24434
Nintendo DS/DS Lite
-
flevente #11407 Nem kínai btűket akarok, hanem ékezeteseket. -
#11406 honnan tudod hogy ő nem azt akar? -
orkenyid #11405 Igen.. de én ugytom azt csak akkor kell ha kínai betűket akarsz :) -
flevente #11404 Üdv!
SuperCard SD-nél a betűkészletfájlt csak rá kell dobni az SD kártyára és kész? -
turho #11403 FélOFF: Régi NDS-t vennék karcmenteset dobozzal mindennel, holnap BP-en, marha olcsón. Érdekes felállás, de ki tudja :) PM nekem ha van egy fölös példány. Esetleg gyári Resident Evil gammával. De sok nincs rá..... -
turho #11402 Nekem mindig az a bajom ezekkel, ogy inkább tennék ki fullban (tudom...tudom h nem), mert eddig mindig megszenvedtem mire "összeraktam" egy működgető doom-ot bármilyen handheldre. Hülye wad fileokkal hadilábon állok. Sokszor ne is sikeredett fullos, vagy nem ment az istennek sem :( -
#11401 ezzel valaki tud vmit csinalni? -
petersz #11400 Gondolom mint egy laptoppal vagy pda-val. -
q2w3 #11399 wifi -
#11398 de hogy? -
#11397 ez lesz valaha is pléjébül? :$ -
petersz #11396 Jajó, értem :) A lényeg, hogy a mekiben és parlament caféban is le lehet ülni netezni vele. -
rnd #11395 Óvasnivaló itt: http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 -
rnd #11394 A B azt takarja, hogy nem G, nem A és nem N... ;-)
Egyébként meg 11Mbps... ^_^ -
petersz #11393 A B-s pontosan mit takar? -
rnd #11392 Bármelyik B-s access pointtal viszi... -
petersz #11391 Amúgy hogy van? Hogy csak speckó nintetndo hotspotokon lehet netezni a ds-el? Vagy bármilyen wi-fis helyen? Mert ha az útobbi, akkor azért megfondolandó az a gömbésző. -
petersz #11390 lol :)
köszi, megnézem jól. -
orkenyid #11389 http://dsquake.blogspot.com/ -
petersz #11388 quake egyet akarok. -
petersz #11387 lesz az még olcsóbb is, remélem. 30 font tényleg húzós. -
orkenyid #11386 Megjelent a DoomDS!!
http://dsdoom.devkitpro.org/
És még neten multiba is lehet vele játszani !! -
rnd #11385 30 angol font körül lesz a nyitó ára az Operának angliában (gyk. ez lesz az európai ár). Még most is biztos hogy megveszitek? -- én továbbra is azt mondom hogy vegyetek inkább 3 jó gyári gémet abból a pénzből... -
#11384 s melyek tartoznak bele még? -
#11383 nekem nem ottt:(((( a fakking hinge feszul szanaszet.... de
dont worrriiii, NintendoHUN arc ismeros, lassan jobarat (mi mas lenne mikor en czopom a czeg faszat ugy szeressem:DDD) cseret kapnak a torott megrepedt shittul gyartott (curse u nintendo!!!) DS Litek.... ami sorolasba az en szentem viragszalam is 2 nap s beletartozik:( -
#11382 nekem lassan reccsen.... soooo fakkin szaaaad:(((((((( -
FFX #11381 NZ/X ezt nem értem :I -
#11380 gec.
éninkább attol félek, hogy maibe azoka ledek is vannak, azok a bogyók, nemis bogyók, hanem amiböl kijön a fölsö szkrin tartója, fognak eltörni :$
ahogy nézem az egészet, amit kinyitsz, csak azok tartanak :$ -
Alblink #11379 En bizom a lite-omba,eleg maszivnak tunik,igaz nem birna azt mint a sima ds,ami parszor leesett es semmi baja nem volt:D. -
#11378 Persze, hogy jó. -
FFX #11377 "jó" neked -
#11376 Én nem , nincs lite-om. -
FFX #11375 mindenki reszkessen
-
petersz #11374 G6-al tényleg nem mennek a házi cuccok, DSorgenize sem? -
#11373 kösz,az még pont nincs meg. -
#11372 Át kell változni,2 csoka cipel a vizben 1 deszkán vagy min.
"Mi a különbség egy Kingston 512MB SD kártya és egy Kingston 512MB Elite Pro SD kártya között?"
Gondolom gyorsabb a elite pro kari. -
flevente #11371 Üdv!
Mi a különbség egy Kingston 512MB SD kártya és egy Kingston 512MB Elite Pro SD kártya között? -
#11370 castlevaniaban ennek a szobának mi a trükkje? (jobbrol balra szeretnék menni,de majdnem full tüske a viz:()
-
rozsdas #11369 jaja igazad van Borgi lehet rumple packal nyomni majd :) remélhetőleg
(nekem is M3 CF -em van és amíg nemveszek lite -ot addig marad is az M3 :) -
petersz #11368 Ennek a belinkelt nds slotos adapternek akkor látnám nagy értékét amúgy, ha a gba-ba illeszthető lenne egy rendesen használható külső billentyűzet, mint egyes pda-aknal. A brózerhoz, meg íráshoz nagyon zsír lenne.