Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
A sajatomat nem vetem még át az igaz, Jizsiiii, de jelenleg is van Yán-i amivel tolom😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Kell hozzá, vagy átíratod a belsõ sw-t(sofrware) a DS-nek!
Nem vágom a témát. De ha veszek egy DS-t, és belerakom az M3 Perfect Adapterem (SD, meg rámásolom a passme2 V4.gba file-t akkor lehet vele játszani DS játékokat, vagy mindenféleképpen kell a bedugós passme kártya is?
Nexxuss
az alaksori szobába rá kell ugrani a két télglára és a földbe kell döngölni. asszem 😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Petyus_
Yoshival meg kell enni a tüzet, és ki tudja olvasztani a csillagot a jégkockából. =) A várárokból a vizet az alagsorban valami kis puzzle-lel lehet leapasztani ha jól emlékszem, de azt már nem vágom.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Animefox
Mer ki mondta hogy a Csabeszé a yan? 😊

krugman
azt én is vágom , de akkor sem az õvéééééééééé ... 😄 😉

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Animefox
Kenny yanát tettük bele, én is jelen voltam a neves napon. Tényleg bömbõlt. Látvány plusz képminõség South Park enyhén odabaszott...
Értem. Tehát aszondod kedves Freeman. De akkor ezt te honnan tudod hogy csak a Yan képes ilyet produkálni? Ha szabad kérdezni....

krugman
nincs is yan-od ... 😄😄😄😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

Super Mario
Nekem van végigjátszásom. Igyan ez a Nintendo 64-es verzióhoz szól, de tökéletesen kompatíbilis a Nintendo DS verzióhoz. Ha érdekel, írj privit.

https://supermario4ever.wordpress.com

Play-yan -al 😊

Aschil
Nem tud valaki a Super Mario 64 Ds-hez valami tippet trükköt esetleg végigjátszást??
(magyar nyelvût)
A lányom elakadt benne.
jégkockába fagyasztott pénz, csillag feltörése?
vár-árokból a víz leengedése?
stb...
Köszi

.:asChil:.

CHEAPBOY
mar elnezest de atommod szol a micron az mp3.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hát... micro-val nem fogsz mp3-at hallgatni, filmet nézni se túl élvezhetõ minõségben. Max a Play-Yan amit "érdemes" venned , de azt tényleg csak MP3 és filmlejátszásra tudod használni.

testerlnx
Hááát micro-n nem lesz túl nagy élvezet filmet nézni...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Animefox
És te mit ajánlanál a kis micrómba? 😄 melyiket? Mer kész vagyok fizetni is 😉 Eleve direkt úgy vettem a gépet hogy funkcionáljon MP3 meg film lejáccóként is. Memória kártyával mondom már nem kell szenvednem mivel van 3db 1 gigás.

Jók igen, de a Supercardal gondok lesznek a mentéssel GBAnál 😊

Animefox
Tényleg most hogy van Microm és 3db SD kártya és kis lóvéé.... hümm... Freeman! Az általad említett Flash kártyák jók a Microba is??? vagy csak a DS esetében?

Nexxuss
mert gondolom kell használni az ágyúkat és meg is kell nyitni a négyes világot. Meg nem vetted észre a rejtett pályát nem?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Végig toltam a new super mario-t és azt tüztem ki célul, h az összes pályán megszerzem mind a 3 csillagot. az 1es wordön sikerült is, az alsó tapiképernyõ tetején ki is rakta a "csillag" complete szöveget. a 2es wordön is megszereztem mind3 csillagot minden pályán, de ott nem akarja kirakni 😞
mi lehet a baj? (az 1es és 2es wordön mind csilaggal felodlható gombaházat feloldottam)

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

30e körül...
KILLER2
Van már memóriakártyás flash kártya DS Lite ba? Ha igen akkor mennyibõl jönne ki legolcsóbban PassKey2vel együtt?

Töltsük le az internetet!

Ja de van fekete is😄.

Jimi Hendrix

Nem is tudtam errol az oldalrol,thx.remleem 40nel nem kerul majd tobbe.
Azt mondjuk nem lattam hogy feketebe is lezs e,mert en olyat akarnek majd beszerezni.

Jimi Hendrix

kisgabo
deep
Nem lóg majd ki a rumblepak a DS-bõl, dejó😊 Más kérdés, hogy ki használja?😄
DS és DS Lite rumble pak
Nexxuss
"ha bekened az zacskódat mogyóró vajjal és lenyalatod a kutyáddal! Ez nem megcsalás, mert a TE kutyád! Ésteeeed? a Te kutyáááád "<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

De... de ugyanezt meg tudod csinálni bármi flashkártyával/sd-cf adapterrel 😊

A DS mentéseket pedig le lehet szedni PCre és ott halálra lehet szerkeszteni õket.
Vagy ez nem csalás?
Gondolom nem jót írsz be 😛
Nekem elfogadja meg másnak is...
De ha gondolod átírom.

Nexxuss
Freema nemtok belépni az oldaon az adatmódosításhoz. nem fogadja el ajelszavam

Vándorkupa 😄 (vigasztaljon egyeseket az a tény: olyan ember nincs aki mindenhez ért. Vagy ha van, az isten mentsen meg tõle 😄DD)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

KILLER2
Meg kéne alkotni a hülyeség díjat!!! (képbe)

KILLER2
NA elvitték a díjamat.

Igen, csak azt elfelejtik odaírni hogy ezeket csak GBA játékokkal tudja megcsinálni 😊

Ha ez semmi, akkor mi a csalás????

* Preloaded with loads of cheats and Powersaves for the latest and greatest games.
* New cheats and Powersaves can be easily added and saved via built-in USB Link.
http://us.codejunkies.com/shop/product.asp?c=US&cr=USD&r=0&l=1&ProdID=315

Csibe001
Szerintem csak Killer2 babérjaira pályázik a srác s sztem nem gondolhatta komolyan...

Rip
Leghülyébb kérdés nyertese? 😄

Bár még biztos lehet fokozni... 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ja az jo lenne.

Jimi Hendrix

Seth
csak egy kis ötlet az oldalhoz. A hírekhez hozzászólásokat lehessen írni

PSN ID.: Beegabor

Közérdekû Közlemény: DS News (Itt fent szerepel a link) átmenetileg szünetel. Csak semmi kétségbe esés jövünk még, talán újdonsággal is 😉

kisgabo
én már értem a srácot.. <#wilting>

Az Action Replay tudod mit tud? Semmit 😊
A mentésedet tudod vele lementeni gépre, amit az olcsóbb supercardal is megtehetsz 😊

Gondolod ezt így érti? 😊))

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Egy nõi nemi szerv!
peti193
Hát én

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Hát te 😄

peti193
mi az a nintendo ds?????

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Ehh, "csalószet, csalóczuccz"... Mi jöhet még? <#wilting>
Na, kellett nekem poénkodni, ki is oktattál komám....