Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan vetted a Lite-t? Nekem nem tudsz szerezni? 😛
Igen, lehet cserélni, az a flashme, de NE csináld meg ha még soha nem csináltad, mert ugy olvastam Lite-nél nagyon óvatosan kell csinálni, mert kikapcsolhat magától.

Igen.
Elsikkadt az a kérdésem hogy le lehet-e cserélni a DS lite firmware-jét, hogy ne kelljen bele a passkey2? Mert elég otromba szegény így.
CHEAPBOY
hát ha ennyi cuccal indulsz neki akkor való igaz amit mondasz😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Azért jobb az USB töltõ kábel mert van olyan hogy USB->220V ill. USB->car adapter. Igy a különbözõ vackokat (PDA, GPS, NDS, mobil stb...) egyetlen végzõdéssel és néhány kábellel lehet tölteni. Utazáskor nem mindegy, hogy viszel 5-6 átlag félkilós adaptert vagy 5-6 kicsi és könnyû kábelt...
Petyus_
Yoshi's Island az nagyon nagy alapmû lesz! BTW köllene már új DS játék, írok privit! =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

koryne
Vagy rendel a lik-sangról egy 220-as Lite töltõt, mert az is van 😄

Xbox Live gamertag: kilencnad

Nexxuss
USB töltõ ??mia francnak? egy hadnheldehez rendes 220-as töltõ kell oszt csóklo. Honnét tudsz szerezni? mondjuk bemész a TEscoba, MMba, Fukarba, Pisatábics villanyszerelési bótjába a sarkon és kérsz egy 110-220 átalakítót. ilyen egyszerû 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Találtam töltésre DS lite USB charger kábelt liksangnál. Kell itt ilyen valakinek? Mert akkor rendelek többet (5 dolcsi).
110V ofcoz 😊
Jah, és van itt olyan aki a DS lite-ját flashme-zte? (Csakhogy ne kelljen bele az a szép nagy passkey2)
Akinek DS lite-ja van az milyen töltési megoldást talált? (Merthogy az originál töltõ 1110V-os)
Hat igen,en kise mertem probalni😄.

Jimi Hendrix

Seth
viszont a nemrégiben kijött xmen az vmi borzadály...😄

PSN ID.: Beegabor

Koszonom,sokat segitettel.
Hat igen a Starfox a videok alapjan iszonyat.
Meg a tomb raider is jonak tunik,de majd videokbol derul ki igazan.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
na ezt nem kommentelem jóóóóóóóóóó?😊

KILLER2
A Starfox DSre megjelent má vagy még nem vagy mikor fog?

Töltsük le az internetet!

CHEAPBOY
nem tudom irtam e már de szerintem a DS volt a Wii ujdonsaga utan a kokemeny király a són. 😊

Faszom Starfox, kééész vagyok tõle de a legnagyobb királyság az ugye a Yoshi's ISland 2😊

Két olyan cziiiiiiim ami mellett halandó nem mehet el józanul😊

moon08
Thx,igen a psp-re gondoltam.
Mondjuk az nagyon karcsú,a DS-em is az akku élettartama miatt fogom lecserélni Lite-ra+a fényerõ miatt.
koryne
Ez kérlek a PSP töltési ideje, egy extrém szarul megírt játékban 😊
moon8: asszem a PSP-é 4-5 órát, bár így töltés közben pörgeti az UMD-t is...

A DS akkuja?

moon08
Na ez tényleg durva! 😊
Az aku mennyit bír,tudja valaki?
Nem a hivatalos adat érdekel,hanem tapasztalat.
fülhallgató

Seth
ez hihetetlen bazz[<#wilting>

KILLER2
Ez pontosabban mi is?

koryne

Super Mario
Nem mondod? :-D Ez hihetetlen...

https://supermario4ever.wordpress.com

Leírnék par dolgot a DS-rõl (szigorúan saját tapasztalatok). Furák a gombok. Én elsõre valami GBA-szerû gombokra számítottam "klattyogós" de ez is könnyen és gyorsan megszokható. Az érintõképernyõ meglepõen pontos. és tisztán tartható. A hátsó gombok tökéletesek, a hangerõszabályzó viszont KAKI!!! Hogyan lehet egy 1 centis potin finoman belõni a hangerõt úgy, hogy a barátnõm ne ébredjen fel mellettem?? <#pardon1> Ha picit mozdítom jobbra, semmi nem történik, utánna viszont kirtelen lesz hangosabb. Egyébként tényleg a legjobb kézi konzol, amivel valaha is találkoztam (volt néhány).

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Én is így vagyok vele....fene se érti ezt 😊 Gamecube, GBA SP, más nagyon nem is megy. Najó, most egy kis Sega Saturn 😄

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Se méret, se tömeg nem számít, csak az érték... ha jól emléxem tizenkettõ- vagy tizenötezer forintig vámmentes. Tehát ha kissebb érték van ráírva, vagy ajándékként (gift) érkezik akkor nem lesz gond. Persze a boltból rendelsz akkor úccse lesznek hajlandóak csalni. Néha szúrópróbaszerüen felnyitnak egy-egy csomagot a határon ha gyanús, esetleg kérhetik az érték igazolását ha nem magánszemély adta fel a csomagot...
És persze unión belüli országokból nincs vám.
Nexxuss
10 perc? miért játszani nem akarsz? 😄 10 percig tölt! 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Off:
Aki mar rendelt netrol kulfoldi oldalrol,az par dologba tud segiteni,mert en is rendelnek(nem ds cuccokat),hogy a vam meg egyeb dolgok hogy vannak pl:300$os cucc rendeles esten,mennyi tomeg utan,mit kell rairatni a csomagra,hogy ne legyen gond a szalitas soran.elore is koszonom.

Jimi Hendrix

Super Mario
A GBA nemhogy olcsóbb, hanem több játékélményt biztosít. Sokra megy a PSP a multimédiájával, ha nincsenek rá jó játékok. Akkor 10 perc múlva kikapcsolom a gépet.

kisgabo
ezt aláírom, sokkal többet jáccom a gamébojjal, mint a psp-vel... <#nemtudom>

valahogy hiába egyszerûbb a grafika, akkor is jobb.

Nexxuss
épp ezért tûnik mau szagunak a dolog. Mario csak júnus végén. mondjuk az is igaz, hogy az még nyár erõsen 😄

Hmm... remélem tényleg megjelenik és nem kell USA-ból rendelni 😊

Már lehet kapni nálunk is kapni a máriót? Ejha!
deep
Ottvan a híreknél a nyári katalógus letöltése pdf-ben, abból szedtem...
Ehune
Ez biztos? 576 oldalán nincs semmi, ráadásul a kép sem túl hiteles <#szomoru1>

Super Mario
DS Lite-ban? Nekem fehér kell.

KILLER2
Én a feketét várom.

Nexxuss
mondjuk elvileg megjelenik itthon is júniusban azt olvastam valahol énis. Az augusztusi megjelenést sehol sem erõsítették meg anno. Szal van remény 😄 mondjuk remélem minél hamarabb jön a kék 😄

Seth
nem ugyanaz a kettõ???

deep
Hmm, ez biztató:
Csibe001
Wario is ennyire fog tetszeni sztem ha a project rubbal így meg vagy elégedve!!
Sõt akkor helyedbe én a Rub Rabbitet tolnám 😉

Mondjuk egy supercard, és egy passkey. Vagy egy M3, és passkey, vagy egyébb. Természetesen kell még memória kártya, és egy olvasó is.
Basszuskulcs... most jáccotam végig a Project Rub-t... már jó régóta nem élveztem ennyire egy játékot mint ezt. Ez valami rohadt jó volt! Megérte DS-t venni az 100%. A Warioware ugyanilyen jó amúgy?
Én rájöttem viszont hogy DS-nek pont ez a lényege. Nem a hosszútávú szórakoztatás, hanem amikor van egy üres 10 percünk, annyira jól el lehet vele lenni, hogy csak na. Úgyhogy a köv játékom sztem a wario lesz.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Sephi
Gyerekek bocs hogy nem olvasok vissza de ha van nekem egy DS-em akkor mi kell hozza hogy GBA romokat es DS romokat futtasak rea?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
nah megjott a castlevania meg a metroid😄 este szetcsapatom oket
guardian hero
Sok játékban van, de legtöbbször csak szimpla unlock feature, vagy hasonló gagyiság.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero