24434
Nintendo DS/DS Lite
-
kozmiviktor #23114 heyho :D
mostanság mennyiért lehet eladni egy régi nintendo ds-t guitarheros adapterrel(gh:ontour eredeti gém) ütésálló tokkal R4ds-el 2gb-vel ,fóliával +alaptartozékok ?:D
Az mi dúrva hogy állítható a fényerő régi ds-en is :D
én nem tom hogy csináltam de laza :D -
Dj Siegfried #23113 XP -
#23112 Sziasztok!
Rég jártam erre gondoltam benézek. Új ds lesz hmhm.. 1 mondatra kaptam fel a fejem:
"A BSN jelentése szerint az új chipek 4-szeres anti-aliasing és 8-szoros antisotroping szűrést képesek felmutatni az új DS-en."
Lehet a #23108 as képen látható minőség ezután valóság lesz?
Még a végén egyszercsak visszatérek :P
"Might & Magic: Clash of Heroes (Ubisoft) - február 11." Nyami
-
#23111 Hú köszi! Akkor asszem holnap el is látogatok a Cora-ba. Remélem nem csak aktuális akció volt, mert holnap van pont a váltás náluk. -
#23110 De attól még lehet szép :) -
#23109 Ez már egy nagyon régi fake kép -
#23108 Ez a kép szerintem annyira gyönyörű, hogy nagyon.
Kár, hogy
1. 99%, hogy nem így fog kinézni
2. elég kényelmetlen lenne ezt a gépet fogni (papírvékonynak tűnik, nameg hol vannak a shoulderek???)
Még ebook olvasónak is alkalmas lehetne egy jó kis kijelzővel... Igaz nem e-ink, de nekem pl. már a laptopom ledes háttérvilágítású kijelzője sem zavarja a szemem, hosszú olvasás után sem.
Meglátjuk, a N vissza tudja-e magának hódítani azokat ezzel a kütyüvel, akik elpártoltak tőle (2D-s Metroidot akaroook! Najó, jöhet egy normális Prime rész is a gépre) -
Dj Siegfried #23107 25k cora 6 színben... ennyél jobbat szerintem nem találsz.. gari nem tom mennyi van rá -
#23106 dealextreme-ről kissé eltűntek az "okoskártyák"... -
tevenyereg #23105 ja és itt a játékkínálat az első negyedévre
Might & Magic: Clash of Heroes (Ubisoft) - február 11.
Jonas Brothers (Disney) - február 5.
Bleach: The 3rd Phantom (SEGA) - február 12.
Phantasy Star Ø (SEGA) - február 12
Puzzle Chronicles (Konami) - február 18.
Ace Attorney Investigations: Miles Edgworth (Capcom) - február 19.
Alice in Wonderland (Disney) - március 4.
Picross 3D (Nintendo) - március 5.
Pokémon HeartGold/SoulSilver + PokéWalker accessory (Nintendo) - március 26.
Avalon Code (Rising Star Games) - március
Sonic Classic Collection (SEGA) - március
-
tevenyereg #23104 Még egy kis infó az új handheld-el kapcsolatban igaz kicsit régi ha már tudtok róla akkor bocsi -
#23103 Rendben, köszi! Remélem nem házcserés de akkor se nagy gond, majd vigyázok rá :) -
tihibaby #23102 Arra azért számíts hogy ha házcserés,az utángyártott házak nincsenek olyan jó minőségűek,mint az eredeti Nintendo. -
#23101 Köszönöm a válaszokat, szerintem akkor beruházok egy ilyenre.
Ezen az oldalon árulnak ilyen ds-eket.
http://www.taobaodao.com/
Nagy baja csak nem lehet, és még így is olcsóbb mint egy használt DS vaterán garancia nélkül.
-
#23100 Vagy DS esetén lehet, hogy sérült volt a ház, valamelyik kijelző összetörött, esetleg az érintőpanel ment gallyra. A kijelzőcserét garantáltan nem veszi észre az ember, a házcserét is csak akkor, ha szar minőségű az új. -
#23099 esetleg fejcserés volt v alaplapos... -
#23098 En szoktam osztani ;)
Legkozelebb ne drogozz, ha forumozol.. -
#23097 Nem tudja valaki hogy ez mit takarhat egy konzol esetében?
Condition: Refurnished
Azt sejtem hogy felújított, de ez vajon mire értendő?
-
#23096 én tudom mi volt a gondja, de gondoltam megosztja mással is.
egyébként, neked ki osztott lapot? -
frnckss #23095 Azt hiszem a problémát kellően körüljártuk, nekem nem az angol nyelvvel vannak problémáim tisztán világosan le van írva az 1.4x system frissítés alatti firmware update hogyan kivotelezhető, de az én gépemen az 1.4e kódú frissítés volt, ezáltal nem bootolt az acekard 2i.
A fórumban nem "hasznos Linkek és leírások" gyűjteményére voltam kíváncsi, azokat én is megtaláltam (de köszönöm), hanem egy másik dsi, v ds lite-ra, amin "működésbe hozható" 1 perc alatt a kari (a firmware update lefuttatásával). De ez irányban nem kaptam igazán segítséget.
Részemről lezártnak tekintem ezt az ügyet, nem akarom szétoffolni a topikot, ha valakinek ilyen problémája van nyugodtan kereshet.
-
#23094 Neked mi a fax bajod van?!
Eddig ugattal a #23090-ben, hogy hagyja mar abba, te erted.. most meg kerdezed, h na hogy is volt?
OMG
-
#23093 le ne ird másoknak mi volt a gond,/megoldás/ de sirni azt rögtön tudott segitségért. jó fórumozást.
-
Nuki #23092 Legalább nem fog akadozni a galaxy wars ha tele lesz a pálya mindenféle cuccal -
Tomek83 #23091 15 hónap az kevés,bár igaz csak mezei kívűlálló vagyok,de szerintem 2011őszén jön legkorábban. -
#23090 istenem..... igen az, értsük, rátettedd, és yól megszugerálta. -
frnckss #23089 egy másik ds lite segített... -
#23088 akkor gondolom, az acekard fw frissités segitett. -
tevenyereg #23087 Hoztam egy kis csemegét(feltételezést) arról h mikor jelenhet meg az új handheld... -
frnckss #23086 A probléma megoldva
-
#23085 What you will need to update your AceKard 2i Card:
DSi Console with Firmware lower than 1.4X (1.4E, 1.4J, 1.4U & 1.4A) e.g 1.3 or 1.2 OR
DS Lite Console
AceKard 2i Card Loaded with Standard Firmware V4.17
AceKard 2i Update for DSi 1.4 Dowload (http://www.ndscardshop.co.uk/page15.htm#47185)
To Check Your DSi Firmware Version:
Click 'Setting' on the Main Menu
In the right hand corner of the top screen it will say VER 1.X
STEPS:
Unzip 'AceKard 2i Update for DSi 1.4.rar' you will then have two files:
Updating via DSi use : ak2ifw_update_14_DSi.nds
Updating via DS Lite use : ak2ifw_update_14_DSL.nds
Copy the file to the root of the Micro SD memory card.
Place the Micro SD back into the AceKard 2i Card and insert into
DSL/DSi Console
Select the Micro SD Card icon (from the main operating system on the AceKard 2i Main Screen)
Select the Firmware file ak2ifw_update_14_DSi.nds/ak2ifw_update_1…
Follow the on screen instructions (Press Start to update)
Complete!! You have a working AceKard 2i with DSi Firmware 1.4
All AceKard 2i's Supplied by us will come preloaded with the updated firmware to work with DSi Firmware 1.4 -
Csokis #23084 Mondhatni. A készítő abba fogja hagyni az AKAIO készítését. Sajnos. -
frnckss #23083 lehet,hogy rosszul fogalmaztam az 1.4-es system update után NEM indul el az Acekard (amúgy) és az ak által kiadott firmware-el sem. NEM vagyok totál hülye elhiheted nem a camera ikonját nyomogatom. az acekard ikon természetesen a menüben válsztható, indítás után a következő üzenet fogad: a problem has occured...... -
#23082 mi az, hogy telepitve volt? egyik ikon ( ahol a játék van, ha nem a kari... ) az ővé, semmi más.
lehet az acekart firmware-jét frissiteni, nem? -
frnckss #23081 igen, megy ha a frissítés előtt már telepítve volt az ak2i... -
#23080 uhh, dejó hogy a shopőban nem frissitettem...
bár az acekardbek tudnia kell az 1,4 el mennie. ( fw frissités ) -
frnckss #23079 üdv,
segítség kellene, van egy dsi-m+ acekard 2i-m.
a problémám a következő: az accekard használata előtt frissítettem a dsi szofverét 1.4e-re. így az acekard alkalmatlan a bootolásra. kipróbáltam már mindent és úgy olvastam külföldi fórumokon , hogy egy másik gép segítségével ez megoldható, a szükséges fájl áttölthető.
Budapestiek segítségét várom, előre is köszi -
Nuki #23078 én elolvastam de nem teljesen értem, AKAIO-t vagy mit "kinyírhatja". Mit is jelent ez? -
Nuki #23077 van egy érdekes kérdésem:
DS-re készült okoskártyák működnek DSi-n?
Konkrétan most egy DSTT -ről van szó ami DSi-ben ezt az ünetet produkálja, a legújabb menüt raktuk föl rá:
"an error has occurred. Press and hold the Power Button to turn the system off. Please Rafer to the Nintendo DSI Operations Manual for detalis." -
Csokis #23076 Március 5. a DSi XL hivatalos európai megjelenése, és már elő is lehet rendelni az angol Amazon oldalon! -
Csokis #23075 Elolvastad? Mert akkor nem kérdeznéd.