Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisgabo
ár?

SD-s M3 jövõhéten lesz a Konzoliumba.

Seth
😄 mennyi van még belõle ?? 😄

PSN ID.: Beegabor

sp00n
Elado Mr.Driller 😄rill Spirit Dobozzal leirassal EU verzio
2500huf... PU

x360 gamertag: v1ctor777hun

Perce.. 😊
Hardwaresen nem tudja, de mondom a Supercard emulálja.

Nexxuss
egyébként lehetne játszani vele, csak ugyanaz a helyzet mint a japán N64 esetében. Az is vitte a pla cuccokat csak ki kellett törni az ütközõt. Itt is azért nem emgy bele a régi kártya. meg kell próbálni<#idiota><#idiota>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

koryne
Azért, mert a GB/GBC-nak Z80-as procija van, ez második prociként benne van a GBA-ban is a ARM7 mellett (ezért tudja lejátszani a régi játékokat). A DS-ben egy ARM7-es és egy ARM9-es van, Z80 nincs, emulálni meg ezek szerint nem akarták.

Xbox Live gamertag: kilencnad

KILLER2
Az M3on a nes gémek is futnak. Én most metroi 2vel játszok. Nagyon buli!

Töltsük le az internetet!

Csak azért mert lehet 😄
Supercard elindítja a gc/gbc játékokat.

Törölt felhasználó
Az nagy baj!
miért nem?
koryne
Nem.

Törölt felhasználó
Lehet DS-en régi GB, GBC játékokkal játszani?
Milyen ps3? A Wii emu sokkal jobban megy rajta, csak az a baj kicsit túl gyors 😛

Törölt felhasználó
Igen, megy rajta! Már dolgoznak a ps3 emun is!
KILLER2
VÁLASZT IS AKAROK!!!!!!!!<#eplus2>

KILLER2
HÜlye kérdések díjára pályázó kérdésem: a DSen lehet PS2 emulátorral játszani?

Beast Machine
Az, hogy körökre osztott.

...vágod?

Super Mario
Tévedsz. Ebben én vagyok az elsõ. <#mf2>

https://supermario4ever.wordpress.com

KILLER2
Ne is próbálkozzatok! Buta kérdésekben esélyetek sincs ellenem! : )

Én, én, én akarok nyerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#eljen>
CSOCSO
miert mi baj van az age of empiressel???
Csibe001
Hmm, mert még nem találta ki senki.Úgyhogy díjazhatunk ha gondolod 😉

KILLER2
Jóvanna!

Csak azt nem tudom miért nem osztanak "leghülyébb kárdéseket feltevõ fórumozó" díjat <#wilting>

KILLER2
Honnan lehetne leszedni a Guility Geart?

KILLER2
az M3 WIKIn rajta van? Ha igen akkor hányadik?

Seth
megint kezditek?? -_-*

Seth
Guilty Gears Dust Strikers---egy nagy csalódás az egész. Az elõzõ részeket nagyon csíptem, gyönyörûen animált, nagy karakterek,szupi hangok(márakinek bejönnek a japcsi ordibálások😄).Tehát egy jó verekedõs játék volt mint mondjuk street fighterek. De ez a ds verzió a 2 képernyõ miatt ilyen ugrabgrálós, többszintes harc koncepciót kapott,ami tönkrevágja az egészet szerintem, nagyon fárasztó. A grafika jónak mondható, de lehetett volna jobb is,karakterek kicsik, mivel 2 karakter helyett 4 karakter is lehet egyszerre a pályán, és ez ugye butítással járt. Röviden ennyi, egy próbát megér, de ha egy egészséges arcade bunyós játékra vágysz (vagy ha próbáltad esetleg az elõzõ részeket),akkor csalódni fogsz. Persze lehet hogy 1 leszel azok közül,akiknek ezt a játékot készítették...

Muad Dib

Elég erõsen letarolta 😊 Szeretném, ha minden érintett szépen visszaemlékezne a 2-3 hónappal ezelõtt a témába vágó beszélgetésekre...

Mi vissza emlékszünk. A te memóriáddal van valószínûleg valami baj, és hosszú távon szépen ferdül az elméd... <#nyes>

Még Selthem is - akivel erdetileg ez ügyben elkezdted összerúgni a port - többször elmodta, hogy Lite-ot fog venni, de a fényerõ buzulással nem ért veled egyet. Ezzel egyébként még kb. 70 másik topikoló ugyanígy van és ugyanígy nyilatkozott. Ugy látszik lemaradtál dolgokról, lehet sûrûbben kéne ide járnod,csak hogy képben legyél. Vagy unatkozol és szeretnél megint egy kis harcot szítani??
<#ejnye1>
Remélem sikerült segítenem neked a valóban korrekt visszaemlékezésben...

Amúgy mindenki másnak jó hétvégét... <#integet2>

KILLER2
Milyen verekedõsjátékról van szó?

Jó sok új játék megjelent az elmúlt napokban! <#eljen>
deep
Az 1000 000? Majd a százmillió...
DanielT
Elég erõsen letarolta 😊 Szeretném, ha minden érintett szépen visszaemlékezne a 2-3 hónappal ezelõtt a témába vágó beszélgetésekre...
Super Mario
Hát, mert mekkora nagy szám

Ezt az "álomhatár" dolgot soha nem értettem... miért lenne már álomhatár?
koryne
Azaz nem, mert már le is tarolta 😄

koryne
A Lite lassan letarolja a DS-t is, bár ebben semmi meglepõ nincsen 😊

Super Mario
Meglesz az, meglesz az ;-) A DS is el fogja majd érni az 1 000 000-a álomhatárt

DanielT
Japanese hardware sales April 17-23

DS Lite: 168,809 (996,546) <---------------------
PSP: 32,323 (641,722)
PS2: 25,763 (529,978)
GBM: 18,390 (81,068)
GBASP: 11,044 (111,858)
DS: 8,051 (783,875) <------------------------
360: 3,990 (41,277)
GCN: 1,106 (44,755)
GBA: 58 (2,455)
XBX: 16 (1,371)

Hehh.
Csibe001
Egészen ötletes ez a Lost Magic! Bár végigtolni nem hiszem hogy fogom, de egy darabig jól el lehet vele lenni.Aki meg nagy rpg-s annak tuti tetszeni fog.Jó az irányítása nagyon.Nekem legalábbis bejön. 😊

Ja az nem tetcik legjobban bene hogy nem normal hanem ugralos lett,de azert remelem lesz meg sok normal verekedos is,mert itt a pelda hogy a ds tokeletes lenne ra.

Jimi Hendrix

Seth
szerintem meg elcseszték ezzel a többszintes bunyóval. Egy normális verekedõsnek jobban örültem volna

Sc/sd-re melyik a legjobb progi film convertalashoz ds-re?ha tudtok egy linket is adjatok hozza,elore i sthx.

Jimi Hendrix

Eza gitaar elsore nagyon bejon,kurvajo a grafoja,meg a game is,csak a haterek lehetnenek szebek,ezt elnezve nagyon komoly verekedos gameket tudnanak csinalni,mekkora lenne egy mortal vagy tekken internet wifi tamogatassal.

Jimi Hendrix

Toughtful
Venni szeretnék egy "M3" movie-playert, de ha filmet próbálok konvertálni, a legvégén elszáll, utána pedig ha "meg akarom nézni" a konvertált filmet - értsd, miután nem tudok gbm-et máshogy, ugyan úgy a konvertálóval próbálom csekkolin - nos, akkor kiírja, hogy sound not found... Valami megoldás? Thanks a lot.

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

Most vettem eszre hogy kijot a lost magic meg a gitar g is,nagyon kivancsi vagyok rajuk megyek kiprobalom oket,gameltetek mar veluk,milyen?

Jimi Hendrix

koryne
Tudom, hogy most nincs fekete. Állítólag majd lesz valamikor, de az nem most lesz 😊 Talán majd az EU megjelenéskor.

guardian hero
Következõ hónapban már USA-ból is rendelhetsz, vagy méginkább valami távol-keleti fejlõdõ országból egy USA-verziót 😊.

Fekete egyébként nincs, csak ún. Enamel Navy, vagyis nagyon szép indigókék. Én ilyet fogok majd rendelni, ha lesz egy kis zsetonom köv. hónapban.

EU megjelenést én olyan õszre tenném, Itthon pedig 40-45eFt körül fog startolni szerintem.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Seth

KILLER2
Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, de mondjatok már pár webes boltot ahol lehet ilyen Liteos cuccokat kapni