24434
Nintendo DS/DS Lite
  • ArsenalForever
    Engem, vagy bármi amivel böngészőt lehet varázsolni a nintendom-ra!

Igen én rendeltem a taobaodao-ról. Sőtt a DS-em is onnan van. Minden rendben volt. Ráadásul utóbbi szállítmány free shippingel kemény 6 nap alatt ideért.
  • koryne
    Nintendo bekeményít?
    Az "álmomat" nem kívánják majd valóra váltani véletlenül? Csak mert itthon igen bonyolult normális játékokat beszerezni... :(
    Tavaly beszélgettünk az 576-ban egy eladóval, úgy érdeklődés szintjén megkérdeztük, hogy miért csak ilyen fifa meg nfs szarokat árulnak ds-re. Azt mondta, hogy erre van igény. Akkor ebből egyenesen következik az, hogy én elmehetek a sunyiba az ízlésemmel és marad a rendelés... Vaaaagy a digit disztrib (ha működne normálisan -.-)
  • kisgabo
    nagyon baba, a digimartz is levette az összes Nintendo karit a kinálatáról. melegedik az helyzet...

innen -link-, rendelt valaki? freeshipping, ajánlott légi, megbizhatóság oké?

m3 zerót bezsákolok, mielőtt megdöglik az iparág, mert meg fog...
  • kisgabo
    kit érdekel.
  • ArsenalForever
    Nem tudjátok itthon hol lehet Browser-t kapni a Ds-emhez?
  • Simaji
    Arra értette, hogy az IGAZI gitárt is érdemes kipróbálni. ;)
  • Tetsuo
    Ha neked ez jott le a hsz-em alapjan.. LOL
  • kozmiviktor
    nem értelek :D de azért gratulálok a hülye kötekedős fejedhez ;)
    most hogy angliában laksz attól nem kéne ilyen nagyARCnak lenned :P
  • Tetsuo
    Ha meg nem jatszottal gitaron, nem tudod milyen, ha jatszottal es nem tetszett, nem tudok hozzaszolni. :D
    Az osszeg kicsit magasabb.
    Leirhatatlan erzes van hozza..
  • ArsenalForever
    Nekem is szinte egyből potázták, mégis csak 10 nap mulva írták a hong kong post oldalán hogy elhagyta a csomag hong kongot. Onnantól 4 nap volt és megjött. Összesen 2 hét volt ami nem vészes! A termékel pedig semmi gondom nincs, kifogástalan állapotú.
  • kozmiviktor
    ha még nem játszottál gh-t nem tudod milyen,ha játszottál és nem tetszett akkor nem tudok hozzászólni :D
    Az összeg olyan 18-20e körül van.
    Kingston 2gb-s kártya van hozzá.
  • Tetsuo
    Ja abbol mar vehetett volna gitart is.. :) Nem vagom ezt a guitar herot, hogy lehet arra izgulni? :S
  • Simaji
    Azért ez szép kis felszerelés. :)
    Mennyi lenne ez így összesen egyébként? :P
  • kisgabo
    már pörögnek, nem úgy mint kari előtt. bár én rendeltem 12.20 án cuccot, az már hamar megjött. supercard mini sd.

és utána szépen el is tűnt minden kari az oldalról

dealextreme R.I.P.
  • tihibaby
    A hétvégén leadott rendelésemet,kedden már postázták.
    Ez MÁR bíztató!
    A többit majd meglátjuk. :)
  • ArsenalForever
    Én rendeltem tőlük. Holnap lesz két hete. Pedig nem is az ingyenes postát választottam hanem a pár dollárosat amihez az volt írva hogy 7-10 nap. Máskor nem zavar a dolog ha 2 hét alatt nem ér ide honkongból a cucc, de így igen. Akkor ne ígérjék hogy 7-10 nap és választom a sima postát. Rendeltem utólag még valami sima postával is. Kíváncsi leszek melyik ér ide hamarabb -.-"
  • kozmiviktor
    + a többi cucc :D szóval ami a képen van minden :D
    bocs.
  • kozmiviktor
    Eladó a képen látható ds!

Msn: [email protected]
  • tihibaby
    Ittis lehet még kapni cuccosokat,egy R4-et most rendeltem,pár más cuccal egyetemben,kíváncsi leszek a Deal után ezek mennyire kapkodják magukat.Dealről volt olyan rendelésem ami majd két hónapra jött meg.
  • kisgabo
    annakidején a divineo-ról is eltűntek a karik, de mailban rendelhető volt tovább...

régi sztár helyem még oké / winsunx.com / csak a posta sok.

digimartz.com is megy még, van free pár cucc, de 7 usd a posta...

lassan kinyirják ezeket a cuccokat.
  • warezhuszar
    De már azok is eltűntek,ahogy a falsh kártyák. Besokalt a nintendo :)
  • kisgabo
    egy kinai oldalon ki van irva, a játékok nem mennek 1.4 es dsi fw-el...

tuti hogy fake cuccok. 10 usd volt mind. :)
  • kozmiviktor
    nekem szintén eladó egy Guitar Hero: On tour nevezetű játék Guitar grippel
    doboza meg van meg midnem mi jó :D 6000HUF
  • Beast Machine
    van adat, de nem olyasmi, amit egy DSi hajlandó lenne elfogadni eredeti Nintendo cartridge-ként.
  • krissz88
    És sehogy nem lehet elindítani DSi-n? Vagy ezeken a cartridgeken akkor nincs is adat?
  • koryne
    Valószínűleg hamisak sajnos... :(
  • krissz88
    Sziasztok!
    Rendeltem Hong Kongból egy Metal Slug 7-et és egy NSMB-t. Mindkettő fóliás volt, viszont ha beteszem a DSi-be akkor error van. Lehet hogy hamisak a cartridgek? Vagy a DSi régiófüggő? Mitévő legyek?
  • sanyi150
    Guitar Hero On Tour: Modern Hits + Guitar Grip eladó Nintedo DS/DS Lite-hoz bontatlanul. Vételár: 7500 Ft
    Emailben ([email protected]) vagy telefonon (06-70-253-7763) érdeklődj.
  • lampard99
    hello elado egy Nintendo Ds lite (hasznalt)+ds TT kartyaval=20.000 ft ért. Erdeklödni lehet msn: [email protected] vagy priviben.
  • Tetsuo
    A Hidden Secrets meg a Pandora's Box fele jatekok nepszeruek? Hol lehet roluk olvasni?
    Melyik a jobb, stb.. kiprobalnek 1-2t.
  • pepy
    Sziasztok :)

Van egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.

Van egy DS Lite-om (helyesebben lányomé) van hozzá egy R4-es kártya semmi gondom nincs vele, tökéletesen müködik.

De megvettük az új DSi-t. Vettem hozzá egy új R4-es kártyát
    (R4i-SDHC Upgrade Revolution for DS v1.4)
    A hivatalos oldalról letöltöttem hozzá a cuccot :) úgy ahogy ezt a "régivel is tettem annak idején.
    Több verziót is megpróbáltam, de mindegyiknél ugyanaz a problémám. Elindul a DSi elindítom a kártyát és az alsó képernyő elsötétül a felső képernyőn pirossal megjelenik egy üzenet "? MENU"

Segitsetek, mi lehet a gond, mit csinálok rosszul?? :(

(Az R4-es kártya eredeti!)

• kozmiviktor
    vki csere sima ds, ds lite-ra?:D
    rá is fizetek.
  • vegytek
    nekem ilyen van szürkében.
  • james69holden
    http://www.vatera.hu/nintendo_ds_lite_dsi_taska_hordtaska_161155080.html

pl.

nekem is hasonló van!
  • tevenyereg
    szia!
    mennyiért szerezted be a ds-t?
  • sanyi150
    Sziasztok!

Immár 2 napja vagyok boldog DS Lite tulaj :) Tudtok ajánlani Magyarországon kapható értelmes védőtokot a konzolhoz, ami utazáshoz alkalmas és belefér a füles + egy guitar grip és esetleg pótakku (és mindez kis helyen elfér)?
  • Simaji
    Engem lehet, hogy érdekelne a Guitar Hero. :)
  • lampard99
    +az okos kartya bocsi kurva szarul fogalmaztam meg mind2 együt 10,000 ( alkudni lehet)
  • Borgi
    csak a műanyag tok mi? hogyhogy 5600 az egész? :C
  • lampard99
    Hello elado egy nintendo ds(hasznalt)+ van hozza okoskártya 5600 ft ért akit erdekel itt, vagy privin vagy msn([email protected]) érdkeklöhettek.