24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#23074 mitől rossz? -
Csokis #23073 AceKard tulajok számára egy rossz hír! -
Csokis #23072 Meglepő, hogy teszvesz-en milyen sok fóliás, bontatlan játék van, relatív olcsón. Eddig nem is tudtam, csak most fedeztem fel. -
#23071 igen. -
#23070 Az DSi-re van? -
#23069 Érdekelne a dolog, persze ha eredeti. Pesti vagy?
[email protected] a mail címem inkább ott folytassuk. -
#23068 2400 -
#23067 Mennyiért adod? -
#23066 vedd az enyim... r4i gold. -
#23065 Elnézést ha hülye kérdés, csak nem működik a FAQ link:
R4 kártya vásároláskor mire érdemes figyelni? dealextremen vagy 10 félét látni és nem tudom melyiket érdemes.
Előre is köszönöm. -
#23064 Én régen meg tudtam csinálni, egy G6 Lite és egy passcard segítségével :D -
Tomek83 #23063 Pont úgy ahogy te:) -
#23062 hogy rakod a gyári kazira a mentést? -
Tomek83 #23061 Van valakinek olyan Spirit Tracks mentése, ami Snow Temple környékén van? Fraazt próbáltam legyőzni,de a mentésem elszállt.Az se baj ha már le van győzve az ottani főellen. -
Loufee #23060 heló engem a chinatown wars érdekel, mennyi lenne? -
Csokis #23059 Nekem meg pont ez jön be. De nem fogom csak ezért lecserélni a tökéletes állapotban lévő DS Lite-om. -
tevenyereg #23058 az xl nekem mar egyaltalan nem jon be...tul nagy szerintem -
Csokis #23057 Hmmm... Elméletileg Február 19.-én jelenik meg Európában a DSi XL. -
#23056 mi mas lenne? -
Csokis #23055 Mondom én, hogy Gyroscope lesz az! -
Csokis #23054 Szerintem a Gyroscope-ra gondolnak és azt fogják támogatni. GBA-n a WarioWare: Twisted! használt is és milyen jó is volt. -
tevenyereg #23053 Én a mozgásérzékeléstől kicsit tartok egy handheld konzol esetében.... -
Tomek83 #23052 Végülis már várható volt mert lassan de biztosan már elmúlt 5éves a jó öreg DS. 2011re jöhet is az új cucc. -
#23051 Na végre, hogy Irén vagyok! -
tevenyereg #23050 Már nem lessz több ds variáns helyette lessz új handheld konzol -
tevenyereg #23049 Na mind1 lényeg h amint tudok beszerzek egy ds-t mert már animal crossinghiányom van és végre van itthon wifi is -
#23048 Akkor tartanam magam szerencsesnek, ha visszakoltozhetnek Mo-ra. :)
Amig ott eltem, nem tudtam, milyen kincsek vannak otthon.. -
#23047 Tudtok valamit erről az oldalról: www.taobaodao.com
Konrétan ezt a DS-t néztem ki csak nem tudom mennyire megbízhatókat:
http://www.taobaodao.com/goods-709.html -
tevenyereg #23046 kéz alól vetted 35ért vagy boltban???? -
#23045 leszámitva a gba port hiányát, nekem bizony bejön a dsi. 35 ropié vettem egy vadiúj feketét....
ja, és van egy új gba micróm is, jön hozzá egy supercard... gba cuccok is megoldva. -
tevenyereg #23044 *dsi által nyújtott előnyökre -
tevenyereg #23043 Hát igen ott nálad kicsit másképpen mennek a dolgok de itt....mellesleg én inkább lite-ra pályázok mert nem tartok igényt a dsi által nyújtott a lite meg ugye itt 10K-val olcsóbb és az nekem sokat számít...ha olyan szerencsés ember lennék h Angliában lakhatnék akk persze h én is dsi-t vennék(itt most nem a te anyagi helyzetedre céloztam ).Persze meggondolom még és lehetséges h spórolok egy dsi-ra de ugyse bírom megállni és lecsapok időközben egy használt lite-ra -
tihibaby #23042 Gondolom asszonyt ilyenkor szereted....
Családi állapot detto,nálam is történt már hasonló. -
tihibaby #23041 Én se bunkóságnak szántam,újonnan természetesen azt vedd meg ami többet nyújt neked.
Használtan viszont Lite-ot a minap láttam 16-ért az expresszen,amúgy bontatlan gép.
Erre írtam a használtautós példát. -
Csokis #23040 Találtam még egy ingyenes postázásos helyet! -
SirArcheer #23039 Sziasztok!
Rendeltem egy Acekard2i a shoxx-től.
Rendben ki is hozták pár nap alatt.
A kérdés hogy nektek is kifagy néha?
Nekem a gyári és az AIKO systemmel is kifagy véletlenszerüen több játék.
DSimvan köcsögségből, meg a Lite felső képernyő konzolját eltörte az asszony. :(
-
#23038 na igen, de a kiadók nyafognak, hogy magyarország kis piac, eladhatatlan a játék.
igen, köcsögök, dupla áron az. a brit keres 5* annyit mint itt az átlag ( mondjuk 100k.. ) és fele annyi a gém. persze van a mi több. viz gáz villany pl nem.
-
Csokis #23037 Ehh, meg is jött az AceKard 2i a DealExtreme-től! Kellett nekem emlegetni. -
#23036 Na ja, ma azert lehet olcso vmi az egyik orszagban, mert a masikban draga.. eljen a globalizacio. :( -
#23035 Nem bunkosagbol kerdeztem, megcsak nem is viccbol, hanem mert itt ahol lakom 20 font a kulonbseg koztuk es a dsi-nek egyertelmu elonyei vannak, ugye..
Inkabb az uj jatekok arat mondanam "luxusnak".