24434
Nintendo DS/DS Lite
  • kozmiviktor
    még mindig eladó 17e Ft
  • TidusX
    Ezt láttátok már? http://wiki.scorpei.com/index.php/R4_compatibility_list
  • Anubys
    csak kicsomagolt (tehát nds) file-okkal megy. amúgy 10k-ért milyen kártyát veszel?
  • PaSe3
    Én tízért veszek egy ilyen warez kártyát (tegnapi téma) újonnan, már vettem hozzá egy 1 gigás kártyát. Az szerintem bőven elég, amikor a Mario 64 (már három verzióban is lent van/lesz -N64-en kedvencem volt) 9.8; 16 mega. Egyébként az mindegy, hogy 7z vagy nds kiterjesztésű fájlt teszek fel a kártyára, lejátsza mindkettőt?
  • TidusX
    Leszarom mit mondasz mi közöd van hozzá. Válaszoltál volna arra amit kérdeztem azt többre értékelném.
  • kisgabo
    azt se tudod, kitől mi kell.
  • TidusX
    Mert az miért baj? :)
  • kisgabo
    te is tudod mit akarsz.

age of empire mythologies játék eladó. bontatlan, 3k.
  • TidusX
    Valaki nem tud arról infót hogy a Blood of Bahamut (2009, Aug. 9. Japan) nem fog kijönni angolul?
  • PHM
    Echte R4 volt a próba tárgya, de valószínűleg az összes többi okoskártyán is fut ez a 2 játék.
  • TidusX
    Ja és elfelejtettem: milyen kártyával nézted meg őket?
  • TidusX
    Nagyon szépen köszi! Most már biztosan veszek tőled egy kártyát!
  • PHM
    Nostalgia biztosan megy, a Phantasy Star Zero-ba csak belenéztem, eddig nem volt gond vele.
  • kisgabo
    micro sd nincs, ill ami van 2gb az kell, hacsak, nagyon nem kell neked is..

a kari 3500.
  • TidusX
    De jó minden van? MicroSD, kártyaolvasó amit bedugok a gépbe? Mennyiért?
  • kisgabo
    r4i gold eladó... új.
  • TidusX
    Lenne egy kérésem és egy kérdésem mindenkihez (mármint akit érdekel és hajlandó rám szánni egy kis időt): A kérésem az lenne, hogy nézzétek már meg R4 kártyával ezt a két nds romot hogy megy: Phantasy Star Zero, Nostalgia. Mert én is vennék ilyen kártyát csak szeretném tudni hogy mennek. A másik hogy nincs -e ilyen valakinek eladó mindennel ami hozzá kell?
  • Anubys
    Én is szeretnék két hetes holiday-t.
    Amúgy most van náluk az újév, kínai haverom pár napja elég érdekesen be volt szét volt piálva emiatt, csak onnan tudom. :)
  • kisgabo
    m3 zero baró, de a supercard se rossz.

ja, a taobaodao..... ( Chinese Spring Festival holiday.. The holiday starts from Feb 10th to Feb 23th )

nem csoda, hogy 2 hete semmi.
  • Anubys
    Megéri, az egyik legjobb kártya a piacon az M3, de -ahogy már írták páran- DSi-hez ne ezt vedd, hanem M3 Zero-t.
  • Anubys
    Na ja, de egy eredeti játék árából megvan a hack kari, és máris végig tudod nézni az összesl létező játékot, hogy mit éri meg megvenni eredetiben (tudom: a nagy címeket, de nekem a rétegcuccok jönnek be jobban).
    Meg aztán egy M3 Real GBA Bundle és egy DS. Nem kell cipelni ezer cartridge-et utazáskor, nem kell parázni, hogy "jajj, otthagytam a szállodában az eredeti megajátékomat" (sajnos volt ilyen, és b*sztak utánam küldeni). Az eredeti cuccok meg itt figyelnek a polcon, biztonságban. :)
  • xAttilax
    én tudnék ;) ds lite-hoz valót. ha kell akkor megtudjuk beszélni.
  • kisgabo
    igaz.... egyébként, a lewarezolt játékoknak becsülete sincs, jásztik a jónép vele 5 percet, és tölti a következőt.

nekem is szimpi, ha nem száll el /vagy vész/ a mentésem fél év múlva...

animal crossing-ot pl. pont eddig pihentettem a fiókban, elő, és folyt.

amiket meg megvettem, már nem adom, v cserélem el, általában megtartom őket, és idővel újra előveszem.
  • Beast Machine
    Röviden tömören: meg. De csak ha DS Lite-al/Phat-el használnád.
  • Tetsuo
    Ja ja. Nem is erkolcsi alapokat feszegettunk, (az menjen mas forumon), hanem hogy ez a sok mellevasarlas dzsunkacegektol, sok macera, mukodik-nem mukodik, telepitgetes, kazettacserelgetes, megeri-e?
    Nem jobb, kenyelmesebb, ha megveszel nehany atomkiraly jatekot es azzal tolod tiszta, popec rendszeren, ganyolas nelkul?

En ugy gondolom, h veszek nehany tutijo jatekot es azokkal elleszek. Nem akarom kiprobalni a vilag osszes jatekat.. nincs is sok idom ra.
  • kisgabo
    van, amit itthon nem is lehet kapni ( pl rune factory-t kintről rendeltem ), akkor? elfogadható megoldás....
  • TidusX
    Én is így vagyok vele. Amit nem tudok megvenni vagy nem olyan érdekes de megnézném azt R4- el fogom. Ezért szeretnék. Final Fantasy- t, Dragon Quest- et eredetibe veszem meg ezután is. Pl. vannak olyan játékok hogy Summon Night amit nem tudom megszerezni de azért megnézném, és majd a Rom- ot megnézem.
  • mrmilan
    Sziasztok! Pár gyors kérdés, röviden tömören. M3DS Real? Megéri? Használ ilyet valaki? Előre is köszi.
  • kisgabo
    tévedsz, amit szeretek, megveszem, és többször végigtolom, és gyönyörködöm a dobozában is, élvezem, hogy birtokolhatom.

de vannak olyan játékok, melyek nem érnek pénzt... de némi próbát, trógerkarival igen.

pl. 3990 volt a mariokart, utolsó zsákmányom egyike.
  • PHM
    Ha tudsz valahol eladó böngészőt, ne tartsd magadban.
    Vennék egyet.
  • Tetsuo
    Majdnem annyit elb@sztok ilyen gagyi hack karikra, mintha eredeti jatekaitok lenne..
  • kisgabo
    dsi-nél alap a böngésző....

ez a rohadt taobaodao se tud 1 hét alatt postázni.
  • zola2000
    akkor inkabb vedd meg a bongeszot eredetibe, olcsobb mint egy flash kartya.
  • ArsenalForever
    Amúgy is csak DS játékokat játszok.
    De van nekem R4 kártyám, csak a nintendo browser-jét szeretném működésre bírni, ehez kéne egy slot 2-es ram.
  • PHM
    Már miért lassulnának? Az egyik legjobb kártya volt, millió klónja van.
    Csak sajna már nincs mögötte fejlesztő csapat, így az új romok nem mindegyike fut rajta.
    Ez a feature, mármint a lassulás, a Slot2-es (GBA portos) Supercardok sajátsága.
  • TidusX
    De R4/microSD- vel (mondjuk 2GB- sal) ugye nem lassulnak be a játékok?
  • PHM
    Csak a DS romokhoz jó.
    DS-hez inkább ezt ajánlom, vagy ezt.
    Esetleg ezt.
    Időtállóbb befektetés mindhárom.
  • PHM
    R4: A maga idejében a legjobb volt, mára elavult, 0 támogatással, SDHC-t nem ismeri.
    Supercard miniSD: jó támogatás, kiváló szolgáltatások, de sok játék belassul, vagy el sem indul rajta.
    Magamnak nem vennék ilyet, bár volt aki elégedett volt vele.
  • ArsenalForever
    http://www.taobaodao.com/goods-1272.html
    Ez is jó nekem? Csak mert ez jóval olcsóbb.
  • warezhuszar
    Akkor már innen. Itthon van és tuti megjön. Én 2nap alatt megkaptam! :)
    KATT
    KATT