Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Esetleg, ha a filmnézés is fontos szempont, várd meg a Supercard DSTwo megjelenését.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik kártyát érdemes venni a DSi-hez? Sok helyen olvastam már azt AceCard-ot és az M3-at de nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Nekem az AceCard tûnik annak de szeretnék még hallani pár véleményt. 😊
Köszönöm a válaszokat elõre is! 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
DSi tulajoktól kérdem hogy a töltõ csatlakozója megegyezik a régi DS-ével?
Tavaly karacsonykor vettem magamneak egy DS-t, most azonban a toltottsegi szintet jelzo lampak nem egnek rajta.Mit lehetne vele tenni?
Fonok.Ki az a corporation?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Ebben sincs. En altalaban olyan micro SD-t veszek, amihez adnak azt is. 1€-val dragabb csak. Meg kulcstartonak is adaptert hasznalok.
Tudna vki ajánlani vmi olyasmi flash kártyát amivel mûködik az eredeti guitar hero-s kontroller ?
GTA Chinatown Wars,
Advance Wars: Dark Conflict
Animal Crossing: Wild World
New Super Mario Bros
Final Fantasy III
Mario Kart DS
Küldj PÜ-t!
PSZero chat
😊 király mûködik is.....
( dealextreme.. nem sok vásárló irt a zero hoz.. csak 1 )
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Advance Wars: Dark Conflict multiban is benne vagyok, ha valakit érdekel.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"