Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtom te hol nézted az árakat de az ATV Quad Frenzy még fele annyiba se kerül mint a Super Mario Bros.
Azért bosszantó, hogy ugyanolyan áron adják ezt a ATV Quad Frenzy játékot mint mondjuk a New Super Mario-t.
Pedig en is kiakartam probalni,de gondoltam hogy ebbol nem fog jo game alakulni.

Jimi Hendrix

már a címe alapján is kerülendõ sztem 😊

Csibe001
Hogy jutottál el addig, hogy egyáltalán kipróbáld azt a sz*rt?? O_o
Én képeket néztem róla s inkább nem próbáltam ki 😛

A ATV Quad Frenzy játék nagyon gagyi. <#wilting>
KILLER2
Köszi.

Töltsük le az internetet!

Nem, a GBA-s "Wireless Adapter" az más módon mûködik (talán IR?)

KILLER2
Lenne egy olyan kérdésem, hoyg ha nekem van GBAra egy Wirless adapterem akkor azzal tudok-e a DSel szórakozni azaz rávenni valahoyg a DSt, hofy érzékelje? Mert ugye a Wirless az Wifi vagy nem???

Töltsük le az internetet!

Oks kösz 😊

Dehogynem, ha ráér neked annyit. Részemrõl tökmindegy, az a párezer nem dobja meg a költségvetésem.
"Háát... én ugyvagyok vele hogyha GBA-val játszani akarok akkor kiírom flashkártyára 😊"
Majd leszoksz errõl ha lesz DS lite-od 😊 A kontrasztos kijelzõ miatt megéri. Utóbbi idõben én is inkább PDA-n nyomattam emulátorral a régi jól bejáratott GBA játékokat a kijelzõ miatt.
Bár õszintén szólva a GBA (az eredeti nem az SP) sokkal jobban kézreáll mint a DS. Gomb is kevesebb van rajta és ez csak elõnyére válik /szerintem/.
A 2-3 hét után nem lehetséges?
Csak azután kéne amiután megvan a lite, mert egyébként nincs szükségem egy PassKey-re 😊

Lezsíroztam, félreraktam 😊
(Júni 18-tól nem leszek 2-3 hétig addig el kellene boltolni.)
Na az jó! 😊
Már csak a PassKey-t tartsd meg nekem 😛

Megjött a Max Media Launcher! Hétfõn este feladtam a rendelést, ma este itt volt a cucc. Teszi a dolgát és nem lóg ki a DS-bõl! Cool!!!
Thx,az kurvajo.

Jimi Hendrix

Teljesen jól mûködik, kb mint az eredeti MSN messenger...
Nekem wifi routerem van, olyan 40-50m.

Micsoda😄,nekem meg nincs wifi halokartyam,de ha ez igaz azonnal beszerzek egyet.
Es milyen,muxik rendesen.es neketek kb milyen hatotavolsagbol?

Jimi Hendrix

Köszi a segítséged. Amúgy, melyik kártya tudja az NDS mentéseket eredeti game nélkül is már? Van már egyáltalán olyan?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

guardian hero
Na jah, de én eladtam a GBA-s flashkártyámat...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Háát... én ugyvagyok vele hogyha GBA-val játszani akarok akkor kiírom flashkártyára 😊

guardian hero
Akkor nekem speciel a GBA kompatibilitás többet érne, mint az a pár milliméter, persze ízlések és pofonok 😊.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

DanielT
A Lite ból egyenlõre MINDEN kilóg.
guardian hero
A supercard miniSD-je a Liteból se lóg ki?

DanielT
Akkor is sokkal jobban kilóg mint a Supercard.
De az is kb annyira kilóg mint a régi Supercard 😊

guardian hero
M3-ból is van miniSD verzió.

Ha csak DS-hez kell, akkor SuperCard MiniSD -t ajánlom (ezen nem megy rendesen a mentés GBA módban)
Ha GBA-val is akarsz játszani (nem hiszem 😛) akkor M3 (viszont ez nagyon ki fog lógni a Liteból...)
Ha nem akarsz passkey-t, akkor flashelteted valakivel 😊

DanielT
Super Mario DS Gamespot Score: 9.0
Mi most DS litehoz a legnyerõbb "cucc"? GBA és DS gammák, mentések mindkettõnél menjenek, neadjisten ne kelljen passkey vagymi (nehezen megy a fejembe, annyiféle czuccz van már). Esetleg van már olyan amihez nem kell semmi, csak 1 kártya? És flashme (vagymi😄DD).
Freemaan, mi a véleményed. A winsunx-on például van ilyen álomcucc? DS ügyben zavart vagyok.....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nem mert megvárjuk szerintem az EU-s megjelenést...
Bár felõlem rendelhetünk ha úgy gondoljátok 😊

Nem körvonalazódik még valami überolcsó online rendelés? 😊 DS lite+segédberendezések 😊

Jimi Hendrix

Oké,koszonom.

Jimi Hendrix

Tedd az sd kártyára: EZT

A PC-re meg EZT.

Így biztosan jó lesz.

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Kar hogy olyan keves,de remelem a normal game karpotol erte.
Ja Sc-om van,szerintem a legujabb van fent mindenbol,de majd utananezek.

Jimi Hendrix

Seth
Nem, csak abban a menüben.De ne számíts túl nagy újdonságra, egy az egyben áthozták õket a mario 64-bõl, 1-2 új van csak.
Supercardod van?? Nekem is feketeség jött be, fel kell rakni legfrisebb kernelt, meg a legfrissebb SC software-t kell használni

PSN ID.: Beegabor

Nekem nem muxik csak fekete kepernyo jon be,ezek a minigamek normal game kozbe is elerhetoek lesznek?

Jimi Hendrix

Thx,azt meg megse neztem😄.

Jimi Hendrix

Seth
a minigames menüben van az összes minijáték, többet nem kapsz tudtommal, mindegyik használja az touchscreent

PSN ID.: Beegabor

Most kezdtem el a new smb-t,kurvajo nagyon tetcik,remelem sok mini game lesz benne,meg olyanok is amik erintokepernyot is hasznaljak.

Jimi Hendrix

Nexxuss
tudom hol lax!!<#gun><#violent><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
amúgy te az Új Szuper Mariskát intézzed 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

CHEAPBOY
maj' elintézem😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

már az én DSem is flashelve van 😛

thx rozsdas

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Itt nem lehet olyant <#crazya>

CHEAPBOY
Permanent bannn bajátomm?😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mb66
Ja messze.. De úgyis csaka addigra lesz meg a lóvé rá, meg amúgyis az EU verziós köll 😛 Legalább a dobozok is egységesek maradnak. 😊

www.hordamusic.hu

Nexxuss
oszt ka afasz vagy Te hogy ilyen okos gyerek vagy he??? ne szójjá be nekem! 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!