24434
Nintendo DS/DS Lite
-
rnd #11207 Nem úgy fizetsz... hanem amikor visszaadják a pénzt akkor levonnak belőle annyit. HA visszaadják a pénzt... ha meg nem neked adnak igazat akkor leemelnek a kártyádról annyit (ha nem tudnak akkor pár napon belül törlik az accountod) -
#11206 ok fizettet 15 usd, és a 100-at ki gombolja le? és miért én fizetek, ha ő ? én már fizettem....... -
rnd #11205 Annyira nem vészes... nekem lassan 100 körüli üzletből kábé 3x volt gondom az eladókkal (nem küldte, nem azt küldte, stb) és 3x a paypal akart lenyúlni... ez csak 6% :-D -
FFX #11204 na ez most alaposan lehúzta a lelkesedésemet, innentől már kétséges hogy bármit is fogok rendelni netről -
rnd #11203 Függetlenül attól hogy kinek van igaza aki a reklamációt indítja az fizet (jelen esetbe TE).
Annak emileztem aki "átvert"... hogy pl "remélem a csomagba teszel valami kis extra ajándékot a várakozás ellentételezéséül" meg ijenek... De volt ojan is aki a 8. email után írta hogy "bocsi de az árú nem is olyan színű mint amilyet ígért" és nyomott egy full refund-ot...
Amikor a reklamációt indítottam akkor meg csak felsoroltam a dátumokat amikor emaileket írtam (szép hosszan) meg azt hogy mikor milyen válasz jött rá tömören... -
#11202 de mi ez a boxfelület? mi van ha igazad van? -
rnd #11201 Ráadásul ahogy emléxem winsunx jól le is húz a postadíjjal... -
#11200 hova emileztél? paypal vagy aki átvert?
egyébbként, mi ez a 15-25 usd? mi van ha igazat ad valakinek? -
rnd #11199 Nemtom... én eddig mindig a 29. napon reklamáltam paypal-nél ha valami nem jött. Addig küldtem jó sok emailt hogy legyen bőven "bizonyíték" ~_~ -
#11198 nem adta fel, pénteken mentegetődzött még, hogy fájt a lába, akkor irta, hogy szombat vagy vasárnap jön a szám. vasárnap este ugattam emilben, de nem válaszolt. -
rnd #11197 Ha 25.-én adták fel akkor még nem biztos hogy elveszett. Távolkeletről néha 2 hétig is vándorol a csomag... -
#11196 ezt irta:
Your package was send at today , tomorrow or sunday send you the Tracking number . sorry for make you wait .
megigérte, elvárható. -
#11195 Holnap meg fog jönni a cucc. Nekem se volt szám, csak a legelső rendelésemnél. Azóta volt még 4. Nagy kuss, aztán csenget a postás. -
#11194 asszem ez a kör jön......... csak nem értem, boxolunk 25 dollárért, és még azt is rólam húzzák le? kira.
egyértelműen nincs igaza a mocsoknak
ezt írta:
Thanks for your reply of confirmation , and your package will send at
25th or next business day by Express .
azóta semmi csomag, se szám.
-
#11193 ha VIP vagy, csak akkor lehet szerkeszteni :( -
rnd #11192 Erm... pár betű kimaradt... ^_^
javítva: paypal-es csóka :-D
Arra még nem jöttem rá hogyan lehet itt üzenetet szerkeszteni... ;-P -
rnd #11191 Olyat is jáccottam már...
első kör: elsírod a bánatod, az a paypal megküldi automatán a másik félnek
második kör: másik fél pofátlanul az ember képébe hazudik hogy az nem is úgy van
harmadik kör: te állítod hogy márpedig úgy van
negyedik kör: paypal-es csók megmondja kinek van igaza és lehúz rólad 15 vagy 25 dollárt...
Ha valamelyik fél nem válaszolna 10 napon belül akkor automatikusan a másik félnek van igaza és a pénz csak akkor kéri a paypal ha a negyedik körig juttok...
Másfél év paypal használat megedzi az embert... :-D -
#11190 hát, nekem a kari kéne. lehet hogy csak kifogyott a cucc, de elég szemét módon oldja meg... -
#11189 OK, 100 USD vagy a paypal account. lehet választani.
a Paypal-os felkinált egy lehetőséget, nyitni kell egy fórumot (paypal on belül ), a problémával, amiről a Winsunx is értesitést kap, ott kell boxolni, ha nem vezet x időn belöl eredményre, a Paypal is beszáll a buliba... -
rnd #11188 Ja... és ezt onnan tudom hogy a paypal egyszer valami kommunikációs hiba miatt 3x szedte le a pénzt a számlámról - és még ezután is azt mondta hogy payment failed. Azért csak 3x mert több pénz nem volt a számlán. Bementem a bankba, papír kitölt és 1 hét múlva visszakaptam a pénzt. Persze paypal semmi hibáról nem tudott, az ő rendszerük tökéletes és a sikertelen tranzakciók nincsenek loggolva... elég röhejes... -
rnd #11187 Természetesen 30 napon belül "letiltathatod" a fizetést ha dombornyomott bankkártyát használtál (márpedig paypal-al tuti az volt). Befáradsz a bankba, kitöltessz egy formanyomtatványt (ha nincs online reklamációs lehetőség) és visszaszedik a pénzed. Ezt a "szolgáltatást" a bank közvetetten nyújtja, a Visa/Mastercard/AE intézkedik. Ja... és a paypal accountod odaveszhet emiatt... ;-D -
#11186 eltévedt? a gyökere válaszra se méltat. cucc sehol, 100 usd szeva.
Paypalnak írtam, de elsőre elhajtott, reklamáljak a Winsunx-nál, de az meg sumákol. Otp is .
na csak rendelj megint, meglátja hova postáz (HU), a Te lóvéd is odalesz... -
#11185 Nem kell rossz hírét kelteni, mert neked volt 1 db eltévedt rendelésed:D
Nekem eddig 5-ből 5 itt volt 5 napon belül. -
#11184 aki a WINSUNX-tól óhajt vásárolni mostanság, óvatosságra inteném. -
rnd #11183 http://www.minionserver.net/manga/berserk/vol31/%5BEvil_Genius%5DBerserk_v31c275.rar -
FFX #11182 vááá sry nem ide akartam -
FFX #11181 hy!
valaki tudna dobni egy linket a Berserk 275-ös chapter-éhez? mert úgylátszik arról lemaradtam -
orkenyid #11180 Ez jobban működik ugytom :D
-
#11179 +/- 38 forint, hisz nem mindegy hol rendeli ;) -
rnd #11178 Nyolcvannégyezer-hétszáztizenhét forint (kábé) -
#11177 Gondolom az amit ajándékhoz és virághoz szoktak adni. -
vg #11176 Mi az a "írható kártya"? -
pgyalog #11175 Mennyiből jönne ki jelenleg egy DS Lite + írható kártya (1Gb), amivel minden normálisan működik?
-
rnd #11174 Szerintem meg a konkurencia beépített embere itt a fórumon... ;-P -
#11173 Sztem eccerűen csak igénytelen mert a mocskos m3-on minden elindul.. :O -
Ersiman #11172 Vagy egyszerűen csak világuralomra tör... -
rivasz #11171 lehet az autópályabizniszhez van valami köze -
#11170 én valami gyerek vagy szerv kereskedelemre gondolttam, mert az én M3-am elég gyanus viselkedik néha... -
#11169 Még nem teregetem ki, de kezdheted gyártani a durvábbnál durvább összeesküvés-elméleteket :DDD -
#11168 Daniel bántott téged az M3, hogy ennyire utálod vagy tudsz róla valami mocskos titkot??