Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mb66
Már van pár embernek.. Az 576 fórumán is van már egy srácnak, fotót is rakott be róla..

www.hordamusic.hu

guardian hero
Hol sikerült kezedbe venned, ha nem titok?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Animefox
Tegnap alkalmam volt kezembe venni a DS lite-ot. Aktuális benne lévõ játék a MarioKart volt és láthattam a saját szememmel a különbségeket. Kétség kívûl a Nintendo nagyot szakít ezzel a géppel. elképesztõ. Kimondottan jó volt fogni. Sokkal jobb elõdjénél.

szexicsoki
priv megy. én nem ezt rendelném...

deep
Na srácok elhatároztam, hogy rendelek flash kártyát GBA SP-hez. Ez annyiban lehet érdekes számotokra, hogy ha valaki szeretne rendelni, akkor most olcsóbban teheti, mert felezõdik a posta. Én egy ilyet rendelek, ami 0.3 kiló, és max 1 kg lehet a csomag, úgy jön ki gazdaságosan, tehát ha te is ilyet rendelnél, akkor 2-en tudtok csatlakozni az akcióhoz😊 Priviben jelezze, aki óhajt rendelni valamit. DS-hez is vannak cuccok, meg minden😊
KILLER2
Köszi.

Töltsük le az internetet!

kzalaba
Valaki nem tudja hogy pesten hol tudnek cserelni ds jatekokat flah karira?

KILLER2
Valaki gyorsan le tudná nekem írni, hogy hgy kell flesselni és kéne link a szükséges fájlokhoz. Plíz Help Me!

KILLER2
Mi van Freemaan NDSes oldalával?

CHEAPBOY
jaja😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
muahahha😊 megprobalom en is vegigtolni igy, regebben amikor csak ezen voltam nem volt nagy cucc ezeket a trukkoket kivitelezni😊 Igaz en ezekrol a bugokrol nem tudtam, csak a lepcson fal mellett felugrasrol.

Nemtudom ezt ismeritek-e: http://speeddemosarchive.com/GameList.html 😊

Vajon hányszor kellett ezt a játékot végigtolnia ahhoz, hogy így végigrohanhasson?!

Én izzadtam ahogy az éleken ugrált. 😊 Eszméletlen.
testerlnx
Rendelt már vki Lite-ot? Mondjuk a WinSunx-ról?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

KILLER2
Ez a Viewtiful Joe - Double Trouble qrva nagy gém! Nagy faszság, de qrvajó!

Nexxuss
legalább most kiderült hgoy Te sem tudsz Mario64ni 😄😄 remélem a héten jön anyag vázze'

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Borgi
hátez nagyon beteg <#ticking>

porki fagyok fállalon

Ez is fog mukodni a ds wifizes?:
GN-WP01GT GIGABYTE COMM PCI 108Mbit WLANnetworkcar

Jimi Hendrix

Ezt regen lattam,orult egy video,megneznem hogy nez ki aki igy nyomja.
uj rovid ds lite video

Jimi Hendrix

deep
Õõõ, én azt hittem tudok ezzel a játékkal játszani. Nos, tévedtem😄
CHEAPBOY

😄,oks,csak ugy mondtam hogy az en many hejzetemhez kepest dragnak itelem,lehet majd en is veszek kesobb ilyet,de adig nem mig,eloben kinem probalom hogy mennyire zavar ez a scard-nak a kilogasa.amugy akinek nincs dlash cardtyaja,mar mindenkepp ilyet erdemes vennije.

Jimi Hendrix

szexicsoki
sok, nem sok, ennyibe kerül. és nem is kényszer a disznyótor...<#awink>

Koszi,en soknak talalom,bar jo dolog,majd ha lesz lite-om meglatom mennyire lesz zavaro ez az sc/sd-em es attol fuggon veszek ilyet.

Jimi Hendrix

szexicsoki
46 usd a posta, a kari súlya 0.2 kg, 0.5 kilóig 2 kari befér....

tehát, 2*77 dolcsi ( kártya ) 46 dolcsi ( ups, ems ... ) 5%, kb 5 dolcsi az utalás.

22k / kopf..
hát, az ezfa 53 dolcsi ... 17500/kopf.

( winsunx )

KILLER2
Köszi mostmár nekem is megy.

nekem ezt kell elinditani,es utana bejona kek menu ahol az mp3-kat lehet lejatszani:boot-mp-cs.nds

Jimi Hendrix

KILLER2
Hát az 3 fájlt tett fel. Mindegyig indítás után sok érdekes betût ír ki.

Semmit... elindítod azt amit feltett a kártyára.

KILLER2
Aztán mit kell csinálni? A kártyára feltett egy csomó szart, de nem tudom, hogy yott mivel mit kell csinálni.

KILLER2
Köszi!

KILLER2
És azt honnan lehet leszedni?

Letöltöd az 1.1-et, berakod a gépbe az sd/cf kártyát, elindítod a setup.exe-t, kiválasztod a kártyát, és kész is.

KILLER2
Valaki segítene nekem felrakni a MoonShellt M3ra?

Es mennyibol jone ki ha pl:2-en rendelenk?
Ez jobb szerintem az ezfa-nal mert elol kell beleteni az sd-et.

Jimi Hendrix

testerlnx
és ez most mekkora? miért nem írják rá a méretét? jobb lenne ha microSD-t raknának bele...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

szexicsoki
ehhez mit szóltok?

m3 mini sd

micro-hoz venném, vagy tudtok jobb karit? ( EZFA )

akar valaki kinai rendelésbe társulni?

Beast Machine
Meg a Zsót is föl lesz hívva, abbisztos!!!<#buck>
Egyébként szexicsoki, eszméletlen vagy azzal a GBM-val a szájadban. Legalább megmostad, mielõtt a szádba vetted, büdös kölke?<#ejnye1><#nyes>

...vágod?

gp32
az biztos!

Szerintem a Nintendo gépek mindigis normálisabban voltak összerakva mint pl egy Sony.

😄joetvagyat,jo8 all.

Jimi Hendrix

Király kis gép ez 😊 kb. hasonlóan nézek ki mint az a csávó, minnyá bekapom én is 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2

De jó is lenne!

KILLER2
Nos igen az egyetlen nagy probléma.<#sir>

es 120e ftert a tied is lehetne lol

Szerencsre a ds err enem keped😄.

Jimi Hendrix

NEm lenne rosz pl:jopar gc-os game ds-en ugynaolyan grafal,de pluszba maradjon meg az nds szinu graf is melette,kevesbe pixelesen.de psp-es gameket nem szivesen latnek valhogy mas a graf stilusuk,pl:pc-en is a needfsmw lattam,olyan minth a ajovobe jatszodna a sok grafikaji efektek miatt,nem kene ennyire eroltetniuk.

Jimi Hendrix

KILLER2
Nos igen a DS 2Dben nagyon király!