Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
<#nyes>

https://supermario4ever.wordpress.com

Muad Dib
Mi ez vazze?
DS Lite Europeian Version???

Hát aligha fog elférni a zsebemben...<#wilting>
Nem baj, fõ hogy erõs a fényereje...<#circling>

Super Mario
Holnap, de mindegy :-)

https://supermario4ever.wordpress.com

Heh, két nap múlva E3!

Mert az lenne a jó ha minnél többen rendelnénk egyszerre.

testerlnx
Miért?

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Az ugy pont nem jó <#wow3>

<#eljen>
testerlnx
1.5 kivárok egy pár hete vszínûleg, de az EU-s megjelenést nem hiszem hogy megvárom...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

http://www.cdcovers.cc/ds_a.php
Azt nem tudjátok, hogy hol lehetne beszerezni a játékok dobozán lévõ elõlapi képet? Természetesen jpg-ben, mondjuk. 😊
Én is meg fogom venni eredetiben!
Ha valamit meg akarok venni, akor márcsak tudom hogy mikor jelenik meg, nem? ;-D
Ebben mondjuk igazad van, a nfo-ban is benne van...
5. 😊

Borgi
1

porki fagyok fállalon

Apafej? o_O
http://www.nintendo.com/gamemini?gameid=ad5a45fd-b1c2-403c-970a-9e3ffa35a5b8
Én nem varezról beszélek kiscsillag hanem HIVATALOS megjelenésrõl... persze... ha a terjesztõi hálózatban - akik a boltba kiviszk az árut - valaki kikap egyet és lemásolja akkor lehet varezolni, de BOLTBAN csak május 15.-én lesz...
Sheltem
Igen

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Seth
Tényleg kijött a márijó??? Nemtom innen melóhelyrõl megnézni...

PSN ID.: Beegabor

Ha valaki rendel lite-ot engem is érdekelne a dolog. Persze a 26 ezresbõl 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

ezt elcsesztem 😞

😛

Muad Dib
Egye fene.
Legyen:
1
CSak hogy minél kevsebbet kelljen a postára fizetned Sheltem! <#awink>

Daniella!
Te maradj továbbra is a búgócsigánál...
<#action>

Tudod kire emlékeztetsz engem? Azokra az amerikai katonákra, akik ott ragadtak a vietnámi õserdõkben, és még 20 év múlva is azt hitték, tart a háború... Ébredjél haver.
War is over...
<#smile>

LOL 😄 Végülis igazad van 😊

Sheltem
Eddig van akkó 1, freeman aki rendelne meg én 50% ra. Gyerünk, tegyék meg a tétjeiket, lássuk hányan rendelnénk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Seth
3.Leszarom a Liteot kell a ráknak , hisz már van egy Half-Lite-om 😄 (ezt lehet nem mindenki érti ;D )

PSN ID.: Beegabor

Sheltem
<#buck>

5. amint lesz rá pénzem 😊

Sheltem
Számolni se tudsz? Baszki pedig azért ennél többet gondoltam rólad(na nem sokkal azért)

DanielT
Az én választásom:

4. Semmi plusz nincs benne a sima DS -hez, az összes kép meg videó fotosoppolt. Maradok a sima DS -nél.
2
1

Sheltem
Nah indítok egy szavazást DS lite ügyben.

Ki mikor szerzi be a Liteot?

1. Amint USA -ban megjelenik rendelek énis.
2. Megvárom Európai megjelenést
3. Leszarom a Liteot kell a ráknak

Sheltem
<#hehe>

Azér a CF kártya eléggé zárt helyen volt az M3on belül, még amikor szaros volt a kezem se kentem össze<#wilting>

Szal te mikor, hogy akarsz rendelni liteot? Vagy megvárod az európai megjelenést? <#nemtudom>

Muad Dib
Mi van ecsém!
A hétvégén sütögetést rendeztél a tanyán? <#bee1>

5 rugó már korrekt a kártyádért. Fõképp mert tudni vélem, hogy te vigyázol az ilyesmire, meg garis, stb. Egy kicsit tart vissza a megvásárlásától az a tény, hogy szarás közben is szokól Nintendózni... <#mf1>

deep
Nesze nektek dées😄

Sheltem

Sheltem
#7895 mindössze 5 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod.

Sheltem
Szevasz koma

Rendelsz usából ilyen fényes lófaszt? <#vigyor3>

Ha igen, mikó ?<#kerdes>

Lejjebb vettem a CF kártyám árát 5000re, ha vkit érdekel 512mb os Kingston Elite PRO CF kártya ennyiért gyühet a privát.

Sheltem
Ne okíts engem apafej. Ma jelent meg.

Muad Dib
Kicsit gyenge ez a fényerõ nem?

<#vigyor5>

A New Super Mario Bros hivatalosan május 15.-én jelenik meg...
tehát NEM elõtte, hanem eccerre!
Muad Dib
"Az ne zavarjon, hogy én a saját pénzemet költöm 😛"

Most még... <#wink>
Keress magadnak egy lüke palit és máris költheted az övét.<#nyes>

Mindegy kiét költöd! Csak legyen meg a Lite-od. <#wave>

Én is beújítok egyet ahogy lehet. Lehet hogy én sem várom meg az USA megjelenést...

Jaja! Én már félre is tettem rá a zsét, mire nálunk is megjelenik addigra összegyüjtöm SC cuccokra is a zsét! <#eljen>
Sheltem
Nintendo nagyon tudja mit csinál. ~ 1 hét múlva megjelenik az USA ban a DS-lite és elõtte kiadják a New Super Mario brost, olyan durva eladási számok lesznek itt, hogy majd azt hisszük elgépelték 1 tizedessel.

na most már tényleg kéne egy M3/SC

DS #0434: New Super Mario Bros. (USA) <#eljen>
New Super Mario ohhh jeah! <#vigyor2>

Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,

Csibe001
Bowser... szegény 😞