Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
egyszer már be akarták jelenteni, aztan a DS miatt elhappolták.

Aztán a DStõl tették függõvé mikor jelentik be. S mivel a DS kezes kis bárány, igy nem kell csúnyán bánni vele GBA 2kkel😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

deep
Általában amint sorozatgyártásba megy egy gép, kezdik is tervezni a következõt, mert 4-5-6 év biztos, mire kifejlesztik...
CHEAPBOY
GBA 2 nem pletyó, régóta hegesztik a cégnél.

CHEAPBOY
Hát ammég messze van😊 De ugy tudom igen hogy Júni 30.

Nexxuss
énis eztmondtam hogy minek? De mikor meglátama kijelzõjét a LITEnak akkor rájöttem, hogy cserélni kell! Plusz igen az is igaz, hogy szabad téren nem lehet DSel játszani...GBA2 pletyó csak. Talán 2008ban bejelntenek valami.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

mb66
Az EU verzióból mikor lesz? (júni 30. a launch date?) Mert nekem olyan kellene majd...

www.hordamusic.hu

CHEAPBOY
het vegen vagy het elejen lesz s arat meg nem tudok, ha kell dobj privit s radszolok amint befutott😊

mb66
Ja, hát én nem fogom lecserélni, nagyon bejön a Lite, de nekem bejött a classic az elejétõl fogva, így inkább játékokat veszek ahelyett hogy a gépet cserélgessem.

www.hordamusic.hu

Nekem van DS, szóval még meggondolom.
mb66
Szerintem kicsit késõbb lesz, az, eredetileg ugye jött volna a GBA2, de szerintem a Nintendo sem gondolta volna, hogy ekkorát fog robbanni a DS. Emiatt szerintem biztos eltolják a következõ handheldjüket.
BTW nagyon jó az a DS vegyél nyugodtan 😊

www.hordamusic.hu

Nexxuss
<#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Jah, nekem is kicsit csalódás ez a Lite-ban, nem is tudom, hogy akarok e már ilyet. <#szomoru1> Lehet a legjobb megoldás lenne kivárni a következõ generációs kis gépet a nintendotól, ami már annyira nem lehet messze(1.5-2év)!
Nexxuss
nagyon pihent játék. Haverokkal meg fõleg! Én megvettem anno még decemberben. 3 hónapig mindennap nyomattam 1-2órát! Kicsit jó a szavatossága. mondjuk tény hogy különleges gamernek kell lennie az embernek hozzá😛

Ehh, hölye japcsik meg milliószámra veszik. =:-o
Pontosan az amit leírtál 😊

Az animal crossing lényegét még nem sikerült megfognom. Tulajdonképpen ez csak egy felhabosított tamagocsi az emberek birtoklási vágyára építve? Vagy van valami történet is?
Ezt vegytek-ére értettem 😊
Van hozzá kábelem + csináltam már ilyet...

"Ha elszarod megcsinálom neked 😛"
Nocak. Hogyan?
Nexxuss
nem vészes szerinte, ott kell állítani ahol ki lehet kapcsolni a DSben a háttérvilágítást. a bal alsó sarokban. nem zavaro. 3-as fényerõn kurva jó! TEgnap ültünk egy fényes helyen és töléletesen lehetett látni. PEdig besütött a nap is. Sima DS-en meg kifolyt a szemem, metroidban nem láttam semmit. 4-es fényerõ csak akkor kell ha direktbena rét közepén nyomatod😛 ennyi meg belefér

deep
Ezt képtelen vagyok elhinni. Überszánalom.
Ja, csak a menübe lehet állítani a Lite-n...

deep
Mivan? Nincs rajta ilyen gomb? Azt meg hogyazistenbe hozták össze?
Dehogy baszod 😊
Ha elszarod megcsinálom neked 😛

Há még szép hogy probláma, a régi afterburnerrel megfaragott GBA-mon is van light poti! (Mint halottnak a csók annyit ér, de van) Napsütésben még nem próbáltam, de majd hazafelé megnézem. Gyanítom azért hogy nem lesz sokkal jobb mint a DS mert a napfény és a mûfény között hatalmas kbségek vannak. A legjobb TFT LCD-kel futó PDA-k kijelzõjének a fénye is teljesen láthatatlan lesz ha rásüt a nap.
Seth
Istenem micsoda probléma. Indítványozni fogom a gép újradizájnolását 😄
Amúgy kint a szabadban,napsütésben milyen?, az érdekel legjobban. Sima ds képe szinte nem is látszik(még az én pimpelt ds-emé se nagyon)

PSN ID.: Beegabor

Hogy valami rossz is legyen a lite-ról: nagyon hiányzik egy fényerõ kapcsoló vagy poti. Elég gáz hogy ki kell lépni játékból hogy átállítsam a fényerõt. Ha bemegy a user sötétebb helyre és kinyitja, kisüti az ember szemit az lcd.
nem merem, félek, h elbaszom 😊

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Seth
Rakd fel a flashme-t,aztán akkor nem kell

engem jobban zavar a passkey, mint az M3 kilógása 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

próbáltad már vagy csak te is a neten láttad csak?

Persze hogy kell, az csak átadja a vezérlést az M3-nak, más szerepe nincs. Csak most már végre sikerült a fejlesztõknek egy NDS game tokba berakni a szoftvert.
ehhez a passcard2-höz akkor még kell a GBA slotba adapter+memoria? van már vkinek? (én régi szürke DS-sel + M3+ CF-fel használnám. azzal menne, ha jól értelemezem az angolszöveget 😊

Csibe001
Nkm még nem volt idõm kipróbálni.Próbáltad átírni a kiterjesztést?Bár nem hinném, hogy ez lenne a gond.

Csibe001
Mennyiért van Cheap?Hiszen ez musthave 😊

CHEAPBOY
ma már megjelent a mario bros ugy ám😊

Nálam sajnos nem jó <#rinya>

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Csibe001
Hmm na talán ez jó lesz.Bár más a kiterjesztése de azt írják, hogy az...

Csibe001
Nekem is kellene, mert én is idegbajt kaptam a vizes világtól...viszont amúgy meg tetszett O_o Nincs valahol egy oldal ahol vannak mentések?

Seth
ez nem a 3. zónában van?? Az egyiptomi pálya,mert ott van ilyen emlékeim szerint,arra 2 napot készültem, miután újból nekiálltam. Most a 7. (utolsó?) zónában vagyok, hasonló az is, de arra már lassan 3 hete készülök,azóta se vettem elõ(pedig nem nehéz de akkor is idegesítõ😄)

Valakinek nincs véletlenül Sonic Rush mentése a 3. pályától, mert a 2. (vizes) pályán kitépem a hajam a liftes-bombás részeknél.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Kicsit gáz de jó 😊
Ok, nem probléma kb. 2 hét úgyis amíg megjön a maxmedia. Újabb 2 hétre rá meg már itt is az eu megjelenés.
Ok megbeszéltük 😊
De még most nem venném meg, majd ha meglesz a Lite.

Teccik a max is 😊 Freeman, tied a passkeyem. Mondjuk 4e?
A passcard2 is pont akkora mint egy játékkártya:
Passcard 2
De azért megnézem ezt a max media launchert is, hátha olcsóbb...
Hogy szó ne érje a ház elejét vettem azt is 😊 A tényleg jókat érdemes megvenni, de mivel itt nincs demo meg ilyenek egy flash-es megoldás elkerülhetetlen szerintem. Ugye ki az aki a boltban egy szénnéfotostoppolt kép és három mondat alapján megmondja hogy az jó-e?
Rendelj inkább Max Media Launcher -t, az pont akkora mint egy játékkártya.
Passkey2 lehet hogy kell, ha nem sikerül szereznem a Lite-ig egy passme1-et!

Nexxuss
inkább vegyél játkokt hozzá😛

Apronet-en volt egy srác akitõl vettem. Egy kis alku után 56-ért. Ha beleszámolom a bõrtokot és a headset-et amit kaptam akkor cirka 50. Kb. egy tizest buktam az eu megjelenéshez képest. Belefér, mert megyek utazni elõbb mint a megjelenés és oda már viszem a kicsikét 😊 Szép türkizkék.
Ha rizikós a flash, akkor asszem rendelek majd egy passcard2-õt mert az akkora mint egy NDS game és ugyanazt tudja mint a passkey2...és akkor lesz majd egy eladó passkey2-õm párezer forintért.