24434
Nintendo DS/DS Lite
-
#11127 Szép. Kár, hogy kilóg. -
petersz #11126 És melyik vásárlási módszert választottad? -
Alblink #11125 Az tok jo,en is ilyet vennek,mint sc lite-ot,ha valakinek eleg a fel giga is. -
#11124 mk4 mini 10 dolcsival több... -
Stinger 576 #11123 Aham, igen ez úgy működik - USB 2.0-ával megy, szal elég gyors a folyamat. belenyomsz egy passcard 3-at és kész - még patchelgetni sem kell a rom-okat... -
rnd #11122 Télleg mókás a Locoroco, kár hogy a Sony csak lopta, mint minden mást... (lásd PS3 kontroller mozgásérzékelős lesz)
http://www.chroniclogic.com/gishscreens.htm -
petersz #11121 DS-hez amúgy van olyan alkalmazás, amivel lehet jegyzeteket írni és menteni? -
petersz #11120 De a filmen az látszik, hogy a felső slot üres. -
orkenyid #11119 A PassCard3, MK4 mini, Superkey mind ugyan az valójában... -
CéZé #11118 Nem. Elméletileg jó hozzá a Superkey is. Olyanom meg van. -
Alblink #11117 Tok jo,ehez nem kell passcard:D? -
Alblink #11116 Ehez ilyen passcardot veszel?Passcard 3 -
Alblink #11115 Es ez ugy van hogy kiveszed a flash cardot,bele az usb atalakitobigyoba,es ugyirod ra a cuccokat? -
#11114 SClite vid -
CéZé #11113 6 dolcsi. Mielött rányomnál a végleges rendelésre akkor látod. -
petersz #11112 Köszi, majd kikérdezlek a tapasztalatokról :) -
FFX #11111 és mennyi a postaköltség mert azt seho sem látom -
Stinger 576 #11110 Naja, de azért lassulással fizetsz néhány programnál... annyit meg nem ér nekem :) 512 MByte-ra is ráfér 2-3 game plusz néhány apró cucc, szoftver, stb. -
Sund #11109 oylan mintha az elektroplanktont keverték volna egy platformjátékkal. :) -
Alblink #11108 Hat ez kurvajo:D,nagyon hangulatos,kivancsi leszek hogyan fogjak ertekelni ezt a psp-gamet. -
CéZé #11107 Innét, de hogy mikor érkezik azt nem tudom. Kb 2 hét alatt meg szokott jönni. -
#11106 mokás, de nagyon egyedi -
petersz #11105 Honnan, és mikor érkezik? -
vg #11104 Tudom, hogy nem psp topic, de van egy játék a loco roco, és közel olyan élmeny mint a new super mario ds-en! Szerintem ez a játék az eddigi legjobb psp játék, és talán már egy szinten van egy jobb ds játékkal! Lessétek meg itt! -
CéZé #11103 Rendeltem egyet, majd kiderűl, hogy angol-e :) -
Alblink #11102 Szerintem is az a legjobb,de a sc-ba meg az elol kiveheto memcard slot nagyon jo. -
Stinger 576 #11101 Szerintem ez a G6Lite a legjobb - egyetlen hibája van, hogy csak 4Gbit-es... mellesleg nem úgy volt, hogy augusztusban jön az angol verzió? itt július 20-as megjelenési dátumot látok... -
#11100 igen ezt is lehet mar kapni de ez csak fel gigas... szal kene belole nekem legalabb 4:D
szal inkabb SC lite...2*1 giga micro sd -
CéZé #11099 Szóval ez -
CéZé #11098 Ezmár meg van jelenve? :) -
#11097 nah.. megrendeltem koreabol az SC liteot.. van ket hete hogy ide erjen..
ebayon nem nagyon talaltam nem sandisk markaju micro SD-t/// bar lehet en voltam az ugyetlen/ -
CéZé #11096 Nem, asszem az egy .bin fájl amit csak indíts el a memkártyáról. -
CéZé #11095 A 3-hoz még annyit, hogy ha gba módba indítodakor a gba-s játékok elindulnak. -
flevente #11094 Köszönöm!
Szóval az upgrade fájlt nem kell átkonvertálni?
-
CéZé #11093 3. Ha a Supercard mellé eredeti jákékot raksz akkor azt fogja elindítani nem pedig a SC-t.
2. Az upgrade fájlt felmásolod a memóriakártyára és elindítod, az meg frissíti a SC-t
1. Nem kell konvertálni hanem fell kell telepíteni. Mikor indítodot a Setupot megkérdi, hogy hova rakja. Itt megadhatod a SC elérési utját.
-
flevente #11092 Üdv CSocso!
A moonshell.nds fájlt át kell konvertálni a SuperCard szoftverrel?
És a Super Card upgrade fájlt is át kell konvertálni?
És ha a SuperCardot egy eredeti NDS játékkal együtt indítod el akkor azok ugyye nem akadnak össze? -
#11091 holnap en is megrendelem az SC liteot:D:D:D
13. ara kene... de semelyik oldalon nem talalok semmit kiveve a realhotstuffon ahol persze out of stock van.. a tobbi megemlitett oldalon egy rohadt sc lite sincs -
#11090 fogadjunk mini-t rendeltel es nem liteot..:( -
#11089 ma rakotottem a DS-t a kocsira:D:D:D ugy szolt a metroid hogy beszaras!!!! rezgett a kocsi mikor toltottem az alap beam ot:D:D:D alladek volt.. ja es meg surround ba is szolt!!!!!!!! faszan lehetett hallani hogy hatulrol melyik oldalrol lonek ram!!! uberkiraly volt!! foleg ahogy szolt!!! ilyeszto volt ulni a kocsiban hajnali 3 kor mikozben a fejem leszakad a melytol meg a magastol:D:D:D: -
freddirty #11088 Dualscene-en megjelent egy rövid hír hogy új verzója került ki az ensata emulátonak. Látta már valaki?
"Seems like the Nintendo DS emulator again is hacked and released.
Ensata is the official Nintendo DS emulator."