Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
supercard dsi is variál 1.4 alatt, nem vásárolható egyelõre. <#szomoru2>#szomoru2>
m3 zero kari a dealextreme-n "Back Ordered" cédulkát kapott, gyanúsan kevés a hozzászólás is...
Segítsen valaki nekem abban, hogy ha van már egy DSTT kártyám (nem eredeti, csak firmware v1.15-el mûxik), akkor milyen kártya lenne jó a slot1-be, ami tutira mûködni fog? GBA romok futtatása miatt ugye, természetesen. Elõre is köszönöm a választ.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Budapest teruleten barhova elmegyek erte.
Fonok.Ki az a corporation?
Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=10&mode=top&tag=subnav;all
Amerikai mega drive- Sega Genesis így keresd
A4000T \"Only amiga makes it possible\"
Xbox Live gamertag: kilencnad
Egyébként sok különbség nem lehet mert végül is a játék ment nem a kártya azaz a progi írja az adatokat.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
nem kell valakinek Kingston 4GB microSD, cask ne DSTT-be vegye 😊
Pedig fullon van.
Szedd szét õket többe. A sok adatot lassan olvassa be.
adott egy DS lite + DSTT
eddig csak egy nokia 128mb-s microsd-vel tudtam használni, minden jó gyors volt, gyorsan töltötte be a DSTT kezelõfelületét és a játékokat is gyorsan indította el.
Ma vettem egy Kingston 4GB SDHC class4-es microsd-t és nagyon lelassult a menü, a átékok meg kb 1 perc alatt indulnak csak el. mi lehet a probléma? a 4gb, az sdhc vagy a class4?
Most nálam a Might and magic a menõ,egész jó kis játék. Ezt majd be is szerzem.
de még 1 hét mire talán megkapom, igaz nem birtam ki hogy egy 5 percig bele ne lesek.
"To use soft reset on SaKura, on the game list (not in the initial favourites menu) you can start the game by double clicking with the stylus or sliding the game name to the right. To change options slide the game name to the left!
The soft reset is in the options, as is the option for download play and cheats, to save your selection and start the game press the disc picture, to exit without saving press the X. This option is now set for all future times you use the game."
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
ami tetszik neki:
Puzzle Bobble Galaxy, Puzzle Quest Challenge Of The Warlords (Galactrix nem)
ami nem tetszik:
animal crossing, my sims.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\