Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez jó hír, de várok még egy pár megerõsítõ hsz-t 😄
Szerintem elég hozzá venni egy másik töltõt,gondolom az a csatlakozó amit a Dsbe dugsz minden gépen ugyanolyan.
azt szeretném megkérdezni, hogy az usa ntsc gépek használhatók itthon?
vagyis hogyan tölthetõk hálózatról? köszönöm
nagyon szépen köszönöm, mindenképp kipróbálom.

vennék ds lite gépet........<#integet2>
Eredeti (clean rom) verziót letöltöd (4527 vagy 4544), majd letöltöd az AKAIO 1.5-öt[/b], utána az AKAIO Loader-t, amit bemásolsz az "__aio/loaders" mappába, felüliratva az ottanit. Ezek után mennie kell! <#smile>

eddig három rom verziót próbáltam, de kitartok... 😊

kisgabo
másik zelda rom letöltése..., van patch v mi.

kisgabo
DSi nél viszont elég cucli, több kártyára kiirták, 1,4 fw frissités, lenyomták a nintendot, most meg jönnek mégis a problémák..

szerencse, hogy dsi t vettem.. eddig ment a panasz a ds lite fényes felületére /ujlenyomat/ hát.. a DSi matt felülete meg rondán fényesre tud kopni. lehet mégis a ds lite megoldása jobb.

a nyomógombok körül a ds lite is fényesre kopott, de arra most vettem védõfóliát, pokémonosat. <#vigyor1>

Sziasztok, akinek sikerült Acekard 2-n a Zelda Spirit Tracks-et életre keltenie és még vonatozni is tud, attól elfogadnék pár jótáncsot...mert nekem a legujabb frissitésekkel sem jött eddig össze.

nem velem bizniszeltél, csak az ilyen olcsó cuccok, mint ez mindig szemet szúrnak.....
Köszönöm! )
És melyiket érdemesebb megvenni? Dstt-R4 esetleg R4i vagy ezflash?

koryne
A DS Lite-nál még nincs probléma a firmware vs flashkártya dologban, csak a DSi-nél.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Dj Siegfried: Tudod??? :-o :-)))
Veled üzleteltem?? )
Ha igen akkor ne felejtsd el elküldeni -akár üzenetben- a dolgokat,amik hiányoznak.. Ha kép lenne,az még jobb lenne.És megnézem mit tehetek.

KozmiViktor: Egy ds lite-ot.Minden nélkül csak maga a gép.
Viszont igaz az -vhol olvastam-,hogy ez is olyan mint a psp?Ha újabb szoftver van rajta akkor ne is kínlódjak a R4-gyel?
És ha vki (gondolom egy-két ember biztos tisztában van vele..) tudja,hogy mi a különbség a dstt és a R4 kártya között,az kérem írja ki.
Mégvmi..mire jó az az ezflash kártya?

Fedél lötyögésre ilyen hinge-t keríts eBay-en 😊
Milyen DS-t fabrikáltál ?😄

tudom....
A külföldi oldalakban kicsit sem bízom... Magyarországon kivülre nem utalnék elõre pénzt.Még utánvéttel sem lenne jó,mert 1.sokkal többe kerülne a posta, 2.kitudja mivan a csomagban.
Annyira meg nem zavaró -ha mégsem tudnám megcsinálni-.Na meg úgyis csak párszor lesz ez bekapcsolva,mint a többi..
((ja,egyébként nem 12e-ért vettem meg,hanem 10-ért,már az elején így hívtam fel))

😊nem tudom a fedél mitõl lötyöghet, de deal en hátha van hozzá alkatrace 😄
:-) 15e-bõl kijön.Karcmentesen 17-18e. (R4 3e bontatlanul,töltõ 2e,2gb micro sd ingyen,esetleg új ház 2-3e bontatlanul,de ezt nem szivesen cserélem le,nekem az ezüst a bejövõs nem a fekete,stb.,esetleg csinálok rajta egy nagy takarítást.)
A lötyögõ fedéllel biztos megbírkózom (ha n95,n96-on sikerült ez csak nem fog ki rajtam,jó,azért gondolom ez kicsit másabb)

számoltad már, hogy mennyibe lesz cakk pakk?
Köszi! :-)
Még nagyon kipróbálni nem tudom,mert nincs hozzá semmilyen játékom -de bekapcsolni bekapcsol :-) -.Pár nap és kiderül.

yeah, hála az égnek mûködik! használd egészséggel!!
Köszi! )
Megvettem.Sokkal rosszabb állapotúra számítottam.Ahogy a telefonban mondta...
Megveszem hozzá a te általad linkelt töltõt,már berendeltem egy R4 kártyát,szerzek egy kicsi micro sd-t (szerintem 2gb-os elég bele),+ fent vagyok a blackcats-en és majd kiderül,hogy milyen.
A lötyögõ fedél igaz,nem kicsit jár..Viszont minden gomb hibátlan,kijelzõk épek (az alsón van egy kb.3cm-es karc) és kivülrõl nem nagyon gáz.A sarkai kicsit.
Viszont abban a rendszer fájlos dologban majd a segítségeteket kérem.Egy picikét sem értek a ds-hez. :-/

Banyapapa
biztos mindenki zeldázik😄

koryne
Most jelenleg 3 ds-em van itthon 😄 2 a férjem unokaöccsének és unokahúgának karácsonyra, meg a most újra életre keltett alaplap. Meg jön majd még 1 alaplap hamarosan, ami szintén power switch-törött.

kisgabo
evvan. de neked se ds se wii már nincs, nem?

amúgy jó kihalt ez a topik... a wii is. <#whatever>

koryne
Azok az idõk, amikor az informatikusok is forrasztottak, elmúltak már. Nekünk pl. nincs is ilyesmi tárgyunk (igaz, most programtervezõ szakon vagyok), amikor mûszaki informatikai mérnökasszisztens OKJ-t csináltam, ott sem volt.

kisgabo
egy informatikusnak is kell tudni forrasztani, nekem se ez a szakmám, mégis forrasztottam 1988 ban zx spectrumhoz multiface 128-at, és mûködött... <#vigyor> asszem az ls271 kapu iccét 2 csipbõl raktuk össze, mert hiánycikk volt, ls32+74, egymás tetején.. finom cuccokhoz a 220 voltos páka gyilkosság, 12 voltos trafós weller...

koryne
Nincs is sok közöm a szakmához, ugyanis informatikus vagyok, nem elektromûszerész 😛 Éltemben elõször forrasztottam most.

kisgabo
lol, 220 voltos, adsz a szakmának.. <#ravasz1>

jasser, 11.22 én rendeltem, 12.02 én feladták, és még nem ért ide. általában 10 nap alatt megjõ, de most az ünnepek miatt necc. nálam másodjára játszák el, hogy nincs raktáron idõben a cucc annak ellenére, hogy x napon belül elérhetõ, és pihentetik a rendelést.

nagyon sok gány holmi van, és hamis kari. rendelésnél olvast el a vásálói értékeléseket. pl most a supercard dsi m3 zero.. visszahivás alatt.

JaSSeR
dealextremes rendelés tényleg ingyen postával van? mennyi idõ alatt ér ide kb?
koryne
Kész, mûködik a "beteg" DS \o/
Igaz, egyelõre csak alaplap formátumban leledzik, de kipróbáltam egy másik DS alkatrészeivel és megy. Már csak ház kell neki, gombok, kijelzõk, érintõpanel... Asszem megtartom kabalának 😄
Kisgabo: majdnem, valami kínai vacakkal. Ezzel ni.

kisgabo
az igen. valami 1000 wattos lengyel pillanatpákával adod neki? <#awink>

ügyes ügyes 😉
koryne
Ha meg esetleg nem jó, akkor szívesen segítek a javításában. Hobbiszintem csinálom, de egész ügyes vagyok 😊 Tegnap már a törött power switch sem jelentett problémát, ma megpróbálok kártyaslotot (slot1) forrasztani.

nem sok mindent, én is érdeklõdtem, csak az eladó nem igazán akarta kinyögni mik is a problémák... lötyögõ fedél, karcos ház, ...stb

szerintem tuti érdeklõdtek nála vagy 10en. én voltam az elsõ, és szépen passzoltam, ha nincs semmi hozzá akkor honnan tudja, hogy tökéletesen mûködik? 😄 de nagy kalappal a vételhez!!! ha jó, akkor tiéd lesz a hónap biznisze, még az én vásárlásom is ûbereli 😄😄
kisgabo
r4i gold kari eladó.

Tápegység! Óh bmeg..így felrakni.
Köszönöm!
De,ahhoz kell.Miért?Tudsz vmit róla?

mind1, nagyot nem buktál vele, én is rosszul láttam:
lite töltõ
ugye nem a szürke ds lite hoz kell a töltõ amit a hardwareapro-n árulnak/tak?
De,én vettem.. :-/ Ennyire nem néztem szét??Pedig rákerestem.

sztem jó a kép, de azért várj meg egy tuti választ is, mert nekem most nincs gépem :S
remélem nem te vetted meg ennyiért?? 1200 be látok a vaterán villámmal 😄
Köszi!
Akkor ezt a töltõt sehogy nem tudnám beleerõszakolni? :
http://www.vatera.hu//nintendo_ds_gyari_halozati_tolto_158403438.html

így volt feltéve: super nintendó....sztem ez mindent elárul. ráadásul tesztelve minda2.
kisgabo
van lehetõség minimálárra. raméljük, valami fake cucc. 😊

koryne
Congrats! 😄 Az eladó biztos kevésbé örül... 😊

nem jó a pufi töltõje csak a lite-é
igen úgy mûködik ahogy mondod, csak elõtte nem árt felmásolni a rendszer fileokat a micro sd re 😄

más 😄 képzeljétek, nyertem a vaterán 1 licitet, snes alapgép + ntsc2pal adapter 1000 huf + posta 😄
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem egy ds lite-tal kapcsolatban.
A ds lite-hoz jó a sima ds hálózati töltõje?
Veszek egy R4-es kártyát,amibe belemegy a micro sd kártya. Ez is úgy mûködik mint a psp-nél,hogy csak felmásolom a micro sd-re a játékokat és már megy is? (több játék is lehet egy kártyán?Állást is tudok menteni ugyanarra a kártyára?)
Elõre is köszönöm!

Jogos a kérdés, mert M3i Zero-nal már van firmware is. Egyébként "csak" system.

#22884: Úgy érted, hogy ingyen postázásost? Mert azt nem, de több oldal is van, ahol lehet kapni flash kártyákat.

aaasdd
sziasztok. nem tudjátok hogy legolcsóbban hol és mennyiért lehetne hozzájutni egy új nintendo ds lite-hoz? Köszi.