Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Japanese hardware sales: March 20-26
April 1st, 2006
1. Nintendo DS Lite - 119.986
2. Nintendo DS - 39.307
3. PlayStation 2 - 34.169
4. Sony PSP - 31.077
5. Game Boy Advance SP - 5.627
6. Game Boy Micro - 4.883
7. GameCube - 1.458
8. Xbox 360 - 1.415
9. Xbox - 117
10. Game Boy Advance - 98
Bezzeg a PSP! Nem értem, hogy a Nintendo miért sajnálja az alkatrészeet. A Revolutiont is elszarjátk, hogy olcsó meg halk legyen! Úgy bírnám, ha a Nintendo Lealázná a SONYt egy ilyen kézibigyóval vagy akár normál konzollal!
jk
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
ez mit jelent?:roflmao
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
zomfg nemtom mer nem tecik egyeseknek itt a lajt mikor nem fog megsertodin a regi klaszik ezust ha bevaljuk za igazat lol
ha a lajt egy ubersexi gal akkor a oldskool ds max egy gumino lehet roflmao csak a miheztartas vegett
Jimi Hendrix
super princes peach
En mar nagyon beleszerettem a liteba,a ds-nel sokkla jobban tecik.meg ez ez az ezust szin se jon be.
Ha jol lattam ez az EZ Flash4 a sc/sd-tol csak annyival lesz kisebb amienyi a ds-bol kilog,ughogy a litebol is valamenyire kilog,persze jobb mint a sc/sd.
Jimi Hendrix
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
szerk: Fõleg mikor kezedben lesz az új géped 😊
Jimi Hendrix
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
különbség kevés. Design meg állítható fényerõ. meg elvileg nagyobb aksi. ennyi,
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
-ha van benne bármi kártya nem villog lecsukott állapotban (ezt is csak akkor csinálja ha másolt hivatalos játékkal játszol, homebrewnél nem)
-garancia is megmarad, feltéve ha visszarakod a matricát 😊
Én eddig csak ezüstöt csináltam, Supercard, Flashkártya, Wifime, mindenrõl eddig simán ment, máshol se írták volna hogy bármi gond lett volna valaha is. Megbánni? Nem tudom hogy lehetne amikor semmi hátránya nincs, csak elõnye de ha mégse tetszik 10mp alatt leszedheted 😊 Én egyébként tavaly június körül flasheltem.
- ha flashelek akkor már nem kell passkey/passme? ezáltal hosszabb üzemídõ?
- nem tiszta nekem ez a kijelzõ villogás lecsukott állapotban (#6807). ha van benne játék, akkor már nem villog?
- milyen hátrányokkal jár a flash-elés? (a garanciavesztésen kívül)
És egy felmérést szeretnék csinálni azok segítségével, akik megflashelték a DS-üket vagy flashelt DS-sel rendelkeznek:
-milyen DS? (régi szürke, színes, lite, színes lite 😊
-milyen warez kellékekkel használod? (M3, supercard, CF/SD kártya, stb.)
-mennyi ideje flashelted? és jól mûködik? megbántad?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
En mikor meglattam a kepeket akkor esett le hogy kamu,egyreszt ezek a pc-es kepek mar elegge ismertek,masreszt,letszik hogy tok ugyan az csak botitva lett,de ahogy olvastam a leirast,es meg nem lattam a kepeket,es elkepzeltem egy ds-kepesegeti kihasznalt wow,szerintem megoldhato lenne,lehetne valami pc-hez hasonlot csinalni,mas grafikai megoldasokkal.vagy ehez nagyon keves a ds?
Jimi Hendrix
- bazz, ez most április 1-ejei tréfa?
- ha nem, akkor B@ssza meg a blizzard, ez is havidíjas lesz <#violent>#violent><#duma>#duma>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Szerintem nem kamu,japanba mar biztos kijott.
Jimi Hendrix