Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
Én képeket néztem róla s inkább nem próbáltam ki 😛
Töltsük le az internetet!
Majd leszoksz errõl ha lesz DS lite-od 😊 A kontrasztos kijelzõ miatt megéri. Utóbbi idõben én is inkább PDA-n nyomattam emulátorral a régi jól bejáratott GBA játékokat a kijelzõ miatt.
Bár õszintén szólva a GBA (az eredeti nem az SP) sokkal jobban kézreáll mint a DS. Gomb is kevesebb van rajta és ez csak elõnyére válik /szerintem/.
Csak azután kéne amiután megvan a lite, mert egyébként nincs szükségem egy PassKey-re 😊
(Júni 18-tól nem leszek 2-3 hétig addig el kellene boltolni.)
Már csak a PassKey-t tartsd meg nekem 😛
Jimi Hendrix
Nekem wifi routerem van, olyan 40-50m.
Es milyen,muxik rendesen.es neketek kb milyen hatotavolsagbol?
Jimi Hendrix
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha GBA-val is akarsz játszani (nem hiszem 😛) akkor M3 (viszont ez nagyon ki fog lógni a Liteból...)
Ha nem akarsz passkey-t, akkor flashelteted valakivel 😊
Freemaan, mi a véleményed. A winsunx-on például van ilyen álomcucc? DS ügyben zavart vagyok.....
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Bár felõlem rendelhetünk ha úgy gondoljátok 😊
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Ja Sc-om van,szerintem a legujabb van fent mindenbol,de majd utananezek.
Jimi Hendrix
Supercardod van?? Nekem is feketeség jött be, fel kell rakni legfrisebb kernelt, meg a legfrissebb SC software-t kell használni
PSN ID.: Beegabor
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
PSN ID.: Beegabor
Jimi Hendrix
amúgy te az Új Szuper Mariskát intézzed 😄
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
thx rozsdas
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.hordamusic.hu