Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
No fene,de gyorsan feldobták az új Zeldát.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Továbbra is álmodom egy XBLA-szerû rendszerrõl, 20 dolcsis, azonnal letölthetõ, teljes értékû retail játékokkal... A régebbieket meg leáraznák, meg lehetnének különbözõ akciók is... Ha így lenne, sz@rnék rá, hogy nem tudom késõbb eladni.
És akkor megint rájövök, hogy bilibe lóg a kezem :/
Xbox Live gamertag: kilencnad
a vonatot nem sikerül irányítani
(és ahogy olvasom ez mindenkinél így van)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Eladó egy fekete DS Lite, fóliával, tartóval, 4Gb memóriakártyával, R4-es kártyával. Adok hozzá egy GBA+Rumble kieg-et (EZFlash 3-in-1 Memory Expansion Pack for NDS Lite).
Irányár 28.000 HUF
Üdv, B
Már vagy kétszer is rendeltem Dealextreme-rõl de nem emlékszem, hogy régebben használtam e az EMS-t. Szerintetek csak EMS-el szabad rendelni vagy merjem a sima AIR Mail-t?
Köszi a választ elõre is!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Sürgõsen el kéne passzolnom szombatig.
ezen hogy megy a net? /böngészõ/ kéne venni? meg sd karit is? 😊
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"start up the DS,then pick the game from the initial DS start up screen,when the Nintendo logo appears,quickly press,and hold X, Y, A, B, L, and R buttons,at the same time.
then you will get a pop-up window,which will ask if you want to delete the dog data."