Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali egy kérdés ez a game jó flasheléshez Mr.Driller Drill Spirit game 2200huf
2mb-s mentese van?

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Csibe001
Hehe, egy kis fake az irc-rõl 😊

<S_Chango> this is a dump http://img138.imageshack.us/img138/1456/a2de7ik.png http://img169.imageshack.us/img169/8726/a2de6wd.jpg ???????????

Borgi
tömeg dslite rendelésbe énis beszélnnék. :$

porki fagyok fállalon

Egy õszinte ember:

"Vennék olcsó nintendo ds játékot igazából a fasheléshez kellene csak"

(Apronet)
<#nyes>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

guardian hero
lánykérésnek lehetünk tanúi? 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

kisgabo
menj férjhez... <#vigyor1>

koryne
Az ne zavarjon, hogy én a saját pénzemet költöm 😛

Xbox Live gamertag: kilencnad

Super Mario
De hülye!!! :-DDDDDDDDDDDDD

https://supermario4ever.wordpress.com

Törölt felhasználó
rohadt kisgyerek!😊
Törölt felhasználó
nagyon tuti!
de nézzétek meg azt is:
http://video.google.com/videoplay?docid=8898334242722078091&q=funny+baby
Super Mario
Volt már, de nagyon jó

https://supermario4ever.wordpress.com

láttátok már ezt a mario videót?
http://video.google.com/videoplay?docid=-2139555376132383479&pl=true
kicsit amatõr de nagyon jó ötlet 😊

KILLER2
Mibajod van? A flesselésnél semmi nem lóg ki hátul. Nem kell a DS slotban lennie semminek csak nem kell akkor becsukogatni.

Töltsük le az internetet!

Nem értem ezt a lecsukós dolgot azt gondoltam elég egy m3-asnak lenni a GBA slotban es a DS slot ûresen maradhat? akkor a hardveres passkey jobb megoldás mint a flashelés?
Hát nem árt ha van, különben nem fogod tudni lecsukni...

KILLER2
Nem kell, de ha nincs és becsukot pattog a kép mint az állat sóvaé érdemes, mert elõbb-utóbb szerintem hazavágja a képernyõt.

Töltsük le az internetet!

Hali!
azt szeretném kérdezni flashalés utás a ds kártya slotba kell lennie gyári játéknak vagy sem?
Ja es szerintetek befog igy sargulni 1-2ev alatt a ds?
http://www.sg.hu/kep/2006_05/0505dslite2.jpg

Jimi Hendrix

A lite elejen kidudorodik a ds logoja?mert en pont oda tennek matricat😄.

Jimi Hendrix

guardian hero
Ebben van valami 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Muad Dib
"Általában az ember akkor kezdi megbecsülni a pénzt, mikor neki kell megdolgoznia érte..."

Hehe!
Te nem ismered a nõket! <#wink>
Nincs az a pénz, amit ne tudnának elkölteni.
A nõk csak egy dolgot szeretnek jobban a pénznél.... A férjeik pénzét...
<#nyes>

guardian hero
Jah, úgy könnyû... 😄

koryne
Ez off, de számlát nem kell fizetnem, legfeljebb kicsit beszállni otthon a költségekbe 😉

guardian hero
Általában az ember akkor kezdi megbecsülni a pénzt, mikor neki kell megdolgoznia érte... bár lehet, hogy csak akkor, mikor az elsõ fizetését elverte mindenféle hülyeségre, aztán hó végén ott van egy fillér nélkül, nyakig kifizetetlen számlákkal 😊.

koryne
Életemben elõször van munkám és fogalmam sincs, mire költsem a pénzem, ezért vagyok ennyire türelmetlen 😊 Nameg a Metroid miatt is 😄 (eddig csak azért vártam a ds vásárlással, mert nem volt metroid)

guardian hero
De le fogja nyomni a japcsi árakat is az USA release szerintem... Persze Te tudod 😊.

Így éreztem amikor 120-at fizettem a hsznált Panaq-mért meg az RGB kábelééert 27500-at. A chip "csak" 17 volt bele....néha tehet az ember ilye bohó dolgot. 2 évig tarháltam rá én is.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem mindenképpen fehér kell majd 😊

Megköszönném ha gondolnátok rám is DS Lite rendeléskor. Vidéki vagyok de megoldjuk tán valahogy 😊 még a szín sem izgat annyira, csak ne rózsaszín, mert az a divat 😄DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

koryne
Egyszer élünk 😊 Majdnem 2 éve várom, hogy legyen végre DS-em, ennyit nekem megér. És azért nem várom meg az USA megjelenést, mert nem lesz náluk navy 😞

Oké,de szerintem en junisuba veszek lite-ot,ha meg kesobb kijone egy tenyleg szinte alig kilogo card,akkor azt is,addig meg jo lesz a sima sc-is.

Jimi Hendrix

Sheltem
Érdemes még várni, sorra jönnek ki a kisebbnél kisebb kártyák.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Akkor inkább megmarad a fényképezõgépembe. Egy vacsora áráért nem fogom eladni <#wilting>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Lehet, hogy van ahol 5500+ Áfa de ez 2 év garis azt ne felejtsd el.

Jelenleg melyik az ami a legkevesbe log ki?van oszehasonlito kepe valakinek hogy egy,sc/sd-es,es a legkevesbe kilogo kartya kozott mekkora a kulonbseg?
En is ragaszkodtam kek lite-hoz,de jo lesz nekem a feher is😄,foleg ha egesz olcso,en is benne vagyok egy tomeges lite rendelesbe.
A postakoltseg kb mennyi lesz ha egyedul reneli valaki?

Jimi Hendrix

Sheltem
Január közepén vettem itt az edigitalban, 2 év garanciás(-a 4 eltelt hónap).

Muad Dib
Az sok lesz koma! 5500+áfáért adják üzletben, újonnan. (Bizony, nagyon leesett az áruk az utóbbi 1 hónap alatt, nézd meg a Depo-n)
Ha 6 rugót veszek az új áráért, akkor a te használtadért fizetek fél árat .
Na jó 3500... <#nyes>

Muad Dib
A mini sd és kilóg úgy tudom sajna...
Aodk a CF.-edért 3 rugót! <#pardon1>

kisgabo
garis?

Sheltem
Szia

Róla van szó:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=18137&cat=286&page=1

7000et gondoltam érte, max 6500ig megyek le ha vki majd nagyon alkudozik.

Sheltem
Azért adom el,mert mini SD -s kártyát akarok majd ami abszolút nem lóg ki a liteból, kizárt, hogy CF kártyás Flashhel ez megvalósítható.

kisgabo
mi az ára annak?

Muad Dib
A kártyát mért adod el? Szerezz be hozzá egy SuperCard-ot Lite-on nem akarsz majd warezolni?? <#smile>

Ne add a lovat ezek alá az engedmény dumával. <#vigyor1> A postaköltség az, ami max. kisebb ha több felé oszlik.
A Daniel gyereket meg jobb kihagyni ebbõl. Szerintem õt nem érdekli a dolog, mert leolvasztja a szemfestékét a Lite erõs fényereje...

Muad Dib
Csipi!

Ugye nem gondolod, hogy komolyan írtam az engedményt? Mondjuk a szmájlit kihagytam, de ekkora ökörséget csak az vesz komolyan, aki maga is ökör...
<#nyes>

Daniella!

Végre van valami amin röhögsz rinyálás helyett. Örülök, hogy így hétvége elõtt jó kedvet tudtam neked okozni. Ez legyen életed legnagyonn szórakozása...
<#action>

Sheltem
Ne csinálj hülyeséget, 1 hónapot már kibírsz. Gyakorlatilag ahogy elnézem 60000 az pont a duplája annak amennyiért kb be lehet majd szerezni.

Nagyon gondold meg, 30 ropi az 30 ropi.

Sheltem
Addig viszont én nem veszek liteot amíg nem tudom elpasszolni az 512 es Kingston Elite Pro CF kártyámat. Csak szépen sorban mindent, nehogy aztán felesleges dolgok maradjanak rajtam amit már nem fogok használni.

Sheltem
Szia

Elpasszoltam 50 ért M3 + passkey + Mario Kartal.
Jól járt a srác, de énis hogy el tudtam adni, mostanában aproneten annyian hirdetnek nintendo ds -t, hogy lehetne az oldal neve lassan aprods.hu is.

130 dollár amúgy lófasz, ha 5en rendelnénk/rendelnétek kb szerintem is jelentõs kedvezmény lenne, bár én még nem rendeltem, Danielt tudná megmondani, mennyi lenne kb a +költség.

CHEAPBOY
ejj de vastagok vagyunk😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu