Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uj bejelentes erkezett:mario world online ds.
infok:super mario64ds tovabbfejlesztett engin.
Rengetek minijatekal,mmorpg szeru jatekstilus.
50-es max szint,rengetek faj es kaszt lesz benne.
Jarmuvek is lesznek mario kartbol,a hatalmas terulet miatt letfontosagu,es konyen penzhez lehet jutni,versenyeken.Varhato megjelenes 2007.aprilis 1-je.
Jimi Hendrix
WIN RSTART?
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
3. Lehet, de ha nem értesz hozzá nem ajánlom (kérdezd csak rozsdast miért is 😊 )
4. Használd a MoonShell 1.1-et az a legjobb.
1. Hogy lehet használni a skin convertert M3ra vagy valami más mód van-e skingyártáshoz
2. Ha megy-e a DSem passkey 1el akkor megy-e 2vel is?
3. Lehet-e házilag is frissíteni a passkey 1et 2re vagy venni kell?
4. Hogyan lehet használni azt a zenelejátszót amit az M3 weboldaláról le lehet szedni
5. A Trauma Centerben mit kell csinálni a Chapter 2 elsõ mûtéténél?
Tudom, hogy sok és némelyik talán hülyeség, de plíz válaszoljatok.<#help>#help><#help>#help>
Töltsük le az internetet!
Jimi Hendrix
Így:
Ds lite kepek stb,ezt nezetek meg nagyon jó
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24461602
Jimi Hendrix
thx az infot
Jimi Hendrix
2: meglehet csinálni vele.
- ha flashelve van a DS, akkor elég a játék a NDSjáték slotba vagy az se kell?
- a flsahelést meg lehet csinálni M3adapter(cf)+passkey1-el is? és müködik is vele? 😊)
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Avagy a zenélõ és világító planktonok interaktív képernyõvédõje.
www.hordamusic.hu
Engem nemzavar hogy sokan warezolnak, egyáltalán, csak az ha valaki úgy állítja be ezt mintha ez alap dolog lenne és nekünk kijárna, illetve ha hülyének néz mert én megveszem az eredetit.
Mindegy ez örök vita lesz úgyis..
www.hordamusic.hu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
így már teljesen érthetõ. 😮 😄 😄
nincs meg az a hangulata mint a Fusionnak. A Fusion volt az elsõ Metroid gémem, de szerintem a legjobb is. Szerintetek lesz ilyen? (sajnos nem hinném, mert most gondolom nagyon odavannak a 3D-ért)
Bar ds-en nem ez a lenyeg,szerintem pont megvan az a ds-ben graf szinten hogy ha eltalaljak a jetkhoz illore akkor arra nem lehet panasz.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Tomb Raider Legend headed to ALL Nintendo systems!
http://www.ds-gamer.nl/article/3149p1.html
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
April 1st, 2006
1. Nintendo DS Lite - 119.986
2. Nintendo DS - 39.307
3. PlayStation 2 - 34.169
4. Sony PSP - 31.077
5. Game Boy Advance SP - 5.627
6. Game Boy Micro - 4.883
7. GameCube - 1.458
8. Xbox 360 - 1.415
9. Xbox - 117
10. Game Boy Advance - 98
Sokan bedõltek a fotosopnak.
Azt kell megérteni, hogy a zene meghallgatásának többé nem elõfeltétele a CD megvásárlása. Mégis miért vesznek akkor a letöltõk? Azért, hogy támogassák az eladót, meglegyen "eredetibe", gyûjtik stb. stb.
Szóval aki warezel a DS-en, lehet, hogy fog attól még egy-egy játékot eredetiben megvenni. És nézd az én esetem: soha nem vettem volna DS gépet, ha nem lenne hozzá warez. Látod? A Nintendó máris eggyel több gépet adot el.