Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Azt én is beszerzem eredetibe. 😊

mb66
Akkor tehát mi nyugodtan lophatunk, úgysem vagyunk annyian, hogy földhöz vágjuka nagy céget?? Ugyan már. Minden eladott példány számít.

www.hordamusic.hu

mb66
Nyilván túlzás a 2-4K, de DS viszonylatban a 6-7 inkább megállja a helyét (Nem hal bele senki, ha nem premierkor veszi meg a játékot, hanem ha már kicsit lejjebb megy az ára. Ha jól körülnéz az ember lehet jó sok játékot olcsón venni). Nekem sincs sok játékom, viszont mind eredeti. Most majd a New Super Mario Bros nál lesz az, hogy meg kell vennem, amint megjelenik 😊

www.hordamusic.hu

szexicsoki
nem a magyar vásárlói réteg menti meg a programozókat. porszemek vagyunk.

testerlnx
Vazz ha 2-4 az igen csak jó lenne 😊 Amúgy meg GC-re es PS2-re csak vett játékkal játszom, elöbb utóbb DS-en es GBM-en is ez lesz, de azért vhogy fel kell mérni a cuccot, mert utoljára qvartz játékkal nyomtam a handheld-et 😄

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Csibe001
Nálam nem errõl szól...vegyél már lécci DS játékot 2-4 ezerért...
Plusz a legtöbb játék be sem jön az országba max körülményesen.S az meg hogy valaki kiad érte 25++ ezret annak számolj utána.Aztán már nem kell venni semmit s 2-3 játék után vissza is jön az ára.Plusz nem kell várni a szállításra. Pl vegyél már egy Trauma Center-t DS-re itthon 2-4 ezerért. 😊

Hi,mi is a magyar mirc csatorna neve?

Jimi Hendrix

A varezzal csak az a baj hogy az a kalóz cuccok futtatását lehetõvé tévõ gyártók profitját növeli a játékfejlesztõk kárára... ha olvassátok a híreket egyre másra olvadnak össze vagy szûnnek meg játékfejlesztõ cégek. Aztán egy nap arra ébredünk hogy nem lesz mit varezolni meg letölteni az internetrõl...
Aki meg azt mondja hogy nincs 2-4 ezer forintja eredetire, de 25++ ezret tud költeni szuperkártyákra háááát.... o_O
Én inkább havonta csak 1 játékot veszek, de az legyen eredeti - én ennyivel járulok hozzá hogy jövõre is legyen Nintendo...
KILLER2
Tényleg jófej e kutya. Nyál és harapásálló DS. Király a kép bár meg kell mondjam én az életben nem fogom odaadni a kutyámnak játzani a DSemet.
Visszatérve a lost in Blue-ra: Mit a fenét ell csinálni ha megmérgezõdik vagy mi (halálfej van a felsõ képernyõn a csávó adatai mellet és megy le a víz mint az álllat)? Meg egyáltalán ez mitõl lesz?

Töltsük le az internetet!

Muad Dib
<#nyes><#nyes><#nyes>

Tényleg???
Szerintem most vesztedre jöttél. <#smile>
Várj egy-két hetet, mert a többiek le fognak fejezni. Kicsit tényleg sok volt az utóbbi napokban a warez téma.
Úgyhogy nyugodtan olvasgass vissza pár oldalt, mindent megtalálsz...

Kis segítésg:
SuperCard + SuperPass : www.supercard.cn
M3 Perfect + PassKey : www.m3adapter.com

Muad Dib
A kutyát, vagy a gépet?
<#smile>

Nem saját fotó. Jópofa kis ktya ugye?

Valahol láttam fotókat, hogy a Nintendo a Nintendogs "premierjén" bemutatta a játékban szereplõ kutyák eredetijét is.

Muad Dib
Tökéletesen egyetértek.

Persze nem csodálkozom, hogy a jogtiszta játégprogramokkal kereskedõknek ez természetesen nem tetszik. Szívük joga ezen felháborodni, viszont a topik címe valóban "Nintendo DS". És ez mindent magába foglala Ds-el kapcsolatban.
Azt is, hogy milyen a DS fényereje, azt is, hogy valaki a wc-n szeret játszani vele, azt is hogy milyen játékok jelennek meg, melyik játékban hol akadtunk el és mi a megoldás, stb.
De warez mindig volt, van és lesz. Ez is a DS része.

Amúgy ahogy észrevettem, a játékoknak külön topikokat nyitnak. A metroidnak is van saját topikja pl. aminek nagyon örültem amikor megláttam.
De beleolvastam a topikba és csodák csodájára, a kommentek kb. 40%-a konkrét információ a játékkal kapcsolatban, a többi 60% kötetlen csevegés.
Vajon mért van ez? <#nyes><#nyes>

Seth
Gwww, az még de marha messze van 😞

PSN ID.: Beegabor

Ez kurvajo hir,remlem mielobb latunk valami kepet is rola.
pspguru:van de akkor kb:20000ft koruli penzt kell belefektetni,ha kell privbe elmondom mit kell hozza vened,stb.

Jimi Hendrix

ds-re van valami megoldás hogy úgy induljanak a játékok hogy nem kell megvenni <#wave>
Jön DS-re az új Castlevania. Castlevania: Dual Moons lesz a címe, 1999ben játszódik, és Julius Belmont lesz a fõszereplõ. Megjelenés 2007-ben vmikor.
Ez, igen! Tényleg megjött a kedvem. Kösz!

(már csak a ds-t kéne megvenni 😊 )
Csibe001
Nkm a vizes világnál elegem lett belõle, addig tetszett 😊
Meg nagyon jó a fõellenséges megoldás.

A castlevania szerintem porgos game,a sonic meginkabb.mindketto kurvajo game.

Jimi Hendrix

Nexxuss
nem kell. Csak sokkal de sokkal többet vártam tõle. Mondjuk ez az én hibám 😄 és csalódtam 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Azt ismerem. De meg kell hagyni, jogy a sonic eléggé jó gém.

KILLER2
A demonak semmi köze a teljeshez. Igaz az irányítá maradt, de a grafika igaz nem sokat, de javult és a lövedég sem fogy ki. Én most tartok a második pályán és eddig borzalmasan unalmas a játékmenet. megyek legyõzöm az aktuális nagyobb ellenséget mint pl az 1. pályán Kanden a 2. pedig Spire meg minden pályán 1 nagy fõellenséget amibõl az 1. 3x olyan erõs szerintem mint a 2. aztán ha megöltem rohanás vissza idõre a hajómhoz azt ennyi. A többi pálya is ilyen? A demo az a first hunt volt és ez meg simán hunters. A first huntnak már a weboldalát sem találom szal nem lett belõle semmi hanem leváltotta a HUNTERS.

Beast Machine
Sonic. 4 eva.

...vágod?

Beast Machine
Sonicotz nyomjad. Yo az, én mondom néked.

...vágod?

moon08
Nem tudom,de nekem a metroid nem tetszik az irányítása miatt.
Mondjuk csak a demo-t próbáltam.
moon08
Csalódtam benned. 😞
KILLER2
Ja és ha lehet külsõ nézetes gém azaz nem Metroid. nem baj ha 2D-s csak legyen valami akciós pörgõs jó gém. Vagy egyáltalán valami jó játék. Most nekem is bõségzavarom van még az M3 miatt és nem tagyon találok jó gémeket.

Nexxuss
kõkemény 5 percig. szar. elég volt az another code. Yoshi, Mario, Kart, Castlevania, MEtroid.Ezek kellenek!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Van DS-re Metal Gear-hoz hasonló vagy csak valami 3D-s mászkálós lövöldözõs gém? A Splinter Cell-t ismerem, de az nem elég pörgõs szal ha van akkor pörgõs gém kéne, de az se baj ha nem az. Vagy valaki mondjon már valami jó gémet plíz.

A superspeach-el gamelt valaki,vegigvitte mar?a nehezsegi szint milyen benne?

Jimi Hendrix

Csibe001
De a topik címe NintendoDS vagyis MINDEN ami a DS-el kapcsolatos. #6726
+ most is játék van.

Nagyon jo,persze vannak dolgok amik nem tetcenek,pl:az elenfel inteligenciaja,de elehet vele jokat mokazni,ha az iwifit is beepitettek volna akkor lenne brutalis.
inkabb videot nezzel rola: http://media.ds.ign.com/media/760/760120/vids_1.html

Jimi Hendrix

moon08
Az a büdös Sky állandóan éhes,pedig a fõzésen kívül nem csinál semmit.😊
moon08
Te nyomtad már a L.I.B-t
KILLER2
Milyen ez a Worms? Tudnál berakni képet?

moon08
A fárol is lehet majd lerázni.
Ha meg nem lattad nezd meg ezt a videot rola,meghozza hozza a kedved😄,en is elkezdem majd,mert csak keveset gameltem vele.
http://media.ds.ign.com/media/711/711828/vids_1.html
TV Spot

Jimi Hendrix

KILLER2
Köszi-

moon08
kokusz van a parton.
KILLER2
Mé? Most játékokról beszélünk és egyesek pont ezt akarták szal be lehet <#mf3>

moon08
4.nap horgászni kéne de hogy és hol csinálok készséget hozzá???
Nexxuss
csatlakozom cheaphez. sjan már ez warez forum 😞

KILLER2
De addog hogyan húzzam ki? Elsõ este szomjanhal! 😞

moon08
Második nap/azthiszem/ áttudsz kelni a folyón,jobra lessz egy "itató"😊
nyomsz 1 a-t mikor megjelenik a DRINK felirat!
De ha ninincs ott a benyúlás a vízhez akkor a 3. nap tuti ott van.
KILLER2
Egy bitos van, de az valami zar, hogy bökdösni kell az ellenfeleket és kirby meg gurul elõre. nem nagy szám pedig én is bizom a gémet.

Bocs, helyesen:

Van ez a Kirby DS-re.
Akkor kérdezek játékkal kapcsolatban:

Van ez a Kirby DS-re? Klasszikus platformjáték (á la Kirby style) vagy csak a gömböckét felhasználva inkább ilyen ügyességi, logikai cucc?
Seth
jah, elég kellemetlen tud lenni, de majd idõvel könnyebb dolgod lesz. Csak ugye egyre nagyobb távot kell megtenni, többnyire a csaj nélkül. Na és itt van a legnagyobb gond a játékkal, hogy az a büdös k.... nem bír mindíg enni a felhalmozott kajából, hanem vissza kell menni megetetni

KILLER2
Hát én most gyûjtottam tüzet azt örültem mint az állat. Erre megdöglök :S

Seth
hát nyomsz egy A-t (vagy B-t? 😄), de csak akijelölt partszakaszon. De ha még nem tartassz ott , hogy szó esne róla, addíg lehet hogy nem is lehet.