24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Ersiman #11047 Ez komoly érv volt... Megjegyzem az általad berakott kép a cáfolat. -
#11046 -
#11045 Igénytelenség olyan kártyát gyártani és venni ami kilóg, ha van olyan alternatíva ami nem. Szoftveresen lehet, hogy megállja a helyét, de nézd meg a Supercardot, EzFlash, G6 kártyákat hol tartanak méret, szolgáltatás terén.
Nekem mindegy, hogy mit veszel(szerintem nem M3-at fogsz), többet nem is szólok a témához, húzok moziba. -
#11044 Leginkább az a baja sztem hogy kilóg a gépből...De elárulom, hogy a gb micro-hoz is használom.Gyerünk Daniel most jöhet a feketeleves... -
Ersiman #11043 De van valami amiben gyengébb, vagy kevesebbet tud mint a SuperCard, azonkívül hogy Neked nem tetszik? -
#11042 Attól még jó sztem nekem még semmi gondom nem volt vele.Bár remélem csak átmeneti a honlap hiány :)
Nem mintha gyakran jártam volna oda, hiszen felesleges lett volna. -
fintor #11041 http://m3adapter.com/
erre gondolsz?
még mindig nem mondtál semmi konkrétumot..
-
#11040 Az M3 hatalmasat hasalt egyébként.. ugye arra alapoztak, hogy Movie Playernek hívják a kártyájukat, hogy eltereljék a figyelmet a valós warezt szolgáló céltól és így hivatalosabb csatornákon is árulgatták. Nos meg lehet nézni hol tartanak és hol tart közben a konkurencia. Az M3 egykori hivatalos honlapja már nem is létezik. -
Stinger 576 #11039 Add össze az Amiga 500-as és a C64 memóriáját... -
Ersiman #11038 És miért is járt el felette az idő? Miben gyengébb az M3? -
#11037 LOL. -
#11036 Itt az érv: Vegyél Supercard minisd-t, vagy Ez4Lite minisd-t. Az M3 felett akkor eljárt az idő amikor piacra dobták. Az első széria azért terjedt el, mert nem volt csak 1 alternatíva a Supercard és eleinte gyengébb volt, aztán azt is frissítették megfelelően. -
Ersiman #11035 Nekem ennyi "kilógás" bőven beleférne a képbe. -
Ersiman #11034 Az nem szokása. -
#11033 Ó dehogynem drága barátom :)
-
fintor #11032 picit le vagy maradva asszem:) passcard 3 és M3/mini sd nem lód ki a gépből egy milimétert sem.. -
fintor #11031 néhány érvet is felsorolhatnál pro barátom. thx -
#11030 Na melyik a legnagyobb, leggagyibb kártya a képen? Igen. Azt választottad.
-
#11029 The choice of the amateurs! -
fintor #11028 Találtam egy összehasonlítást.
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=29384
M3 lesz:) -
#11027 nemsokara kijon a supercard Lite.. nah azt! -
#11026 leirjam harmadszorra?
match my rank.. erre betesz egy olyat akinek a kozelebe nemtok menni. eze lettem ideges. -
fintor #11025 64+512. Help! Minap beújítottam egy NDS-t. Segítsetek, hogy M3-at vagy Supercardot vegyek hozzá, melyik éri meg jobban? -
vg #11024 Te tudod, hogy a 576 mitől lett 576 anó? -
Stinger 576 #11023 Nem vagyok okoska - a Metroid Hunters vér gyenge single módban még hard fokozaton is - ez pediglen azért van, mert direkte netplay-re lett fejlesztve - természetes, hogy vmi keményebb csákó lenyom multiban - főleg a megszállottak, akik éjjel-nappal ezt a gémet nyomják. Btw tökmindegy, mennyiszer nyomtad végig - a lényeg úgyis a 100% elérése, amit kötve hiszem, hogy hard fokozaton elértél... :) -
#11022 fogalmam sincs miert lehet ez. mindent ugy csinaltal ahogy leirtam?
milyen codec van a gepeden? -
#11021 okoska... a jatekot mar eredetiben vegigvittem mindenfele problema nelkul..szal iranyitani tudom, sot neten is jatszottam masok ellen mindenfele problema nelkul.. ( kb 4-5 szor.. csak most az egyszer kiprobaltam hogy nem globalra nyomok hanem hogy match my rank.. erre kiad egy csakot nekem akinek a kozelebe nemtok menni mert lelo messzirol.) -
#11020 ugyvan. de legalább nem unatkozok. -
#11019 Warezmókus? :D Ez tetszik :P -
rnd #11018 Azért a jegyzőkönyvbe kerüljön be az is hogy ezt nem én írtam... ;-P -
q2w3 #11017 bocs csak befagyott A GÉPEM
-
FFX #11016 sztem elég egyszer is leírnod -
q2w3 #11015 Lenne egy problémám.
Egy filmet átkonvertáltam azzal a progival és azzal a beállítással mint amit Csocso leírt és kaptam egy *.dpg file-t. Átmásoltam a Mini SD-re.A DS-en elindítottam a Moonshell-t és meg kerestem a filmet.Amikor el akartam indítani azt írja ki : load error Press Start Button.Show start lag.
Ha nmenyomom a startot kiír minden félét. -
Stinger 576 #11014 Attol hogy te nem birod normálisan irányítani, nem fasszopo jatek - btw, gyakorolj be a botok ellen nehezebb fokozaton, és ismerd ki a programot, aminek egyébként remekül elsajátítható gyors technikája van - akkor majd nyugodtan kiállhatsz bárki ellen. Felháborító szerintem, ha egy warezmókus néhány próbálkozás után csak azért lehúz egy mellesleg király játékot (az egyik legjobban fogyó NDS cimről beszélsz cimbora), mert képtelen több időt eltölteni vele... -
q2w3 #11013 Lenne egy problémám.
Egy filmet átkonvertáltam azzal a progival és azzal a beállítással mint amit Csocso leírt és kaptam egy *.dpg file-t. Átmásoltam a Mini SD-re.A DS-en elindítottam a Moonshell-t és meg kerestem a filmet.Amikor el akartam indítani azt írja ki : load error Press Start Button.Show start lag.
Ha nmenyomom a startot kiír minden félét. -
#11012 Winsunx-ból is kijött a lazaság.
....Thanks for your reply of confirmation , and your package will send at 25th or next business day by Express
kérdem ma, feladódott a csomag, mert határidőre kellene, direkte ezt kértem...
....because the EZ Team was blackout 2 days , so your order was delay more 2 days , once your shipment completed (this 2 days) , we will send the TN to you , please wait .
-
#11011 Ugyanakkor totál feleslegesen. -
#11010 érthető okokból. -
#11009 Ezt a kommentet vártam. Minden hasonló esemény után valaki beírja. -
q2w3 #11008 Valakinek kell yoshi touch & go ajándék kód?