Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl?
Van rá megoldás, de sajna nem WiFi routerrel...
Egy RT2500 chipsetes WiFi kártya kell hozzá.

Tudomásom szerint nincs erre megoldás! <#szomoru1>
Törölt felhasználó
Segítene valaki, hogy mi kell ahhoz, hogy a demót számítógéprõl a ds-re varázsoljam? Nincsen hozzá semmi extra tartozákom, csak egy wifi routerem van, lehetséges igy is?
elõre is thx!
De elõtte ki kell próbálni a progival amit adtam, hogy tudja-e a ds-ed a háttérvilágítás-hacket, mert ha nem, akkor ezzel a flashmeval egyáltalán nem lesz háttérvilágítás!!!

Én meg nem varezolok... ^_^
De sztem érdemes lenne megcsinálni mert hetente legalább 3x megkérdezik...
Én tuti nem fogom megcsinálni... <#wilting>
Nem tudna valaki egy pár mondatos "mi kell a varezhoz?" leírást összeállítani - persze valaki aki élesben foglalkozik vele - és berakhatnánk ide fentre... talán akkor nem kellene minden héten válaszolni az ilyen kérdésekre újra és újra és újra és újra...
thank you<#vigyor3><#hehe><#worship><#wink><#wave><#smile><#finom>
Két kiegészítõ cucc+1db eredeti játék+memória kártya(50e ft-tól), vagy firmware buherálás és akkor nem kell eredeti játék csak egy kiegészítõ+memória kártya cucc(35e ft-tól).
Vettem egy Nintendó DS-t.És nem tudom hogy kell rajta futtatni a játékokat(persze a letöltött játékokat).Valaki leírná nekem hogy mi kell a DS-hez hogy elinduljanak rajta a játékok?<#wave>
Sheltem
Miután beírtam a googleba,hogy "ds lite colors"
1. találat: http://ds.ign.com/articles/687/687783p1.html

Ja és találtam egy másik oldalt is neked: http://www.googleityoumoron.com/

<#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Lila?
Super Mario
Sötétkék?

https://supermario4ever.wordpress.com

Sheltem
<#vigyor3>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nem? a picsába... nekem nagyon úgy tûnt 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Sheltem
Az a jobb oldali nem fekete.

""

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Neked van jobb képed róla?
Seth
Freeman küldte át msn-en, õ pedig Loopy-tól kapta (õ csinálta, úgyhogy megbízható forrás;D)
De tuti lelehet már szedni netrõl.
Egyelõre ez még egy beta verzió elvileg, annyi bugot találtam benne, hogy a háttérvilágítást nem lehet kikapcsolni , de ez a legkevesebb, soha nem szoktam kikapcsolni.Illetve olvastam külföldi fórumokon, hogy ha bedugom a töltõt,akkor egybõl a max fényerõre ugrik, de ez nálam nem jelentkezett, meg majd úgyis javítva lesz
Plussz ha kipróbálod,akkor úgy készülj hogy rövidre kell zárni az sl1-et, hiába van fenn korábbi flashme

PSN ID.: Beegabor

gp32
fekete az istencsászár, de ez nemis a legjobb kép😊<#ravasz1>

koryne
Ez sem rossz de én azt hiszem maradok a navy-nál.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Sheltem
Pff..Na akkó crystal whiteot vagy feketét vegyek majd? <#fejvakaras>

A legújabb Shounen Jump (heti megjelenésû japán magazin, a leghíresebbek közül való, több különbözõ manga található benne, mint pl. Naruto, One Piece, Bleach ) egyik lapján megtalálhattunk egy negyedik Ds-lite színt, a feketét. Ezt a mellékelt képen ti is megszemlélhetitek, aki eddig japán importban gondolkozott, várja meg ennek a színnek a hivatalos bemutatkozását (a nevét, megjelenési idõpontját még nem tudni).

576.hu

Muad Dib
Hát ha szeretnéd kihasználni az új verziók új lehetõségeit... akkor igen.
De be izgulj, nem mondható, hogy gyakran jön Flashme frissítés.
Egyébként meg, csak az elsõ Flashme felrakásnál kell hardver-buzulni, utána már elég csak lefuttatni a progit és fent is van...

Muad Dib
Aha...
És hol találom ezt a Flashme verziót? <#conf>
(Biztos megtalálnám, csak ha már neked úgyis van egy tesztelt verziód vírusmentesen, stb...)
Freemaan honlapján nem találtam a letöltések között. <#fejvakaras>

Ha flashme-zem a ds-emet, akkor azt is állandóan frissíteni kell, mint, pl az M3 firmware-t?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Játszik vki a tao's adventure - curse of the demon seal játékkal?
mert volna pár kérdésem:
- a szörny tornyban vannak nagy kék kockák, amik mögött vannak felvehetõ dolgok. hogyan tudom eltolni/megsemmisíteni azokat a kék téglatömböket?
- a szörnytojással mit kezdjek?
- van a neten olyan kézikönyv féle leirás? és hol?

elõre is thx

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

M3 sd-s kártya ki fog lógni a Litebõl nagyon? Ha nem, kinek van eladó? Nem kaptam boltban csak cf lett volna.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

testerlnx
Hol az új verzió belõle?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Bármi jó hozzá amivel el tudod indítani (SC, M3, WiFiMe, stb...)
AGP-s wifikártya?! LOL

ja és valaki tudna ajánlani egy AGP-s wifi kártyát ami mûködik a DS-el?

és ehhez a fényerõállító progihoz kell M3/Supercard vagy csak egy wifi kártya?

Seth
fennt van és éppen most raktunk fel egy újabb verziót belõle,aminél már lehet állítani a fényerõt kint a ds fõmenüjében. Nagyon király, van egy majdnem lite-om. (gondolom akkora fényereje nincs mint annak, de így is szembetûnõ a változás, minden játék "kivirult"😄)
Persze sokat fogyaszt így, de vmit vmiért

Muad Dib
és neked fel van rakva a Flashme?

Seth
nekem ugyanilyen, és mûködik

Muad Dib
Üdv!

Freemaan! Nekem az egyik DS új, (kék, nintendogs, V3-as) és mégsem mûkszik a dolog. Nekemi is csak a hang kattog. Vajh miért?
Csak nem a Flashme miatt?
<#rolleyes>

Sheltem
Passkeyre addig van szükséged csak amíg flashmezed, onnantól nem kell a passkey.

nds játékokhoz kell mind2. plusz 1 gyári játék is a passkeybe.
gba játékokhoz nem kell passkey.

Mivel a legújabb gyári firmware is ezt csinálja, biztos nem árt neki 😊

Akkor most az M3 adapter is kell meg egy Passkey-is, vagy csak az egyik "kedves barátaim"?😊

Seth
Nekem újfajta van.Nemtom, nemhinném hogy jót tesz neki hogy a gyári érték soxorosát kapja. Hosszútávon legalábbis. Plussz nagyobb fogyasztás

Korábban kérdeztem hogy milyen videókonverterek vannak, milyen az optimális beállítás hogy normálisan menjen a videó

Nem "káros" egyáltalán, de csak az újabb DS-eken megy, a régieken csak a hang pattog tõle.

Én probáltam, de állítólag csak az újabb DS gépeken megy... az enyémen (szürke DS) nem megy, csak pattog a hang a beállításnál. <#szomoru1>
Seth
és mennyire káros???? próbáltad már esetleg??

moon08
Ez most hogy müxik?
Bõvebben!!! 😊
Jah tényleg, az a konzolcium vagy mi a rák...
bolt is van. 25+ a memkártya bele.

Nem beteg vagy te, hanem lusta... Amúgy árban úgy 30-40e a kiegészítõ, bolt az nincs.