Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Köszi akkor majd lehet, hog yott fogok kérdezgetni. Köszi a segítséget.

Töltsük le az internetet!

Sheltem

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Aki nem ismerné a mircet, kb így néz ki a chat felülete:

http://verlihub.hu/~eggdrop4/log/

Imho sokkal barátságosabb mint a fos msn.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Egyébként Killer látom rengeteg kérdésed van, ha elfogadsz egy jótanácsot feljössz mircre(efnetes szerver #nintendo-hun) sokkal többre mész ott rögtön kapsz választ mindenre(elvileg), meg a többiek is akik lusták felmászni.

Sheltem
Kurvára felesleges nintendot venni, még cheapnél se lesz nagyon olcsó sajnos, nekem egy Asus pci wifi kártya van 4400bruttó volt és tökéletes.

Sheltem
Nem...a multi missionben tud váltogatni az asztalok között, a single az 1 asztalos ott nem nyílnak meg asztalok. szvsz csak multi missionozni érdemes.

KILLER2
Nem van külön valami wirless mission is.

Nem te kérdezgedted ugyanezeket úgy egy hónapja? Több wifi cuccost is becopyztál depo-ról meg ilyesmi? <#bdead>
Gondolom az egyik egyedüli, a másik halózati küldetéses cucc... <#wilting>
KILLER2
A Metroid Prime Pinballban mi különbség van a Single és a Multi mission között?

KILLER2
Ok köszi körülnézek csak mert új vagyok ebben a témában (nagyon) és ezért nem tudom, hogy hol érdemes milyet mevvi.

Seth
akkor már vegyél cheapboy-nál, olcsóbb 2 rugóval. Amúgy szerintem felesleges nintendo-t venned, kapsz olcsóbban is ,5 körül

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Lehet, hogy befektetek egy ilyen wwifi cuccra és azt kérdezném, hogy M3al (ha ez számít valamit) ez megéri-e:
DS WI-FI USB CONNECTOR (NINTENDO)

12 999 Ft
Az 576 konzolban

Sheltem
Igen tudsz. Nekem Pcios kártyesz van azzal is tökéletes.

Nexxuss
nemtom figyleitek e de valami kilóg a gépe aljából 😄 csak nem warezban nyomja acsávó ?D😄😄:<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Nexxuss
nem 2006 vége? legalábbi sUSA-ban 😄 de nekünk az júóóóóóóóóóó

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Lehet, hogy hülyeség, de ha én veszek egy ilyen USBs wifi cuccot akkor azzal tudok játszani úgy, hogy M3on vannak a játékok?

Seth
hehe, az a Tetris tesztvideó a NDSblog-on fenomenális 😄 ekkora barmot

Sheltem
Az alsó képen nõ az tuti, de amúgy én még eddig egy castlevaniaban sem csalódtam, ha nõ lesz szerintem akkoris must have cucc lesz a kicsike.

Seth
de most tényleg, szerinted az a piros ruhás nõ lehet vagy férfi(valószínû vmelyik Belmont az ostor alapján)? Soma biztos nem mert neki fehér a haja,emmeg barnás

Sheltem
Dehogy csináltál, én próbáltam vicceset mondani de nem volt benne semmi vicc <#circling>

Seth
most hülyét csináltam magamból,mert ezt mindenki tudta?
vagy újat mondtam neked ezzel ,azért a megtiszteltetés? 😄

Sheltem
<#taps><#worship>

Seth
tévedés,mert férfi , kollégát is úgy hívják melóhelyen (most ne a megasztáros libára kell gondolni,annak az csak a beceneve)

Sheltem
A Soma nálunk is nõi név <#vigyor3>

Seth
2007, csak hogy ne örülj <#idiota>
amúgy jól látom, hogy áttérünk a nõi fõszereplõkre, vagy megint egy babyface sráccal kell menni??

Jimi Hendrix

Nekem nagyon bejott az irnayitasa,mas mint pc-en,de nagyon elvezheto.

Jimi Hendrix

Sheltem
Amúgy én voltam a hülye mert azt hittem a metroidról beszélsz <#violent><#violent>Sheltem.

Sheltem
Egyébként egy DS en sose lesz olyan irányítás fpsben(szerintem) mint pcn egérrel és billentyûvel, de én úgy érzem a metroid primeból kihozták amit tud a kis masina.

Sheltem
Dehogy kötök beléd, csak azt mondom, hogy tök egyszerû szerintem irányítani, neked nem jött be az irányítás ennyi.

KILLER2
Most kiszemeltél engem, hogy mindig belémkötsz? VGnek meg a Metroid irányítása nem tetszett de azzal nem volt gon mi? Amúgy a Goldeneyeban 2 fegyverrel lehet egyszerre lõni és ahoz az R meg az L gomb kell a pálcikával meg lehet célozni plusz még a nyilak. nekem az R gombbal van bajom nekem ez nem tetszik mert szerintem ez így nem jó azt kész.

KILLER2
DE MIVAN HA 2 FEGYVERT HASZNÁLOK???

Sheltem
Mirõl beszélsz ?
1.Egyszerre egy fegyvert használsz.
2.Lövéshez csak az L gomb kell.
Tehát irányítasz a stylussal közbe nyomod elöre gombot egyik ujjaddal másikkal lösz.

KILLER2
Jó ötlet majd kipróbálom csak le ne nyeljem véletlenül azt a cerkát <#buck>

Seth
szádba veszed a cerkát...😄

KILLER2
Szerintem a MEtroid Prime Huntersnek tök jó az irányítása<#eljen> viszont a Goldeneyenak olyan igazán szar.Hogy a fenébe tüzeljek két fegyverrel az R meg L gombokkal érintõs célzás mellett??

Nexxuss
<#eljen>

<#eljen>
Nexxuss
meg amúgy ha kukacoskodunk nem aztmondtad hgoy a játék nem tetszett, hanem azt hogy az irányítása! Az pedig marhaság mert FPSt így kell irányítani. Mario nem fps. Enniy.

Nexxuss
miva? 😄 Nézzed mán meg a beállításait a böngészdõnek. Én úgyláttam hogy teleraktam smileyval az egséz hozzászólást 😄

Nézd, nekem a régi Marió típusu játékok tetszenek ezen a gépen, nem pedig FPS játékok! Nem hiszem, hogy nagyfiú leszel az ilyen beszólásokkal... <#szomoru2> Ez a topic már nem errõl szól! Kösz!
Nexxuss
aztakurva😄 ilyet szól nem tetszett az irányítása 😄 vazeg FPS-t hogy akarsz te irányítani ?D:<#hehe><#hehe><#hehe><#falbav>

Lebuktam? <#vigyor3> Egyszer kiprobáltam, de nem tetszett az irányitása, és legyalultam. <#szomoru1>
KILLER2
Te még nem játszottál a Huntersen?

Jah, értem!
Nexxuss
hát ez szipka. szerencsére már túl vgyok rjata 😞 viszont sajna otthon hagytam a hunterst így nemtom végigvinni most 😞 majd csak jövõ héten

KILLER2
Az a gömb a fõellenség azon a pályán és repkednie meg lövöldöznie kéne.

Hol kell keresni a hibát? <#integet2>
Sheltem
Pff, durva.