Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hát marad a játékélmény és az érintõképernyõ. És remélem a szép 2D grafika.
KILLER2
Nem úgy értem. Amúgy errõl tudok és örülök is neki! Úgy értem, hogy jobb grafika meg ugye az érintõkpernyõ! Az lenne ám a jó!

Töltsük le az internetet!

DanielT
Ez neked nem elég alázás? Kerülj már képbe egy kicsit...

Japanese hardware sales: March 20-26
April 1st, 2006

1. Nintendo DS Lite - 119.986
2. Nintendo DS - 39.307
3. PlayStation 2 - 34.169
4. Sony PSP - 31.077
5. Game Boy Advance SP - 5.627
6. Game Boy Micro - 4.883
7. GameCube - 1.458
8. Xbox 360 - 1.415
9. Xbox - 117
10. Game Boy Advance - 98
KILLER2

Bezzeg a PSP! Nem értem, hogy a Nintendo miért sajnálja az alkatrészeet. A Revolutiont is elszarjátk, hogy olcsó meg halk legyen! Úgy bírnám, ha a Nintendo Lealázná a SONYt egy ilyen kézibigyóval vagy akár normál konzollal!

KILLER2

Hát itt sincs tele!

KILLER2
Hát hallod borzalmasan írsz. Angol a billentyûzeted vagy miért nem használsz ékezeteket? És ha legközelebb írsz ha lehet szótárat is mellékelj 😊

KILLER2
Hát ja! Én pl qrvára bírnám ha PSP szintû grafikája lenne. De így se reossz. A szar grafikának (3Ds játékokra gondolok mint pl a king kong) is megvan a maga hngulata.

omg pspvel ilyet csinalsz kutaragi elougrik a boritas mogul s gyomorszajon terdelmao

jk

Nem csoda hogy kisebet is tudtak belole takolni.

Jimi Hendrix

milyen ures belul,meg egy kis memoriat belehetne tuszkolni.

Jimi Hendrix

KILLER2

Picit meglepõdtem.

KILLER2
Jó kérdés! 😄

Nem tudtam eldonteni hogy ez milyen nyelven van😄.
ez mit jelent?:roflmao

Jimi Hendrix

lol lesz ez meg igy se

Pasz mircrol biztosan.

Jimi Hendrix

KILLER2
2 percig tartott mire kibogóztam azt amit írtál!<#taps>

Jimi Hendrix

ds lite ish teh sex lol

zomfg nemtom mer nem tecik egyeseknek itt a lajt mikor nem fog megsertodin a regi klaszik ezust ha bevaljuk za igazat lol

ha a lajt egy ubersexi gal akkor a oldskool ds max egy gumino lehet roflmao csak a miheztartas vegett

KILLER2
Honnan tudom leszedni a MoonShell 11et?

KILLER2
Hû baszod! Érdekes 😄

😄.en csak lekvaral szeretem a microt.

Jimi Hendrix

MoonShell 11 is van mar,az jobb azt ugy tudod felteni hogy pc-en steupolsz ra a flash cardra.
super princes peach

En mar nagyon beleszerettem a liteba,a ds-nel sokkla jobban tecik.meg ez ez az ezust szin se jon be.

Ha jol lattam ez az EZ Flash4 a sc/sd-tol csak annyival lesz kisebb amienyi a ds-bol kilog,ughogy a litebol is valamenyire kilog,persze jobb mint a sc/sd.

Jimi Hendrix

szexicsoki

Nexxuss
Énis veszek Liteot ne aggódj 😄 mert fasza. De a Classic DS összecsukva akkor is szebb😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Hogy a fenébe kell feltenni a DSre a MoonShell 09-et?

DanielT
Megint egy retroDS tulaj akinek lelkébe gázoltam a szebb/jobb Lite infokkal? 😊 Majdcsak kihevered 😄

szerk: Fõleg mikor kezedben lesz az új géped 😊
KILLER2
Milyen superpp?

Kurvajo ez a superpp game,vegre mukodik a mentes,egyre jobb ahogy tobbet gamelek vele.erdemes kiprobalni.

Jimi Hendrix

KILLER2
Hehe! A 2. <#vigyor3> lemaradt!

Nexxuss
<#vigyor3>[#vigyor3

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
😄DDDDD
KILLER2
És akkor tud valaki valamit az M3hoz való skingyártóról?

KILLER2
Jóvanna bocsi, hogy nem olvastam vissaz csak hirtelen eszembe jutott sé kíváncsi voltam. Ez is ennyi. De ha állítható a fényerõ meg nagyobb aksi akkor mégis van némi különbség szal azért nem kérdeztem nagy hülyeséget csak az mr le volt írva.

Nexxuss
ja 300 hozzászólás. úgy 18 oldallal alrébb, ahol hülyegyerek módon nekiáltta oltani egymást 1-2 idióta.

Nexxuss
egyet értek veled. DanielT a Lite infok óta egy igazi 14 éves gyerek szinvonalán van.

különbség kevés. Design meg állítható fényerõ. meg elvileg nagyobb aksi. ennyi,

Rip
Volt vagy 300 hozzászólás, ami pont errõl szólt...

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

KILLER2
<#mf3> Jóvanna! Nem kell rögtön leszólni csak azé mer hülyeséget kérdeztem! Szerintem te is kérdeztél már hülyeségeket! És szerintem ez nem halálos bûn! Tudod érdekelt és gyorsan megkérdeztem. Ennyi.

Seth
szolárium funkciója is van <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

DanielT
Na a hülye kérdések sorozatának is van határa és pont most érted el. Mi lenne ha olvasnál és nem csak kérdeznél?
KILLER2
A DS Lite csak kinézetben tér el a sima DS-tõl vagy valami más különbség is van?

testerlnx
Ahogy látom a fejlesztõi kártyáknál is követik a trendet, az EZ Flash4-bõl jön a Lite változatt ami már nem fog kilógni belõle... (EZ Flash4 Lite)

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

-nem kell többet passkey/passme
-ha van benne bármi kártya nem villog lecsukott állapotban (ezt is csak akkor csinálja ha másolt hivatalos játékkal játszol, homebrewnél nem)
-garancia is megmarad, feltéve ha visszarakod a matricát 😊

Én eddig csak ezüstöt csináltam, Supercard, Flashkártya, Wifime, mindenrõl eddig simán ment, máshol se írták volna hogy bármi gond lett volna valaha is. Megbánni? Nem tudom hogy lehetne amikor semmi hátránya nincs, csak elõnye de ha mégse tetszik 10mp alatt leszedheted 😊 Én egyébként tavaly június körül flasheltem.

már volt szó a flashelésrõl, tudom. olvastam a Freeman féle help-et is. csak, h jól megértettem-e?
- ha flashelek akkor már nem kell passkey/passme? ezáltal hosszabb üzemídõ?
- nem tiszta nekem ez a kijelzõ villogás lecsukott állapotban (#6807). ha van benne játék, akkor már nem villog?
- milyen hátrányokkal jár a flash-elés? (a garanciavesztésen kívül)

És egy felmérést szeretnék csinálni azok segítségével, akik megflashelték a DS-üket vagy flashelt DS-sel rendelkeznek:
-milyen DS? (régi szürke, színes, lite, színes lite 😊
-milyen warez kellékekkel használod? (M3, supercard, CF/SD kártya, stb.)
-mennyi ideje flashelted? és jól mûködik? megbántad?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Engem a havidij zavarna a legkevesbe,azert migis csak wow ds-rol lenne szo.
En mikor meglattam a kepeket akkor esett le hogy kamu,egyreszt ezek a pc-es kepek mar elegge ismertek,masreszt,letszik hogy tok ugyan az csak botitva lett,de ahogy olvastam a leirast,es meg nem lattam a kepeket,es elkepzeltem egy ds-kepesegeti kihasznalt wow,szerintem megoldhato lenne,lehetne valami pc-hez hasonlot csinalni,mas grafikai megoldasokkal.vagy ehez nagyon keves a ds?

Jimi Hendrix

Seth
naná hogy április 1-i

PSN ID.: Beegabor

most olvastam az 576-on, h lesz wow DS-re, most 2 érzés kerülget:
- bazz, ez most április 1-ejei tréfa?
- ha nem, akkor B@ssza meg a blizzard, ez is havidíjas lesz <#violent><#duma>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

mircröl jön

az😄.
Szerintem nem kamu,japanba mar biztos kijott.

Jimi Hendrix

én már töltöm ezt: 0393 - new super mario bros (j)(scz).zip 15.4 mb