Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megneznem hogy ds lite-on mennyivel szebb a kepe,de egyszer majd az is eljon😄.

Jimi Hendrix

Thx az infokat most nalam is muxik,ez alati vegre ds-en normalisan mennek a filmek,es meg helyet is alig foglalnak,persze fejhalgatoval elvezheto igazan a hang,a kep is nagyon jo minosegu.Teljesen jo ds-en filmet nezni.

Jimi Hendrix

Seth
milyen beállításokat használsz a konvertáláskor?

PSN ID.: Beegabor

Köszi, már megy. Nem vettem észre a setup.exe-t.

Turho! A PSP képminõségét nem ismerem, ezért nem tudom összehasonlítani sem. Nekem sikerült 70 megás videót 7 megára tömörítenem jó minõségben. Abszolut élvezhetõ, mp3-minõségû hang, szép tiszta kép. Szerintem jó a minõsége.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Ne haragudjatok már, bonyulult volt a kérdés? Nekem még nincs tapasztalatom, de látom itt videoznak vele néhányan. PSP-jét már ismerem, de ez is érdekelne. Sõt, a GBA-jé is, azt se próbáltam soha (azt sem tudom, azon lehet-e). Köszi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Leírnád kicsit pontosabban? Köszi!

Seth
a letöltött fájlt kicsomagolod, van benne egy setup.exe, azt elindítod, kijelölöd hova rakja(jelen esetben a memokártyára),ennyi.DS indít, moonshell indít, mp3 vagy video indít( de nem állítok semmit, megy egybõl mp3 is meg video is)

Ja és mp3-at sem akar lejátszani: not support ext.mp3 Valaki help!

Ti hogyan teszitek fel, állítjátok be a moonshell-t? Vagy nagyon láma kérdés?

Seth
és tényleg, ugyanaz a fájl az 1.2-n akad, 1.1-en viszont teljesen jó...köcce

Milyen minõségû video-t tud egy NDS relatíve? Mekkora a jó minõségû másfél órás film filemérete jó minõségû stereo hanggal? Amit kellemes nézni. És ha PSP-vel összevetem? Szubjektív vélemény kéne...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Úgy fû alatt megsúgom: (((monnshell 1.1-en nem szaggat a video, de pssszt)<#nyes>

Egyébként nekem csak úgy indul el a moonshell, ha passkey benne van, bekapcsolom a gépet, és menet közben rakom be a supercard-ot. Fent van a flashme is (freeman oldaláról), de passkey nélkül nem indul. Van valami megoldás (frissebb flash, vagy valami)?

Seth
kicsit jobb lett, de még mindíg akad a video...

Jaj bocs elfelejtettem szólni.<#szomoru1>
A moonshell ini-jében át kell írni a GOB skip-et 0-ra

Hat ez a convertalas nem jott ossze hogy elvezheto legyen a video.

Jimi Hendrix

Én nem tudok benne nyerni... <#szomoru1>
Ennek orulok.nagyon jo game a m64.

Jimi Hendrix

100megas es a felere konvertalta,csak szar mert akad a video.

Jimi Hendrix

Hali!

Megint vagyok. Gondoltam nem idegesítem magam az autós, balesetes dolog miatt (aki olvasta, tudja😊 Szóval a kocsi kész, faterom meg hazajött németországból... egy DS-el <#circling><#circling><#circling> +Mario 64

Most minden game megy, úgyhogy happy vagyok 😊

Remelem osszefog.most megnezem hogy egy 10 megas fajlt hany megasra convertal.

Jimi Hendrix

Seth
én is ezzel kínlódok, de még nem jött össze

Nagyon jo ez a convertalo progi,csak hogy ne akadozzon nehez bealitani,valaki mar kitapasztalta melyik a legjobb bealitas?

Jimi Hendrix

Koszonom.

Jimi Hendrix

Ja oké,thx.es egy linket tudtok adni hol lehet leszedni a legujabbat?elore is thx.

Jimi Hendrix

Seth
nem, az egy konverter ami dpg-be konvertál, moonshell csak azt tudja lejátszani

egy linket ehez tudtok adni?nem tom melyik a moonshell oldala,
es akko csak felteszem a fajlt es utanna a moonshell lejatsza normalisan az mpg-t is,jol ertettem?

Jimi Hendrix

Seth
és milyen beállításokat javasolsz, hogy normális fps-t kapjak?? Mert mindíg akadozó lesz a videó amit konvertálok

A dpg az valójában mpg, csak a dpgenc (a moonshell oldaláról letölthetõ) átalakít benne pár dolgot hogy le tudja játszani...

Seth
és ezzel mit érek el, ha a moonshell csak dpg videóformátumot tud kezelni???
vagy mpg-et is letudok vhogy játszani???

Zene konverter nem kell, MP3-at lejászta.
Videokonverter: tmpgenc.

moon08
Engem is érdekel SC-ra video zene konverter.
Thx.
Az engem is nagyon erdekelne.

Jimi Hendrix

Seth
na arra mondhatnátok egy jó videókonvertert

Supercardot próbáltál már? 😛

CHEAPBOY
jermekek ez a play yan micro, valami uberállaaaaatt, ugy szol mint az atombomba😊 Videok nagyon faszántosan mennek rajta, imádom😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

KILLER2
Van DSre hangrögzítõ progi?

Töltsük le az internetet!

Hi all,mostansag idonkent kifagynak a gamek,de ez zene kozbe is elofordul,toredezett mentesitest csinaltam mar,mitol lehet ez,van e ra valami progi ami segit?elore is koszi.

Jimi Hendrix

mindegy nekem téma lezárva. majd összekunyerálom rá a pénzt valahogy és kész. ámen

kisgabo
ocsó.

ez mitõl lehúzás? ezt annyira szeretem. akkor miért nem rendeled meg kintrõl? ehhh...

guardian hero
Legolcsóbb helyeken is 70-80$, ehhez képest egész kedvezõ áron adják (hiszen számolj még rá szállítást, vámot, áfát... persze ennyiért tuti "szürkén" jön be a cucc, de az már legyen az õ bajuk 😊).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nem neked találták ki, ez tény...
ja és persze vegyél még hozzá memoriakártyát...
jó persze tudom hogy megéri de akkor is lehúzás ennyiért adni sztem

de ez nekem akkor is drága <#schmoll2>

egy gyári játék. na az drága 😛

Muad Dib
Ez a Super Mario... Szerintem elmodható róla, hogy bevonult az emberi történelembe:

ide klikk

Fenéket drága!
jajj de drága :/

sp00n
mar csak egy
es sajnos mar nem lesz tobb 😊

x360 gamertag: v1ctor777hun

18. plusz a passkey 8, ha kell.