24434
Nintendo DS/DS Lite
-
Alblink #11167 Off
Ja,nem tom miert,neha eleg szar a priv. -
petersz #11166 a róka vigyen el titeket -
petersz #11165 Ha a pc-s böngészőkből indulok ki, akkor nem nagyon ;) Najó, elfogult vagyok kicsit. -
#11164 de igen:D:D:D:D 1000 bocs -
Alblink #11163 En azert remelem lesz nala jobb bongeszo is majd egy ido utan. -
Alblink #11162 :D,ja azt akarta irni,ez vicces volt:D,mar egybol irjak hogy csak az opera lesz a legjobb. -
#11161 LOL :DD -
CéZé #11160 Szerintem erre gondolt: Star Fox Command (Japan) :) -
#11159 Khm, nem star fox-ra gondolsz véletlenül?? :O -
#11158 Szerintem CSOCSO is csak elírta, vicceltem én is :) -
CéZé #11157 Szerintem erre gondolt: Star Fox Command (Japan) :) -
petersz #11156 szvsz úgyis csak a hivatalos opera fog normálisan működni, azzal van szerződés, az lesz összerakva rendesen. -
#11155 Firefox? WOW! Sorra jönnek a böngészők? Elsőnek Opera, most Firefox, lehet, hogy holnap Internet Explorer is lesz a kis gépre -
#11154 LOL.
kijott a firefox.. most olvasom a gba temoen hogy mindenkinek problemaja van vele ( sc, ez, g6) egyedul m3 on megy valami normal boottal. -
#11153 De. :P -
#11152 Nagyon kemény elmélet :D De ezek szerint a régi m3 tulajokat le se sz**ják?? :O -
Alblink #11151 JA igaz:D,a sok passcard utan mar elis feljtettem hogy ilyen is letezik. -
#11150 Jah, de csak mert itt ez a valaki mégis megvette az M3 karit :) Feltámasztották a pénzből az oldalt :D -
#11149 Egyébként megint megy az m3 hivatalos oldala,szóval Dániel annyira ne írd le a céget :) -
#11148 hogyne kene.... ha nincs flashelve a nintendot akkor kell hozza kartya felulre is.
en nem flashelem a DS emet.. felesleges vele szarakodni. -
rivasz #11147 köszönöm -
orkenyid #11146 Bele se megy :)
De egyébként nem viszi... -
#11145 Hogy fordulhatott elő, hogy még nem próbáltál ki egy olyan kártyát ami a legjobban kilóg? :PPP -
Ersiman #11144 Úgy tudom nem megy vele (talán bele sem tudod rakni), de SC-dal és emulátorral mennek az GB és a GBC játékok is. -
#11143 Nem viszi. -
rivasz #11142 gyerekek, a DS viszi az oldschool monochrome GB kazit, vagy felesleges beletuszkolnom a mortal kombat 2-met? :) -
Sund #11141 Hagyjátok már abba ezt könyörgöm, a pélóm is kilóg és az sem zavar! ehh.. -
Ersiman #11140 Hát engem nem zavarna, hogy lila ha vennék ilyet, csak DanielT-nek próbáltam prezentálni, hogy milyen "komolynak" látszanak a miniSD M3 elleni érvei.
(Persze aki elég igénytelen, hogy egy műanyag tolltartó kinézetű Lite-ot vegyen, annak gondolom minden okító célzás értelmetlen :-)))) -
orkenyid #11139 Szereld át egy GBA kazi tokjába, és máris nem lila :P -
#11138 Naja. A másik igénytelenség meg sima DS-t venni :P Sokat már nem ront rajta egy lila, de legalább nem kilógó warezkari :D
-
Ersiman #11137 De tudod! :-)))
És ha megfordítod ordít a LILA! :-) -
#11136 Lila, de mivel NEM LÓG KI így nem is látod :PP -
Ersiman #11135 Hülye vagy-e? Ez az SC LILA!!! Nem tudtad-e mennyire igénytelen dolog LILA kártyát használni?
:-)))
U.i.:
Részemről befejeztem, mindenki azt használ ami neki tetszik. Nem hiszem hogy lényeges eltérés lenne a használhatóságukban. -
#11134 De annyira jó, hogy itt győzködtök,hogy nem lóg ki :DD Főleg vicces :D Mint annak idején, hogy a Lite mennyire nem kell a piacnak, mert a DS úgy tökéletes ahogy van... hát persze :D
"Tessék, csak tessék! DS warezkártyát vegyenek! 2 féléből is választhatnak! Van a tökéletes, minden paraméterében megfelelő (ezt 3 cég is gyártja) és van egy "Kilógó túlméretes szar edition 2006" verzió! Vegyék vigyék ki-ki igénye szerint!" -
Ersiman #11133 Ennyire lóg ki :-) -
#11132 Igényes. Pont.
Pföejj.
Ez nem lóg ki. -
Ersiman #11131 De itt sima DS-ről van szó, vagyis nem lóg ki csak szerinted!
Néha valóban nagyon fárasztó vagy...
.. és mániákus. -
#11130 "Így ránéésre pont annyira lóg ki, mint az én eredeti FFTA kazettám"
Pedig jobban, mert ez nem eredeti GBA kari méret.
"Persze gondolom szerinted eredeti GBA játékkal játszani is igénytelenség - hisz KILÓG!"
Sima DS ből nem lóg ki, a Lite-tal igen. GBA SP vagy Micro a megoldás. :P -
Ersiman #11129 Így ránéésre pont annyira lóg ki, mint az én eredeti FFTA kazettám. Alulról látszik hogy benne van, de ha felülről lenne fotózva nem is látszana. Persze gondolom szerinted eredeti GBA játékkal játszani is igénytelenség - hisz KILÓG! -
flevente #11128 Üdv!
Game Boy Color játékok futnak Nintendo DS-en Super Card SD-vel?