Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
http://freemaan.webhop.net/bl_hack.rar
Elõre is köszi!
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ha van akkor sleep módba kapcsol.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
háát. nekem nagyon bejött. <#integet2>#integet2><#wave>#wave> (nem jut eszembe a játék fajtája, de olyanszerû, mint a diablo) és még a grafikáj is szép, a ds-hez képest
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

http://verlihub.hu/~eggdrop4/javairc/
nayggygyggyggooon varom mar 😊
A memkártyára megint csak azt tudom mondani érdemes várni, max 1 hónap múlva jönnek ki a litehoz való cuccok.
Kerlek segitsetek, mar egy ideje gondolkozom egy DS vetelen, de sajna nem birom kivarni a lite verziot. Ha megtenne barki hogy par mondatba osszefoglalna azt, hogy pontosan mit is kell vennem hogy memkartyarol fusson minden.
Par napja elkezdtem visszaolvasgatni, de iszonyat mi mennyisegu hozzaszolas jott ossze itt par honap alatt.
Amire gondolok DS-bol egy ujat szeretnek es ahhoz vmi olyan verzioju mem kartya es csatlakozo kellene ami utana a litebol is alig log ki.
Kerlek segitsetek nekem abban mit vegyek es honnan vegyem meg hogy a legjobban jojjek ki.
Segitsegeteket elore is koszonom!
Udv. suncee
dpgenc-t találtam(nemtom melyik verzió), biztos jó, de sehogy sem tudtam úgy belõni, hogy ne akadozzon,ugráljon a kép. Tippek a beállításhoz? (bitsûrûség hanghoz,videóhoz, felbontás stb...)
PSN ID.: Beegabor
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Töltsük le az internetet!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Szerintem is nagyon jol szol,max hangeron,jo fejhalgatoval,jobb mint egy mp3lejatszo.
Jimi Hendrix
A moonshell az akku hõmérsékletét mutatja.
Mondjuk ha az ablakokat basztatom,akkor beakad szegénykém,azt már nem bírja. A számláló a proci hõmérsékletét mutatja????
Ha akad az egyébként valószínû azért van mert defragmentolni kéne a kártyát.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Local host: unkown (ip címem)
-
Unable to resolve server
Amúgy nem tagadom egy kisebb vírustenyészet van a gépen, de lusta vagyok újratelepíteni a windowst(kizárt hogy letakarítaná bármilyen progi õket😄), de úgylátom nincs más választásom . <#buck>#buck> pedig már kb 3 hónapja is van, hogy újra lett telepítve 😄
-valami trójai van a gépeden
-proxy van feltéve a gépedre
Vagy ilyeneket ír?
Closing Link: something.domain.com (You are not authorized to use this server)
Closing Link: nickname
Ez azért van mert az internetszolgáltatód nem enged fel (BNC/másik szerver kell)
Ha a második, akkor írd be:
/server irc.daxnet.no
/j nintendo-hun és már benn is vagy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"