24434
Nintendo DS/DS Lite
-
PHM #23194 Íme.
De számolj még hozzá 15-20 dodó postaköltséget. -
PHM #23193 Már sehonnan. Jószerével mindenhonnan kikoptak ezek a kártyák.
De pl itt van, csak 15-20 dodó a posta.
Itt is van, de régen elég lassú volt az olcsóbb posta. -
#23192 GBA RAM packot nem lehet valahol külön kapni? -
#23191 És Te honnan szerzed be ezeket a kártyákat? -
PHM #23190 Gyűjtöm őket.
Néha persze használom is egyiket-másikat, de többnyire a polcon pihennek a dobozukban.
Ugyanúgy, mint az eredeti játékaim. Mert azért abból is van pár... -
#23189 Minek kell ennyi hack-kartya? :O -
PHM #23188 Hehe, én már betáraztam.
Van EZ4 Lite Deluxe, M3 Perfect, G6 Lite, és még vagy 6 féle slot2-es karim.
Beújítok még egy M3 Zero-t GBA ram pakkal, és teljes lesz a gyűjtemény.
Hiába, ez a hobbim... -
#23187 Sziasztok
Úgy néz ki hogy veszek egy DS lite-ot mert haverom ismerősének van egy szinte zsír új de egyáltalán nem használja és 15-ért oda adná.
Első játék amit be akarok rá szerezni az a chinatown wars -
tihibaby #23186 Azt vettem észre,hogy nagyobb pakkok hamarabb jönnek.
Rendeltem az R4 mellé még egy X360 transfer kitet is,meg sd kártyát,meg fóliákat,relatíve nagy pakk lett.
Kis pakkom hányódott nekem is deal-ről majd' 2hónapig(ds fólia volt csak rendelve). -
#23185 Igen vinni fogja.
Amit ajánlok:
Dragon Quest az összes jó, de főleg a Dragon Quest Hand Of the Heavenly Bride, de pl a Dragon Quest Monsters: Joker, és a Dragon Quest IX (angolul nyáron jön), a legszebb ds játékok.
Final Fantasyból is van FF4 is, de pl jó még a FF12: revenant wings, meg az FF tactics advance 2 se rossz, a rune factory játékokat is érdemes beszerezni, de pl a két mario and luigi rpg rossz, éredemes még megnézni a World End With you című játékot is, az Avalon Codeot is, a Legacy of Ys: Books I & IIt, a Chrono Trigert (bár az csak snes graf), a Suikoden Tierkreistet, a Fire Emblemet, az Etrian Odysseit, a Shin Megami Tensei: Devil Survivolt, a Summon Night: Twin Aget, a Valkyrie Profile: Covenant of the Plumet, a Lost Magict, a Glory Of Heraclest, a The Wizard of Oz: Beyond the Yellow Brick Roadt, a MegaMan Star Force sorozat se rossz (van vagy öt része), ami idén fog jönni azok közül én az Inazuma Elevent, a Dragon Quest 9et várom.
De amivel most nyomom DSen az egy 2006os GBA játék, aminek most találtam rá az angolosítására, mivel japánon kívül nem jelent meg (katt a linkre)
mother 3.fobby.net angol patch
először töltsétek le az eredeti japán gba romot valahonnan, és itt tudjátok megpatchelni angolra (és még vagy kilenc nyelvre van angolosítás, de sajnos magyarra nincs)...
Ja az earthbound volt japánban a Mother 2, tehát ez tulajdonképpen az earthbound 2 (aki nem tud játszani gba cuccokkal/nem szereti a gyerekes grafikájú -de attól még komoly- rpgket attól bocsánat) -
#23184 Valami jó RPG- t tud ajánlani valaki? Most hogy veszek R4- et majd találtam egy jó kis játékot a neten aminek a címe Nostalgia és hasonlóan néz ki mint a Final Fantasy III mivel ezt is a Matrix csinálja de ott van a Phantasy Star Zero ami szintén érdekelne. Valaki tud ezekről valamit? Ja és ha letöltöm mondjuk emuparadise.org- ről a romokat de (EU) meg (US) a jelzés attól még vinni fogja? -
#23183 ja, van egy kék gba micróm eladó, 2 játék és supercard társaságában. -
#23182 még találtam ez4 karit, de brutál ára van... /50dodó/ dealextreme még húzhatta volna egy darabig.
de nyugi, szép lassan az összes távolkeleti rendelőhely kidől, ilyen karik tekintetében.... érdemes tárazni. -
PHM #23181 Slot2 flashkártya. Sokféle van, de már nemigen lehet őket kapni.
Amúgy többnyire drágábbak a DS flashkariknál.
Esetleg vegyél egy ilyet.
Nem nagy szám, de szódával elmegy. -
#23180 Game Boy Advance konzol.. ;) -
#23179 Hát az jó lenne és nem tudod véletlenül mi annak a neve?
-
#23178 egyik sem 100% os megoldás, de 99% megy. nem szaggat.
de, létezik olyan ami a gba romokat viszi. -
#23177 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=163014477
Azt hiszem egy ilyen megfelelne. -
#23176 Nagyon kellene mert így olyan játékokkal is játszhatnék amiket eddig nem tudtam megvenni. Még egy kérdés: nem szaggatja a játékokat? Minden rendesen megy? -
#23175 Igen és mennyiért? Olyan kártya nem is létezik ami a GBA- t is vinné? -
#23174 nem viszi a gba romokat, nem arra való.
r4 dtts, más gyártó, de hasonló megoldások... eltérő hatékonyság, és kezelőfelület. / sw fw/
és, teljesen véletlen van egy eladó r4i gold karim... -
#23173 De mi a különbség R4 meg DTTS meg mit tudom én mi között? És mennyi lenne a reális ára egy ilyennek hogy tudja játszani? Mert Vaterán akarom nézni de nem vágom milyen árban kéne ezt megvenni. Ja és nem válaszoltatok a GBA- s romokat is vinné? -
#23172 tolhajtuk, ha benne vagytok.
tihibaby, nekem 4 nap alatt fel sem adták...
-
kozmiviktor #23171 megyek én is:D -
Tomek83 #23170 Gyakorolj,aztán lenyomlak wifin:) -
tihibaby #23169 Egy jó hét alatt itt volt.
Kipróbáltam mindenféleképp,hibás maga az R4-es sajnos.
Nem írtam nekik,méghozzá két okból:
1/800ft-os kártyán nem kattogok,nem látom sok értelmét;
2/borzasztóan rossz az angoltudásom. :)
Ha jó a kártya nem sok gond van vele,nálam is van egy másik R4,meg DsTT is volt már,mindkettő megfelel a célra,tudásuk kicsit különbözik. -
#23168 nincs gond, csak ha láma a júzer.
amúgy, 3990 é /media markt/ megmentettem ma egy mario kart-ot.. -
#23167 Latom ennyi gond van ezekkel a hack-karikkal, inkabb kihagyom.. -
#23166 Én nagyon kezdő vagyok, most vettem csak nem rég DS-t meg kártyát.
Vettem egy sima R4-et, adtak hozzá micro sd-t is. Az R4 honlapjáról letöltöttem egy fájlt, levolt írva mit kell belőle felmásolni a micro sd-re, feltettem rá. A netről letöltöttem egy játékot *.nds kiterjesztéssel, összeraktam bele DS-be és ment is. Szóval nem volt egy nagy ördöngőség. -
#23165 Én nemigazán értek ehhez az R4 kártyához valaki magyarázza már el, hogyan lehetne játékokat rátenni, milyen típusút vegyek és hogy egyszerűen csak le kell tölteni netről a romot és a gba- t viszi? Ennyi a kérdésem várom a válaszotokat. -
#23164 Nekem nem volt baj az R4-el.
Írtál nekik hogy szar? -
#23163 mennyi idő alatt postázták?
remélem az m3 zero menni fog.. próbáld kari/sd/ nélkül.
én még egy supercard ot bezsákolnék, de a ő nem akar kijönni, lehet nem is lesz ideje...
urak, a fw 1.4 nek van valami haszna az opera-n kivül? -
tihibaby #23162 Megjöttek a cuccok aránylag gyorsan,R4-es kártya amit rendeltem viszont úgy rossz,ahogy van.
Ez az első bukta ilyen téren,de azért bosszantott a dolog.
Mindegy rendeltem másikat amíg lehet,remélem ez már jó lesz.
Taobaodao.com -
vegytek #23161 Megjelent a Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief Nintendo DS-re -
vegytek #23160 megér ez a 3 játék 8K-t?
Dragon Quest Monsters: Joker
Advance Wars: Dark Conflict
Sid Meier's Civilization Revolution -
#23159 Én nagyon régen, az első gba-mhoz vettem a corában egy kuru kuru kururint és egy lady siát, összesen 1000 Ft-ért (igen, a 2-t együtt :D)
Én is rendelgetek külföldről viszonylag gyakran, de jobban örülnék, ha a magyar statisztikákat is tudnám javítani. Amíg nincsenek nálunk normális játékok, ez nem fog menni :( -
#23158 bion, pc-re itthon ez pl már nincs is, de ds-re se kapol sehol.. 7 font, az most 2200 ft, ennyié hol van magyarbalkániában?
néha EA gémeket akcióznak, 2450 volt a mysims kingdom, meg a többi csoda, de az édeskevés.
najó, mediaban vettem 1990é advance wars D.C.-ot, ki se mertem bontani akkora zsákmány... :) ma láttam meteos-t a cora-ban, 1000 ruppó volt. -
#23157 ds lite-ra a browser oboa. lehet venni ien a doboza, itthon 576 pl. 5k 10k volt..
vagy, slot1 okoskártya, de kell + slot2 kieg kari is /ram/, meg letőtött opera v mi. macerás. -
#23156 Hehe, a linkelt viva pinata tök jópofa volt :) Sajnos nem vittem végig... Ha megint lesz ds-em véletlenül, bepótolom. Box-on 1000G-re kitoltam :D -
#23155 én most angliából importálom a gémeket, persze ki kell várni ott is az akciókat, de pl ez itt, ennyit megér... mondjuk a harvest moon rune factory is kijött 4500 pengőböl. és sokat levadászok 3k körül... ja, rokon hozza haza.
itthon vicc árak vannak, 576 v media.. 10-11k?