Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beast Machine
rajtatartani a gömbön a stylust, és követni az útját, a végén felengedni

...vágod?

kérhetek 1 kis segítséget: az (osu! tatakae vagy az elit beat agent) játékkal kapcsolatban kérdeznék, mit kell tenni amikor a gömb / labda elindul egy görbe íven? nagyon köszönöm
Vajon megéri majd egy ilyenre beruházni?
úristen. ez már akkor mint egy könyv 😊 jumbo dsi
akik nem vettek sima dsi-t jól tették 😄
koryne
Mostantól minden évben lesz új? (költõi kérdés)

Xbox Live gamertag: kilencnad

Amikor olvastam, én is beszartam rajta :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

és tényleg lessz XL<#puszis>
Na akkor válasz magamnak,meg ha érdekel még valakit.
R4 1.18-as kernelen:
->_system_
-->THEMES
--->THEME01 to THEME12
SELECT gombbal lehet váltogatni köztük,elvileg pedig havonta változik a mappákba rakott témák szerint. <#nyes>

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

kakaoskalacs
"Nintendo today confirms that a new Nintendo DSi XL console is launching in Europe in the first quarter of 2010," Nintendo told the site. "The retail price of the Nintendo DSi XL is expected to be higher than that of the Nintendo DSi. Further details will be released soon."

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Valaki tudna dobni egy pü-t hogyan kell R4 kártyára témát rakni?
Nem tudom mit csinálhatok rosszul,system mappába csináltam theme mappát,majd abba külön számozott mappákba raktam a témákat,de nem akar mûködni.
Van valami rafinériája?
Nem mindegy hogy hogyan írom a theme szót?
Vagy mi lehet?
Ha tudna valaki segíteni megköszönném!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Ez benne van a pakliban, a DS elõtt is így volt.
Ha a hivatalos részét nézzük a dolognak, a Nintendo-t nem érdekli hogy tudsz-e zenét hallgatni, vagy sem, vegyél mp3 lejátszót. A DS-t a játékok miatt vegye meg aki megveszi.
Mellesleg sok bevételkiesés éri így is a céget, mert ugye könnyebb letölteni mint megvenni.

Legalább egy kicsit gondoljátok a helyükbe magatokat, jó hogy nem fognak ugrándozni örömükben, hogy ennyi féle warezkártya van a piacon.

Hát éppen ez a kitolás.

A4000T \"Only amiga makes it possible\"

vagyis ha feltudnád másolni az eredeti játékot a dsi-re az jó lenne 😊
de a psp is csak 1 játékkal közlekedik, nem?
Sziasztok!
Keresnék gyerkõcömnek karácsonyra egy DS Lite-ot jó állapotban olyan 20K környékén.Ha van valakinek eladó jelezze priviben.
Elõre is köszönöm!

az mp3-at és a videót kezeli a dsi nem?
Csak a kártyákkal lehet Mp3-mat és videókat lejátszani.
Ezen is elgondolkodhatnának a Nintendo-nál.
Meg szerinten az is fontos, hogy ne csak 1 játék legyen a hordozható gépen. Pont az a lényeg, hogy ne kelljen a teljes kollekciót magammal cipelni.

Tudom, hogy leszarják, de miért nem írsz nekik levelet? 😛

29-35 bocs
vatera, hardware apro, 19-35 ezer huf
kisgabo
DSi-re nekem is fáj a fogam, feketére... talán december.

csak az ára... (konzolstudio) Wii 49990 DSi 42990 ....

nemtom, a két gép nem egykategória, mégis min a difi. jelen árak mellett inkább Wii, mondjuk van is.. 😊 de a 43k sok. igy.

koryne
De igen, eladtam. Ezért mondom, h vennék DSi-t, ha lenne értelme 😊

de miért pont a capcom? a PC warez miatt jobban kéne aggódnia (lost planet 2, resi 5, devil may cry 4) ezek jóval nagyobb lélegzetû meg gondolom drágább cuccok is mint egy szimpla viewtiful joe pl.
kisgabo
de Te eladtad a DS-t nem?
amúgy akkor gyorsan berendelek még a dealextremetõl... <#vigyor1> jó lesz az még tartalékba, sztem elõbbutóbb kinyirják ezeket a karikat.

koryne
A drágakedves Nintendo az ilyesfajta sírás helyett inkább mûködtethetne egy tényleg használható digitális disztrib-hálózatot, hamár a legújabb DS-rókabõrben benne van a játék-letöltés lehetõsége...
Ha esetleg még egy kicsit (najó, nem kicsit) olcsóbb is lenne az így vásárolt játék a dobozos verzánál, akkor szerintem sokunknak eszébe sem jutna venni egy ilyen kártyát.
Nem azt mondom, hogy nincsenek sokan, akik így is warezolnának, de vannak olyanok is jópáran (pl én is), akik azért kényszerültek igénybe venni egy hasonló kártya segítségét, mert
1. hozzánk vajmi kevés _normális_ ds játék jut el. A jobbakat importálni is drága, mert azok külföldön is tartják az árukat.
2. ha véletlenül mégis, akkor még használtan is aranyárban árulják
3. ezenfelül - valljuk meg - igen sok a trágya minõségû game ds-re. Többnyire demo sincs, hogy ez kiderüljön vásárlás elõtt.

Kellene a nyamvadt DSi mögé egy Xbox Live Arcade-szerû rendszert pakolni (nem azt a gagyit, ami most van, a pénzük meglenne rá) és mondjuk 10-25 dolcsi között árulni a játékokat. Megtehetnék, itt nincs gyártási, tárolási, szállítási költség.
És hogy be legyenek biztosítva: a vásárlások lehetnének acchoz kötve, ami legelsõ alkalommal hozzákötõdne az adott gép egyedi azonosítójához. Ha át akarod vinni az egyik géprõl a másikra, akkor ahhoz mindenképpen net kéne (digitális disztrib esetén ez nem lehet probléma, játszani offline is lehetne, csak az acc mûveletekhez kéne a net), a régi géprõl leválasztani, újhoz hozzákötni. Így meg lehetne akadályozni azt is, hogy több gépen használják ugyan azt az accot.
Ezzel a megoldással engem is megvennének kilóra, még az enyhén túlárazott DSi-t is kifizetném.

Sry a hosszért, de most ez így kijött 😊

Borgi
és akkor mi lesz a homebrew-el? ;*-C

porki fagyok fállalon

jah az tuti én is várom már nagyon XP
C.O.P.: The Recruit videó, KATT! Nagyon jó lesz ez! <#smile>

tele van hírdetéssel pár aukciós oldal , keresgélj ott!!!!!

Sephi
Isten ments. Dehogy ilyen, az 1000x csodaltosabb es jobb... dehat ez DS erre nem is lehetett ilyet szamitani.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sziasztok!

DS Lite-ot (DSi-t?) vennék jó állapotban, lehetõleg vmilyen "okos" kártyával. Segítségteket elõre is köszönöm!

Sólyomszem

én eddig nem ismertem.... ilyen a ps2 verza is? remélem nem ilyen küldetéses :S
Sephi
Borzalmasan egyhangu repetitiv es kellemetlen lett ez a resze. GBA-s verzio sokkal elvezhetobb volt.

😞 Nekem nem jott be.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Banyapapa
2500???

Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Miért van az, hogy a moonshell az egyik dpg filmet lejátsza, a másikat nem. Mindkettõt ugyanazzal a programmal alkítottam át. Akárhányszor próbálom, nem megy.

Néhány napja ráakadtam egy érdekes weboldalra, ahol notebook vagy iPhone/iPod/Dsskineket (vinyl fóliákat) lehet rendelni. Többszáz kép közül lehet válogatni, de akár saját képet is beküldhetsz. Ha elérhetõ áron akarod optikai tuningban részesíteni a gépedet, ami ráadásul meg is védi a karcolásoktól, nézz körül itt: http://skinzone.hu/?affiliate=a18a164

SL
Hellósztok!

Lesz valami DSi árcsökkentés?

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Banyapapa
Nem tudom használ-e még valaki sima R4-et,de a mario&luigi rpg3-t megoldották rá.

Eladó NDS Lite, fekete, amcsiból rendelt, úgyhogy a töltõje sajna amcsi, de doboz, cerka, papír, blabla, mindene megvan. Jár még hozzá R4 flashkártya (annak is megvan a doboza), und memóriakártya 2 giga. 20k az ára, vegyétek meg, mert vissza kell fizetni a diákhitelt 😊
oks!
Egy "értelme" azért van :4171
Bár azt nem írják, de mûködik<#vigyor3>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

de ennek mi értelme? Kingdom hearts megy dstt-n a többi meg koreai olasz meg német XP
Ihun van e: http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&nid=8441

Már ha regelve vagy (2 perc és megéri) 😊

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Egy linket dobj már légyszi.

Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.

Sephi
Jeleznem, hogy DSTT-nek kijott egy uj rendszere, mely mar futattja a problemas jatekokat.

Egész véletlen ráakadtam a SomaBringer nevezetû játékra,egész jó akció RPG. Csak Japánban jelent meg,de van hozzá angol patch.
Nem. Egyik nap OK volt minden, aztán be sem töltötte a moonshell-t.
Újra felrak mindent, megy rendesen. Acekard2i + 8Gb micro sd.

Simaji
Nem vetted ki véletlenül a kártyád leválasztás nélkül? A múltkor nekem attól szálltak el a fájlok. Az egész rendszert újra fel kellett rakni. :S

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein