Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A warez nem csalás hanem lopás...
a csalás az amit az Action Replay tud...
Én már ezt a hirdetést szeretném beírni: Maximum 1-1.5 éves, megkímélt DS lite-ot keresek, lehetõleg a limitált sárgásszürke színben, M5 nanosd kártyás csalóczucczal 😊😊 ON

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ja a Metroid Prime Hunters demo cartridge, a többi mind full verzió!
Még mindig eladó az alábbi pack:

Januárban vásárolt a gép, garanciajegy, nyugta megvan minden.

* Nintendo DS konzol (+töltõ, csuklópánt, doboz, papírok, 2 ceruza)

* Metroid Prime Hunters First Hunt (doboz, cartridge) DS játék

* Star Wars Episode III (doboz, cartridge) DS játék

* Need For Speed Most Wanted (doboz, cartridge) DS játék

* egy gameboy advance játék: Star Wars Trilogy (doboz, cartridge) GBA játék

Ár: 40.000 Ft

[email protected]
CHEAPBOY
nakapjatok be😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Upper Display:
DS Lite:
3-inch transparent TFT color LCD with backlight featuring four adjustable levels of brightness, 192x256 pixel resolution, 0.24mm dot pitch, 260,000 colors
Original DS:
3-inch semitransparent TFT color LCD with backlight, 192x256 pixel resolution, 0.24mm dot pitch, 260,000 colors

Bottom Display:
DS Lite:
3-inch transmissive TFT color LCD with backlight featuring four adjustable levels of brightness, 192x256 pixel resolution, 0.24mm dot pitch, 260,000 colors, transparent resistive touch screen
Original DS:
3-inch semitransmissive TFT color LCD with backlight, 192x256 pixel resolution, 0.24mm dot pitch, 260,000 colors, transparent resistive touch screen

http://forum.lik-sang.com/showthread.php?t=11296

Kaplan
Eladó DSre:

-Need For Speed Undreground 2 - 5,000Ft
-Splinter Cell 3 Chaos Terrory - 4,5000Ft

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

CHEAPBOY
igen a szinek is jobbak, ezt aláírom láttam már nem eccer, de az interju szerint (s miért hazudnának?) az also 100% ua, a felso meg csak abban modositott amit mondtam.

Nem ugyanaz, hidd el...
Megkeresem a technikai leírást róla ha gondolod 😊

Ez még nekem is hihetetlen, a képek szerint a színek is sokkal jobbak a lite-on, nem lehet ugyanaz az lcd...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

CHEAPBOY
asszondtak a muszaki okosok akik a litet csinaltak hogy ugyanaz az LCD, csak a felsot kellett ujratervezni mert sokkal vekonyabb a panel.

Hát, van USA SP-m szal el tudom képzelni 😊 csak azt hittem mégse olyan ordítóan szarabb, de ezekszerint az....Akkor nem veszek olcsón se, majd Lite amennyiben elérhetõ lesz emberi pénzért.

A Lite-ben nem csak a fényerõ a jobb 😊
Az LCD minõsége sokkal jobb...

Beast Machine
Most hiába raksz a Trabant aljára neont, attól még nem lesz egy Toyota Supra...

...vágod?

deep
Mérget vehetsz rá😄
Gondoltam hogy nem lesz ugyanaz...de felhúzva is sokkal rosszabb? 😊

• Végleges nevet kapott a DS-re megálmodott Starfox felvonás - az augusztus 28-ra datált produktum immáron a Starfox Command titulust viseli. (576.hu)

Jimi Hendrix

Gyertek IRC-re vagy ma se lesz verseny 😞

deep
LITE-ot akarooooook😄😄A:SDAsd
/kicsit begõzölt
/beveszi a nyugtatót
Nexxuss
a DS Liteban teljesen új kijelzõ panel van benne. tehát attól még hogy felhúzod afényerõt nem lesz még ugyanaz.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Kérdeznék 2 dolgot: újabb DS-en aki megcsinálta a háttérvilágítás hack-ot (vagymit), annak milyen lett a képernyõ fényerõ? Közelít a ds lite-hoz? Még elgondolkodtam azon is, hogy vegyek-e egy olyan készüléket, nem lite-ot. Másik: egy szuper állapotú ilyen módon növelt fényerejû használt ds mennyibe megy most? (esetleg csalószettel együtt).

Frissítettem a weblapomat
http://nds.webhop.org/

Igen, akkora mint a SC...
És ugyanazt megtudod csinálni SC-al mint M3-al 😊

Petyus_
Az új M3-ból, amibõl az SD-s akkora, mint a Supercard? BTW Supercard-dal is lehet videót lejátszani megfelelõ szoftverrel, vagy csak M3-mal?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

megoldva. (ugrás közben lefelé)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

és azt hogyan? mert kicsin a fejreugrásnak alig van hatása 😞

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Seth
a 4-est úgy, hogy mini marióként gyõzõd le a fõellenséget az egyiptomos pályán (azt a mumifikálódott hernyószerûséget). 7-est is hasonlóan. Ahol a fõellenség utáni teremben kis járatot látsz alul,arról tudod

PSN ID.: Beegabor

a new super mario-t végig toltam 😛

de hogyan lehet unlockolni a 4es és 7es world-öt ?

jött m3 a konzoliumba. sd-s is van jó pár db.

Hát inkább 😊
Gondolom nem örülnél neki ha hiretelen eltûnne róla minden vagy valami hasonló 😊

Koszi a segitseget,inkabb Kingston-t vezsek akkor.

Jimi Hendrix

Saját tapasztalat:
Mûködik: Sandisk, Kingston, MSM, Buffalo
Nem ismeri fel: A-Data/MyFlash

Ezek utan mar tenyleg kene vennem egy wifi kartyat😄

Jimi Hendrix

De lehetne...
Akkor holnap délelõtt... remélem mindenkinek jó lesz 😊
(nem nagy, de lesz valamilyen nyeremény is 😛)

Na meg akkor korulnezek hatha kapok jobbat,milyen markak lesznek jok biztosan?

Jimi Hendrix

Csibe001
Nem lehetne holnap de?
Mert én nem leszek ma du.. 😞
Vagy akkor legyen holnap is 😊

CHEAPBOY
Alapos M3 leiras skaczok😊

Felszállok a vonatra😄

Gyertek délután IRC-re, lesz WiFi verseny 😊
(még nem döntöttük el melyik játékkal)

Nexxuss
miért PSP-n nem lehet tört gamét futtatni? dehogynem lehet 😄
Csak PSPn nincs rendes játék. Egy jó game van rrá Tales of Eternia de azis 1-1ben PSX port. Lassan tõlt be és kemény 4 órát bír az aksija. Ez nem handheld.
De nem töltölteg, aksi 10óráig bírja, olcsók a játékok és kurva jó progik vannak hozzá!

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Biztos jó ötlet az? 😊
50% hogy nem fog menni...

Szerncsere noverem altal TRIAMOS 512-eset 3400-ert tok szerezni,errol a markarol tudsz valamit?remelem mukkodni fog vele.

Jimi Hendrix

Victor1103
WoW!Egész kedvet kaptam hozzá.De komolyan!Azt hittem nem lehet rajta tört gammát futtatni.Így viszont nagyon kecsegtet.Megfontolom(^_^)

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Csibe001
Végre vettem wifi kártyát!!!Marha jó így DS-ezni!!!Nagyon nagy THX Freemaan-nek!!!
Akkor ma Tetris party!!! 😄

DanielT
Van már új Mario DS? Ha igen mennyi, ha nem akkor mennyi lesz? 😊
deep
Ha szereted az igazi szórakozást nyujtó, valódi JÁTÉKOKAT, akkor próbáld ki. Ha esetleg már 10-15 évvel ezelõtt is játszogattál ezzel-azzal, tuti be fog jönni.
CHEAPBOY
lehet torni, de a gamek olcsobbak ra mint PSPre, van ami joval van ami kevesbe... de mind olcsobbak.

DanielT
Lehet rajta másolt játékokat futtatni, olcsóbbak az eredeti játékok is, de a vonzereje abban van, hogy a PSP -vel ellentétben erre a gépre valóban élvezhetõ, igazi élményt nyújtó játékok vannak, nem csak ocsmányra butított Ps2 portok.

Próbáld ki, ha van rá lehetõséged!
Victor1103
Hi!Mit tud ez a csodamasina hogy ennyien zabálják??Csak azért kérdem mert psp-m van és összevetve nem tudom miben jobb nála?Lehet rajta tört játékot futtatni?Árba gondolom nem olcsóbbak az eredeti gammák mint a psp-hez.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

mb66
😄😄

www.hordamusic.hu

boccs all