Nintendo DS/DS Lite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként vajon miért csak fekete/fehérben látják az EU piacot? A feketén minden meglászik, ezt a fekete fényes mûanyag telefonomról tapasztalatból tudom. A PSP-sek is ezzel panaszkodnak. A fehér verzió meg 2-3 év múlva szépen kisárgul.
Asszem jól választottam a türkiz japán DS liteommal 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Persze jóval drágább mint az államokbeli 130 dollár, mifelénk 150 euro lesz.😞
Az MP3 meg a PDA eléggé megkérdõjelezhetõ, MP3 lejátszónak egyrészt batárnagy és halk, másrészt rohadt drága a memóriakártya. Bármilyen "ócsított" mp3 lejátszó jobb, egy iPod Nanoról nem is beszélve. =) A browser meg szintén vicc kategória, egy ideig mókás a budin ülve netezni vele, de alapjában alkalmatlan a netezésre, egy címet bepötyögni is kész kínszenvedés. Ha mindenáron internet kell, Opera Mininél nincs zseniálisabb, és a mobiltelóhoz még WiFi sem kell.
Viszont filmnézésre tényleg messze a PSP a legtutibb hordozható eszköz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Rég nem írtam ide. Kinek van már liteja? Tapasztalatok ? <#nemtudom>#nemtudom>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
https://supermario4ever.wordpress.com
CSak azert kerdeztem mert egy ilyet is lattam:GBA Patch updated
ez micsoda?ez is hulye kerdes tom😄.
Jimi Hendrix
MEGVERTAK HLYE KÉRDÉSEKBEN!!!!!!! EZ SZÖRNYÛ!!!! : )
Töltsük le az internetet!
Jimi Hendrix
...vágod?
megtudná vki mondani, hogy mikor fog megjelenni és mennyibe fog kerülni a DS lite??ill megéri-e megvárni vagy nyugodtan vehetek "szipmla" DS-t? Lehet majd rajta warezolni, mert sajna nincs pénzem minden héten játékra, de azt ígérhetem, hogy 2havonta veszek egy eredetit is 😊
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Megoldás: Moonshell 😊
én már bánom hogy vettem PSP, és nem maradt meg a finom GBA SP az EZFA karival....
Ha körülnézel, mit játszanál rajta? Egyszerûen SEMMI nincs a gépen a butított ps2 portokon kívül, amik meg jobbjára autós gamek, és ezek nagy TVn ütnek igazán, nem a PSP kis képernyõjén..
DS re meg ömlenek a jobbnál jobb szórakoztató progik, azt sem tudommelyiket vegyem meg, annyi jó game van rá.
www.hordamusic.hu
Egyszóval: Nem lehet egyszerûen összevetni 2 teljesen más szemszögbõl készített terméket.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Igen futnak rajta a GBA-s játékok. Épp ezért is nagyon nagy a játékválaszték rá.
Futnak rajta az Advance-s cuccok is...
Ha veszel hozzá Supercardot vagy M3-at, akkor "homebrewelni" is lehet rajta.
Töltsük le az internetet!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jimi Hendrix