Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akik nem vettek sima dsi-t jól tették 😄
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
R4 1.18-as kernelen:
->_system_
-->THEMES
--->THEME01 to THEME12
SELECT gombbal lehet váltogatni köztük,elvileg pedig havonta változik a mappákba rakott témák szerint. <#nyes>#nyes>
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nem tudom mit csinálhatok rosszul,system mappába csináltam theme mappát,majd abba külön számozott mappákba raktam a témákat,de nem akar mûködni.
Van valami rafinériája?
Nem mindegy hogy hogyan írom a theme szót?
Vagy mi lehet?
Ha tudna valaki segíteni megköszönném!
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!
Ha a hivatalos részét nézzük a dolognak, a Nintendo-t nem érdekli hogy tudsz-e zenét hallgatni, vagy sem, vegyél mp3 lejátszót. A DS-t a játékok miatt vegye meg aki megveszi.
Mellesleg sok bevételkiesés éri így is a céget, mert ugye könnyebb letölteni mint megvenni.
Legalább egy kicsit gondoljátok a helyükbe magatokat, jó hogy nem fognak ugrándozni örömükben, hogy ennyi féle warezkártya van a piacon.
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
de a psp is csak 1 játékkal közlekedik, nem?
Keresnék gyerkõcömnek karácsonyra egy DS Lite-ot jó állapotban olyan 20K környékén.Ha van valakinek eladó jelezze priviben.
Elõre is köszönöm!
Ezen is elgondolkodhatnának a Nintendo-nál.
Meg szerinten az is fontos, hogy ne csak 1 játék legyen a hordozható gépen. Pont az a lényeg, hogy ne kelljen a teljes kollekciót magammal cipelni.
csak az ára... (konzolstudio) Wii 49990 DSi 42990 ....
nemtom, a két gép nem egykategória, mégis min a difi. jelen árak mellett inkább Wii, mondjuk van is.. 😊 de a 43k sok. igy.
Xbox Live gamertag: kilencnad
amúgy akkor gyorsan berendelek még a dealextremetõl... <#vigyor1>#vigyor1> jó lesz az még tartalékba, sztem elõbbutóbb kinyirják ezeket a karikat.
Ha esetleg még egy kicsit (najó, nem kicsit) olcsóbb is lenne az így vásárolt játék a dobozos verzánál, akkor szerintem sokunknak eszébe sem jutna venni egy ilyen kártyát.
Nem azt mondom, hogy nincsenek sokan, akik így is warezolnának, de vannak olyanok is jópáran (pl én is), akik azért kényszerültek igénybe venni egy hasonló kártya segítségét, mert
1. hozzánk vajmi kevés _normális_ ds játék jut el. A jobbakat importálni is drága, mert azok külföldön is tartják az árukat.
2. ha véletlenül mégis, akkor még használtan is aranyárban árulják
3. ezenfelül - valljuk meg - igen sok a trágya minõségû game ds-re. Többnyire demo sincs, hogy ez kiderüljön vásárlás elõtt.
Kellene a nyamvadt DSi mögé egy Xbox Live Arcade-szerû rendszert pakolni (nem azt a gagyit, ami most van, a pénzük meglenne rá) és mondjuk 10-25 dolcsi között árulni a játékokat. Megtehetnék, itt nincs gyártási, tárolási, szállítási költség.
És hogy be legyenek biztosítva: a vásárlások lehetnének acchoz kötve, ami legelsõ alkalommal hozzákötõdne az adott gép egyedi azonosítójához. Ha át akarod vinni az egyik géprõl a másikra, akkor ahhoz mindenképpen net kéne (digitális disztrib esetén ez nem lehet probléma, játszani offline is lehetne, csak az acc mûveletekhez kéne a net), a régi géprõl leválasztani, újhoz hozzákötni. Így meg lehetne akadályozni azt is, hogy több gépen használják ugyan azt az accot.
Ezzel a megoldással engem is megvennének kilóra, még az enyhén túlárazott DSi-t is kifizetném.
Sry a hosszért, de most ez így kijött 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DS Lite-ot (DSi-t?) vennék jó állapotban, lehetõleg vmilyen "okos" kártyával. Segítségteket elõre is köszönöm!
Sólyomszem
😞 Nekem nem jott be.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miért van az, hogy a moonshell az egyik dpg filmet lejátsza, a másikat nem. Mindkettõt ugyanazzal a programmal alkítottam át. Akárhányszor próbálom, nem megy.
Bár azt nem írják, de mûködik<#vigyor3>#vigyor3>
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Újra felrak mindent, megy rendesen. Acekard2i + 8Gb micro sd.