Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EU-n belül már nincs vám+áfa.
Egyébként vajon miért csak fekete/fehérben látják az EU piacot? A feketén minden meglászik, ezt a fekete fényes mûanyag telefonomról tapasztalatból tudom. A PSP-sek is ezzel panaszkodnak. A fehér verzió meg 2-3 év múlva szépen kisárgul.
Asszem jól választottam a türkiz japán DS liteommal 😊
deep
Hivatalos Lite EU launch: június 23!
Sheltem
Lehagytad a + 20% áfát 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CHEAPBOY
Pontossan😛PPP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

kisgabo
150 eur most ~40 ropi, mire kishazánkba ért tuti lesz 50, számolva Csabi 30%-os árrését.... <#vigyor1> 65k lesz a felbukanás körül várható ár.

CHEAPBOY
Vájjuk ki a végét a NOE oldalan azt írják hogy becsült/várható ár. Remélem olcsobb lesz vmivel végül.

Sheltem
Nem nagyon értem miért lesz 150 euró amikor amcsiknál 130 dollár. Gondolom szállítással / adókkal van összefüggésben. Sejtettem én, hogy 26ezer nem lesz egy darabig a Ds lite,de reménykedni azért reménykedtem. No mind1.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CHEAPBOY

CHEAPBOY

CHEAPBOY

CHEAPBOY
Koromfekete és hófehér Lite-ok Juni 23tól szerény kontinensunkon.

Persze jóval drágább mint az államokbeli 130 dollár, mifelénk 150 euro lesz.😞

Petyus_
"de a PSP kinál a játékon kivül mp3 video pda funkciókat is, ha kell"

Az MP3 meg a PDA eléggé megkérdõjelezhetõ, MP3 lejátszónak egyrészt batárnagy és halk, másrészt rohadt drága a memóriakártya. Bármilyen "ócsított" mp3 lejátszó jobb, egy iPod Nanoról nem is beszélve. =) A browser meg szintén vicc kategória, egy ideig mókás a budin ülve netezni vele, de alapjában alkalmatlan a netezésre, egy címet bepötyögni is kész kínszenvedés. Ha mindenáron internet kell, Opera Mininél nincs zseniálisabb, és a mobiltelóhoz még WiFi sem kell.

Viszont filmnézésre tényleg messze a PSP a legtutibb hordozható eszköz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sheltem
Sziasztok

Rég nem írtam ide. Kinek van már liteja? Tapasztalatok ? <#nemtudom>

ma próbáltam ki a new super mario-t. nekem kib@szottul bejön és még szép is 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Super Mario
Ami a Nintendo DS-t illeti, hidd el, hogy megéri eredeti játékokat venni, árak ide vagy oda. Kulcsszó: SPÓROLNI!!! ;-)

https://supermario4ever.wordpress.com

Dejo en nyertem😄.
CSak azert kerdeztem mert egy ilyet is lattam:GBA Patch updated
ez micsoda?ez is hulye kerdes tom😄.

Jimi Hendrix

CSOCSO
nah.. tegnap vegigjatszottam a metroidot 😄 egesz jo volt
KILLER2
Köszi. Most megnyugtattál.

Töltsük le az internetet!

DanielT
Épp szólni akartam, hogy a te helyezésed nincs veszélyben ilyen téren, ne aggódj 😊
KILLER2
<#rinya><#rinya><#rinya>
MEGVERTAK HLYE KÉRDÉSEKBEN!!!!!!! EZ SZÖRNYÛ!!!! : )

Hogyhogy melyik a legjobb progi? (eddig ez a No.1 a hülye kérdések toplistáján)
Melyik a legjobb progi sc/sd-hez gba gamek futatasara?elor eis thx.

Jimi Hendrix

nem kell igérgetni, nem fogunk megverni érte ha warezolsz <#idiota>

kösz akkor várok, warezról annyit, hogy ilyen árak mellett, amíg nem keresek sajna ......... de télleg ígérem, fogok venni eredetit, mit ahogy Pc-re és PSP-re is szoktam 2 havonta 1-1t<#wilting><#idiota>
Beast Machine
100%-osan megéri várni. De warez ügyben kérdezz másokat, én ennek nem vagyok híve.<#duhos2>

...vágod?

sztok

megtudná vki mondani, hogy mikor fog megjelenni és mennyibe fog kerülni a DS lite??ill megéri-e megvárni vagy nyugodtan vehetek "szipmla" DS-t? Lehet majd rajta warezolni, mert sajna nincs pénzem minden héten játékra, de azt ígérhetem, hogy 2havonta veszek egy eredetit is 😊
Beast Machine
<#falbav><#fejvakaras><#ticking><#idiota>

...vágod?

Seth
nem tudhatom,amíg ki nem próbáltam....

PSN ID.: Beegabor

Beast Machine
azon a kis pöcs képernyõn hogy akarsz te táblázatkezelni, heheeee?

...vágod?

Seth
juteszembe van vmi excel szerûség ds-re? És pdf???

PSN ID.: Beegabor

Én már 31 vagyok, van nejem, 12 éves nevelt fiam, fos melóm...én meg nem filmezek, mp3-azok rajta, örülök hogy kipróbálhattam egy ilyen, nem is vagyok profi játékos sem 😊 a GBA SP-met azt meghagyom az tuti.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

"a Gameboy által nyújtott játékélmény valahogy jobb, de a PSP kinál a játékon kivül mp3 video pda funkciókat is, ha kell. "

Megoldás: Moonshell 😊

kisgabo
a Gameboy által nyújtott játékélmény valahogy jobb, de a PSP kinál a játékon kivül mp3 video pda funkciókat is, ha kell.

én már bánom hogy vettem PSP, és nem maradt meg a finom GBA SP az EZFA karival....

kisgabo
igaz. <#szomoru2>

mb66
Valóban remek technika, és szuper a hardver. De...
Ha körülnézel, mit játszanál rajta? Egyszerûen SEMMI nincs a gépen a butított ps2 portokon kívül, amik meg jobbjára autós gamek, és ezek nagy TVn ütnek igazán, nem a PSP kis képernyõjén..
DS re meg ömlenek a jobbnál jobb szórakoztató progik, azt sem tudommelyiket vegyem meg, annyi jó game van rá.

www.hordamusic.hu

Azért fiúk, elfogult azt mondani hogy ocsmány. Nagyon szép a grafikája, és 2 éve még el sem gondolhatta senki, hogy ezt kézben foghatja. Én most árulom az enyémet, de nem azért mert meguntam. Értelemszerû, hogy ebben a méretben minden paramétere nem lehet PS2. De ha lehetne, akkor psthree néven hozták volna ki, és ez lenne a pstwo további kicsinyítése. Én nintendo-buzi vagyok, Gamecube az egyetlen konzol amit semmilyen körülmények között nem adnék el, illetve a GBA SP. De a PSP elõtt le a kalappal. A tartalommal megtöltés az, amin még lehet fejleszteni, és fejlõdik is. De most sem 5 játék érhetõ el rá. Persze nem fut mind 1.50-esen 😊 de akkor is: remek kis technika a psp, megvan a helye a többi közt, megvan a célközönsége. És az ára is baráti lett mostanra, nem hatjegyû már régen.
Egyszóval: Nem lehet egyszerûen összevetni 2 teljesen más szemszögbõl készített terméket.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Csibe001
Hehe, végre egyet értünk... 😊

DanielT
Sokkal jobb a PSP grafikája, de még azzal együtt is ocsmány. PS2 grafika tovább butítva, nulla innovációval.
A PSP grafikája sokkal, sokkal jobb mint a DS-nek! De! A játékok az érinytõképernyõnek köszönhetõen teljesen már élményt nyújtanak. Ha vársz még pár hónapot, akkor már nálunk is lehet kapni az új DS Lite gépet, ami még szebb képernyõvel lesz szerelve mit a "régi" DS(plusz még pár finomitás). Itt neked kell dönteni, hogy melyik gépet akarod, de lehetõleg probáld ki a gépeket vásárlás elött.
Jó akkor warezolhat is rajta ha akar 😊

Nyugodtan írhattál volna varezt, azt még értené is hogy micsoda... ;-P
A hardvere a PSPnek erõsebb, ha csak a grafikát nézzük, viszont a DSnek ott az érintõképernyõ és az erre épülõ öteletes játékok. Szigorúan a magánvéleményem, hogy DSre most jobb játékok vannak, de olvass utána, melyikre mi van, és téged milyen típusú játékok érdekelnek.
Igen futnak rajta a GBA-s játékok. Épp ezért is nagyon nagy a játékválaszték rá.
A DS-nek rosszabb a grafikája, de egyébként messze jobb mint a PSP (szerintem) 😊 Fõleg a touchscreen miatt.
Futnak rajta az Advance-s cuccok is...
Ha veszel hozzá Supercardot vagy M3-at, akkor "homebrewelni" is lehet rajta.

Csibe001
O_o

Ja és a másik kérdés: a DS-en futnak az Advance-es cuccok? A csávó azt mondta szerinte lehetséges, de nem nagyon ért hozzá...
Csá! Most vettek fel a gimnáziumba és nemsokára születésnapom is lesz, így anyumék azt mondták a kettõ összegzésébõl kapok egy nagyobb ajándékot. Elmentünk a Tesc* (csak semmi reklám 😄) áruházba, ahol a csávó azt mondta hogy a Nintendo DS-sel van kb egy árba a PSP és szerinte a DS_nek jobb a grafikája... Én megzavarodtam, mert azt hittem a PSP jobb, ecsetelné vki az elõnyeit egyiknek, vagy másiknak hogfy el tudjam dönteni mit kérjek? köszi elõre is
Csibe001
Ha residentnél eltekintesz a graftól akkor egész szórakoztató bár nekem az irányítás nem nagyon tetszik.De majd folytatom csak nagyon sok jó gamma van (régebbi is) amit be kell még fejeznem, bár a Mario-t azért nyomom az újak közül..bár azt elfogultságból 😊))

KILLER2
Szerintem a Resident Evil nem valami nagy szám. Bár igaz én az elején játszottam vele 5 percet azt dennyi. Viszont a New Super Mario Bros nagyon jó játék!!!!!

Kaplan
Hehe, ez vicces. Utóbbi idõkben nagyon elhanyagoltam a kis DSm. Nem igazán kötött le, de most befogom szerezni a Resident Evilt és a New Super Mario Brost. Remélem eléggé le leszek kötve 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!