Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Ok, akkor lehetne továbbra is dobozolt játékokat IS venni, csak ugye drágábban.

Xbox Live gamertag: kilencnad

kisgabo
letölthetõ cuccé én nem adnék 20 dolcsit, jobb szeretem tapizni a cókmókot, akkor inkább megveszem, csak az árak viccesek... pl. mediamarktban 1-2 akciós hulladékon kívül most csak 10-12k ért láttam játékot. ( igaz, vettem már ott 2k ért advance wars ot is... 😊 )

A Fighting fantasy nehéz játék vagy csak én vagyok béna?
No fene,de gyorsan feldobták az új Zeldát.
Miért is írod ezt? <#fejvakaras>

Banyapapa
akkor aztán sokat értek vele

shenmuedc
Legyen igazad!
Egyébként 430 ellenõrzés volt benne, nem 230. <#smile> Egy nap alatt feltörte, szóval a Zelda hamar meglesz. <#hehe>

Na, a Might & Magic: Clash of Heroes védelme eddig tartott, már lehet játszani vele! <#vigyor>

shenmuedc
Lehet te elõbb játszol...<#rinya>
Sephi
Mi mar kijott a warez? Bazz... nekem csak jovo heten jon meg 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shenmuedc
Csak tölteném. Fake.
shenmuedc
Már van fix. Bár még csak most töltöm.
Egyébként PC-s emulátoron mûködik állítólag a vonatvezetés is, ha esetleg ki akarjátok próbálni. <#smile>

koryne
Egyébként ez tök jópofa! A warez terjedését nem tudják megállítani, így magába a programba raknak egy jó kis védelmet, ami így egy demoverzióvá változtatja a romot 😄
Továbbra is álmodom egy XBLA-szerû rendszerrõl, 20 dolcsis, azonnal letölthetõ, teljes értékû retail játékokkal... A régebbieket meg leáraznák, meg lehetnének különbözõ akciók is... Ha így lenne, sz@rnék rá, hogy nem tudom késõbb eladni.
És akkor megint rájövök, hogy bilibe lóg a kezem :/

Akartam írni. <#hehe>

kisgabo
az se rossz... <#vigyor1>

csak nem finomodnak a védelmek?

shenmuedc
Hát igen! Egyenlõre marad a pöcsöm.<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
james69holden
ehh, korai volt az öröm...
a vonatot nem sikerül irányítani
(és ahogy olvasom ez mindenkinél így van)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
lemaradt...

james69holden
már aki... <#vigyor3>

De játszani még nem tudsz vele. <#hehe>

shenmuedc
Yiiiihhááááááá!
Amúgy kijött a The Legend of Zelda: Spirit Tracks! <#smile>

kisgabo
ems van nálunk, google használata fájdalmas? amúgy a légiposta nem lehet gond, ha bejelölitek a "registered" rubrikát. pénzbe kerül.

Simaji
De AZ EMS meg elvileg nincs csak bizonyos országokban nem?!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Sziasztok!

Eladó egy fekete DS Lite, fóliával, tartóval, 4Gb memóriakártyával, R4-es kártyával. Adok hozzá egy GBA+Rumble kieg-et (EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack for NDS Lite).

Irányár 28.000 HUF

Üdv, B

hát EMS 😄 eddig nekem 15000Ft értékû cucc tünt el air maillel gondolom feltünt ott fent a .....-nak hogy ebay-ezek meg dealextremezek azt benyúlták 😛 ráfogták hogy lehallgató készülék azt benyúlták 😄 pff....

Simaji
Hello mindenki!

Már vagy kétszer is rendeltem Dealextreme-rõl de nem emlékszem, hogy régebben használtam e az EMS-t. Szerintetek csak EMS-el szabad rendelni vagy merjem a sima AIR Mail-t?

Köszi a választ elõre is!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

Neeee legyél ilyeeen 😞 3500 a vonatjegyem oda-vissza, és sehonnan máshonnan nem tudok 500-at összekaparni most :/
kisgabo
3. <#vigyor1>

Valakinek Final Fantasy III 3500 pénzért?
Sürgõsen el kéne passzolnom szombatig.
kisgabo
dsi shop. wifi beállitás után rá is csippan, ingyen letölthetõ, de elõbb frissitené a dsi-t... hehe, nane, 1.3 as, marad szépen igy.

Az Operát már ingyenesen le lehet tölteni. Gondolom, hogy a DSiWare-en keresztül valahogy. <#fejvakaras> A DSi-ben az is jó, hogy legalább már támogatja a WPA2-es titkosítást. <#shakehead>

Tovább tart feltörni (még mindig nincs meg), mást nem. <#smile>

kisgabo
hmmm, jó cucc ez a dsi, ennek a matt felületnek is megvan a maga elõnye, mig a fényesen (lite) látszik az ujlenyomat - sokaknak bántotta a szemét - addig ez legalább fényesedve kopik. <#vigyor1>

ezen hogy megy a net? /böngészõ/ kéne venni? meg sd karit is? 😊

kisgabo
és mire jutottak az ellenõrzéssel? lassan kinyirják a flash karikat... mindegy, ezerakárhány akkor is megy. <#nevetes1>

Most olvastam, hogy a Might & Magic: Clash of Heroes játéknak olyan a védelme, hogy 230x is van benne ellenõrzés! <#smile> Nem rossz próbálkozás a(z) Ubisoft részérõl.

köszi

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

kisgabo
asszem marad a DSi, a gba hiányát kompenzálja pár újabb dolog, webböngészõ pl kellemes.

Simaji
*simaji már készíti is a csákányt és indul a bányába... követ szerezni. <#vigyor><#hehe>

koryne
Na, én pl biztosan nem foglak megkövezni 😉

Az biztos. <#vigyor> Számomra a Sonic mindig is jobb volt, mint a Mario, mint 2D platformer. <#smile> Nem megkövezni ezért a kijelentésemért! <#worship>

nagyon rá vagy már kattanva 😄
Ez lesz a Sonic borítója. <#smile> 4 Sonic is, ez nagyon jó lesz! <#worship>

Anubys
Ha akarsz GBA-zni, vagy egyéb slot1-es kiegészítõt használni, akkor DSLite, ha inkább az új, DSi-only feature-ök (és az esetleges DSi-only címek) érdekelnek, akkor DSi. Nekem DSLite-om van, és egyelõre nem is akarom lecserélni, nincs semmi olyan extra, ami érdekelne DSi-n, viszont fájna a GBA port hiánya.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

moonshellnél van normálisabb videó lejátszó progi?

nme tudjátok mi van a dealextrem-el eddig minden megérkezett 14 napon belül és most nem nagyon sietik el a dolgot.(Feladták a csomagot) nem válaszolnak a leveleimre. 😛

kisgabo
urak.

ds lite vagy dsi? ma tapiztam mindkettõt, nemtudok dönteni. <#whatever>

Ennyit találtam:

"start up the DS,then pick the game from the initial DS start up screen,when the Nintendo logo appears,quickly press,and hold X, Y, A, B, L, and R buttons,at the same time.
then you will get a pop-up window,which will ask if you want to delete the dog data."