Nintendo DS/DS Lite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nexxuss
most is jobbat fog mondani hidd el. 45....<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#vigyor5>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

deep
Csipi, nálad mennyi lesz a Lite? Lehet már tudni? Mert az 576-os árnál te jobbakat szoktál tudni mondani😊
Super Mario
Valamit valamiért :-P

https://supermario4ever.wordpress.com

feketét, már elõ is rendeltem, átvétel a duna plazában 😊 yeeehaaaw, csak addig van még 4 vizsgám + 1 szigorlatom, áááá wazze
deep
Aztakurva...
Super Mario
Én is fehéret. Ha eljutok oda :-D

https://supermario4ever.wordpress.com

kisgabo
Deep, ezt lesd meg... az árat. ezf3 ,hogy most jutott eszükbe. <#vigyor1>

deep
Én is a fehérre szavazok.
Tuti fehérben.

Ki milyen szinbe fog venni lite-ot?en feketebe.

Jimi Hendrix

Ja csak az arat ott nem tuntettek fel,legalabis amikor en lattam.
Ez a 40-en meg realis,remeltem hogy nem lesz tobb.

Jimi Hendrix

A Gameparkban már eddig is lehetett elõrendelni.

Jimi Hendrix

Majd lejjebbviszem ha nem viszik ennyiér 😛

CHEAPBOY
nem áraztad pottyet tul?😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Nintendogs : Dachshund & Friends (USA) eladó!
Doboz, könyv, minden tökéletes állapotban van, a kártya se volt sokat használva.
Ár: 9k ft

Petyus_
A bazz mikor jelenik már meg? =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Off: freddirty
Szia mar kuldtem privatot,de nem kell ra valszolnod,mert mar rajottem.
Cak annyit hogy rendelesnel,adat kitolteseknel mit irtal be "State"-nek?

Jimi Hendrix

krugman
mi ez a gygyi aláirás ?!?!?!? !😊 géjmsztor. soha az életben nem is hallottam róla .... 😄😄😄😄😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

CHEAPBOY
azág is huzza krugit😊

Megjött a DS lite-hoz az utazó USB-s töltõm. Rugós felcsavarós, pár grammos, szállítással 10USD-s.
Nexxuss
kis?!?!?!? Teee??? mint kis japóó??? na ne röhögtess<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

krugman
gyerkõcöcske , kapjon helyettem mindkét orcájára a NexxiMexxis is .... 😄😄

Macintosh : iBook, 12\", PowerPC G4 , Mac OS X , 1.33Ghz , ATI Mobility Radeon 9550 Konzol : NES,GameBoy,GameBoyColor,NDS,Micro,Xbox \"I\'m Living In Japan\" ...

CHEAPBOY
mert még mindig nincs DS lite europaban s ezert szenvedned kell😊

krugman
ilyen csunya dolgokat kérni . miért kell bánatani egy kis dzsápán emberkét ??? ... 😊

CHEAPBOY
ha kérhetnék egy moderátort hogy erre az emberre egy orok bant csapjanak kimeletlenul, mint atomot anno egy orszagra....

koszonom hogy meghallgattak. koszonom😊

CHEAPBOY
Jajj de telhetetlenek vagyunk hát ejnye😊

CHEAPBOY
kilog de mivel a neve play yan micro ezert erre pont igy van tervezve,. csak egy fejlec erejeig log ki, de tokre zorall pont ugy😊

Nem mondta senki hogy csináld 😊
Nekem összvissz annyi a bajom vele, hogy legalább 2x annyiba kerül mint pl a Supercard, viszont kevesebb dologra tudod használni, ráadásul egyéb audiofileokat se játszik le (OGG, WAV, stb...)

És a Play Yan micro kilóg a GBA micro-ból? Mert minden képen kilóg, de szövegbe azt írja hogy "figyelem! a DS lite-ból 2cm-t kilóg ezért a használat során legyen erre tekintettel!" Most akkor mivan? o_O
Na jó, tudod nem ugy értettem 😊

KILLER2
ki tudna segíteni? Leszedtem egy mentést, de az .duc fájl az M3on meg .dat fájlok a mentések. Hogyan tudnám feltenni azt a mentést?

Töltsük le az internetet!

Nexxuss
ja elbasztam 😄 a nem után kell egy vesszõ :d
nem! a sajátja van nála 😄

CHEAPBOY
Ne surmozzunk😄

Biztos nem lehet másra használni Mintha valahol olvastam volna, hogy vamaiképpen játszásra is jó.... 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nexxuss
nem a sajátja van nála. Kenny SD kártyájával😛 mondjuk én a helyében már elbirtokoltam volna 😄😄

CHEAPBOY
minden almom programozni ra, meg emulalni😊

Pl programozásra, progik/játékok futtatására meg ugye 😊
Az áráról meg inkább ne is beszéljünk 😛

CHEAPBOY
mié mire kell másra?😄

Jaj nem értesz 😊
Play-yan-al jó micron is a zene/film, de azzal mást nem tudsz vele csinálni 😊

Animefox
Nemá vazzz.... Aszondod hogy micron nem olyan jó élvezet a yan által hallgatott musical? Ki is próbáltad?
Ohhhh véletlenül nem a Csabinál van Kenny pajti yanja? Szóval a Cheap azzal keni 😛
ejjjj... pedig kipróbálnám hogy milyen Micron.

CHEAPBOY
na haggyámááá😊

Félmegoldás hómbrew vaczak, mig a masik made by hazai, csucstechnika, kiélezve kihegyezve😊

a rejetett pályákat nem vettem észre. a 4es world ki van nyitva. az ágyut hogy kell használni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

a rejetett pályákat nem vettem észre. a 4es world ki van nyitva. az ágyit hogy kell használni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Nem mondom...
De attól még félmegoldás 😊

Petyus_
A Moonshell jobb, mint a Play-Yan? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Micro nem képes MP3-at vagy filmet (jó minõségben) lejátszani, ahhoz túl lassú.
Play-yan-al is csak azért tud mert abban külön MPEG3/4 dekóder van...
Zenét tudsz vele ugyan lejátszani ha átkonvertálod, de az nem MP3, és a minõsége is gagyi.

Cheap: kinek mi a félmegoldás 😛 Nekem inkább a Play-yan tûnik annak.

CHEAPBOY
Most egy atcsererol beszelunk. Tehat akkor mirolis beszélünk kedves krugi?😊

CHEAPBOY
Hát nem is égetem magam Hómbrew félmegoldásokkal😄D