Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Turho! A PSP képminõségét nem ismerem, ezért nem tudom összehasonlítani sem. Nekem sikerült 70 megás videót 7 megára tömörítenem jó minõségben. Abszolut élvezhetõ, mp3-minõségû hang, szép tiszta kép. Szerintem jó a minõsége.
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
Ti hogyan teszitek fel, állítjátok be a moonshell-t? Vagy nagyon láma kérdés?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Egyébként nekem csak úgy indul el a moonshell, ha passkey benne van, bekapcsolom a gépet, és menet közben rakom be a supercard-ot. Fent van a flashme is (freeman oldaláról), de passkey nélkül nem indul. Van valami megoldás (frissebb flash, vagy valami)?
A moonshell ini-jében át kell írni a GOB skip-et 0-ra
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Megint vagyok. Gondoltam nem idegesítem magam az autós, balesetes dolog miatt (aki olvasta, tudja😊 Szóval a kocsi kész, faterom meg hazajött németországból... egy DS-el <#circling>#circling><#circling>#circling><#circling>#circling> +Mario 64
Most minden game megy, úgyhogy happy vagyok 😊
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
es akko csak felteszem a fajlt es utanna a moonshell lejatsza normalisan az mpg-t is,jol ertettem?
Jimi Hendrix
vagy mpg-et is letudok vhogy játszani???
Videokonverter: tmpgenc.
Jimi Hendrix
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Jimi Hendrix
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
jó persze tudom hogy megéri de akkor is lehúzás ennyiért adni sztem