 100-ig. (Elõször alufóliával próbálkoztam, de nem volt jó, ezért használtam a már elõre odakészített csavarhúzót 😉 Ez volt a B terv! )

"A Dune pedig alapmû szintén, csak film kategóriában... " --> azért a könyvrõl se feledkezzünk meg ! 😊
A c64 emulátort pedig mindennél jobban várom!

KILLER2
Hát nem árt ha van író a kártyához 😄 meg egy eredeti játék sem árt a PassKeybe 😄
de amúgy elég (nekem is ez van)

Töltsük le az internetet!

Nézegettem egy kicsit és ezt találtam :

M3 Perfect adapter + Passkey (CF verzió)

Tehát ha egy ilyet veszek és van hozzá egy CF kártyám (annó még pda-hoz vettem) akkor másra ugye nem lesz szükségem?

Muad Dib
Jó ha mindenki tudja, hogy ha FlashMe-zik, az alufólia becsaphatja. Én direkt kimértem elõtte az alufólia darabot és vezette az áramot.
Amikor meg elindítottam a firmware írását, 0%-on megállt és nem mozdult tovább.
No ekkor kell odafigyelni arra, hogy TILOS KIKAPCSOLNI A DS-t!!!
Óvatosan megfordítottam és rásegítettem az alufóliára egy kis órás csavarhúzóval. A % gyönyörûen elkezdett futni. Mivel elég gyorsan lefutott, a csavarhúzót végig odanyomtam.

Szóval erre mindenki számítson, ha FlashMe-zik...
Ha jól tudom elég sok ember írta már, hogy ugyan ez a jelenség lépett fel neki alufólia esetén...

BTW:
A Last Ninja iszonyú jó C64-es játék volt. A Dune pedig alapmû szintén, csak film kategóriában... <#papakacsint>

Borgi
én elgondolkoztam rajta, h melyiknek van nagyobb feelingje :$

porki fagyok fállalon

Nexxuss
azthioszem egyetértehtünk abban hgoy a NES-es verzió sokkal szebb 😄😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ezeket a dolgokat Mo.-n is meg lehet kapni, vagy marad a netes rendelés?

Rip
Kiegészítésképp a 4-es ponthoz:
Supercard+SuperPass2 kombó esetén nézd meg a lent említett kompatibilitás-listán, hogy menni fog-e azzal az eredeti játékkal.

Alblink:

Szerintem kihagytál egy szót, nem? 😊
"...ugyhogy egyre kevesebb dolgot ertek."
gondolom azt akartad írni, hogy egyre kevesebb dolgot nem értesz, hehe

(U.i.:Megcsináltam a flashelést, jeee 😊)

Már megint mit nem értesz???????

1. 1db DS Gép
2. 1db SuperPass1-2 attól függõen milyen a DS. Ha régi (szürke, akkor 1, ha újabb színes, akkor 2) kártya (vagy más, ami jobban tetszik)
3. Supercard kártya (vagy más, ami jobban tetszik)
3. 1db memoria kártya (függ a Supercard (vagy más, ami jobban tetszik) típustól)
4. Eredeti játék (mondjuk Mario 64 DS) (vagy más, ami jobban tetszik)

Ennyi kell hozzá! Komolyan mondom, nem tudom mi olyan nehéz ezen...
En is igy voltam,vagyok vele,de szerencsere sokan elmagyaraztak a dolgokat,ugyhogy egyre kevesebb dolgot ertek.

Jimi Hendrix

Lehet, hogy én vagyok mélymûvelt, de képtelen vagyok átlátni teljesen a ds warez mûködését. Teljesen elvesztem a supercard/passkey/M3 bermuda háromszögében. Jó lenne, ha valami hozzáértõ szaki kibõvíteni a FAQ-t eme okosságokkal.

De legalább tudom, hogy mit kell venni. Majd összelegózom a hiányzó darabokat.
Rip
Épp most flashmeztem, a superpass benne volt, abban az eredeti játék, minden simán ment (kivéve, hogy alufólia helyett én egy vékony csavarhúzót használtam). Most már nem kell a superpass. Azt, hogy mûködik-e még nem néztem, de biztos semmi gond vele. Elvileg a superpass csak addig kell, amig be nem jön a progi, utána ki lehet húzni, tehát flahelés közben elvileg nem kell benne lennie, de ezt nem próbáltam.

Koszonom a pontos infot,igy en is kenytelen leszek beszerezni egyet amivel mukodni fog.
Ha flashme-zed a ds-ed kozbe kell legyen a superpass-ba game,es ha igen,utana meg mukodni fog?koszi

Jimi Hendrix

Rip
Néztem, de csak az újonnan kijött játékokhoz jöttek ki file-ok, amihez eddig nem jött, már nem is igen fog. (Utánaolvastam, vannak játékok, amikhez nem lehet megcsinálni a támogatást, ha gondolod, utánajárok, pontosan miért)
De nem gond, azóta beszereztem egy Wario Touched-ot, és azzal ok minden.

Seth
Azóta már jött ki egy frissítés hozzá,ami már több játékhoz tartalmazza a szükséges fájlt, nézted hogy benne van e???

PSN ID.: Beegabor

Rip
SuperPass2 nem megy mindennel, csak kb a játékok 90%-val.
Itt egy lista, hogy mikkel megy:

http://www.supercard.cn/superpass2/games_list.htm

Én is emiatt szívtam meg, mert az orig. játékom pont nem volt közte, és kellett vennem egy másikat.

Rip
Csak lemaradt az U, mert négyzetes zárójelbe tettem az U-t, ami így aláhúzás lett, és félreérthetõ lett.
Természetesen nem csak a metroiddal megy, hisz én sem azzal használtam.

Rip
Jááj, nem jól értettétek!

Úgy értettem, hogy a kétfajta metroid demo (Eu, és US)közül csak az US verzióval megy!

Pszttt! Én sem láttam a képeket...
Sheltem
Hát remélem télleg kinn lesz akkor. Nagyon királyságos volt a 3. rész.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Seth
oké,oké ketté ne harapj😄
csak gondoltam egy ekkora címrõl már mindenki látta az összes screenshotot, meg linkelve volt ha jól emlékszem
és ha már nyáron jön, az f@sza

Sheltem
Telibeszarom, hogy régi e vagy sem a fórumon még nem volt és én most láttam elõször.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Nyár eleje az USA megjelenés. Itt lesz az mindjárt.

<#wow1><#wow2><#guluszem1><#buck><#ijedt><#wilting>

Egyre több olyan játék lesz, ami miatt DS-t KELL vennem.

Megjelenés nincs?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Seth
Lehet hogy te vagy az egyetlen,aki még nem látta ezeket a képeket??
kb 2 hónaposak ha nem több 😄
no mindegy államat kapargatom azóta is ,ha ez így fog kinézni, jujj
tudunk valami megjelenési dátumot???

Sheltem
Ja igen: No comment kategória <#vigyor3>

Sheltem
No nézzük csak mennyivel fog másképp kinézni a DS es Final Fantasy III a sima Neseshez képest.

Sheltem
"Ha jól tudom, a SuperPass2 csak az Metroid demoval megy."

Mindennel megy.

Nem jól tudod... minden olyan játékkal megy, ami RSA titkosítást használja, hiszen ez a Pass lényege!
us demoval,nekem eur van,remelem nem lesz igazad.

Jimi Hendrix

Rip
Jajj, szóval (U) akart lenni, tehát az US-es verzióval.

Rip
Ha jól tudom, a SuperPass2 csak az Metroid demoval megy.

deep
Szeretném már😄
Uj lite kepek:
http://www.shacknews.com/extras/2006/032806_dslite_1.x

Jimi Hendrix

Sheltem
Nincs még infó róla, hogy mi lesz az a 40 játék. De kíváncsi leszek lesz e közte akár 1 is amelyik megközelíti a metroid prime hunters wifi hangulatát. Mindenesetre GL nintendo 😊

Gondoltam hogy valami hasonlokat fogtok ezekre irni😄.

Jimi Hendrix

Brutális kérdéseid vannak... <#wilting>