Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koryne
Én nem várok még egy hónapot, az biztos. Kerül, amibe kerül, de szerzek egy japán enamel navy-t a szülinapomra 😊 (számításaim szerint lesz vagy 60-70 rugó, ebben már benne van egy MP:H, védõtok, töltõ, védõfólia is)

Xbox Live gamertag: kilencnad

DanielT
Na ezen én is orbítálisat röhögtem.
Sziasztok

En is beneveznek egyre ha lehet 😊, mar nagyon varom, kerlek ne hagyjatok ki...

üdv.

CHEAPBOY
jah, pont😄 Megveszik majd par millioan, siman, s mi kernek max 10et, s maris tarhaljunk 2 dollar engedmenyert😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Muad Dib
Szia Sheltem!

Sikerült elnyomnod a cuccot?

---
Úgy látom lesz értelme egy közös (tömeges) Lite rendelésnek az USA-ból. Talán még árengedményt is kapunk...

Super Mario
Sose unatkozzál ;-)

https://supermario4ever.wordpress.com

Jóvan, az ár lett volna a lényeg! <#wilting>
Sheltem
DS Lite: USA premier júniusban

Nintendo DS
Hosszas találgatás után a Nintendo végre bejelentette a DS Lite amerikai megjelenési idõpontját: a duálképernyõs handheld újradizájnolt változata bõ egy hónap múlva, június tizenegyedikén debütál az Egyesült Államokban. Itt egyelõre még nem lesz választási lehetõség - már ami a színt illeti - ugyanis csak a Polar White névre elkeresztelt változat (amely megegyezik a japán Crystal White-tal) lesz elérhetõ a premier napján. Ezen is túl vagyunk végre, most már jöhet az európai launch idõpontja, Kedves Nintendo!

Nehogymá kimaradjak a ctrl-v versenybõl <#mf1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sp00n
Uff
Elado Mr.Driller😄rill Spirit 2000huf csak vigye el valaki mar 😊
jopofa logikai jatek szepen lekott hosszu orakra 😊 Dobozzal leirassal stb...

x360 gamertag: v1ctor777hun

guardian hero
Ha jól számolom, most került be a hír negyedszer 😊

Csak azt sajnálom, hogy nem lesz Navy szín belõle, de remélhetõleg a japcsi árakat is lenyomja majd az USA launch.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Júniusban debütál a Nintendo DS Lite

A Nintendo közleménye szerint az amerikai vásárlók június 11-étõl kaparinthatják meg a Nintendo DS revampolt verzióját, mely Nintendo DS Lite névre hallgat és már többször írtunk róla, például itt, illetve itt.

A 129.99 dolláros áron boltokba kerülõ változat mérete nem csak kétharmadára csökkent az eredetihez képest, hosszabb és lehelletnyivel vékonyabb stylus-t kap, illetõleg egyéb csiszolásokat is végeztek rajta, mint például a Start és Select gombot áthelyezése, ergonómiai célokból.

hardwired.hu

Azért az király, hogy 129.99 USD = 26,681.81 HUF lesz!
Akkor majd nekem is küldetel egyet <#nyes>

deep
Ja nem láttam
mosmá mindegy
Seth
#7815 copy -paste ??? 😄

PSN ID.: Beegabor

deep
Hosszas találgatás után a Nintendo végre bejelentette a DS Lite amerikai megjelenési idõpontját: a duálképernyõs handheld újradizájnolt változata bõ egy hónap múlva, június tizenegyedikén debütál az Egyesült Államokban. Itt egyelõre még nem lesz választási lehetõség - már ami a színt illeti - ugyanis csak a Polar White névre elkeresztelt változat (amely megegyezik a japán Crystal White-tal) lesz elérhetõ a premier napján. Ezen is túl vagyunk végre, most már jöhet az európai launch idõpontja, Kedves Nintendo!

576
Nexxuss
ja kemény 😄
130 dolcsi. 28000ft. FEdexxel 32ben itthon van. ha kettõt küldetek haverral akkor csak 30 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
Ez nekm pont jól jönne, mert az én gépem képe eléggé karcos : ( Bár mostmár érdemesebb megvárni a Liteot.

Töltsük le az internetet!

Kicsit érdekesen fogalmazott az eladó<#smile> De szerintem mindenképpen megérné megnézni, akit érdekel. Elég jó áron adja, és a szövegbõl itélve nem nagyon ért hozzá, talán lehet alkudni is <#nyes>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

KILLER2
Szétnyitható DS? Mé van nem szétnyithat is?

Sziasztok! Lenne egy eladó nintendo ds em a szétnyitható. Van hozzá egy töltõ egy ceruza/érintõ/ masga a gép meg egy Madagaszkár játék. A bibi hogy nincs doboza. A gép használt, de a kijelzõ makulátlan. Kit érdekel? Irjatok. Csövi

--------------------------------------------------------------------------------
Hely: Budapest Feladás dátuma: 2006-04-26
Feladó neve: Antal Misi Lejárat dátuma: 2006-05-20

Ár: 15.000

Na itt az alkalom. Ha nem lenne DS-em, most megvenném<#vigyor2>

KILLER2
M3ra az E18as frissítés az miben jobb mint a többi?

guardian hero
jaja, ha USA-ban kijött, onnantól már oly' mindegy, mikor jön EU-ba 😊 postaköltséggel együtt sem lesz drágább rendelni, mintha a Media Marktban venné meg itthon.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

KILLER2
ÁÁÁ! Má megvan!

Nexxuss
jó lesz az az amerikai megjelenés is nekünk úgy érzem 😄 hamarabb is jön, meg ócsóbb isl lesz.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

KILLER2
A MoonShell 12 mappájában van olyan, hogy misc abban pedig a skins. Azokat a skineket hogyan kell használni?

KILLER2
M3al meg lehet oldani valahogy, hogy lehessen használni a tapiképernyõt vagy mind 2 képernyõn legyen valami?

Nintendo DS

576.hu
www.576.hu-rol.Ez hivatalos info.
http://www.gonintendo.com/ 😄S lite release date/price info! (OFFICIAL)

Jimi Hendrix

guardian hero
Én május 15-rõl tudtam...

Na nemár 😞
Ez az info honnan van?

Hosszas találgatás után a Nintendo végre bejelentette a DS Lite amerikai megjelenési idõpontját: a duálképernyõs handheld újradizájnolt változata bõ egy hónap múlva, június tizenegyedikén debütál az Egyesült Államokban.

Jimi Hendrix

KILLER2
Melyik a legjobb video converter M3ra?

Kinek mi a félmegoldás 😛

CHEAPBOY
nagyon kemeny aza nyusziii😄

Törölt felhasználó
Írtam privit!
CHEAPBOY
haggyatok mar az ilyen felmegoldasos ratyi szarokkal😄

Anna
Van egy eladó Nintendo Wi-Fi USB Connectorom, ezt egyszer kipróbáltam, de innen nem tudom használni, egy Animal Crossing meg egy Nintendogs (Labs). Árat egyelõre nem tudok, de Lost in Blue-ra elcserélem bármelyiket vagy esetleg másra is (DS, GBA játékok), de fõleg LiB kellene.

Sin City life don\'t let the system get you down

Jól válaszoltam magamnak............megyek aludni

Nálam:
hang: 112 kbps
video: szélessége 256, bitsûrûség 160 kbps (ezt veheted picit nagyobbra) 20 fps.

Meglepõ, hogy a 20 fps teljesen folyamatos képet ad...

Jók is. Köszi!

Koszi,valaki kitapasztalta mar mik a jo bealitasoka video conv porgiba?

Mitt latam ma😄,remeem igaz lesz.

Jimi Hendrix

Ezzel jónak kell lennie már a filmeknek is 😊
http://mdxonline.dyndns.org/resources/20060502_moonshell12finalbeta2.zip

Köszi szépen 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Na szóval egy Üvegtigris 2 hosszúságú film <#rolleyes> Jó minõségben 200-210 mega. Egy madagaszkár hosszúságú film <#rolleyes> 150-160 mega. Gondolom ez filmenként változhat, mégha a hosszuk egyezik is.

Sheltem
Sziasztok

Nem néztem ide pár napja.

Kérdéseim : Rendel valaki május 19-20. környékén (vagyis az USA megjelenéskor) liteot a "tengerentúlról" ?

Mininél minibb flash kártya van má ami nem lóg ki a lájtbó se? <#smile>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

<#integet2>
Az, lehet kék... ki is van írva hogy "navy".
Fekete DS Lite videó! (vagyis inkább feketés, lehet kék, mittomén)
Mekkora egy másfél órás film, és mpg-rokon a formátuma? PSP-n MP4 és 400 mega a szép minõségû. Ehhez akarok viszonyítani.
GBA SP-n lehet valahogy mozizni? Neadjisten úgy is ki lehet próbálni, ha az embernek egy 1 Gigabites F2A Ultra karija van? Tudom, nem ez a topicja, de ott is megkérdem.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Még csak tesztelem hogy milyen beállításokkal mennyit foglal egy film. Most is konvertálok, aztán majd megírom a tapasztalataimat és a beállításokat is.