Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DS Lite Europeian Version???
Hát aligha fog elférni a zsebemben...<#wilting>#wilting>
Nem baj, fõ hogy erõs a fényereje...<#circling>#circling>

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
http://www.nintendo.com/gamemini?gameid=ad5a45fd-b1c2-403c-970a-9e3ffa35a5b8
Én nem varezról beszélek kiscsillag hanem HIVATALOS megjelenésrõl... persze... ha a terjesztõi hálózatban - akik a boltba kiviszk az árut - valaki kikap egyet és lemásolja akkor lehet varezolni, de BOLTBAN csak május 15.-én lesz...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Legyen:
1
CSak hogy minél kevsebbet kelljen a postára fizetned Sheltem! <#awink>#awink>
Daniella!
Te maradj továbbra is a búgócsigánál...
<#action>#action>
Tudod kire emlékeztetsz engem? Azokra az amerikai katonákra, akik ott ragadtak a vietnámi õserdõkben, és még 20 év múlva is azt hitték, tart a háború... Ébredjél haver.
War is over...
<#smile>#smile>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PSN ID.: Beegabor
4. Semmi plusz nincs benne a sima DS -hez, az összes kép meg videó fotosoppolt. Maradok a sima DS -nél.
Ki mikor szerzi be a Liteot?
1. Amint USA -ban megjelenik rendelek énis.
2. Megvárom Európai megjelenést
3. Leszarom a Liteot kell a ráknak
Azér a CF kártya eléggé zárt helyen volt az M3on belül, még amikor szaros volt a kezem se kentem össze<#wilting>#wilting>
Szal te mikor, hogy akarsz rendelni liteot? Vagy megvárod az európai megjelenést? <#nemtudom>#nemtudom>
A hétvégén sütögetést rendeztél a tanyán? <#bee1>#bee1>
5 rugó már korrekt a kártyádért. Fõképp mert tudni vélem, hogy te vigyázol az ilyesmire, meg garis, stb. Egy kicsit tart vissza a megvásárlásától az a tény, hogy szarás közben is szokól Nintendózni... <#mf1>#mf1>

Rendelsz usából ilyen fényes lófaszt? <#vigyor3>#vigyor3>
Ha igen, mikó ?<#kerdes>#kerdes>
Lejjebb vettem a CF kártyám árát 5000re, ha vkit érdekel 512mb os Kingston Elite PRO CF kártya ennyiért gyühet a privát.
tehát NEM elõtte, hanem eccerre!
Most még... <#wink>#wink>
Keress magadnak egy lüke palit és máris költheted az övét.<#nyes>#nyes>
Mindegy kiét költöd! Csak legyen meg a Lite-od. <#wave>#wave>
Én is beújítok egyet ahogy lehet. Lehet hogy én sem várom meg az USA megjelenést...
Gigabyte GA-M57SLI,AMD X2 6000+,2x1GB Kingmax DDR800,HIS Ati Radeon 2900XT 512MB,