Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Mario
Nagyjából. Már csak a Playstation 2-nek kell lefele mennie.

https://supermario4ever.wordpress.com

MEKKORA minisd-t akarsz te venni? Itthon az 1 gigás 8-9e az Aqua-ban. Nekem az 512-esen most annyi gama van amivel 1 évig elleszek. (cirka 15 db.)
Koszi,te isten vagy😄.Bar majd atszamolom az arakat vam meg minden szaral,de en meg most akartam venni 23ezerert egy mini sd-et,ami ott 50dollar,es ha tenyleg ilyen olcso a hazhozszalitas 17-bol is kifogok,jonni.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
Nintendo DS Lite - 160.182 <1.635.468>
PlayStation Portable - 24.457 <772.136>
PlayStation 2 - 20.633 <633.617>
Nintendo DS - 16.867 <863.252>
GameBoy Advance SP - 6.174 <139.718>
GameBoy Micro - 2.245 <94.204>
Xbox 360 - 1.403 <48.901>
Gamecube - 1.051 <49.460>
GameBoy Advance - 25 <2.673>
Xbox - 20 <1.472>

helyre állt a rend.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Szerintem ilyen stílussal senki nem fog veled szóbaállni

akkor nem admeg b+.
deep
vazz
kipróbáltam a New Super Mario Bros-t. Hát ilyen kurvajót már rég láttam😄
Annyira zseniálisan ötvözik a régi mario hangulatát az új köntössel, hogy beszartam. Csak az elsõ pályát néztem meg, de fülig ért a szám végig. Csak jelenjen már meg a lite, mert ezt azon kell tolni.
Csibe001
Jogos 😊

CHEAPBOY
és ha nem erdekel amirol még akarsz beszzélni?😄DD

Aki DS lite-hoz szeretne töltõt/kábelt ilyesmit az itt is körülnézhet:

http://videogame.brando.com.hk

Csak 3 dolcsi a kiszállítás, egy töltõ 2e-re jön ki így. Liksangéknál 5-7 dolcsi a szállítás.
Van sok minden más is és nem csak a lite-hoz. Már régóta vásárolok náluk, pl. a saját kijelzõvédõ fóliájuk olcsóbb hongkong-ból mintha a speedshop-hu-ról rendelném házhozszállítással 😊 (mondjuk ez utóbbi kétségtelenül gyorsabb)
Seth
Gyere inkább IRC-re
irc.efnet.net szerver - #nintendo-hun csatorna

PSN ID.: Beegabor

hellosztok van valakinek msn cime? ha igen akr kérlek kuld el a [email protected] - ra kösz majd tudunk dumálni a ds-röl meg amiröl majd még akartok na bye
Nexxuss
hát énis égnék ha😛

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

deep
Nem az enyém a cucc, mielõtt feltételezed, csak bénácska az illetõ. Monnyuk, mint kiderült én is😄
A régi verziós cucc ment simán.De ez az új...
CHEAPBOY
olyan jo dolgok ezek, izgulok mi jon ki holnap s milyen kerdes merul fel ismét😊))

Vettem egy MAriot, lassan égõnek érzem magamm😊))

Flashme 😊
Más nincs.

deep
Na meghekkeltem nagynehezen. Elindítottam egy játékot😄
Azt olvasom a howto-ban, és tapasztaltam is, hogy minden egyes bekapcsoláskor a Passme-re rá kell engedni a ...gba-t, hogy DS módban induljon. Erre nincs semmi megoldás?
Oké,thx.mindenesetre legalabb szakertobb csinalj meg.

Jimi Hendrix

Én megcsinálom de no garancia 😄
Szerintem egyébként senki nem fog rá neked garanciát vállalni.

Koszonom,akkor majd valami szakertobbel csinaltatom.remelem vallal erte garanciat😄.

Jimi Hendrix

Nem hiszem hogy a sebességgel lenne gond, mert a lassabb sandisk kártyám rendesen megy, a gyorsabb noname (A-Data MyFlash) meg nem 😊

Eléggé sok különbség lehet. Átlag noname kártya 40~50x sebességû és pár százezerszer írható, ellenben minõségi akár 150x sebességû és milliós nagyságrendû az újraírások száma. (1x sebesség == 150k/s) Ha egy készülék feltételezi a nagyobb sebességû kártyát akkor lehet gond. Valszeg itt is errõl van szó: túl lassú a kártya.
De van sajnos, nekem is pont ezt csinálja az egyikkel 😞 (az is eléggé noname)

deep
Már próbáltam😞 Szóval nem jó hozzá az SD kari? Lehet mert eléggé noname. Bár nem hittem volna, hogy SD kártya és SD kártya közt is van különbség.
Seth
formázd meg(FAT-ra), hátha

PSN ID.: Beegabor

Igen, inkompatibilis az SD kártya ami benne van...
Alblink: lehet, de NE flasheld a liteot saját magad (nagyon könnyû elszarni), inkább kérj meg valakit aki ért hozzá.

deep
Van nálam egy DS, amiben van egy supercard SD. Namost bekapcsolom és azt írja, hogy not find the SD card. Valaki tapasztalt már ilyet?
Itt találsz képeket is a masináról: Akciós ár! Nintendo DS + 4 játék!
Nexxuss
hehe<#hehe>ez jó<#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Csibe001
Irányár??

Hi,Ezzel a superpass2-vel is lehet ds lite-ot flashelni?
sp2

sc mini sd,lite-bol kilogas kep

Jimi Hendrix

Helló

Eladom Nintendo DS gépemet!

* Nintendo DS konzol (+töltõ, csuklópánt, doboz, papírok, 2 ceruza)

* Metroid Prime Hunters First Hunt (doboz, cartridge) DS játék

* Star Wars Episode III (doboz, cartridge) DS játék
<br><br>
* Need For Speed Most Wanted (doboz, cartridge) DS játék

+ egy gameboy advance játék: Star Wars Trilogy (doboz, cartridge) GBA játék

Ajánlatokat a következõ címre várom: [email protected]
Helló
<br><br>
Eladom <b>Nintendo DS</b> gépemet!
<br><br>
* <b>Nintendo DS konzol</b> (+töltõ, csuklópánt, doboz, papírok, 2 ceruza)
<br><br>
* <b>Metroid Prime Hunters First Hunt</b> (doboz, cartridge) DS játék
<br><br>
* <b>Star Wars Episode III</b> (doboz, cartridge) DS játék
<br><br>
* <b>Need For Speed Most Wanted</b> (doboz, cartridge) DS játék
<br><br>
+ egy gameboy advance játék: <b>Star Wars Trilogy</b> (doboz, cartridge) GBA játék
<br><br>
Ajánlatokat a következõ címre várom: [email protected]
CHEAPBOY
facccopooooooooooooo

Nekem valahogy nagyon gyorsan sikerült "végigküszködni" magam a Mario-n. Bár 2 szintet valahogyan sikerült kihagynom, azóta sem tudok oda eljutni. Most a Partners in time-ra vagyok rákattanva, DE NAGYON! Állat játék, sokat röhögök rajta. Néhol kicsit bugyuta, de nagyon aranyos. Jöhetne már a Zelda...

Konzol: GB, GBA, SEGA MD, PSP 5.50 M33, NDS, X360&PS3@100\":D

Nexxuss
ÁRRURLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ <#banplz><#banplz><#bdead><#hehe><#hehe>

😄😄😄.

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
8 vilag van de a terkepen alul lathato is.

Jelenleg nem nagyon DSezek, mert varom a litét😊 nem rontom tovább a szememet😄
Neha eloveszem ezt a nyju gamet, de most leginkabb RPGzek a nagy kettesen.

Mar rajottem.

Jimi Hendrix

Nexxuss
hát ez az élõ bizonítéka hogy nem warezolok. mert warez játléko sosem szenvedtem végig😛 (ez nem osztás, csak mondom😛) én a 8as világban vagyok 3-4 óra játékkal. a 4.es világ meg a 7.es meg a 6. nincs lenyomva még. Meg van egy tonna extra is benne.zsíráf😊

Ja es sc mini sd-be barmilyen sd memory card jo?vagy csak mini sd mem card?

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix

Ereztem😄,azt is odaakartam irni hogy sorry cheapboy.
Amugy en lazarom ezt a dolgot,csak hogy tisztabalegyek a dolgokkal,ezt meg meg kellt kerdeznem.

Cheapboy,amugy te mivel szoktal mostansag jatszani ds-en,en a new marioba 5.woldbe tartottam,de odaig nagyon hamar eljutottam,es aszem 10world van,a tobbire is ilyen hamar elehet jutni?

Jimi Hendrix

CHEAPBOY
folytatódiiikk😄

CHEAPBOY
mert csak MSNt hasznalok, de azt se szeressem😄

Hi all,eladtam a ds-em,meg a flash kartyamat.Majd lite-ot,meg hozza valao flash kartyat akarok venni.Par kerdesem lenne:
-Ds lite-ot superpass2-vel meg hozza valo eredeti gamel,gond nelkul lehet falshelni mint a sima ds-t?Es ha nem,miben valtozott az eljaras😄.

A mini sd supercard flash kartya,gond nelkul muxik ds-en?mert olyat tervezek venni,vagy jelenleg van nala kisebb,vagy ami nemsoka jon majd,es kisebb?

Jimi Hendrix

Csibe001
Tudom én, s pár hónappal ezelõtt én írtam is, hogy legyen már szó játékokról is de pár hsz után már megint egyáltalán nem volt téma.De annyira engem nem zavar hiszen a játékokról jobb chat formájában irc-n a #nintendo-hu csatin beszélgetni.Nem értem miért nem járnak fel oda többen. <#szomoru1>

Nexxuss
warez és homebrew télleg más.
a saját magad által készített játékot futtatod rajta? 😄 mert akkor Homebrew 😄 ha nem akkor meg Warez 😄 ilyen egyszerû 😄
amúgy Cheapnak az a baja, hogy csak errõlvan szó és játkokról nem.

Csibe001
Mijjaz, hogy inkább??Ez DS topik szóval minden belefér sztem.A játékok, a gép, a warez, a homebrew, az okosságok meg ugyanúgy a nyavajgás meg a kérdezgetés.Sztem.

Cheap sztem a homecuccok meg a warez két különbözõ dolog.Egyébként ha ez nem az igazi topik a fent említett dolgokra akkor melyik az?