Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez gyenge poén... 😊

Na eleg az aprilisi trefakbol.

Uj bejelentes erkezett:mario world online ds.
infok:super mario64ds tovabbfejlesztett engin.
Rengetek minijatekal,mmorpg szeru jatekstilus.
50-es max szint,rengetek faj es kaszt lesz benne.
Jarmuvek is lesznek mario kartbol,a hatalmas terulet miatt letfontosagu,es konyen penzhez lehet jutni,versenyeken.Varhato megjelenes 2007.aprilis 1-je.

Jimi Hendrix

Seth
-_-*

PSN ID.: Beegabor

A Starcraft DS-el játszik valaki? <#mf1>

FUCK BERAGATAK A BILLENTYUK😄shift
WIN RSTART?

Jimi Hendrix

Elirtam wow ds-re😄.majd a ds2-re elvarom.

Jimi Hendrix

Hat baszameg,aprilis 1😄en mindig bedolok neki, 576-on olvasom world of warcaft pc-re,es a liras is rola elegge meggyozott,ennel jobb hirt pedig nem kaphattam volna ma.

Jimi Hendrix

Nálad csak az elsõ? 😊

Csibe001
Oké,oké akkor megtörtént az elsõ április 1 humor 😊

Seth
jajj baszki, pedig ma már a gamefaqs-osok is megszivattak.....😄

Sehol, semmi, április 1 van 😞

Seth
mi, hol,mikor????

Csibe001
New Super Mario Bros!!!!!!!!!!Ki is próbálom rögvest 😊

2. Igen, de teljesen felesleges akkor a passkey2.
3. Lehet, de ha nem értesz hozzá nem ajánlom (kérdezd csak rozsdast miért is 😊 )
4. Használd a MoonShell 1.1-et az a legjobb.

KILLER2
Van néhány kérdésem szóval összefoglalnám:
1. Hogy lehet használni a skin convertert M3ra vagy valami más mód van-e skingyártáshoz
2. Ha megy-e a DSem passkey 1el akkor megy-e 2vel is?
3. Lehet-e házilag is frissíteni a passkey 1et 2re vagy venni kell?
4. Hogyan lehet használni azt a zenelejátszót amit az M3 weboldaláról le lehet szedni
5. A Trauma Centerben mit kell csinálni a Chapter 2 elsõ mûtéténél?
Tudom, hogy sok és némelyik talán hülyeség, de plíz válaszoljatok.<#help><#help>

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Valaki nem tudja nekem elmondan, hogy M3ra hogyan lehet skint csinálni? Ismerem rá a skin converter, de nem boldogulok vele. plíz segítsen valaki!

Oks ugylesz,erre nem is figyeltem idaig.

Jimi Hendrix

KILLER2
De a flashme-t le lehet szedi nem?

Flashmevel nyomni kell a selectet mikor bekapcsolod, aztán választod a play gba game-et.
KILLER2
Nem tudja senki, hogy hogyan lehet GBA gémeket futtatni a M3-on? Én mióta felraktam az E16.ot azóta csak úgy tudom, ha kiveszem a passkey-t és úgy indítom az M3-at. A megcsinálom rá a flashme-t akkor ez így már nem lesz jó igaz? Van erre valami megoldás?

DanielT
Te meg használd a makrókat amikor linkelsz, nem valami kényelmes kopizgatni mint a középkorban. Ott vannak a gombok. Rányomsz az [url] gombra és benyomod a linket aztán hozzáírod, hogy mi az.

Így:

Ds lite kepek stb,ezt nezetek meg nagyon jó
Ds lite kepek stb,ezt nezetek meg nagyon jo:
http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24461602

Jimi Hendrix

Dejo,nem is tudtam hogy van ra megoldas ha lecsukod ne villogjon,tok jo mukodik.
thx az infot

Jimi Hendrix

1: nem fontos, a nélkül is megy, de akkor ha lecsukod a ds-t, a kijezõ villog és szerintem nem tesz jót neki.
2: meglehet csinálni vele.

kérdésem volna a Freeman féle flasheléssel kapcsolatban 😊
- ha flashelve van a DS, akkor elég a játék a NDSjáték slotba vagy az se kell?
- a flsahelést meg lehet csinálni M3adapter(cf)+passkey1-el is? és müködik is vele? 😊)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Ha passkey1-ed van, akkor kapocsold át a kapcsolot rajta card-ra! (de ne bekapcsolva próbáld átkapcsolni!!!!)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

bazze, el sem tudom mondani a sok EA games meg franchise játék után milyen felüdülés egy ilyen elektroplankton féle izé. Tuti venni fogok egy DS-t, tuti. Olyan ez a konzol mint egy szippantás friss levegõ a városi szmogban.
Sound & Vision

Avagy a zenélõ és világító planktonok interaktív képernyõvédõje.
mb66
Az valami nagy zsenialitás lehet, ingame videók alapján (elõtte egyáltalán nem érdekelt), nem igazán lehet beskatulyázni, szín és hangorgia az egész, mestermû, és nem a hagyományos értelemben vett játék 😄

www.hordamusic.hu

mb66
Ebben igazad van, én pl több pénzt költök zenére, mint játékokra és mindíg letöltöm a netrõl, s késõbb veszem meg.
Engem nemzavar hogy sokan warezolnak, egyáltalán, csak az ha valaki úgy állítja be ezt mintha ez alap dolog lenne és nekünk kijárna, illetve ha hülyének néz mert én megveszem az eredetit.
Mindegy ez örök vita lesz úgyis..

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
zeneszerkeszto, vagy zenelo program.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Jaaa,
így már teljesen érthetõ. 😮 😄 😄
KILLER2
Hogyan tudnám rávenni az M3-at, hogy ha én passkeyel indítom akkor fussanak rajta a gba gémek?

KILLER2
Hát 1 játék amiben planktonokat lehet mozgatni és akkor annak szép a fénye. Legalábbis én ezt láttam belõle.

Gyerekek ez az Elektroplankton mi a csoda? Nézegettem a videókat de nem tudtam rájönni 😊
KILLER2
Már játszottam vele emulátorral PC-n de az szar volt mer sokatt cseszekedett fõleg az irányítás. Az super nintendos ha jól tudom és az fut a DSen M3-al nem?

koryne
Próbáld ki a Super Metroidot, sztem az a legjobb 😉

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Bírnám, ha csinálnának DS-re egy jó hosszú 2D-s Mertoidot ami használja az érintõt pl azzal lehetne célozni meg talán lõni is. Rohadtul bínám. A HUNTERSnek szerintem
nincs meg az a hangulata mint a Fusionnak. A Fusion volt az elsõ Metroid gémem, de szerintem a legjobb is. Szerintetek lesz ilyen? (sajnos nem hinném, mert most gondolom nagyon odavannak a 3D-ért)

KILLER2
Igen ez igaz. Engem azért picit zavar a HUNTERS bár azért jobb mint a demo és zever még a Spliner Cell is, mert ez azért tényleg szar meg aztán a Resident Evil se a legjobb, bár az nem zavaró.

Hat a mph-bol tenyleg kihoztak a "maxot" ami a ds-ben rejlik ez megis latszik rajta,ha egy gamre nagyon sok fejlesztesi idot szannak,es a grafoval is tobet foglalkoznak akkor sok komoly grafikaju gamet kapnank,pl:animalc,mario kart,maroi64..
Bar ds-en nem ez a lenyeg,szerintem pont megvan az a ds-ben graf szinten hogy ha eltalaljak a jetkhoz illore akkor arra nem lehet panasz.

Jimi Hendrix

KILLER2
A DS nem bína el jobb grafikát? Nem nagyon értek hozzá, de ahogy nézem a HUNTERS videóit iszonyat komolyak. A játéknak akkor hogyhogy ilyen a grafikája?

Mondjuk pc-en en is vinni fogom,gepigenytol fuggoen,de szerintem megoldhato ds-re is nagyon komolyan megcsinalni a gamet.

Jimi Hendrix

Seth
hát tomb raider esetében én inkább maradok a nagytesóknál..

Errol olvastatok mar,ez mennyire igaz hir?
Tomb Raider Legend headed to ALL Nintendo systems!
http://www.ds-gamer.nl/article/3149p1.html

Jimi Hendrix

Ds-en en imadok warezkodni,pc-en mar nem ha gamrol van szo,mert ahoz sok turelem kell.tok jo kijott egy game,azonal kitudod probalni,egyszerre tobb gamet is tudsz hordozni,anelkul hogy kazitcserelj,meg tetcik az egesz muvelet,pik pakk felteszel barmit a ds-edre😄.

Jimi Hendrix

Teljes mertekben egyetertek veled.En mondjuk anelkul is vettem volna ds-t,de nekem is ha nagyon megtetcik akar ds,akar zene stb..azt megfogom venni anak elenere hogy akar ingyen is gamelhetnek vele.

Jimi Hendrix

DanielT
Ja. Barmok. Bezzeg, ha bejöttek volna ide megtudták volna az igazságot.

Seth
a hülyék... <#idiota>

DanielT
Japanese hardware sales: March 20-26
April 1st, 2006

1. Nintendo DS Lite - 119.986
2. Nintendo DS - 39.307
3. PlayStation 2 - 34.169
4. Sony PSP - 31.077
5. Game Boy Advance SP - 5.627
6. Game Boy Micro - 4.883
7. GameCube - 1.458
8. Xbox 360 - 1.415
9. Xbox - 117
10. Game Boy Advance - 98

Sokan bedõltek a fotosopnak.
Nézd nem ennyire fekete-fehér a helyzet. Jó példa erre a CD vásárlás. Sokan vannak akik annak ellenére megveszik az eredetit, hogy letöltötték a netrõl.

Azt kell megérteni, hogy a zene meghallgatásának többé nem elõfeltétele a CD megvásárlása. Mégis miért vesznek akkor a letöltõk? Azért, hogy támogassák az eladót, meglegyen "eredetibe", gyûjtik stb. stb.

Szóval aki warezel a DS-en, lehet, hogy fog attól még egy-egy játékot eredetiben megvenni. És nézd az én esetem: soha nem vettem volna DS gépet, ha nem lenne hozzá warez. Látod? A Nintendó máris eggyel több gépet adot el.