Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ralink.rapla.net/
Egy RT2500 chipsetes WiFi kártya kell hozzá.
elõre is thx!
De sztem érdemes lenne megcsinálni mert hetente legalább 3x megkérdezik...
1. találat: http://ds.ign.com/articles/687/687783p1.html
Ja és találtam egy másik oldalt is neked: http://www.googleityoumoron.com/
<#vigyor3>#vigyor3>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De tuti lelehet már szedni netrõl.
Egyelõre ez még egy beta verzió elvileg, annyi bugot találtam benne, hogy a háttérvilágítást nem lehet kikapcsolni , de ez a legkevesebb, soha nem szoktam kikapcsolni.Illetve olvastam külföldi fórumokon, hogy ha bedugom a töltõt,akkor egybõl a max fényerõre ugrik, de ez nálam nem jelentkezett, meg majd úgyis javítva lesz
Plussz ha kipróbálod,akkor úgy készülj hogy rövidre kell zárni az sl1-et, hiába van fenn korábbi flashme
PSN ID.: Beegabor
576.hu

De be izgulj, nem mondható, hogy gyakran jön Flashme frissítés.
Egyébként meg, csak az elsõ Flashme felrakásnál kell hardver-buzulni, utána már elég csak lefuttatni a progit és fent is van...
És hol találom ezt a Flashme verziót? <#conf>#conf>
(Biztos megtalálnám, csak ha már neked úgyis van egy tesztelt verziód vírusmentesen, stb...)
Freemaan honlapján nem találtam a letöltések között. <#fejvakaras>#fejvakaras>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
mert volna pár kérdésem:
- a szörny tornyban vannak nagy kék kockák, amik mögött vannak felvehetõ dolgok. hogyan tudom eltolni/megsemmisíteni azokat a kék téglatömböket?
- a szörnytojással mit kezdjek?
- van a neten olyan kézikönyv féle leirás? és hol?
elõre is thx
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AGP-s wifikártya?! LOL
Persze sokat fogyaszt így, de vmit vmiért
Freemaan! Nekem az egyik DS új, (kék, nintendogs, V3-as) és mégsem mûkszik a dolog. Nekemi is csak a hang kattog. Vajh miért?
Csak nem a Flashme miatt?
<#rolleyes>#rolleyes>
gba játékokhoz nem kell passkey.
Korábban kérdeztem hogy milyen videókonverterek vannak, milyen az optimális beállítás hogy normálisan menjen a videó